click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ANN [BQX] Bitquence: Универсал Валлет и Платформа за управo  (Read 1089 times)

christyh

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

вебсајт · Бели папир · TWITTER · FACEBOOK · TELEGRAM · SLACK



Bitquence - Универзална платформа за управљање новчаником и вредношћу следеће генерације
 

  BQX Покреће жетон:         
 
  јун 14:00 УТЦ - 13. јула 14:00 УТЦ






Мисија Биткенције је да направи тржиште крипто валутности приступачан Свима, aУбрзавајући усвајање tехнологије блокирања и Демократизовање власништва Криптоквучности. Ми верујемо у филозофску мисију коју је успоставио Сатосхи Накамото. Креирањем Заштитни слој то је Доступна просечној особи, cтављамо моћ крипто-валенције у руке људи - тамо где припада.
 
Bitquence jе прва компанија за крипто валутност која синтетизује многе потребе нове економије. Bitquence Поседује свеж, универзални мобилни новчаник Који може задржати и пренети вредност између корисника и валута користећи а Дигитална мрежа ликвидности. Новчаник омогућава Динамичка додела средставаРазноврсност са једним кликом И консензусне профиле ризика са свим вашим средствима сигурним и сигурним у а Складиште хладњача.
 
Док је тржиште крипто валутности уз узбудљиву вриједност од 100 $, скоро 1000к та количина новца на свијету, Преко 80,9 трилиона долара. Криптокомпјутери немају велику инфраструктуру, али су спремни да револуционишу саму природу новца. Биткенција може узети најбоље од старих привредних компанија и примијенити је у нову економију у име нових учесника, чинећи криптокванце лакшим за куповину, преношење и слање.   






Bitquence Токенс (BQX) Ће се користити као "гас" за трансакције и складиштење на Битвенце мрежи. Аутоматска конверзија гаса ће помоћи Биткенсовим жетоном да буду окосница мреже дигиталне ликвидности, визија која је слична компанијама као што је Риппле - осим што је начин размишљања "Земљорак" течно универзална валута.
 
Bitquence Успоставити ликвидна тржишта у више валута користећи БККС како би креирали "валутну агностику" платформу гдје вриједност било којег облика може бити брзо и јефтино пренијета у било ком тренутку за било кога. У основи "Риппле фор Цонсумерс". Једноставна интеграција трговаца и једнократно плаћање за мобилне уређаје ће Биткенсу учинити решењем за довођење криптокутности у фазу усвајања масе.



Bitquence Цровдсале почиње 28. јуна у 14:00 УТЦ

Bitquence Понудити бонус токене раним корисницима по следећим ценама:





Срце Биткенса је нов мобилни новчаник супер сигурне мобилне телефоније, [/ б] који ће бити најнапреднији на свету крипто-валутни новчаник. Битковски новчаник ће имати широку подршку за низ алцоинс, од којих многе немају мобилни новчаник. Ови алтцоин новчаници често имају веома техничке интерфејсе што их отежава просечном кориснику за приступ. Биткенција ће омогућити лак приступ многим кованицама за нове кориснике који повећавају ликвидност за тржиште. Овај хипер-паметни новчаник изграђен је на врху четири кључне технолошке компоненте:
 
        · Динамичка расподела средстава:
       
        · Профили консензусног ризика:
       
        · Дигитална мрежа ликвидности:
       
        · Хладњача:








Дигитална мрежа ликвидности: Сва средства су подржана 1: 1 са крипто и фиат валутама, у сваком тренутку обезбеђују ликвидност у мрежи. У Битвенце мрежи неће бити левераге-а, елиминишући експозицију за Биткуенце кориснике и учеснике.

Распоређивање динамичких средстава: cа једним кликом корисници могу одмах да диверсификују имовину у виртуелне "корпе за новчиће", диверзификују ризик и омогућавају прилагођену изложеност тржишту крипто валутности. Корпе ће укључивати категорије као што су велика капа, приватност, израчунавање магла, дистрибуирани магацини, меме и ИЦО новчићи.

Профили консензусног ризика: Bitquence Ће омогућити појединачну имовину да се процени на потенцијал профитирања и збирне профиле ризика за консензус за сваку разноврсну корпу за новчиће. Финансијска несрећа из 2008. била је делимично због рејтинга компанија које су платиле компаније чије су хартије од вредности оценили. Постављањем ове снаге у руке Битвенце заједнице, ово ће избјећи сличне ситуације и осигурати стварно независну анализу ризика.

Хладњача: Валуте су ускладиштене у Битвенце Цолд Ваулт - несигуран, супер-сигуран механизам за складиштење који се случајно синхронизује са врућим средствима. Ово осигурава да су ваша средства изузетно сигурна и сигурна и немогућа пенетрација.





Брингинг тхесе елементс тогетхер, Биткуенце је најлакши начин за куповину, продају и слање широког спектра крипто валута у “Паипал упознаје Насдак” Пакет. Све ово долази са сигурношћу и једноставности старе економије и невероватним корисничким искуством, што омогућава Битвенту да буде поуздана веза између старог и новог


Која је структура гомиле??
 
Продају 30% свих токена са додатних 5% резервисаних за награде, реферале и награде.
 
Минимални праг: 5000 ETH
Праг мехке капице 40000 ETH
 
Минимални износ за подизање ће бити 5000 ЕТH, који ће представљати развојне могућности од 2 године.
 
Минимална количина за подизање ће бити 40000 ЕТH, што би нам омогућило да проширимо наш тим и убрзамо развој мреже ликвидности.





Који је путоказ за развој?
 
Bitquence hије систем трговања даном или размена. Биткенција је једноставан, сигуран и сигуран новчаник који свакоме омогућава излагање десетинама новчића једним кликом. Поред тога, Битвенција ће понудити награде за стручњаке који пружају тачне оцене ризика за ризик за кованице и прилагођене корпе за новчиће. Стручњаци су такође добродошли да учествују у ИЦО-у и креирају свест о визији Биткенса. Биткенција ће такође омогућити новим фиат валутама лакше ући на тржиште крипто валутности.




Наш крајњи циљ је да БККС постане стандард плаћања за услуге широм света. Ово ће трајати године, али ми верујемо да је горе поменута карта ваљана и чврста стратегија која ће се стићи тамо док буде корисна за заједницу на том путу. Рани усвојитељи токена ће добити предности Битвенце платформе по веома ниској цени. Када је мрежа дигиталне ликвидности Битвенце успостављена, БККС токен ће бити преносив и тежи у било коју подржану валуту крипто или фиат. То ће учинити Шаљући широк спектар крипто валута што је лакше као слање Паипал-а или Венма-а путем е-поште или текстуалне поруке. Ово ће отворити врата масовном усвајању за Универсал Мобиле Паиментс користећи БККС за било којег трговца са изузетно ниским интеграцијама, инфраструктурним и трансакцијским трошковима. На крају, путоказ укључује брзу расподелу средстава која се одвија кроз мрежу дигиталне ликвидности Битвенце и / или партнерске мреже, чинећи Брза расподјела средстава као што је исплатива, брза и поуздана.



БОУНТИ ЦАМПАИГН - Детаљи о нашој кампањи о популарности су живиHERE
 



Фаза 1: Додјељивање динамичких средстава

У првој фази развоја, креирамо једноставан за кориштење интерфејс за брзо диверсификацију средстава на тржишту крипто. Надамо се да ћемо продати производ неколико месеци након продаје токен-а. Корисници ће моћи да користе Битвентни Токен на платформи као "гас", а ми ћемо започети успостављање ликвидности користећи окосницу ових расподела средстава. Надамо се да ћемо створити ОТЦ и даркпоол интеграцију за велике трансакције.

 
Фаза 2: Мрежа дигиталне ликвидности

Друга фаза развоја је успостављање мреже ликвидности. За то ће бити потребан правни оквир, као и довољна употреба платформе за рад. Мрежа ликвидности ће омогућити брзу трансмутацију вредности из једне валуте у другу помоћу тока Битвенце као моста. Аутоматска конверзија гаса и расподела динамичких средстава ће бити основа ове ликвидности. Штавише, Битвентни токени резервисани за мрежу ликвидности ће омогућити Битвенту да делује као уговорна страна за многе почетне паровске трансакције и БККС конверзије на мрежи. Како више људи користи платформу, генерише се већа ликвидност. Ово ће бити дужи процес, али ће касније дати врло корисне функције.

 
Фаза 3: Глобалне услуге

Након успостављања Мреже дигиталне ликвидности, можемо погледати дугорочне циљеве глобалних услуга. Децентрализација мреже ликвидности и партнерство са пружаоцима ликвидности додатно ће смањити ризик за кориснике и омогућити пренос вриједности било гдје у свијету кориштењем БККС токена. Ово отвара врата масовном усвајању криптокупција и стварању универзалног глобалног платног система.




Ф.А.К


За учесника, зашто бих требао размотрити Bitquence?
 
Биткенција је да омогући свакоме да дистрибуира било коју дигиталну валуту било када и било где - сигурно и сигурно. Истовремено, јединствена дигитална мобилна технологија компаније Биткуенце ће омогућити поремећај старе економије и нову профитабилност за све.
 
Биткенција отвара пут ка будућности с технологијом и услугама следеће генерације које имају потенцијал да проширују постојећу финансијску инфраструктуру. Комбинацијом следеће генерације, хипер-паметног новчаника, напредних услуга крипто валутности и подршке за нове крипто валуте, нова економска категорија биће отворена широм света. Биткенција ће омогућити и појединачним и институционалним корисницима да брзо и сигурно стекну изложеност новој економији, доводећи свеж капитал у индустрију.
 

Ја сам експерт блокатора и криптокутности. Зашто ми је потребно Bitquence?

Сваки токени који се не продају у гомили ће бити спаљени, а остали базени ће се сразмерно смањивати, што значи да заједница одлучи колико вриједи овај пројекат. У паметним уговорима, стварање токена ће бити сразмерно улагању.
 

Који ће имовина бити укључена на почетку Bitquence?
 
Bitquence oчигледно ће подржати Битцоин и Етхереум. Многе друге валуте ће бити подржане и категоризоване на основу њихове улоге у новој економији. Корисници ће моћи почети са расподјелом почетка, а затим се прилагодити на основу њихових посебних циљева или потреба. Ево сцреенсхотова из корисничког интерфејса за корпе новчића Биткенс Универсал Валлет:

Биг Цапитал Цоинс: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, NEM

Приваци Цоинс: Monero, Dash, ZCash, ZClassic, PIVX

Нови токенсале / ICO новчићи: MelonPort, Mysterium, Ethbits, Bitquence, Civic

Ове корпе за новчиће могу се сматрати као предлошке за стварање властитих корпи за новчиће. Корисници ће бити слободни да динамички прилагођавају сопствене алате за корпе новчића - слично стварању прилагођеног скупа песама из почетне листе за репродукцију заједнице.
« Last Edit: June 25, 2017, 10:33:54 AM by christyh »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services