click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] Primalbase: térbeli eloszlása a technológiai közösség - június 26  (Read 1936 times)

KingAzir

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


Főoldal ICO: http://primalbase.com
fehér könyv: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
oldal jutalom: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982






********

Úgy véljük, hogy a használata titkosított kód előnyös lesz, és javítja ezt a modellt. Használata révén kriptográfiai titkosítást tagjainak fizetett egyszer vetíti Primalbase hozzáférést biztosít a megosztott munkaterületre, beleértve az összes vezető technológiai központ a világon. Meg lehet bővíteni, gyorsan felállítható, és rugalmas időzítés és a csapat méretétől.

********




********

A rendszer egysége infrastruktúra egy helyet összefogással a közösség tagjai Primalbase és irodahelyiség kiadó nyitva áll a közönség hatékonyságának biztosítása és jövedelmezőségét Primalbase üzleti modell.

********







Vegye fel a kapcsolatot csapat Slack: http://project-primal.herokuapp.com/

ICO-tól június 26, 2017

Csatlakozz a kommunikációs csatornák: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Kövess minket a közösségi médiában:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

MÉDIA

Vitalik Buterin, Társalapítója Ethereum:

“Én biztosan nagyon érdekel minden ilyen alkalmazások, különösen az értékesítés pénzügyi számlák néhány összetevője a pénzügyi és monetáris érték, hanem annak néhány külső alkatrészeket. Az általános elképzelés, hogy mi is létrehozhatunk a gazdaságban, ahol a feldolgozók az áruk és az emberek, hogy tulajdonosi méretük, azt hiszem, ez biztosan egy ötlet nagyon érdekes és nagyon ígéretes kinevezés.”

Bővebben itt: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Vezérigazgatója és alapítója az alapítvány Waves:

“Primalbase egy ingatlan projekt, míg van még egy közösségi projekt blokk lánc. Ez egy meglehetősen egyedi termék - egyrészt, hogy ez a megközelítés a kollégákkal, másrészt ez egy pénzügyi eszköz, amely lehet kereskedni a piacon. Soha ilyet. Ez lehet egyesíteni számos új cég alakult a közösségben. Sok vállalat indításához technika érdekli megosztása űrkutatási együttműködés Primalbase, hamar kiderül, a fejlesztés egy új környezetet teremt a vállalkozások műszaki bizottság, amely akkor lép ki a világ virtuális valósággá, különösen a földrajzi elhelyezkedés, nem lenne vonzó.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, A kutatók, alapító lánc blokk:

“A technológia nem elszigetelt, integrálódik az élet, a napi tevékenységek a miénk, nem kell figyelembe venni, mint jelenség önálló és független, magában hordozza a szociális feladat adott neki okot jelentős társadalmi változások. Az intézet lesz szakértői központként mindenki számára elérhető - üzleti, menedzsment, projekt együttműködés, és a közösség általában.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Technológiai igazgatója Dolfin:

“Abban Dolfin mi is egy szolgáltatás minden típusú ügyfelek a világ minden tájáról, és úgy tűnik, egy jó ötlet, hogy van egy hely, ahol garantált, hogy a produktív időt, míg el dolgozni, és azonos szintű szolgáltatást, ahol csak akar.”


Billy Draper, Partnere Draper Associates:

"Nagyon jó volt, hogy találtak gyakorlati alkalmazását, és ez az, amit mi szeretnénk látni - nem akarjuk, hogy több pénz a világon. Ez egy gondolkodásmód változás játék, hasonló ingatlan. Lízing ezeket a kártyákat? Így elkezd egy igazi forradalom, vagyis a dolgok megy a műszaki közösség is lesz nagyobb a Bitcoin.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive



Snail2

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Mate, you should stop making these crap "translations". You see Google Translate can't cope with the Hungarian language, so please stop murdering my mother tongue.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services