No intrusive ads on this forum! Please, whitelist bitcoingarden.org on your Ad Blocker!
Merhabalar, bende foruma yeni katılanlardanım. Türkçe bölümünün olmasına özellikle çok sevindim.
Quote from: koincibaba on December 08, 2018, 12:29:09 PMMerhabalar, bende foruma yeni katılanlardanım. Türkçe bölümünün olmasına özellikle çok sevindim.Hoşgeldiniz,yakında daha da güzel olacak forumumuz...
Quote from: comanche on December 08, 2018, 07:44:09 PMQuote from: koincibaba on December 08, 2018, 12:29:09 PMMerhabalar, bende foruma yeni katılanlardanım. Türkçe bölümünün olmasına özellikle çok sevindim.Hoşgeldiniz,yakında daha da güzel olacak forumumuz...Umarım bizimde bir faydamız dokunur. Bu arada öncelikli hedefimiz Türkçe bölümün diğer diller bölümünde değil ana forum sayfasında yer alması olmalı.
Selam herkese. Ali hocam merhaba. Seni gördüm de geldim Bu aralar biraz vaktim varken bu forumu da keşfedeyim. Comanche modum güzel iş çıkarmışsınız. Sizin ve arkadaşların eline sağlık.
Arkadaşlar merhaba. Secco ana moderatordür. Ben de Türkiye bölümünün moderatörüyüm. Herhangi bir sıkıntınızda çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Herkese iyi forumlar dilerim