click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] Zloadr Блокчейн Издаделста Платформа  (Read 2334 times)

masterzino

  • Novice
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
ZLOADR


Издателска платформа, базирана на Ethereum блокчейна

Старт на Началната Продажба: 1-ви Септември 2017


Пред-Продажбата започна! : Свържете се с нас за сериозни отстъпки... Ако сте агенция, медия или рекламодател, и желаете да закупите наши токени, не се колебайте да се свържете с нас за статистики на влияние и трафик. 

Какво представлява ZLOADR

Zloadr е революционна издателска платформа на базата на блокчейн технологията. Тя позволява на авторите да печелят от своя труд, достигайки и продавайки произведенията си на широка и взискателна аудитория.


Развитието ни до момента

Работеща бета версия на издателската платформа (в момента вграждаме системата за смарт договори)

Подписани договори с 6 глобални разпространителя

Разпространяваме над 21 000 цифрови творби. (в продажба)
Посетете линка за да видите каталога на Zloadr
https://www.scribd.com/SamEnrico
(SamEnrico е името под което издава  Zloadr)

Създали сме 460,052 статии


Подробности за Продажбата на Токени

Дати на ICO-то
Начало: 1-ви Септември 2017
Край: 1-ви Октомври 2017

Символ:
ZDR

Общо количество:
100,000,000 Токена

Подлежи на промяна?:
Да. Общото количество токени не е фиксирано, защото трябва да имаме възможност да създаваме допълнителни токени преди края на продажбата, и да унищожим непродадените след края на продажбата.

Initial Цена:

Цената на токен е фиксирана. 1 токен = 0.31 USD

Общо разпределение:

Публична продажба 65M
Екип 25M
Награди 600K
Резерви 100K
Развойна дейност 5M
Разработване 4M

########################################

ЕКИПЪТ, СЪВЕТНИЦИ И КОНСУЛТАНТИ

########################################


Изпълнителен Директно и Основател: Sam Enrico Williams - Linkedin

Основен Разработчик: Anandan Pandurangan - Linkedin

Съветник относно Блокчейн технологията и Смарт догоровите: Nakul Shah - Linkedin

Специалист Реклама и Съдържание: Tannaz Kowssari - Linkedin

########################################


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ZDR ТОКЕНИТЕ

Zloadr токените позволяват на рекламодателите да закупуват рекламно пространство и услуги в секциите за продажба на трафик в платформата. Рекламата закупена с токени вместо фиат пари ще бъде с по-продължителен период. Това ще носи допълнителна полза за рекламодателите и ще създава силно търсене на ZDR токените на борсите.

ТОКЕНИТЕ ВЪТРЕ В ПЛАТФОРМАТА

TТокените дават предимства вътре в самата платформа спрямо фиат валутите, което насърчава рекламодателите да купуват токени при заплащане на изброени по-долу Zloadr  услуги:

•   Обяви за работа (Обявите, заплатени с токени са с 5 пъти по-дълъг срок, отколкото заплатените с USD, при еднаква себестойност)
•   Бизнес Обяви (Обявите, заплатени с токени са с 7 пъти по-дълъг срок, отколкото заплатените с USD, при еднаква себестойност)
•   Обяви (Обявите, заплатени с токени са с 5 пъти по-дълъг срок, отколкото заплатените с USD, при еднаква себестойност)
•   Показване на реклами (Рекламите, заплатени с токени са с 3 пъти по-дълъг срок, отколкото заплатените с USD, при еднаква себестойност)

ТОКЕНИТЕ ИЗВЪН ПЛАТФОРМАТА

Извън платформата, всички токени са публично видими чрез нашия смарт договор, изграден на базата на Ethereum ERC 20 стандарта за токени.


ТОКЕНИ ЗА ЕКИПА

Токените за екипа ще бъдат заключени за период от една година в смарт договора. Това ще гарантира, че екипът ще се фокусира върху постигането на поставените цели и увеличаването на  стойността на платформата за всички притежатели на ZDR токени.

БЪДЕЩЕТО НА ЦИФРОВОТО ИЗДАТЕЛСТВО

Днешните създатели на ново и вълнуващо съдържание откриват, че има няколко фактора, които определят дали те ще оцелеят и дали ще успеят успешно да монетизират своя труд.

Факторите са следните: 

1. Приходи
2. Колко лесно могат да бъдат открити материалите им
3. Разпространение
4. Добро таргетиране

Ние сме напълно наясно, че тези четири фактора се контролират основно от големите играчи, които имат силата да издигнат или съсипят всеки един артист или създател на съдържание..

Повечето големи организации имат влияние в повече от една от посочените области, което затруднява появата на нови медии и значително затруднява авторите в независимо достигане на голяма аудитория. Освен ако не са техни фаворити. Освен това през 2016 г. рекламните разходи в световен мащаб достигнаха 500 милиарда долара, като водещите организации (Google, Facebook и LinkedIn) притежават огромни пазарни дялове от индустрията; Това отнема сериозна част от приходите на самите медии и автори, генерирани от собственото им творческо съдържание, за сметка на големите играчи; А положението става все по-лошо и се разпространява и върху други отрасли.


ФАКТИ ЗА ИНДУСТРИЯТА


1. Рекламният пазар генерира над 600 милиарда долара приходи в световен мащаб за 2016 година.
2. Бариерата за сериозно навлизане на пазара за нови артисти е поставена много високо и изисква сериозен трафик, контролиран от големите организации.

ЗАЩО СЕГА?

Благодарение на последните няколко години, прекарани в разработка, Zloadr е близо до представянето на уникална крипто платформа за публикуване на съдържание, базирана на блокчейн технологията. Тя ще позволи на автори на всякакъв вид съдържание да се обвързват с разпространители и потребители от цял свят, без да губят ценни приходи.

ЗАЩО ZLOADR?

Въпреки че все още има независими автори  и медии, получават добри приходи от реклама и позициониране, ние сме забелязали тенденцията, че с течение на времето големите компании постепенно ги притискат и изместват. Това води до значително свиване на приходите им и прави съществуването им извън големите корпорации доста трудно.

Бялата ни Книга (Техническа Документация) се фокусира върху това да ви покаже къде и как Zloadr въвежда иновации в тази бързо променяща се сфера. Чрез предоставянето на средства на медиите и авторите за публикуване в колкото се може повече формати, получавайки значителни приходи от това. Да достигат до нова и по-голяма аудитория, на същото ниво, че успешно да се конкурират с големите играчи на пазара.

Друга цел на Zloadr е да се включи в нарастващия рекламен пазар и да се даде възможност на рекламодателите да достигнат и таргетират желаната аудитория, с прозрачността на блокчейн технологията и само за част от текущи разходи.


ZLOADR: ZLOADR: КОЙ И КАК МОЖЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВА

Автори на съдържание (Издатели, Автори, Агенти)

Основното предназначение на блокчейн платформата ни е да позволи на авторите да получават максимални приходи за своето съдържание. На разположение на авторите са инструменти за анализ, с които по-лесно да визуализират представянето на тяхното съдържание и къде могат да получат по-добро представяне. За всяко съдържание със стойност се създава смарт договор, който може да се използва от трети страни.

СЪТРУДНИЦИ (Писатели и Журналисти)

Платформата Zloadr работи като пазар, където на участниците се предоставя възможност да подават материали и съдържание към разпространители, проекти и брандове срещу заплащане. Създава се смарт договор между участниците за предоставените услуги, а разпространителите получават компенсация под формата на токени или фиат валути.

РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Рекламодателите могат да използват ZDR токени в платформата, като токените са с много по-голяма тежест от фиат валутите. Така, ако заплатят с ZDR токени,  рекламите и обявите ще  останат по-дълго в платформата, отколкото при заплащане с фиатната валута. Рекламодателите могат да публикуват различни типове обяви в различни формати в конкретни секции на платформата Zloadr.

ВЛИЯТЕЛНИ ЛИЧНОСТИ

Това са хора, които получават компенсация под формата на ZDR токени или фиат валути, в замяна на привличане на продажби. Създава се смарт договор между участниците за предоставените услуги, личностите, които имат право да участват в програмата подлежат на строги критерии и подбор.
« Last Edit: August 23, 2017, 06:22:29 AM by masterzino »

masterzino

  • Novice
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Привет,

От ZLOADR обявиха:

Социалната ни наградна кампания вече официално започна.

Също така, ако желаете да видите какво се случва зад кулисите на Zloadr, може да посетите :

https://www.scribd.com/SamEnrico

и да видите как се показват публикациите, създадени и принадлежащи на Zloadr платформата. Ще може да направите и предварителен преглед на предлаганите книги.

Повечето от собствените книги на Zloadr са публикувани под издателското име SamEnrico. В момента тече въвеждането на смарт договорите и блокчехн технологията към платформата, които ще бъдат достъпни веднага щом завършим алфа версията.

Благодарим Ви!

---

П.П. Аз разгледах платформата и за мен поне имат интересна Алфа версия. А това е един много добър старт за всеки проект!

Zloadr

  • Newbie
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hi,
Here's an update to let you know that Zloadr has officially opened his pre-sale !!!

Investors can follow a 5-step process at http://zloadr.com/presale/

We have token bonuses of 5%, 10% and even 20% available!

To any user who wishes to talk directly to the Zloadr team you are welcome to join our slack.

Please PM me your email so I can send the invitation.

Thanks in advance


valtin7

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hi All,

We have recently added a new wallet to allow anyone wishing to invest a minimum of 1 ETH.

You can visit the pre-ICO page, view and make an investment. http://www.zloadr.com/presale

Thank you all for your continued support!!!

masterzino

  • Novice
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Hi,
Here's an update to let you know that Zloadr has officially opened his pre-sale !!!

Investors can follow a 5-step process at http://zloadr.com/presale/

We have token bonuses of 5%, 10% and even 20% available!

To any user who wishes to talk directly to the Zloadr team you are welcome to join our slack.

Please PM me your email so I can send the invitation.

Thanks in advance

Актуална информация за Zloadr:

Официално стартира Пред-Продажбата на Токени.

Желаещите да инвестират трябва да следват процеса в 5 стъпки, описан тук: http://zloadr.com/presale/

Текущите бонуси са 5%, 10% и дори 20%!

Ако желаете да се свържете директно с Екипа на Zloadr, винаги може да го направите в Slack (https://join.slack.com/t/zloadr/shared_invite/MjI5NTU3NDc4OTAxLTE1MDMzMjQyNzMtZDNjNmI2YzhjYg)

Благодарим


Hi All,

We have recently added a new wallet to allow anyone wishing to invest a minimum of 1 ETH.

You can visit the pre-ICO page, view and make an investment. http://www.zloadr.com/presale

Thank you all for your continued support!!!


Наскоро добавихме допълнителен портфейл, който позволява и инвестиции с по-малки суми - 1 ETH

Посетете нашата страница за Пред-Продажба http://www.zloadr.com/presale. Разгледайте и инвестирайте.

Благодарим за вашата постоянна подкрепа!!!

valtin7

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN][ICO] Zloadr Блокчейн Издаделста Платформа
« Reply #5 on: September 08, 2017, 11:26:48 PM »
Hi  all,

We have just redesigned our homepage have a look and tell us what you think.

www.zloadr.com

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services