click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] TokenStars: Yıldızları Tokenleştir - Tenis ACE Token Satışı Başladı!  (Read 1728 times)

hiburak

  • Guest


TokenStars – Yıldızları Tokenleştir




ÖDÜL (BOUNTY) VE REFERANS PROGRAMLARI
Havuz: ICO'nun %0.75-1'i. Kampanyalar: çeviri & moderatörlük, imza & avatar, blog & medya, Reddit, Twitter, Facebook, sizin fikirleriniz.
Promosyon kodu isteyin – referans olduğunuz kişilerin %5 bonus almalarını sağlayın ve onların ACE alımlarının %5'ini kazanın.












Açılış & ICO Duyurusu (24 Temmuz 2017)

Merhaba dünya!

Biz TokenStars olarak kariyer hedefleri olan YILDIZLARIN kariyerlerini TOKENLEŞTİRME fikrinin öncüleriyiz. Takımımız, spor ve gösteri işinde YÜKSELEN YILDIZLARA MADDİ KAYNAKLAR SAĞLAYARAK ve YETENEK AVCILIĞI & TANITIMI İŞİNİ MERKEZSİZLEŞTİREREK küresel yetenek geliştirme piyasasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Bugün, bu alandaki ilk ve TAMAMEN-İLK olacak olan projemizin açılış tarihini duyurduğumuz için heyecanlıyız!

TokenStars’ın amacı genç ve tecrübeli TENİS OYUNCULARINI’nın GELİŞİMLERİNİ ve KARİYERLERİNİ HIZLANDIRMAK için ACE isimli projeden başlayarak gerçek insanları tokenleştirmek. Sonrasında ise futbol (Eylül 2017’de geliyor!), poker (Eylül 2017!), basketbol, hokey, sinema oyuncuları, müzisyenler, ve modeller dahil olmak üzere farklı kulvarlara giriş yapacağız.



Önsatış başlama tarihi: 1 Ağustos 2017, 19:00 UTC.
Önsatış bitiş tarihi: 9 Eylül 2017, 19:00 UTC.

Satış başlangıcı: 10 Eylül 2017, 19:00 UTC.
Satış sonu: 31 Ekim 2017, 19:00 UTC.

İlk token dağıtımı: 7 Kasım 2017, 19:00 UTC.

Token maliyeti: 0.0001 BTC.
Kabul edilen ödeme yöntemleri: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH).
Hedeflenen token satışı: 7,500,000$.






ACE Proje Özeti

ACE, GELECEĞİ PARLAK TENİS OYUNCULARINA hem sporcu olarak başarılı, hem de REKLAM SEKTÖRÜNDE RAĞBET GÖRECEK şöhretler olmaları ve ÖNDE GELEN TENİS YILDIZLARI haline gelmeleri sürecinde destek olacaktır.

ACE, tenisin dünya çapında en yaygın spor dallarından biri olması nedeniyle 1 MİLYAR TENİS HAYRANINI blok-zinciri dünyasıyla tanıştırmayı amaçlamaktadır.




SEN geleceğin Federer’inin ve Sharapova’sının başarısının bir parçası olabilirsin, ve onlardan özel teklifler alabilirsin!
 


İş Modeli

GENÇ tenis oyuncuları, YILLIK 100 BİN DOLAR civarında bir finansal desteğe ve tanıtım kaynaklarına ihtiyaç duymaktadırlar: okul, antrenör, eğitim, ekipman, turnuva gezileri, tanıtım, vs gibi masraflar dahil.



Popüler Tenis YILDIZLARI ise MİLYONLARCA DOLAR kazanmaktadırlar:
  • turnuva ödülleri;
  • ekipman ve giysi üreticileri ile sponsorluk sözleşmeleri;
  • genel reklam sözleşmeleri;
  • görünme ücretleri (yeterince prestijli olmayan turnuvalar yıldızlara sadece katılımları için para öderler);
  • kendi isimleri ve imajlarını (müsabakalara, giyim koleksiyonlarına, parfümlere, vs.) lisanslamak;
  • fuar ücretleri.

Bir kaç tane dikkat çekici durum incelemesi için ACE WEB SİTESİ’ne ve ACE WHITE PAPER’ına göz atın.



Token Sahipleri





Biz Kimiz

TokenStars, derin sektör bilgisine sahip yıldız tenis oyuncuları, dünya çapında zirve antrenörler, ve yıldız avcıları dahil olmak üzere önde gelen girişimciler ve yatırımcılardan da oluşan BENZERİ OLMAYAN TECRÜBELİ bir TAKIM kuruyor:







Pavel Stukolov – CEO (Yönetim Kurulu Başkanı). Yatırım uzmanı, 95 milyon doları aşan varlıklara sahip JSFC adlı şirketin medya işinin eski M&A (Birleşme ve Devralma) ve Strateji direktörü. Pavel şu ana kadar girişim yatırımları, M&A, ve borçlar için kaynak toplama alanlarında 250 milyon dolarlık anlaşmalar yaptı.

Irina Shashkina – Pazarlama Direktörü. (53 şehirde faaliyette bulunan) Groupon Rusya'nın eski Pazarlama Başkanı. (0.6 milyar dolar pazar değerine sahip) Rambler&Co'nun eski İş Geliştirme Yöneticisi. LinguaLeo'nun eski Yönetim Kurulu Başkanı.

Andrey Toukmanov – CTO (Teknoloji Sorumlusu). Uluslar arası bir telif hakkı yönetim sistemi olan Heaven11'de uzman geliştirici olarak görev yaptı. RBC-Soft'un eski CTO'su, championat.com ve ivi.ru'da uzman geliştirici olarak görev yaptı. Tranzaptor.com'u kurdu ve başarılı bir şekilde satışını yaptı. Blok-zinciri danışmanı. 2000 yılından beri dağıtık sistemler üzerinde çalışıyor.

Vladimir Shmidt – CFO. Dijital iş alanında 10+ yıl tecrübe. Vladimir, teamo.ru'nun (arkadaşlık servisi) ortak kurucusu - mamba.ru'ya satıldı (anlaşma sonrası 100m $ pazar değeri). Renaissance Capital, GE Money Bank'de finansal analist; Sberbank'ın (62 milyar $ pazar değeri) mobil sadakat girişiminde Ticari Yönetici olarak çalıştı.

Madina Hooke – Sponsorluk Başkanı. Visual DNA eski Operasyon Müdürü (COO), Groupon Rusya'nın Eski Bölgesel Direktörü. Gruppo Mall (İspanya) Rusya'nın Eski Ticari Direktörü. Kariyerine 2007 yılında başarıyla satılan bir seyahat acentesi ile başladı. İspanya ve Belçika'da bir çok sene yaşadı ve çalıştı.

Irina Soshinskaya – Evernote Rusya'nın (dünya genelinde 200 milyondan fazla kullanıcı, 23 farklı dilde yerelleştirilmiş web sitesi) eski Genel Müdürü ve yerelleştirme sorumlusu. Önceden – dekoratif ticari ışıklandırma ve gayri menkul alanlarında çalışan filiz şirketlerde Genel Müdürlük.

Mikhailius Derkach – LeoBurnett Moscow <b>Eski Sanat Yönetmeni</b>, Rusya Sanat Yönetmenleri Kulübünün Üyesi. İki defa Cannes Lions ödülüne layık görüldü. ProExpedition Macera Günlüğü kurucusu. Tasarımcı ve kullanılabilirlik uzmanı.

Anton Vdovin – Yetenek Analisti. HULT Uluslar arası İşletme Okulu'nda Uluslar arası İşletme alanında Yüksek Lisans yaptı. Anton öğrenciyken yerel ve ulusal çaptaki matematik ve kimya yarışmalarını kazandı. Bölgesel turnuvalarda tenis oynadı, ve resmi spor derecesi ile ödüllendirildi.

Dmitry Rodichev – 10+ yıl tecrübeli kıdemli yazılım geliştiricisi ve mimarı. Web için HA/FT çözümlerine tasarım yapıyor. Yazılım güvenliği, sızma testi, DDoS ve saldırı azaltma konularında çalışıyor. Veritabanları, analiz, ve ağlarla yakından ilgileniyor. Blokzinciri teknolojisini erken benimseyenlerden.




Veronika Kudermetova – 19 WTA & ITF turnuvasını kazandı (3'ü teklerde, 16'sı çiftlerde). Şu anda WTA sıralamasında çiftlerde 66. sırada; teklerde 196. sırada. Dünya Üniversite Oyunları'nda bronz madalya kazandı (2015). Yaş: 20.

Anastasia Myskina – WTA sıralamasında 2. sırada. Roland Garros şampiyonu (Grand Slam turnuvası), 2 tane Federasyon kupası ve 21 tane uluslar arası turnuva kazandı. Şu anki Rusya Federasyon Kupası takım kaptanı, Rusya Tenis Federasyonu Başkan yardımcısı.

Sergey Demekhine – Antrenörlük & Yetenek Danışmanı. 8 yıllık tenis antrenörlük tecrübesi, emekli ATP tenis oyuncusu, Vera Zvonareva'nın 2010-2011'deki baş antrenörü (antrenörlük başlangıcında WTA sıralamasında 22. sıradayken, 2. sıraya yükseldi) - 2010 Wimbledon & US Open tekler finalisti, 2011 Avustralya Açık turnuvasının yarı finalisti. A-seviye GPTCA sertifika sahibi (Global Profesyonel Tenis Antrenörleri Derneği).

Maya Kurilova – Yetenek Yönetimi Danışmanı.  11 senelik yetenek yönetimi tecrübesi bulunmakta. (Dünya genelinde en büyük 3 Yetenek Yönetimi Ajansından biri olan) Octagon'un Eski Operasyon Direktörü. Kremlin Kupası'nın Pazarlama Yöneticisi. Anna Kournikova, Elena Dementieva (Olimpik Altın madalya sahibi, WTA 3.'sü), Ekaterina Makarova ve Elena Vesnina (her ikisi de WTA Çiftlerde en iyi 5 içinde bulunuyorlar. Wimbledon 2017, Roland Garros 2013, US Open 2014'te şampiyonluk kazandılar) gibi ünlülerin menajerliği.





Oleg Abdrashitov – Blokzinciri Danışmanı. Synswap blokzinciri platformunun kurucusu ve Hyperledger blokzinciri girişiminde Gereksinimler Çalışma Grubu Lideri. Altoros'da blokzinciri kullanım Eski-başkanı ve Deutsche Bank'ta sistem mimarı. New York'taki Columbia Üniversitesi'nde Fizik alanında yüksek lisans. Girişimci ve geliştirici, blokzinciri uzmanı ve meraklısı.

Elena Masolova – Yatırımcı. 3 farklı alanda önemli başarılara sahip bir seri girişimci, Groupon Rusya (450 gün içinde sıfırdan 15 milyon dolar aylık gelire ulaşıldı), Pixonic, Eduson ve AddVenture Fonu'nun kurucusu. Elena, Forbes tarafından Alex Ovechkin ile beraber 30 yaşının altındaki en iyi 30 internet girişimcisi arasında gösterildi. WSJ, BusinessWeek, Forbes, RBC, Channel 1 gibi medya organlarında tanıtıldı. Ömür boyu tenis hayranı olarak amatör tenis turnuvalarında boy göstermeye ve ödüller kazanmaya devam ediyor.

Ksenia Chabanenko – Pazarlama ve Halkla İlişkiler Danışmanı. (Londra Borsasında işlem gören 8.9 milyar dolar pazar değerindeki) Mail.ru Grup ve My.com'un İletişim ve İş Geliştirmeden Sorumlu Eski Başkan Yardımcısı. Bir çok ödülün sahibi olan A-TAK iletişim ajansının kurucusu. Twitter hakkındaki ilk kitabın yazarı (bu kitaptaki hiç bir cümle 140 karakteri geçmemiştir).

Alexander Stratilatov – Reklamcılık & Marka Ortaklıkları Danışmanı. JAMI kurucusu ve yönetici ortağı (Jami, Rusya'nın en iyi 5 dijital ajansından biri, uluslar arası ödüllere sahip: Tagline, Silver Mercury, NeForum).  Alexander, bu ajansın en önemli hesaplarını bizzat yönetti: Samsung, Coca-Cola, Sprite, Powerade, VW.

Eugeny Kuznetsov – Kullanıcı Edinim & Elde Tutma uzmanı. Welltory'de yatırımcı ve CMBO (İş Modeli Baş Sorumlusu). Aralarında S7 Airlines, UTair, M.Video, ve Philip Morris gibi firmaların olduğu müşterilerle WIM-CRM ajansı kurdu ve başarılı bir şekilde MyLead'e sattı – 2 yıl içinde %45 karlılık gösteren bir lider üretim ajansı.

Bu kişiler hakkında daha fazla şey öğrenin ve sosyal medyadaki bağlantılarına ulaşın: TOKENSTARS TAKIMI.




TokenStars'ı Desteklemek için 15 Sebep

#1. Bu proje, bilhassa ünlüler ve onların kariyerleri olmak üzere İNSANLARI TOKENLEŞTİRMEK için yapılan İLK projedir.

#2. Proje, TENİS ve FUTBOL dalları ile başlamaktadır. İlerleyen aşamalarda, PAYLAŞIMLI bir ALTYAPI'dan faydalanılarak YENİ DALLAR (poker, basketbol, hokey; sinema oyuncuları, modeller, müzisyenler) piyasaya sürülecektir. Futbol dalını kapsayan GOAL token satışı eş zamanlı olarak yürütülecektir.

#3. Bu proje SPOR TOKENLERİNİN, STAR endeks tokeni ile TAKAS EDİLMESİNE izin verecektir (ACE tenis için, GOAL futbol için, ve diğerleri daha sonra). Bu sayede projeye erken destek verenler ayrıcalık sahibi olacaklar.

#4. ACE, GELECEĞİN TENİS OYUNCULARINA GEREKLİ KAYNAKLARI (finansal ve tanıtım) profesyonel sporlardan kopmamaları için küçük yaşlardan itibaren sağlamaya başlar. Bu onların başarılı olma şanslarını ciddi anlamda arttıracaktır.

#5. Bayan ve erkek tenis YILDIZLARI başarılı olduklarında ÖDÜL GELİRLERİ KAZANIRLAR (Dünya genelinde 400. sırada olan bir oyuncu 1 milyon dolardan daha az kazanırken, en  iyi 5 içinde bulunan bir oyuncu 60 milyon doların üstünde kazanmaktadır),  ve yıldızlıklarını pekiştirirler, ve SPONSORLUK ANLAŞMALARI imzalarlar (buradan gelen gelir oyuncunun kariyeri boyunca ödüllerden kazanacağından kabaca 5-10 kat daha fazla olacaktır).

#6. ACE, YETENEK AVCILIĞI sürecini kurulacak olan Küresel Ağ ile MERKEZSİZLEŞTİRECEKTİR. ACE, yetenek avcılığı için oldukça dengeli bir teşvik sistemine sahip olduğundan (tenis antrenörlerine yıllık maaşları kadar referans ücreti ödenebilir), YÜKSEK KALİTELİ ADAYLARIN AKIŞI düzenli olarak sağlanacaktır.

#7. ACE, YETENEK TANITIMI sürecini Küresel Tanıtımcı Ağı sayesinde MERKEZSİZLEŞTİRECEKTİR. (Sözleşmenin %10'u kadar) olan yetenek tanıtımı teşvikleri piyasa için oldukça yeterli ve piyasanın üzerinde olduğundan SPONSORLUK ANLAŞMALARININ AKIŞI düzenli olarak sağlanacaktır.

#8. ACE, önemli kararların alınmasında MERKEZİ OLMAYAN TOPLULUK OY MEKANİZMASINI kullanmaktadır. Analitik raporlara dayalı çıkarımlarda bulunabilen akıllı bir kalabalık; içinden gelen seslere dayalı kararlar veren, ön yargıları olan bir spor menajerinden daha iyi kararlar verecektir.

#9. ACE, yetenek yönetimi ajansının (TMA) İSPATLANMIŞ bir İŞ MODELİNE dayanmaktadır. Bu yüzden, projenin riskleri teknik engeller ya da ürün-piyasa uyum eksikliği ile ilgili değil, projenin idaresi ile ilgilidir.

#10. ACE, EN ÜST DÜZEY DANIŞMAN KURULUNU bir araya getirdi. ("Yukarıdaki Biz Kimiz" bölümünü kontrol edin.)

#11. ACE hali hazırda ispatlanmış bir iş fikrine sahiptir. İLK SÖZLEŞMEYİ kariyerli bir PRO oyuncu olan Veronika Kudermetova (19 defa uluslar arasi turnuva kazandı, WTA çiftler sıralamasında 66. sırada, teklerde ilk 200'de) ile İMZALADIK. Veronika için ilk reklam sözleşmesini imzalamaya çok yakınız.

#12. ACE, 1 MİLYAR TENİS HAYRANINA blok-zinciri dünyasını tanıtmayı arzulamaktadır. Zirvede bulunan 20 oyuncunun 172 milyon aktif hayranı bulunmaktadır. Teknoloji ile çok fazla haşır neşir olmayan tenis hayranları için küresel Halkla İlişkiler ve Pazarlama yöntemlerini  kullanmaya özellikle önem vereceğiz.  "Geleceğin Federer'inin başarısının parçası ol ve bu yıldızdan özel teklifler al" mesajının onlar tarafından iyi anlaşılması gerekiyor.

#13. ACE, DEV BİR PAZARA girmeyi hedeflemektedir. Ünlülerin yetenek yönetimi sektörü, Nippon Steel ve  Sumitomo Metal, ChemChina, Tata Motors, Sanofi, Hyundai Heavy Industries gibi şirketlerden; ya da Sırbistan (AB), Bahreyn, Brunei, Kıbrıs (AB), Malta (AB), Jamaika, Fildişi Sahilleri, Bolivya gibi ülkelerin gayri safi milli hasılalarından daha büyüktür. Bu proje, (yönetimlerinde bulunan 40 milyar dolarlık sözleşmeler ile) pazarı elinde tutan büyük oyuncuların işini bozacak ve kazanılan parasal değerin topluluk üyeleri arasında paylaşılmasını sağlayacaktır.

#14. ACE, DÜNYA GENELİNDE oyuncular ve sponsorlar arayan GLOBAL bir PROJE'dir (Bu ise daha büyük pazar büyüklüğü, daha fazla çeşitlilik, ve yerel kurallara daha az bağlılık anlamına gelmektedir.)

#15. Son olarak, ve en önemlisi, ACE ürün tokenleri TOKEN SAHİPLERİNE BENZERSİZ BİR DEĞER SUNMAKTADIR: yıldızlarla özel iletişim, birebir eğitim, VIP biletler ve kitaplar, piyasa fiyatının çok altında ürün tanıtımları, vs.

Blokzinciri teknolojisi, sporcuları ortaklaşa desteklemek, anahtar süreçleri (gözcülük ve tanıtım) merkezsiz hale getirmek için önceden imkansız olan yöntemlere izin vermektedir ve bu sayede maliyetler çarpıcı biçimde azalmakta ve yaratılan bu değerin çoğunluğu topluluğa kaymaktadır.






Herhangi bir sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz.



Bu döküman, TokenStars ACE Token Açılışı hakkında resmi bilgi kaynağı olan TokenStars'ın orjinal İngilizce Duyusunun çevirisidir. Bu çeviri tarihinde bir TokenStars tanıtım elçisi tarafından 15 Ağustos 2017 hazırlanmış ve yayınlanmıştır. Ancak, çeviri sürecinde orjinal dökümanda bulunan bazı bilgilerin küçük bir şans ile kaybolması, bozulması, yanlış temsil edilmesi, ya da farklı biçimde anlatılması durumu söz konusu olabilir. Çevirinin %100 doğruluğu garanti edilemez. Bu çeviri ve resmi İngilizce Duyurusu arasındaki herhangi anlaşmazlık ya da tutarsızlık olması durumunda , İngilizce orjinalinin hükümleri geçerli olacaktır.



This document is a translation of TokenStars’s original English language Announcement, which is the official source of information about the TokenStars ACE Token Launch. The translation was kindly made and published on 08/09/2017 by a respected TokenStars ambassador. However, there is a tiny chance that in the course of the translation some of the information contained in the original document may have been lost, corrupted, misrepresented, or just sound different. The 100% accuracy of the translation cannot be guaranteed. In the event of any conflicts or inconsistencies between this translation and the official English language White Paper / Announcement, the provisions of the English language original shall prevail.
« Last Edit: September 16, 2017, 07:16:58 AM by hiburak »

hiburak

  • Guest
Projenin Bounty kampanyasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059229.0

hiburak

  • Guest
Güncelleme:

* ICO, 10 Eylül tarihine ertelendi.
* Proje takımına yeni üyeler ve danışmanlar eklendi.

hiburak

  • Guest

TokenStars Ön-Satış US Open Özel!

Tenis dünyasının tüm gözleri New York üzerinde — ve sizin için bir sürprizimiz var! US Open, bu sezonun son Grand Slam turnuvası olduğundan, tüm hızıyla, özel bir ACE token ön-satış teklifi sunuyoruz:

1) sınırlı bir süre için, ön-satış minimum satın alım miktarı 1 BTC başına 10,000 token;

2) maksimum satın alım bonusu, mimimum ön-satış bonusu olan %15 ile beraber %50'ye çıkarıldı


Bu özel ön-satış teklifi 9 Eylül 2017'ye kadar devam edecek, ve kitle-fonlaması US Open finallerinin gerçekleşeceği 10 Eylül'de başlayacak! ACE projesine katılmak ve topluluğumuzda birinci öncelikli koltuğa oturabilmek içinen iyi zamanın ön-satış olduğunu unutmayınız.

ACE token ön-satışı için en iyi fırsatı elde edebilmek için , lütfen bize [email protected] adresinden eposta atınız. Sonrasında satın alım miktarları ve bonusları ile ilgili tüm detayları kurucular ile görüşebileceksiniz.

İki ay sürecek olan ICO, ön-satış sonu 10 Eylül 2017'de hayata geçirilecek. ICO sırasında minimum satın alım miktarı 100 ACE tokene düşürülecek.

Follow us:

« Last Edit: September 11, 2017, 12:24:32 PM by hiburak »

hiburak

  • Guest
ACE TOKEN SATIŞI ŞU ANDA CANLI! ERKEN KATILIMCILAR İÇİN BONUSLAR BULUNMAKTA!

Biz, ilk blokzinciri tabanlı yetenek yönetimi ajansını hayata geçiren ACE token satışını henüz başlattık!

%50'ye kadar satın alım bonusundan yararlanmak için erkenden katılın ve ACE tokenlerinin diğerlerine ilk dönüşümü için %40 ek bonus elde edin: futbol, poker ve siberspor 2017'nin sonunda piyasaya sürülecekler.

ACE token satışı 10 Eylül 2017, 12.00 pm PDT ile 31 Ekim 2017, 12.00 pm PDT tarihleri arasında devam edecek.

Token satışının ilk 10 günü için belirli sayıda erken katılımcı bonusu bulunmakta, bunlar:
  • %40 – 13 Eylül'e kadar yapılan alımlar için.
  • %30 – 16 Eylül'e kadar yapılan alımlar için.
  • %20 – 20 Eylül'e kadar yapılan alımlar için.
  • 5 BTC ve üzerinde alım yapanlara %5 ilave bonus
  • Promo kodu kullanarak alım yapanlara %5 ilave referans bonusu.
  • ACE tokeni diğer TokenStars tokenleriyle takas ederseniz %40 ilave bonus.

1 ACE tokeninin fiyatı 0.0001 BTC (1 BTC = 10,000 token). Satış sırasında, minimum satın alım miktarı ödeme başına 100 tokene düşürüldü. Destekleyenler tokenler için ödemeyi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile gerçekleştirebilirler.

Tenis ACE token satış koşullarının tüm ayrıntılarını kontrol etmek için aşağıdaki resmi gözden geçirebilirsiniz.



Web sitesi https://tokenstars.com/ace/
Teknik inceleme https://tokenstars.com/upload/files/ace_by_tokenstars_whitepaper.pdf
Video


Bizi takip edin:

enfarktus

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Proje daha çok sosyal sorumluluk kampanyasına benziyor. Bir milyar tenis hayranına ulaşmak amacındalar ama bu bir milyarın içinde hem tenis hem de teknolojiyle ilgili kaç kişi vardır?

hiburak

  • Guest
Proje daha çok sosyal sorumluluk kampanyasına benziyor. Bir milyar tenis hayranına ulaşmak amacındalar ama bu bir milyarın içinde hem tenis hem de teknolojiyle ilgili kaç kişi vardır?

haklısınız biraz uzun vadeli bir proje, ve projenin amacı da bu bahsettiğiniz kişilere bir şekilde ulaşmaya çalışmak.

proje sadece genç ya da çocuk yaştaki yıldızlara değil, hali hazırda kendi ispatlamış oyuncular ile de sözleşmeler imzalayacak ve onların kariyerleri boyunca elde edecekleri turnuva gelirlerinden ve reklam sözleşmelerinden kazanç elde edecek. token sahipleri de takip ettikleri yıldızlarla tokenleri kullanarak doğrudan iletişime geçebilecekler, hatta onlardan tenis dersi bile alabilecekler.

hiburak

  • Guest
ACE TOKEN SATIŞI DEVAM EDİYOR! ERKEN KATILIMCILAR İÇİN BONUSLAR BULUNMAKTA!

ACE token satışı 10 Eylül 2017, 12.00 pm PDT ile 31 Ekim 2017, 12.00 pm PDT tarihleri arasında devam edecek.

Token satışının ilk 10 günü için belirli sayıda erken katılımcı bonusu bulunmakta, bunlar:
  • %30 – 16 Eylül'e kadar yapılan alımlar için.
  • %20 – 20 Eylül'e kadar yapılan alımlar için.
  • 5 BTC ve üzerinde alım yapanlara %5 ilave bonus
  • Promo kodu kullanarak alım yapanlara %5 ilave referans bonusu.
  • ACE tokeni diğer TokenStars tokenleriyle takas ederseniz %40 ilave bonus.

1 ACE tokeninin fiyatı 0.0001 BTC (1 BTC = 10,000 token). Satış sırasında, minimum satın alım miktarı ödeme başına 100 tokene düşürüldü. Destekleyenler tokenler için ödemeyi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile gerçekleştirebilirler.

Tenis ACE token satış koşullarının tüm ayrıntılarını kontrol etmek için aşağıdaki resmi gözden geçirebilirsiniz.


hiburak

  • Guest
🎾 TokenStars, 'Piyasadan Daha İyi' Uzun-Vadeli Yatırım Puanını Aldı 🎾

ICO piyasası için bağımsız bir analitik ajans olan ICOrating TokenStars'ı değerlendirdi ve tenis ACE projemize "Positif" puanını verdi.

ICOrating ayrıca ACE tokenlerine "piyasadan daha iyi" uzun-vadeli yatırım puanı verdi yatırımcılara ICO'ya katılmalarını düşünmelerini tavsiye etti.

Detaylar için, http://icorating.com'a göz atabilirsiniz ve detaylı TokenStars Puan Değerlendirmesi makalesini okuyabilirsiniz: https://drive.google.com/file/d/0ByXx7rmj6Az1cUJnRkJTckxvUlk/view.

hiburak

  • Guest
TokenStars ACE Token Satışı Devam Ediyor!

Toplanan Miktar:
1205 BTC
$4,494,650

https://tokenstars.com/ace/

11 Ekim'e kadar yapılacak alımlar ekstra bonuslar mevcut:

💫 %17 satın alım bonusu;

💫 5 BTC ve üzerinde alım yapanlara %5 ilave bonus.

💫 Promo kodu kullanarak alım yapanlara %5 ilave referans bonusu.

💫 ACE tokeninizi önümüzdeki aylarda satışı yapılacak TokenStars tokenleriyle (futbol, poker, siberspor, vs) takas ederseniz %40 ilave bonus.

Minimum satın alım miktarı: 100 ACE için 0.01 BTC.



hiburak

  • Guest
⭐️ 18 Ekim'e kadar yapılan satın alımlarda %20'ye kadar bonus imkanı ⭐️

Şu ana kadar toplanan miktar:
1248 BTC
$4,655,040



İlave bonuslar:

💫 %10 satın alım bonusu;

💫 5 BTC ve üzerinde alım yapanlara %5 ilave bonus.

💫 Promo kodu kullanarak alım yapanlara %5 ilave referans bonusu.

💫 ACE tokeninizi önümüzdeki aylarda satışı yapılacak TokenStars tokenleriyle (futbol, poker, siberspor, vs) takas ederseniz %40 ilave bonus.

Minimum satın alım miktarı: 100 ACE için 0.01 BTC.

https://tokenstars.com/ace/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services