click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Pillar - A személyes adatkezelő - Július 15  (Read 1327 times)

KingAzir

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN] Pillar - A személyes adatkezelő - Július 15
« on: July 08, 2017, 12:27:30 PM »
csatlakoznak a csoporthoz telegram:

kampány jutalmat Pillar futás
Jutalom kampány kezeli Sylon.
Ha bármilyen kérdése van a projekt kérjük, forduljon Témák jutalmat
.



Megjegyzés: Ezt az eredeti hozzászólást készítjük a Pillar projekthez. Nem vagyunk az érintkezési pontok. Kérem, hívjon 2030AG for any project related questions.



Részletek olvasható Pillar szürke papír. Itt van egy rövid változat:

Az Európai Bizottság tűzgyakorlata a következő generációs internetről A közelmúltban arra a következtetésre jutott ...


    1. Az internetnek biztosítania kell a polgárok szuverenitását saját adataival szemben, és védenie kell a magánéletet;

    2. Az internetnek biztosítania kell a sokszínűséget, a pluralizmust és a választáshoz való jogot;

    3. Internet kell kerülnie koncentrációja az adatok néhány szabadalmaztatott alapítvány.

    4. Szokoz személyes adatokat tartják a technológiai szektor számára nagyon fontos az összes értéket a legmagasabb értékelés.

Ezek a problémák a projekt foglalkozik pillér. Azt akarjuk, hogy az embereknek jobb, biztonságosabb világ digitális műszerfal chung, kezdve egy nyílt forráskódú pénztárca. Jelenleg két fő célja:

Cserélje számlák atomi Tulajdonjog.Mindannyian több tucat számlák. A számlák, akkor jelentkezzen be, és az összes adatot bezárva értékes Ngon az alkalmazást vagy a szolgáltatást. Ez mutatja a hatalmas kockázati koncentráció. Átváltás útján számlák pénztárca, minden egyes személy birtokolja Ő / ő saját vagyonát és válthat gyártók szabadon.

Alkalmazások cseréje szolgáltatásokkal. Alkalmazások asztalunkon telefonok miniatűr alkalmazások. Ez harkens vissza a napokat a papír alapú folyamatok, bemutatva ismét CO emberek mindig fogadja el a régi módon dolgozik, hogy az új technológia. Most, hogy mindannyian a számítógépek a zsebünkben superconnected, Hisszük, hogy a személyes adatok váltja iOS és az Android öltözőszekrény Ahhoz, hogy az operációs rendszer az összes eszköz cua.

A decentralizációs mozgalom és az olyan technológiák, mint a blokkhullám, alapvető erőfeszítésekhez vezetnek, és az emberek irányítják digitális életüket.





A Pillar Pénztárca

Miután türelmesen várt 15 éves, Hisszük, hogy a pillanat itt van. Kezdjük az épület a világ legjobb cryptocurrency és token pénztárca. Mi fog összpontosítani a felhasználói élmény - annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbben A nagy beállítható és használható a pénztárca. Vannak kiváló Vai pénztárcák - van munkánk kivágott Chung számunkra. De mivel a célunk az, hogy létrejöjjön a műszerfal a digitális élet, Khắc được pénztárca. Az első mobil pénztárca SE. Ez magában foglalja egy böngésző, és reméljük, hogy egy vagy több csere. Azt akarjuk, hogy a tapasztalat, hogy a lehető legegyszerűbben a. Leszünk célzó konkrét használati esetek és személyiségek és azon dolgozunk, hogy a felhasználók minél ismerős és erős, mint lehetséges az. Majdnem mindenki kezdő. Szinte mindenki megtalálja kihívást kezelése privát kulcsokat. Szinte mindenki nem értékelik bonyolultsága mögött pénztárcák és okos szerződések és a cseréket. Ez a mi küldetésünk - egyszerűsíteni, egy erős alapot, és folyamatosan növeli mi ügyfelek akar következő.


A Pillar ökoszisztéma

Pillar sokkal több, mint egy pénztárca, egy böngésző, és csere. Életre kelti a fogalmak pillér David Siegel könyvében, Húzza . Ahogy David magyarázza, alkalmazások hatalmas erőforrások pazarlását és Prevent innováció. Alkalmazások fenn kell tartani a fél tucat állványok - több mint 50% -a minden app csak kapcsolódó infrastruktúra bemutató tartalom és ajánlatok. Ami igazán számít, mint a tartalmat, kapcsolatok, és a kereskedelem, és mivel a mix hozzá, ahogy tetszik. A Pillar pénztárca segítségével rendezni, szűrő, hasonlítsa össze, keverjük össze, és a mérkőzés, hogy megfeleljen cua Ezek a dolgok szüksége van. Ez képviseli a konvergencia a szemantikus web és a webes érték.

Példaként gondoljunk egy konferenciára a városban messze. Ehhez Tren szüksége lesz egy tucat telefon Alkalmazások nem beszélnek egymással, és akkor írja alá a szerződést a légi, a vasúti, autó, hotel, túrák, előadások, kirándulások, pénzváltás, gyermekfelügyelet, étterem, konferencia regisztrációs, ütemezés, rendezvények, találkozók, és így tovább. A legjobb, mindegyik Nhung saját app, és a patkány Rieng jutalom pontrendszer. Most próbálja meg kezelni az összes költségek és nyilvántartás - további alkalmazásokat. Ne az alkalmazások egymással beszélgetni? Általában Chung nem.

A pillér ökoszisztéma létrehoz egy új ökoszisztéma adat, tartalom, és a kereskedelem. Már majdnem ott vagyunk - mi van a szabványok, formátumok és API-k annyira, hogy mit akarunk. A mi feladatunk, hogy együtt hozzon létre egy ügyfél Nhung élmény sokszor vonzóbb Nam szenet használ alkalmazásokat. Általában akkor kérdezni, vagy mondani, hogy mit keres, és a tartalom, adatok és tranzakciók hozzád. Hisszük, hogy a pénztárca lesz a központja a digitális élet, és akkor húzza mindent, amit akar khi müon meg, oly módon, hogy több természetes faszén alkalmazások.



A személyes adatszekrény

A fogalom A személyes adatszekrény jön David könyvét, Húzza . Láttuk sok projekt jönnek és mennek vd. Sok jön le, hogy a bizalom - Az emberek nem bíznak az intézményekben, hirdetők, vagy egy harmadik fél kezelheti Co adatokat. Ez az, amiért a Microsoft és a Google projektek nem sikerült.

Mi Hiếu CO fogyasztók nem akarnak az adatok kezelését saját. Van egy részletes részben a szürke papír bemegy CO fogyasztó nem szívesen, és hogyan találjuk meg a korai alkalmazók. Most, hogy van egy esélyt -, hogy megteremtse a világ legjobb pénztárca, sok rendszer integrálódni, és hagyjuk, hogy vezet a személyi asszisztens Co „varázsütésre” segít kezelni az életed. Lásd ezt a videót a 2010 elején alkalmazását mutatja esetben együtt a projekt:



Pillar jelképes

Míg a pénztárca és a platform nyílt forráskódú és ingyenes, a felhasználók a különböző PDL szolgáltatásokat fizetik oszlopjelzőkkel, mivel használják őket. A token felhalmozza az egész ökoszisztémát, és azonnali üzleti modellt nyújt számos olyan projekthez, amely be tud kötni. Ez a jelek szépsége: lehet, hogy pontosan egy szolgáltatásra van szüksége, és nem kell regisztrálnia Ehhez csak egy Pillar jelzést fizet, és készen vagy.

Íme egy példa: meglátogatja orvosát, elvégzi a teszteket és recepteket ad néhány tablettáért. Az adott látogatásból származó adatok és a vényköteles adatok másolódnak a tárcájába. Ezután a receptet tetszés szerint kezelheti, beleértve a gyógyszertárakra vonatkozó ajánlatokat a legalacsonyabb ár vagy a leggyorsabb szállítás érdekében. Ebben az esetben a gyógyszertárak versengenek a megrendelésükért, és szoftverük tudhatja, hogy mi az ajánlat / kérelem , És különleges ajánlatokat adhatnak Önnek, hogy kiválaszthassák szolgáltatásukat, vagy akár megfizethetnek egy hirdetést egy adott gyógyszerhez. Mindez az Ön irányítása alatt áll - eldönti, hogy mennyire akarja, és akkor fizetsz kis számú oszlopot minden egyes alkalommal, amikor a rendszert a nyilvántartások tárolására használja, és kezeli az egészségügyi rendszerrel való kapcsolatát. Adatait még akkor is megteheti, ha egy tanulmányt végez - az Ön engedélyével - és még ha anonim is a tanulmányban, ha üzenetet akarnak küldeni neked, választásod lesz arról, hogy megkaptad-e vagy sem.

A pillér meta-jelképes. A Brave például natív toként rendelkezik a testreszabott hirdetések megtekintéséhez és a böngészési élmény bevételszerzéséhez. Augurnak van egy fogadási pontja. Akashának van egy üzenete. Több tucat vagy több száz zsetont fogsz találkozni a napoddal. Mindezek a jelzők a rendszerünkben egy szinttel rendelkeznek, a Pillar jel alatt. A felhasználók csak pillanatok alatt láthatnak pilléreket, vagy látni fogják a különféle segédprogramokat az általuk használt szolgáltatásokhoz.




A Pillar tokken eladás július 15-én 08:00 Greenwich Mean Time-on kezdődik és 60 óra később, július 17-én, 20:00 GMT-kor ér véget. A kiadott 800 millió zsetonból 560 millió lesz a nyilvánosság számára. Az éter ára ugyanaz lesz az értékesítés során, és július 14-én kerül közzétételre.

Token értékesítési intelligens szerződésünk mind a Ropsten, mind a Kovan tesztnetein elérhető. A szerződés címe:
 Ropsten - 0xc1a6c4f19ad01e96111acf66ca8f1b6b47fecd6e
 Kovan - 0x571a6216e9ddb3f4979851d4e9f58454750ad721

A GitHub kapcsolatunk:

https://github.com/twentythirty/PillarToken/blob/master/contracts/PillarToken.sol


Belépés Pillar
Örülök, hogy csatlakozhatsz, és hozzájárulhatsz ahhoz, amit a legjobban csinálsz!





David Siegel,Alapító (Svájc). David 1990-ben épített egy web design és stratégiai ügynökséget San Francisco-ban, és eladta a KPMG-nek. Már 30 éve élen jár a technológiai és a kockázati befektetések terén. Öt könyvet írt a technológiáról és az üzleti életről. Az első könyve az Amazon.com leghosszabb futású # 1 bestsellerje marad. Sok kezdőként mentorozik és számos fórumon ült. 2016-ban volt Egy jelölt, aki Stanford üzleti iskolájának dékánja lehet. Ő egy szakértő a blokk lánc, a jövő technológiák, Angyal befektetés, és indítások.Ez az ő 22. vállalata. Láthatja a munkáját dsiegel.com

Tomer Sofinzon, alapítója (Izrael). Tomer egy soros vállalkozó, aki Tel-Avivban él. Vállalkozó és üzletfejlesztési vezető. Megalapította a ClearCi-t, amely a Enterprise Intelligence megoldások nyújtására összpontosított. Részt vállalt a kockázati tőkében a stratégiai partnerségre összpontosítva. Ez a nyolcadik cég.

Vitor Py, alapítója (Brazília). Vitor egy vezető szoftverfejlesztő, vezető funkcionális csapatokat vezetett olyan különböző területeken, mint a repülőgépipar, az energia és a bűnüldözés. A SIM alapítója egy brazil számítástechnikai anyagtudományi indítás. Vitor főépítészünk és a Pillér pénztárca fejlesztését fogja irányítani. Ez az ötödik vállalata.

Yogesh Gaikwad, alapítója (India). A Yogesh egy fiatal indiai vállalkozó, aki technológiai marketing háttérrel indította el India első növekedési hacking cégét, és hozzájárul a tech startups világszerte.



Végrehajtási terv

Piaci irányításúak vagyunk. Kísérleteket és lehetőségeket keresünk. Cégünket a Google-on mintázzuk (a megkérdezett rész kivételével) - sok apró hibát tervezünk, és kísérleteket teszünk új piacokra. A pénztárca piaca felmelegszik. Szükségünk van az erőforrásokra, amelyek több különböző piaci szegmens után indulnak:
 * Crypto-rajongók
 * Korai adaptáns tech szerelmeseinek
 * Partnerek
 * OEM-k

Már erősek vagyunk az üzleti fejlődésben és erősebbé válunk. Végül azt szeretnénk, hogy pénztárcánk ne legyen más alkalmazás a telefonon, hanem legyen a szoftver, amely futtatja a telefont. Szükségünk lesz partnerekre, iparági veteránokra, erős marketingesekre, kiváló kommunikációs csapatra és még sok másra.

És szükségünk lesz egy remek termékre. Kezdjük a semmiből. Augusztusban és szeptemberben szeretnénk bérelni, és szeretnénk, ha részesei lennének. Azok az emberek, akik megértik küldetésünket és támogatnak minket a zsetonjaink megvásárlásával, még akkor is, ha csak kevesen vannak az emberek, akiket fel akarunk bérelni. Már van egy erős technikai csapatunk, de még sok másra lesz szükségünk. Azt várjuk, hogy Londonban indulni és hat hónapon belül megnyitni egy második irodát.

Nagyon nyitottak vagyunk. Tudjuk, hogy a weboldalunkra érkező emberek kiváló potenciális bérlők, tanácsadók és partnerek. Mindenképpen iratkozzon fel hírlevelünkre - hamarosan létrehozzuk online közösségünket, és meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk. És kérem, fontolja meg, hogy jöjjönA felvételi rendezvényünk Szlovákiában.

Megállapítottuk pénzügyi terveinket és előrejelzéseinket a szürke könyvben. Minden, amit csinálunk, agilis és reagál a piacokra, ahogy változik. Mi is bevételt fogunk nyújtani olyan projektek támogatására, amelyek később rendszerünk részévé válnak.



A Token-értékesítést követően a Popradban, Szlovákia-ban http://www.aquacity.sk/?Gclid=CI3x4-zYstQCFXIW0wodKgICIg] AquaCity lesz társalgás, tanulni, tanítani , Terv, bérlet. Bárki, aki augusztus elején Poprádba jön, valószínűleg olyan személy, akit bérelni akarunk. Minden reggel blokkolt tanulási és pilléres tervezési foglalkozásokkal fogunk rendelkezni. Leszünk számokat a központi szolgáltatások, a kommunikáció, a termék és a marketing területén. Ha ezt olvasod, szívesen csatlakozol hozzánk (mi nem fizetünk a költségeket, sajnálom, de fizetünk a tárgyalótermekért és egy nagy vacsorára péntek este).

Mi lesz a következő számokat a vita és a bérleti:

    1.Termék
        1.Keretek
        2.Módszertan
        3.Nyelvek
        4.Eszközök
        5.Nyílt forráskód

    2.Értékesítés
        1.Távközlés
        2.Partnerségek
        3.OEMs
        4.Fogyasztói kutatás

    3.Központi szolgáltatások
        1.Kulcskezelés
        2.Vagyonkezelés
        3.Könyvelés
        4.Payroll
        5.Számvitel
        6.Adó
        7.Felszerelés
        8.Események
        9.Támogatás
        10.Jogi

Olyan generalistákat keresünk, akiknek vannak bizonyos erős készségeik és rugalmas csapatjátékosok. Soha nem lesz HR-osztályunk - ha központi szolgálatban dolgozik, akkor mindent megtesz. Ne feledje, hogy irodánk Londonban lesz. Ha csatlakozni szeretne hozzánk, jöjjön Popradba, és mutasd meg a projekt iránti elkötelezettségét!

Az esemény július 29-től augusztus 6-ig tart. Közvetlen járatok Londonból. 19 szobát foglaltak le, de gyorsan megyünk és az emberek keressenek szobatársakat. Vannak még nem messze található szállodai szobák. A reggelen dolgozunk, és próbáljuk nem dolgozni délutánonként. Ez egy családi esemény - hozd gyermekeidet. Ha szobádat szeretne foglalni, vegye fel a kapcsolatot [email protected] . Ne várjunk Token értékesítésre - a szobák gyorsan haladnak. Most vegye fel a kapcsolatot Tomerrel.




                 

« Last Edit: July 08, 2017, 12:37:19 PM by KingAzir »


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services