click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: COINDASH - Бъдещето на търгуване с крипто-валути  (Read 1455 times)

Sowik

  • Novice
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

CoinDash                                                                                                   
Първата социална портолио платформа
Използвайки нашата платформа, предназначена за крипто инвеститори и търговци, може да видите добър анализ и статистика на портфолиото си.
Платформата използва public key-a, който сте предоставил, следи входящите и изходящите транзакции на акаунта ви и представя пълната картина около акаунта ви.
Потребителите също могат да последват другите инвеститори и търговци, да видят тяхното портфолио, рисковите структури и да следят тяхното представяне.
Едно от отличителните свойства на платформата е CopyICO опцията, която ви позволява да използвате smart contract интерфейс, който автоматично ще взима участие в ICOs от ваше име,
на базата на инвестиции, които други търговци, които следвате са направили. Така никога няма да пропуснете друго ICO!
 
 
CoinDash в 1 минута

Пазарът за крипто валути
 
Докато Bitcoin доминантността пада с времето, алтернативните крипто валути набират популярност и внимание. Една от най-големите услуги, което предоставя Blockchain технологията е създаването на крипто валути. Тези валути все повече се използват като алтернативен начин за инвестиране, защото предлагат нови начини за участие, могат да се търгуват 24/7, имат по-малко регулации от традиционния пазар и лесно се създават. През последните няколко години се наблюдава драматично увеличение на обема на търговията, пазарната капитализация и броя на проектите, използващи крипто токени.
 
Въпреки това, дори и при скорошните ROI(Return on investment) успехи на пазара, инвестициите в криптови валути все още се считат за инвестиции с висок риск. Това се дължи на факта, че такива инвестиции изискват изправянето пред определени предизвикателства и изучаване. Обхватът на информацията и големината й винаги нарастват, което прави много трудно за новодошлите да влязат в бизнеса и да поддържат темпото.

Представяме ви платформата на CoinDash
Нашата платформа ще предостави на потребителите си необходимите инструменти за да могат да следят напредъка си, управляват средствата си, получават лайв ъпдейти на поръчките на големите инвеститори и търговци, които следват и дори автоматично да копирати поръчките им. Платформата на CoinDash ще е ценна за всеки от потребителите си, позволявайки на опитните търговци да печелят възнаграждение за споделянето на информация с техните последователи.

Диаграми и графики ще предоставят текущото представяне на портфолиото и резулатите от инвестициите ви наред с много други инструменти.
Тези инструменти са от съществена важност за да можете вие да управлявате крипто активите си.
Те предоставят по-дълбоко вникване във вашето представяне на пазар, статусът на вашите инвестиции и ще ви помогнат във взимането на решение.

Социализирането е ключова част в света на крипто валутите, проекти могат да се издигнат или паднат заради общностите си и мрежата, която те са създали.
Социалното търгуване на CoinDash премахва бариерите между новодошлите и вече опитните крипто потребители, позволявайки им да следят и копират топ инвеститори.

Пазарът на CoinDash се основава на откриването на възможности и оптимизирането на търговията с UX функции като: сигнали за социална търговия в реално време, таблото за управление на ICO, тенденции в крипто активите, таблици на пазарните цени в реално време и интеграция от трети страни.

За повече информация вижте нашият White Paper.
[/size]
 
CoinDash Токен CDT

Всяка функция в платформата CoinDash, която дава финансова стойност на потребителя, ще изисква от тях да платят такса със същата стойност, потребителите, които улесняват използването на функция, която на свой ред дава финансова стойност на другите, ще имат право на възнаграждение въз основа на токена CDT. Това създава взаимоотношения създател-потребител между потребителите в системата, което не пречи на потребителите в същото време да бъдат творци и потребители.
 
CoinDash токена CDT ще се използва за плащането на всички такси на платформата и е направен така че да създава взаимна зависимост между успехът на платформата и стойността на токена. Колкото повече хора използват платформата, толкова повече такси ще бъдат платени, което води до повече закупети CDT, вдигайки цената му.
 
CDT ще е токен базиран на ERC20, което прави издаването му единствено чрез smart contract, позволявайки му бързо изпълнение на Ethereum blockchain-a,
 
Характеристика и Разплределение на CDT
По време на ICO-то на CoinDash ще се създадът общо 1,000,000,000 CDT и ще се разпределят по следния начин:
50% са предназначени за участниците в ICO.
29% са запазени за бъдеща разработка и маркетинг.
20% са запазениза ранни инвеститори, екипът и съветниците му.
1% е отпуснат за кампанията за награди.

CoinDash's ICO
 
CoinDash's ICO е планирано да се проведе Юли 2017.
Очаквайте още детайли точна дата скоро.

Кампанията за награди на CoinDash
Посетете официалната тема за награди от тук.

Планове за разработка на CoinDash


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services