click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Primalbase: Prostorska razporeditev za tehnološke skupnosti - 26. junij  (Read 1795 times)

Iwannacry

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


Domov ICO: http://primalbase.com
bela knjiga: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
stran nagrada: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982






********

Prepričani smo, da bo uporaba šifrirane kode koristno in izboljšanje tega modela. Z uporabo kriptografskih članov šifriranja plača takoj, ko projekti Primalbase zagotoviti dostop do deljenega delovnega prostora je tudi vse vodilne tehnologije vozlišče na svetu. To lahko razširi, hitro namestitev in prilagodljiv čas in velikost ekipe.

********




********

Sistem pregradnih infrastrukture v prostor za sodelovanje za člane skupnosti Primalbase in pisarniških prostorov v najem je odprt za javnost, bo zagotovila učinkovitost in dobičkonosnost Primalbase poslovni model.

********







Obrnite se na našo ekipo na Slack: http://project-primal.herokuapp.com/

ICO začenši od 26. junija 2017!

Pridružite naše komunikacijske kanale: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Spremljajte nas na socialnih medijih:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

Mediji

Vitalik Buterin, Soustanovitelj Ethereum:

“Jaz sem vsekakor zelo zanima, v vseh teh aplikacij, zlasti pri prodaji finančnih računov z nekaj sestavin finančne in denarne vrednosti, ampak tudi nekaterih njegovih zunanjih komponent. Osnovna ideja, da lahko ustvarimo to gospodarstvo, kjer smo predelovalci blago in za ljudi, ki imajo odgovornost za njihovo velikost, mislim, da je vsekakor ideja zelo zanimiva in polna obljub imenovanje.”

Preberite več na: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Izvršni direktor in ustanovitelj Wave platforme:

“Primalbase je projekt nepremičnin, medtem ko je tudi projekt skupnosti blok verige. Ponuja dokaj edinstven izdelek - na eni strani, da je pristop, s sodelavci, na drugi strani pa je finančni instrument, ki se lahko trguje na trgu. Nikoli kaj takega prej. To lahko združijo veliko novih podjetij, ustanovljenih v skupnosti. Mnoga podjetja se začnejo tehniko so zainteresirani za delitev prostora sodelovanje Primalbase, kmalu bomo lahko videli razvoj novega okolja za podjetja tehničnega odbora, ki bo prišel iz sveta virtualni v realnost, zlasti geografskega položaja, bi bilo privlačno.”

Preberite več na: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, Raziskovalci, ustanovitelj verige blok:

“Tehnologija ni izoliran, ki je vključena v življenje, dnevne aktivnosti je naša, ne bi smeli obravnavati kot pojav, ločeno in neodvisno, da opravlja družbeno poslanstvo je dal vzrok znatne spremembe v družbi. Inštitut bo postala središče strokovnega znanja na voljo vsakomur - poslovanje, upravljanje, projektno sodelovanje in skupnosti nasploh.”

Preberite več na: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Vodja tehnologije za Dolfin:

“Na Dolfin nudimo tudi storitev za vse vrste kupcev z vsega sveta in se zdi dobra ideja, da imajo kraj, kjer boste zagotovo imeli produktivno časa, medtem ko stran delo in enako raven storitev, kjerkoli želite.”


Billy Draper,Partner pri Draper Associates:

"Bilo je super, da so našli uporabo v praksi, in to je tisto, kar želimo videti - ne želimo videti več denarja na svetu. To je igra miselnost spremembe, podobne nepremičnine. Lizing te kartice? To je, kako začeti pravo revolucijo, ki je, kako se bodo stvari gredo iz tehničnega skupnosti še vedno postane večja od Bitcoin.”

Preberite več na: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive



 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services