click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Spheris: Децентрализиран Пазар за Приложения  (Read 2861 times)

Sowik

  • Novice
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile



Spheris е децентрализиран пазар за приложения с отворен код, със самостоятелна система за обработка на плащанията. Планирана с визия за премахване на таксите от третите страни, платформата Spheris се стреми да е задължителното място за разработчици, които желаят да контролират печалбата си и потребителите, които искат да плащат директно на разработчиците. С blockchain технологията на Ethereum, нови възможности се отварят, към даване повече на разработчиците и потребителите, без участието на големи корпоративни организации. В допълнение към новият начин за дистрибуция, който Spheris дава на разработчиците, платформата също ще има абонаментни опции, крипто портфейл и т.н.





Избрахме по-целенасочен и фокусиран подход за осигуряване на децентрализиран пазар за приложения. Този подход позволява решаване на проблеми по нови начини:

Такси. Повечето магазини за приложения взимат 30% от всяка продажба, в допълнение към таксите за регистрация. Ако изберете сами да публикувате приложнието си, това ще доведе до такси за обработка на плащания от трети страни. Разработчиците няма да бъдат подложени на никакви такси на платформата Spheris.

Цензура и Ограничения. Приложенията, които не отговарят на многобройните указания на магазина за приложения, се отхвърлят или отпадат. Правилните системи за класиране на приложенията, заедно със силата на общността гарантират, че това няма да се случи на платформата Spheris.

Точка за Влизане на Разработчиците. Понастоящем много разработчици по целия свят не могат да продават на различни магазини за приложения поради бюрокрация и законодателство. Няма изискване да се образува юридическо лице или дори да се добави банкова сметка, за да можете да продавате в Spheris.

Лекота на Ползване. Искаме да се уверим, че разработчиците не се нуждаят от каквито и да било допълнителни знания относно blockchain технологията, за да продават приложенията си на Spheris. Spheris ще осигури всички необходими инструменти за удобно и лесно ползване от страна на потребителите.







Платформата Spheris се състои от пет отделни компоненти. Те са:

Каталог: База данни на регистрираните разработчици и приложения.
Браузър. Интерфейсът на Децентрализираният Пазар за Приложения.
Мениджър. Подобрен крипто портфейл за управление на абонаментите и плащанията ви.
Сигнал. Анти-пиратски компонент за валидиране на абонаментите.
Хранилище. Хранилишна структура за за бързо и лесно дистанционно разпространение на приложения.










Представяме Spheris токените (SPRS) като част от платформата Spheris. SPRS ще бъдат създадени когато пуснем смарт контракта си на Ethereum блокчейна. Spheris ДПП се изгражда с идеята да се създаде стандартизирана валута за провеждане на бизнес, свързан със софтуер, в пазарна среда без псевдотрика.

Общо ще бъдат създадени 2,000,000,000,000 SPRS токена.

Защо Два Трилиона?

Удобство. Тъй като SPRS токенът ще бъде използван за продажба и покупка на софтуер, ние искаме цената на софтуера в SPRS токени да бъде удобна и лесна за разбиране.

Скалируемост. Като се има предвид, че платформата Spheris непрекъснато ще привлича нови потребители, пазарната цена на SPRS ще се повиши до такава степен, че да наруши цените на софтуера, които традиционно са обвързани с фиат валута, освен ако не се вземе предвид скалируемостта.

По-голяма Ликвидност. По-голям брой SPRS токени може да доведе до по-голяма ликвидност за SPRS токенът. Това ще улесни търговията.

Разпределение на SPRS токените




Продажбата на токени започва Септември месец!
Ще дадем още детайли скоро.


САЙТ • WHITEPAPER • БЛОГ • SLACK • TELEGRAM • TWITTER • REDDIT

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services