click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] AUTORIA: Αυτόματη Εξόρυξη, Κατοχυρώστε ένα Ορυχείο  (Read 727 times)

killerjoegreece

  • Guest




Ιστοσελίδα | Στο Twitter | Στο Telegram | Λευκή Βίβλος  | Αμοιβές  


Το Autoria είναι περίφανο να ανακοινώσει το Autorium (AUT), το πρώτο κρυπτονόμισμα με αυτοματοποιημένη εξόρυξη.
Το Autorium θα είναι το θεμέλιο όλων των αποκεντρωμένων εφαρμογών και υπηρεσιών του Autoria.
Θεωρούμε προνομιακό να σας καλωσορίσουμε στο έργο μας. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε το Autirum όσο εμείς απολαύσαμε τη δημιουργία του.
 




Ημερομηνίες Κλειδιά


Μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε το ορυχείο σας!


Η προπώληση του Autoria's με ΟΡΙΟ θα γίνει στο Autoria.io ξεκινώντας στις: 14 Ιουλίου μέχρι την ολική πώληση.

________________________________________________________



Ποιοί είμαστε


________________________________________________________



Εισαγωγή
Προωθούμενη από την ανάπτυξη του Ethereum και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα προηγμένα έξυπνα συμβόλαια κρύπτο, το Autoria σκοπεύει να εισαγάγει ένα νέο πρότυπο για τα νομίσματα ERC20.
Πιστεύουμε ότι τόσο οι μοναδικές αυτοματοποιημένες μονάδες εξόρυξης όσο και η αφοσίωσή μας στην οικοδόμηση ενός ισχυρού οικοσυστήματος  στο Autorium (AUT) μας ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο Ethereum.
Η πλατφόρμα υπηρεσιών μας έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τα εμπόδια εισόδου, τα οποία έχουν εμποδίσει την ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων.
Η ομάδα του Autoria έχει ένα σχέδιο και θέλουμε να είσαι μέρος του.


Τι είναι το Autorium;
Το AUT (Autorium) είναι το πρώτο νόμισμα συμβατό με το ERC20 με αυτόματη εκσκαφή στον κόσμο, το οποίο βασίζεται στο μπλοκ αλυσίδας του Ethereum. Διανέμοντας μόνιμα Πηγάδια Εξόρυξης (αντί για κόμβους εξόρυξης) πριν κυκλοφορήσει το Autorium, το Autoria πήρε ιδέες για την εξόρυξη. Η αυτοματοποιημένη εκσκαφή είναι μια μόνιμη λύση. Το autorium είναι επίσης το νόμισμα που χρησιμοποιείται σε όλες τις εφαρμογές της Autoria. Μέσω της συνεργασίας με τους εμπόρους και των αυτοματοποιημένων λύσεων συνεχούς ανάπτυξης, το Autoria στοχεύει στην επίλυση των μεγαλύτερων εμποδίων που παρεμποδίζουν τη γενίκευση υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων.

Πώς Δουλέυει

Το ίδρυμα του Autoria έχει ένα εντελώς νέο μοντέλο διανομής νομισμάτων. Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, τα οποία απαιτούν ακριβό υλικό, το Autorium εξορύσσεται αυτόματα. Αυτό εισάγει ένα νέο οικονομικό παράδειγμα στην αγορά της κρυπτογράφησης και παρέχει ένα προβλέψιμο ποσοστό ρευστότητας. Χτισμένο απευθείας στην αλυσίδα του Ethereum, αυτό το σύστημα είναι διαφανές και αμετάβλητο. Κατά τη διάρκεια της Ανεξάρτητης Προσφοράς μας, οι επενδυτές μας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα Πηγάδια Εξόρυξης. Τα πηγάδια είναι μόνιμα καταχωρημένα στα πορτοφόλια του Ethereum και μπορούν να θεωρηθούν ως "κόμβοι εξόρυξης" στην οικονομία του Authorium. Με την παραγωγή των AUT με ένα προβλέψιμο ρυθμό, και μαθηματικό τύπο, η κατανομή του Authorium είναι αποδεδειγμένα δίκαιη. Οι επενδυτές που αγκαλιάζουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ICO μας θα έχουν στα πορτοφόλια Ethereum κωδικοποιημένα τα Πηγάδια Εξόρυξης και θα παρέχουν μόνιμη ρευστότητα του Authorium.

Αλλά το σχέδιο του Autoria δεν σταματάει εκεί.

Το Autoria είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη και την ανάπτυξη της οικονομίας του Authorium. Το Autorium χρησιμοποιείται ως νόμισμα σε όλα τα DAPP και τις Υπηρεσίες του Autoria. Κατά την έναρξη, αυτές οι εφαρμογές θα αποτελούνται από διάφορα παιχνίδια, αλλά θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται σε Υπηρεσίες Εμπορικής Υπηρεσίας και σε πλατφόρμες πληρωμών του Autoria.

Τι Μπορούν να Αναμένουν οι Επενδυτές
Ο στόχος της ομάδας του Autoria είναι να προσφέρει μια σταθερή θεμελιώδη κρυπτογράφηση, στην οποία μπορεί να κατασκευαστεί ένα τεράστιο δίκτυο εφαρμογών. Τα σχέδια μας της Φάσης Ι περιλαμβάνουν ένα γρήγορο χρονοδιάγραμμα καταχώρησης για μεγάλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Bitttrex και Poloniex, και στη Φάση ΙΙ περιλαμβάνει τη λιανική πώληση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των Εμπορικών Υπηρεσιών μας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συγκεκριμένα σχέδια διατίθενται στη λευκή βίβλος μας.
Η θεμελιώδης αξία του Autoria προέρχεται από τη μοναδική μεθοδολογία διανομής και την υποστήριξη των προγραμματιστών. Η ομάδα του Autoria υποστηρίζεται από το Autorium και θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέες εφαρμογές για να υποστηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη της οικονομίας του Autorium.

Οι Λεπτομέρειες
Στο Autorium θα διαρκέσει περίπου 1 χρόνο η εξόρυξη. Δεδομένου ότι η εξόρυξη βασίζεται σε μια μαθηματική συνάρτηση, η οποία με τη σειρά της εξαρτάται από την εξέλιξη της αλυσίδας του Ethereum, αυτό το χρονικό πλαίσιο μπορεί να ποικίλει. Κατά την ολοκλήρωση της εξόρυξης, θα υπάρχουν διαθέσιμα 100.000.000 νομίσματα. Τα συνολικά 70.000.000 νομίσματα θα εξορύσσονται από την τα Πηγάδια Εξόρυξης. 30.000.000 νομίσματα θα αποθηκευτούν σε ένα στρατηγικό "σημείο". Η διεύθυνση του σημείου θα είναι διαφανής. Ένα τμήμα των νομισμάτων του, (1% ή 1.000.000 AUT) έχει δεσμευτεί για τη διανομή μεταξύ των πρώιμων υποστηρικτών του Autoria και των προγραμματιστών μας. Πρέπει να γίνει μια σημαντική διάκριση, δεδομένου ότι αυτά τα νομίσματα δεν είναι δεμένα με τα Πηγάδια Εξόρυξης και συνεπώς δεν θα παράγουν περαιτέρω νομίσματα πέρα ​​από την αρχική τους παρουσία. Τα ποσά που θα αντληθούν από την Πώληση θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών που περιγράφονται στη Λευκή Βίβλο μας. Η ομάδα μας αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά βήματα και προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν για να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας, ωστόσο, θεωρούμε ότι το μοντέλο της Πώλησης με ανώτατο όριο αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο και την ανταμοιβή για την επίτευξη των στόχων μας.
 



________________________________________________________

Καλώς Ήρθατε στο Autoria



AUTORIA – Το πρώτο παγκοσμίως αυτόματο σύστημα κρυπτογράφησης και το υποστηριζόμενο από το πρόγραμμα ανάπτυξης οικοσύστημα
________________________________________________________
Οδικός Χάρτης Οικοσυστήματος



Με την επίτευξη συγκεκριμένων μετρήσιμων στόχων, το Autoria θα διανέμει μια σειρά κλιμακωτών ανταμοιβών AUT σε όλους τους αρχικούς επενδυτές, οι οποίες θα περιγραφούν λεπτομερώς στη λευκή μας βίβλο. Η ομάδα ανάπτυξης του Autoria δεν περιμένει. Μια αυξανόμενη παλίρροια ανυψώνει όλα τα σκάφη.
________________________________________________________

Παιχνίδια




Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές μας στο Ethereum θα σας διευκολύνουν να χρησιμοποιείτε τα νομίσματα Αutorium, όπου κι αν βρίσκεστε!
________________________________________________________



Περίληψη
Ένα σύστημα εξόρυξης που μπορείτε να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ
Γρήγορη υιοθέτηση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων
Αποδεδειγμένα δίκαια παιχνίδια και εφαρμογές
Merchant Services

Πλατφόρμα Πληρωμής


________________________________________________________


Ιστοσελίδα | Στο Twitter | Στο Telegram | Λευκή Βίβλος  
 

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services