click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN]Pillar - Omarica za osebne podatke - 15. Julij  (Read 1174 times)

Iwannacry

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN]Pillar - Omarica za osebne podatke - 15. Julij
« on: July 12, 2017, 07:11:39 PM »
Pridružite se razpravi o naši skupini telegram:

Pillar oglaševalska akcija za projektegn je zdaj v živo
Bo to akcijo z nagrado vodila Sylon.
Če imate vprašanja v zvezi z bonitetno ponudbo, prosimo, da jo pokličete v navadna oglaševalska akcija
.



Opomba: nismo ključni član projekta. Prosim kontaktirajte 2030AG za vsa vprašanja, povezana s projektom.



For those wVeč o podrobnostih preberite Pillar Sivi Papir. Tu je kratka različica:

Evropska komisija Požar študija naslednje generacije interneta zaključil ...


    1. Internet bi moral državljanom zagotoviti suverenost nad svojimi podatki in zaščititi zasebnost;

    2. Internet mora zagotoviti raznolikost, pluralizem in pravico do izbire;

    3. Internet se mora izogibati koncentraciji podatkov v nekaj lastniških platformah.

    4. Osebne podatkovne prostore je bilo videti kot zelo pomembno tehnološko področje za vse zgornje uvrščene vrednosti.

To so težave, s katerimi se bo ukvarjal projekt Pillar. Želimo ljudem dati boljšo, varnejšo armaturno ploščo v svoj digitalni svet, začenši z odprtokodno denarnico. Imamo dva glavna cilja:

Zamenjajte račune z atomskim lastništvom. Vsi imamo na desetine računov. Z računov, se prijavite, in vsi podatki se ujet dragocen ngôn aplikacije ali storitve. To predstavlja veliko koncentracijo tveganja. S prehodom iz računov do denarnice, vsaka oseba, ki je lastnik njegov / njen lastnih sredstev in lahko preklopite prodajalci prosto.

Zamenjaj aplikacije s storitvami. Aplikacije na naših telefonih so miniaturne namizne aplikacije. To hrani nazaj v dneve postopkov, ki temeljijo na papirju, in znova kažejo, da ljudje vedno sprejemajo stare načine dela na novo tehnologijo. Zdaj, ko imamo v naših žepih računalnike, ki so super povezani, verjamemo, da bo omarica za osebne podatke nadomestila iOS in Android, da postane operacijski sistem za vse vaše naprave.

Decentralizacijsko gibanje in tehnologije, kot je blokiranje, bodo vodile do temeljitega preobrata moči, ki bi ljudem omogočil nadzor nad njihovim digitalnim življenjem.





Pillar Denarnica

Potem ko je potrpežljivo čakal 15 let, menimo, da je trenutek, je zdaj tukaj. Začeli bomo z izgradnjo najbolja cryptocurrency in simbolično denarnico. Osredotočili se bomo na uporabniško izkušnjo -, da bi bilo tako enostavno, kot je mogoče Velik nabor in uporabo denarnico. Obstajajo odlične vai denarnice - imamo delo urezane chung za nas. Ampak, saj je naš cilj je zgraditi nadzorno ploščo za vaše digitalno življenje, naše khác được denarnico. Naš prvi mobilni denarnico se. To bo vključevalo brskalnik, in upamo, da vsebujejo eno ali več izmenjav. Želimo, da izkušnje, da je tako enostavno, kot je mogoče,. Mi bomo osredotoči na specifične primere in personas uporabe in dela, da bi svoje izkušnje, kot je znano in močna je le mogoče. Skoraj vsakdo je začetnik. Skoraj vsakdo najde izziv upravljanje zasebnih ključev. Skoraj vsakdo ne cenijo zapletenosti skriva denarnice in pametne pogodbe in izmenjave. To je naša naloga - za poenostavitev, zgraditi trdne temelje in da dodajanje, kaj naše stranke želijo Naslednja.


Pillar Ekosistem

Pillar je veliko več kot denarnice, brskalnika in izmenjavo. Oživlja konceptov steber v knjigi Davida Siegela, povlecite . Kot David pojasnjuje, aplikacije so velika izguba virov in Prevent inovacije. Aplikacije je treba ohraniti na pol ducata platform - Več kot 50% vseh app je samo infrastrukture, povezane s predstavitvijo vsebine in ponudbe. Kaj je resnično pomembno, so vsebine, povezave, storitve in trgovina, in je mešanica dodati, kot ti je všeč. Steber denarnica vam bo razvrščanje, filtriranje, primerjati, premešamo in tekmo, da bo ustrezala Cua potrebuje Te stvari. To predstavlja konvergenco semantični splet in splet vrednosti.

Kot primer pomislite na udeležbo na konferenci v mestu daleč. Če želite to narediti tren boste potrebovali ducat telefon Aplikacije se ne govori med seboj, in boste podpis pogodb letalskih, železniških, avto, hotel, izleti, razstave, izleti, menjave valut, varstvo otrok, restavracije, registracija konferenca, načrtovanje, prireditve, srečanja, in še več. V najboljšem primeru, vsako nhung ima svojo aplikacijo, in podgana sistem Rieng nagrajevanja točk. Zdaj poskušajo upravljati vse stroške in vodenje evidence o - več aplikacij. Ali aplikacije pogovarjali drug z drugim? Na splošno velja, chung ne.

Ekosistem steber bo ustvaril nov ekosistem podatkov, vsebine in trgovine. Mi smo skoraj tam - imamo standarde, formatov in API-jev, da toliko o tem, kaj želimo. To je naša naloga, da bi skupaj ustvariti izkušnjo stranke nhung veliko bolj prepričljiv Nam premoga s pomočjo aplikacije. Na splošno velja, boste zastavite vprašanje ali povedati, kaj iščete, in vsebine, podatke, in transakcije, bo prišel k vam. Prepričani smo, da denarnica bo središče vašega digitalnega življenja, in to potegne vse, kar želite, na način, ki je bolj naravno oglje aplikacij.



Omarica za osebne podatke

Koncept Omarica za osebne podatke prihaja iz Davidove knjige, Pull. Videli smo številne takšne projekte, ki so prišli in odšli. Veliko je za zaupanje - ljudje ne zaupajo institucijam, oglaševalcem ali tretjim osebam za upravljanje svojih podatkov. Zato Microsoft v Google projekti niso uspeli.

Zavedamo se, da potrošniki ne želijo upravljati lastnih podatkov. Obstaja podroben razdelek sivega papirja, ki se nanaša na nepripravljenost potrošnikov in kako najti naše prve uporabnike. Zdaj imamo priložnost - ustvariti najboljšo denarnico na svetu, jo vključiti v več sistemov in pustiti, da vodi do osebnega pomočnika, ki "čarobno" pomaga pri upravljanju svojega življenja. Oglejte si ta zgodnji videoposnetek iz leta 2010, ki prikazuje primere uporabe za projekt:



Pillar Žeton

Medtem ko so denarnice in platforme odprtokodne in brezplačne, bodo uporabniki plačali različne PDL storitve z stebernimi žetoni, ko jih uporabljajo. Žeton bo moč (omogočil mikropayments za) celoten ekosistem, ki bi instant poslovni model za številne projekte, ki lahko povezujejo. To je lepota žetona: morda boste potrebovali storitev točno enkrat in vam ne bo treba prijaviti Za to boste plačali samo z žetonom in ste končali.

Tukaj je primer: obiščite svojega zdravnika, opravi nekaj testov in vam daje recept za nekatere tablete. Vsi podatki iz tega obiska in na recept bodo kopirani v vašo denarnico. Nato lahko uredite recept na način, ki vam je všeč, vključno s povpraševanjem po ponudbah iz lekarn za najnižjo ceno ali najhitrejšo dostavo itd. V tem primeru lekarne tekmujejo za vaš naročilo in njihova programska oprema se lahko zaveda, kaj je ponudba / vprašanje , In vam lahko ponudijo posebne ponudbe, da izberejo svojo storitev ali celo plačajo, da si ogledate oglas za določeno drogo. Vse to je pod vašim nadzorom - odločite se, kako želite, in vsakič, ko uporabljate sistem za shranjevanje vaših evidenc, plačate majhno število stebrov in vam dovolite, da upravljate svoje odnose s sistemom zdravstvenega varstva. Vaši podatki lahko celo preidejo v študijo, ki jo opravljate - z vašim dovoljenjem - in čeprav ste v anketi anonimni, če vam želijo poslati sporočilo, boste imeli možnost, da jo prejmete ali ne.

Steber je meta-žeton. Brave ima na primer lasten žeton za prikaz prilagojenih oglasov in zaslužek za brskanje. Augur ima žeton za stav. Akasha ima eno za sporočila. Na ducate ali na stotine žetonov boste naleteli na dan. Vsi ti žetoni bodo domači v našem sistemu ene stopnje pod stolpičastim žetonom. Uporabniki lahko vidijo le stebre ali pa vidijo različne žetone za uporabnike, ki jih uporabljajo.




Prodaja stebra se začne 15. julija ob 08:00 po srednjem času Greenwicha in se konča 60 ur kasneje 17. julija ob 20:00 GMT. Od izdanih 800 milijonov žetonov bo 560 milijonov prodanih javnosti. Cena v etru bo enaka v celotni prodaji in bo objavljena 14. julija.

Naša pametna pogodba o prodaji žetonov je na voljo na testnih testih Ropsten in Kovan. Naslov pogodbe je:
 Ropsten - 0xc1a6c4f19ad01e96111acf66ca8f1b6b47fecd6e
 Kovan - 0x571a6216e9ddb3f4979851d4e9f58454750ad721

Naša povezava GitHub je:

https://github.com/twentythirty/PillarToken/blob/master/contracts/PillarToken.sol


Pillar Članov
Vabimo se, da se boste pridružili in prispevali, kar vam najbolj ustreza!





David Siegel, ustanovitelj (Švica). David zgradili web-oblikovanje in strategije agencije v San Franciscu leta 1990 in ga prodal za KPMG. Je v ospredju BI tehnologije in podjetja, ki vlagajo za 30 let. Ima pet knjig o GHI tehnologije in poslovanja. Njegova prva knjiga je najdaljši tek ostaja Amazon.com # 1 prodajna uspešnica. On Bi mentor mnogim ustanavljanjem in sedel na mnogih odborih. Leta 2016 je bil kandidat za dekana poslovne šole Stanford. Je strokovnjak za blokiranje, prihodnje tehnologije, investiranje angelov, and ustanovitev podjetja. To je njegovo 22. podjetje. Njegovo delo lahko vidite nadsiegel.com

Tomer Sofinzon, ustanovitelj (Israel). Tomer ije serijski podjetnik, ki živijo v Tel Avivu. On je podjetnik in poslovni razvoj izvršni. On Ustanovljeno ClearCi, podjetje osredotočeni na doseganje Enterprise Intelligence rešitve. Delal je v tveganega kapitala s poudarkom na strateških partnerstvih. To je njegova 8. podjetje.

Vitor Py, ustanovitelj (Brazil). Vitor je višji razvijalec programske opreme, je pripeljala navzkrižno funkcionalne skupine na različnih področjih, kot vesoljsko, energija in kazenskega pregona. Nekdanji ustanovitelji SIM, brazilskega zagonu znanosti Računske materialov. Vitor je naš glavni arhitekt in bo vodil razvoj stebra denarnico. To je njegova peta družba.

Yogesh Gaikwad, ustanovitelj (India). Yogesh je mlada indijski podjetnik s tehnološko ozadje, ki je odgovoril, da v Indiji trženje prva družba za rast in prispeva k taksist tech mladim po vsem svetu.




Izvedbeni načrt

Mi smo tržno usmerjeni. Iščemo možnosti in eksperimentov. Mi vzorec naše podjetje na Googlu (razen anketiranjem del) - Načrtujemo, da bo veliko majhnih napak in vzemimo preizkušati nove trge. Trg denarnice se segreva. Potrebujemo vire za več različnih tržnih segmentov:

  * Kripto-navdušenci
  * Zgodnji posvojitelji tech navdušence
  * Partnerji
  * OEMs

Že smo močni pri poslovnem razvoju in se bomo okrepili. Sčasoma želimo, da naša denarnica ni v telefonu druga aplikacija, temveč biti programska oprema, ki teče v telefonu. Potrebovali bomo partnerje, veterane v industriji, močne prodajalce, odlično komunikacijsko ekipo in še več.

In potrebovali bomo odličen izdelek. Izhajamo iz začetka. Načrtujemo najem v avgustu in septembru, in želimo, da bi bili del tega. Ljudje, ki razumejo naše poslanstvo in nas podpirajo z nakupom naših žetonov, čeprav le nekateri, so ljudje, ki jih želimo zaposliti. Imamo že močno skupino tehnoloških ljudi, vendar potrebujemo še veliko več. Pričakujemo, da bomo začeli v Londonu in v šestih mesecih odprli drugo pisarno.

Zelo smo odprti. Vemo, da ljudje, ki prihajajo na našo spletno stran, so odlični potencialni najemniki, svetovalci in partnerji. Bodite prepričani, da se prijavite za naše novice - kmalu bomo vzpostavili našo spletno skupnost in vas vabimo, da se nam pridružite. In prosim, razmislite o prihodu naš najem dogodek na Slovaškem.

Naše finančne načrte in napovedi smo predstavili v Sivi knjigi. Vse, kar počnemo, bo prilagodljivo in prilagodljivo na naše trge, ko se bodo spremenile. Prav tako bomo uporabili nekaj prihodkov za podporo projektom, ki bodo kasneje postali del našega sistema.



Po prodaji žetona bomo imeli nekonference na lokalni ravniAquaCity v Popradu na Slovaškem, Druženje, učenje, poučevanje, načrtovanje in najem. Kdor pride v Poprad v začetku avgusta, je verjetno oseba, ki jo želimo najeti. Vsako jutro bomo imeli učenje blokovskega učenja in načrtovanje stebrov. Imeli bomo programe za centralne storitve, komunikacije, izdelke in trženje. Če berete to, se nam lahko pridružite (ne plačujemo stroškov, žal, ampak smo v petek zvečer plačali za sejne sobe in veliko večerjo).

Za razpravo in zaposlitev bomo imeli naslednje poti:

    1.Izdelek
        1.Okviri
        2.Metodologija
        3.Jeziki
        4.Orodja
        5.Odprtokodno

    2.Trženje
        1.Komunikacije
        2.Partnerstva
        3.OEMs
        4.Potrošniške raziskave

    3.Centralne službe
        1.Ključno upravljanje
        2.Sredstva upravljanje
        3.Knjigovodstvo
        4.Plačilni seznam
        5.Računanje
        6.Davek
        7.Storitve
        8. Dogodki
        9. Podpora
        10.Pravno


Iščemo generalisti ki imajo določene močne sposobnosti in so prilagodljivi timski igralci. Nikoli ne bomo imeli kadrovskega oddelka - če delate v osrednjih službah, boste storili vse. Imejte v mislih, da bo naša pisarna v Londonu. Če se nam želite pridružiti, pridite v Poprad in pokažite svojo zavezanost projektu!

Dogodek bo potekal od 29. julija do 6. avgusta. Na voljo so direktni leti iz Londona. Rezervirali smo 19 sob, vendar hitro gredo in ljudje najdejo sostanovalce. Hotelske sobe niso daleč. Zjutraj bomo delali in poskušali ne delati popoldne. To je družinski dogodek - prinesi svoje otroke. Če želite rezervirati svojo sobo, se obrnite na [email protected]. Ne čakajte na našo prodajo žetonov - sobe hitro gredo. Obrnite se Tomerju, da ga dobite.




                 


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services