click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] [ANN] [FTB] TO ΕΡΓΟ ΤΟΥ FT BANK - FINCOIN| ΕΤΑΙΡΕΙΑ FINTECH!!!  (Read 1025 times)

killerjoegreece

  • Guest


 

* Πριν από την έναρξη: Το Fintech Bank Coin, με το όνομα Fincoin, με συντομογραφια FTB, δημιουργείται στην πλατφόρμα Waves με ID E8jdQECM6i9j28bpH81zZWyAwtaZwJMtzPWz4jCCmot3
* Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα. Ο λογαριασμός είναι newbie


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ FT BANK: https://www.ft-bank.com

FT BANK ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK: https://www.facebook.com/FinTechBankOfficial/

FT BANK ΣΤΟ TWITTER: @ftbancofficial

FT BANK ΣΤΟ LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company-beta/11166321/

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ: [email protected]
 

Στο τέλος της ανάρτησης, μπορείτε να βρείτε όλες τις μεταφράσεις.




ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EΡΓΟ ΤΟΥ FT BANK;



ΤΟ FT BANK; Είναι ένα έργο επικεντρωμένο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Σχεδιασμένο από μια ομάδα φοιτητών με πολυεπιστημονικές ικανότητες, που λειτουργούν από όλο τον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να φέρνουμε τα οφέλη της αλυσίδας σε όλους.

Οι λειτουργίες που θέλουμε να παρέχουμε στις αγορές με την ιδέα μας είναι πολλές:

Η άντληση κεφαλαίων, τόσο μέσω κρυπτοεπιχειρήσεων όσο και μέσω των νομισμάτων, θα επενδύσουμε στις νέες κρυπτογραφικές αγορές που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη μεταβλητότητα αυτών των αγορών. Ακόμη και εάν επενδύσουμε ένα μικρό ποσό, θα είναι δυνατόν να επιδιώξουμε υψηλά έσοδα. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και εκείνοι που δεν διαθέτουν τεχνικές-οικονομικές γνώσεις μπορούν να επωφεληθούν από τις ίδιες ευκαιρίες κερδοφορίας.
Με τα κεφάλαια, θα προσφέρουμε κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία που θα αντιπροσωπεύουν προσφορές του Ταμείου. Όλοι θα μπορούν να μεταφέρουν / ανταλλάσσουν τα νομίσματα τους οποτεδήποτε, σε όλους, σε κάθε μέρος του κόσμου.


Προσφέρουμε τη δυνατότητα συμμετοχής στα "Cloud Funds": αμοιβαία κεφάλαια επενδύσεων όπου οι ίδιοι χρήστες αποφασίζουν τις πράξεις που πρέπει να αναλάβουν και τις αγορές στις οποίες θα λειτουργήσουν, επωφελούμενοι από τις οικονομικές γνώσεις ολόκληρης της κοινότητας. Κάθε χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει τη δική του ιδέα σε ένα αποκλειστικό φόρουμ, και με πολλές εναλλακτικές λύσεις, θα εφαρμοστεί αυτή που λαμβάνει την περισσότερη συναίνεση (σύμφωνα με το μερίδιο συμμετοχής).

Επιπλέον, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες ή επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνου και της χρήσης εικονικών νομισμάτων. Ο τρίτος στόχος είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εισέλθουν στα κρυπτονομίσματα και στον Κόσμο της Αλυσίδας Συναλλαγών, προσφέροντάς τους τα πλεονεκτήματα της Προπώλησης.

Μέσω της προώθησης της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας, είναι δυνατόν να επανασχεδιαστεί κάθε υπηρεσία θα που προσφέρεται από τις παραδοσιακές τράπεζες (π.χ. εργοστασιοποίηση, δάνεια, κεφάλαιο), αυξάνοντας την αποδοτικότητα από πλευράς κόστους και παρέχοντας άμεσα αυτή την υπηρεσία παγκοσμίως, προσφέροντας πλήρη διαφάνεια στις επιδόσεις των τραπεζών, διασφαλίζοντας την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες, σε μια πρώτη φάση, θα προσφερθούν στις εταιρείες έναρξης και στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στον κόσμο της Αλυσίδας, αλλά όλοι θα το εκμεταλλευτούν στο εγγύς μέλλον!


Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μετατροπή του χρηματοπιστωτικού κόσμου μέσω της ενεργού συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενου: εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το FINCOIN !!!!



ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ FINTECH - FINCOIN (FTB)

 




Το FINCOIN είναι ένα ψηφιακό στοιχείο. Το συνολικό ποσό των FINCOINS που δημιουργήθηκε είναι 10 δισεκατομμύρια. Η κατοχή ενός FINCOIN σημαίνει την κατοχή ενός μεριδίου συμμετοχής στην FT BANK (ακριβώς ως μετοχή). Πέραν του δικαιώματος για τη λήψη μερισμάτων, ο κάτοχος θα μπορούσε επίσης να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων των FINCOINS (προς αποστολή στην FTBANK / Project). Με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, η FT Bank θα λειτουργήσει προς το αποκλειστικό συμφέρον των ιδιοκτητών της. Βασιζόμενη στη συναίνεση των επενδυτών της, η FT Bank θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις συστηματικές αλλαγές που έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι εταιρείες του Fincoins θα γίνουν αποδεκτές και από την Εταιρεία ως μέθοδο πληρωμής.
*** Τα μερίσματα θα μπορούσαν να διανεμηθούν σε: fincoin, waves και bitcoin.
**** Το Fincoin μπορεί να εκδοθεί εκ νέου, αλλά δεν θα την εκδώσουμε ξανά για μερίσματα αμοιβής. Οι μέτοχοι, Fincoiners, έχουν δικαίωμα να αγοράσουν νέες εκδόσεις πριν από την τοποθέτηση στην αγορά (Δικαίωμα επιλογής) για να δώσουν στη Fincoiners τη δυνατότητα να αναπαράγουν την "έκδοση της νέας μετοχής".


Με τα Fincoins οι άνθρωποι θα μπορούν να ανακατευθύνουν τη διοίκηση της εταιρείας:
Όλοι θα μπορούν να προτείνουν μια ιδέα και να μοιράζονται τις σκέψεις τους: αυτές θα αντιπροσωπεύονται από ένα πορτοφόλι. Όταν το πορτοφόλι λάβει αρκετά Fincoins (0,3% του συνολικού ποσού της Fincoins, αυτό θα αφαιρείται από το σύνολο των Fincoins που κατέχει η εταιρεία), θα ξεκινήσει ένα δημοψήφισμα. Με αυτό το δημοψήφισμα οι Fincoiners θα μπορέσουν να αποδεχθούν ή να απορρίψουν την πρόταση, στέλνοντας τα νομίσματα στο ειδικό πορτοφόλι.

Τα δημοψηφίσματα θα προταθούν επίσης από την εταιρεία.

Όλες οι εισπράξεις των Fincoins θα κατέχονται από την εταιρεία (ως ίδιες μετοχές).

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΑΥΤΌ, ΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΎΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΈΝΑ ΟΡΙΣΜΈΝΟ ΠΟΣΌ ΜΕ ΤΗ ΔΑΠΆΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΩΝ, ΟΠΌΤΕ ΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΎΧΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΛΉΨΗΣ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΜΕ ΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΕΊΜΟΥΝ ΤΑ "ΜΕΡΊΔΙΆ ΤΟΥΣ", ΕΝΏ ΘΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΕΡΊΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΆΣΤΡΟΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΏΜΕΝΩΝ ΑΠΟΘΕΜΆΤΩΝ.


Με αυτόν τον μηχανισμό οι μέτοχοι που αρνούνται να συμμετάσχουν δεν θα χάσουν το μερίδιό τους και θα κερδίσουν περισσότερα μερίσματα. Αυτή είναι η ανάστροφη λειτουργία.

killerjoegreece

  • Guest
Tα FINCOINS δημιουργούνται μέσω του "Waves Platform" . Αυτή η πλατφόρμα διαδραματίζει επίσης το ρόλο του Αποκεντρωμένου Ανταλλακτηρίου, όπου όποιος δημιουργεί κρυπτονομίσματα, μπορεί να τα ανταλλάξει με οποιοδήποτε άλλο ήδη υπάρχον (π.χ. Bitcoin) ή με σταθερά νομίσματα (ευρώ, δολάρια, γιουάν). Όντας μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα, κάθε νόμισμα που δημιουργείται θα είναι πάντα αποδεκτό από την πλατφόρμα ότι και να συμβεί. Τα Fincoins, εκτός από το Waves, θα διαπραγματεύονται και σε άλλα χρηματιστήρια.

H ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!
Κατά την περίοδο μεταξύ του τέλους της Προπώλησης και της Πώλησης, σας ζητάμε να μας στείλετε πιθανά ονόματα εταιρειών και νομίσματα από τα οποία θα επιλέξουμε 3 από αυτά και, μετά την Πώληση, θα προκαλέσουμε το πρώτο δημοψήφισμα!



ΔΕΝ ΠOYΛΑΜΕ FINCOINS ΩΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΤΗΣ ή για να προσφέρουμε κέρδος σε κάθε "ΠΡΩΙΜΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ". Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια επανάσταση! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!!


ΠΡΟ-ΠΩΛΗΣΗ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ FINCOIN ανοίγει τώρα !!! Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ είναι 10% του συνόλου των Fincoins! ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η τιμή του είναι 0.0003 $.

Μπορείτε να αγοράσετε το Fincoin με τα ακόλουθα κρυπτονομίσματα:

-Waves: Αποστολή waves στην ακόλουθη διεύθυνση:

3P9fERrugSCZadmxuoRrSw4Czao8VaytQuL

Και θα λάβετε Fincoins στο ίδιο χαρτοφυλάκιο.

Μη μας στείλετε waves απευθείας από Ανταλλακτήρια!

Μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη του waves στις παρακάτω διευθύνσεις (η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη): https://wavesplatform.com/downloads.html

Ή τη δημιουργία και τη χρήση του απευθείας από το https://waveswallet.io

- Bitcoin, ethereum, ethereum classis, dash, litecoin, monero, waves, zcash:

1) Γράψτε στο [email protected], με αντικείμενο ταχυδρομείου τη διεύθυνση Waves σας και το εικονικό νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή. Επικοινωνήστε με το πόσα θέλετε να μετατρέψετε σε Fincoins
2) Θα σας απαντήσουμε λέγοντας πόσα Fincoins θα λάβετε και τη διεύθυνση όπου θα στείλετε τα νομίσματα σας. Μόλις λάβουμε την πληρωμή, θα σας στείλουμε τα Fincoins.

  ΜΗΝ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

Ορισμένες παραγγελίες πώλησης fincoins τίθενται στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο του waves (Fincoin/Waves), σε τιμή περίπου 0,0004 $ σε waves. Μπορείτε να τα αγοράσετε εκεί!

** Γνωρίζουμε ότι πιθανώς κάποιος θα προσπαθήσει να κάνει αυθαίρετες πωλήσεις κοντά στην κανονική τιμή, έτσι ώστε οι άνθρωποι που προτιμούν μια μεσεγγύηση θα είναι σε θέση να αγοράσουν Fincoins από αυτούς.


*** Ο στόχος της προπώλησης είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την FT BANK και η παροχή σχολίων σχετικά με τη διάρθρωση του έργου.



  EΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΜΟΙΒΩΝ: ΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

Μπορείτε να κερδίσετε Fincoins αν αλληλεπιδράσετε με τα κοινωνικά δίκτυα:

- 2 fincoins για κάθε ανάρτηση / παρακολούθηση στις σελίδες του Facebook, του Twitter, του Linkedin.

- 0,5 Fincoin για κάθε φίλο που καλείτε στη σελίδα στο Facebook. Κάνετε προσκλήσεις !!!

- 1 Fincoin για κάθε μετοχή στο Facebook ή retweet στο Twitter, αν έχετε περισσότερους από 1000 φίλους / οπαδούς Fincoins κερδίσει είναι - 2 3 fincoins αν είναι περισσότεροι από 5000  10 fincoins εάν οι περισσότεροι από 10.000  100 fincoins αν τους πάνω από 50.000

- Φτιάξτε ένα βίντεο για εμάς! Πάρτε 1 FINCOIN για κάθε προβολή (θα το μοιραστούμε στο Twitter και στο Facebook και πιθανότατα θα μοιραστούν από όλους τους οπαδούς μας) - D) Δεν θα κερδίσετε fincoins μόνο για μετοχές και likes, αφού θα παρακολουθήσετε το βίντεο, θα Εκτιμήστε το και θα σας δώσει ένα πρόσθετο κέρδος.

- Μεταφράστε την ανακοίνωση στη γλώσσα σας, γράψτε μας πριν και θα σας πω τα κέρδη σας, όλες οι γλώσσες γίνονται αποδεκτές !!!

- Μπλόγκ, άρθρο ή νέο άρθρο για εμάς: 1 Fincoin για κάθε μετοχή / retweet στο Twitter και στο Facebook, και για κάθε παρόμοιο που παραλήφθηκε. Θα το μοιραζόμαστε στις σελίδες μας και στους ιστότοπούς μας και για κάθε είδος / share / retweet θα κερδίσετε 1 fincoin (ανατρέξτε στο βίντεο). Δεν θα κερδίζετε φινλανδικές αποχρώσεις μόνο για μετοχές και αρετές, ανάλογα με τη φύση του ιστότοπου (είτε του ιστότοπου / του ιστολογίου) όπου δημοσιεύονται, θα σας δώσουμε ένα πρόσθετο κέρδος.


**** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτή η εκστρατεία γενναιοδωρία είναι διαθέσιμη μόνο σε προ-πώληση, δεν έχουν ανακοινωθεί προθεσμίες, εξαρτάται από τη συμμετοχή. Το μέγιστο ποσό των fincoins που μπορούν να ληφθούν χάρη σε αυτήν την εκστρατεία είναι 500.000 FTB. Θα κερδίσετε το Fincoins να αλληλεπιδρά μόνο με τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ λογαριασμούς μας.
Δεν θα λάβετε FTB για επαναπατρισμό / κοινή χρήση κάτι παλαιότερου από μία εβδομάδα.



Για να λάβετε το Fincoins, το ελάχιστο ποσό που έχετε κερδίσει ή αγοράσει (σωρευτικά επίσης) πρέπει να είναι 10.000 FTB (3 $) ή μεγαλύτερο.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες ιδέες !!!


FINCOIN ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ICO)

- ΣΥΝΟΛΟ FINCOINS που διατίθενται στην αγορά (προ-πώληση + ICO): 60%

- ΣΥΝΟΛΟ προοριζόμενo για εταίρους: 10%

- ΣΥΝΟΛΟ προορισμένo για: ιδρυτές, μέλη, προγραμματιστές και βοηθοί: 30%

* Οι μη πωληθείσες μετοχές θα διατεθούν στην επιχείρηση (όπως οι ίδιες μετοχές).


***** Μάλλον το 30% θα μπορούσε να θεωρηθεί απάτη ή υψηλή αμοιβή. Όμως η κατοχή φινιρίσματος σημαίνει ότι κατέχει ένα μέρος του Έργου. Μετά το Ico θα ανακοινωθούν οι ιδρυτές και τα μέλη μοιράζονται.


Το Ico θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 (πιθανώς τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο), η ημερομηνία θα είναι μια Το Ico θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 (πιθανώς τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο), η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα!

Σε περίπτωση που δεν επιτύχουμε το στόχο των 300.000 USD (ή το αντίστοιχο ποσό σε κρυπτοσυχνότητες), δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε το έργο μας, με το οποίο θα επιστραφούν τα κεφάλαια.

Περισσότερες πληροφορίες θα προστεθούν σύντομα !!! Μείνετε συντονισμένοι !!!
 

OΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.




ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;





Άλλες Γλώσσες και Σύνδεσμοι:

Ισπανικά: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1994810 Χάρη στoν Porfirii
Γαλλικά: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1995081.msg19864403#msg19864403 χάρη στον Aveatrex

killerjoegreece

  • Guest
I have received the bounty that I agreed upon with the dev

Έχω λάβει την αμοιβή για την μετάφραση

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services