click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] Прималбасе: Просторни распоред за технол  (Read 3542 times)

christyh

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


хоме МЦК: http://primalbase.com
бели папир: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
страница награда: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982






********

Верујемо да ће употреба шифрованог код било корисно и побољшати овај модел. Кроз примену чланова криптографских енкрипције плаћа када се пројекти Прималбасе обезбедити приступ заједничком радном простору, укључујући свих водећих технологија чвориште у свету. То може проширити, брзо подешавање, и флексибилан време и величина тима.

********




********

Систем поделом инфраструктуре у простор за сарадњу за чланове заједнице Прималбасе, и пословни простор за изнајмљивање је отворен за јавност ће обезбедити ефикасност и профитабилност Прималбасе пословни модел.

********







Контактирајте наш тим на Слацк: http://project-primal.herokuapp.com/

МЦК почев од 26. јуна 2017!

Члан наше комуникационе канале: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Пратите нас на друштвеним медијима:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

КОМУНИКАЦИЈА

Vitalik Buterin, суоснивач Етхереум:

“Дефинитивно сам веома заинтересован за свим овим апликацијама, посебно продаје финансијских рачуна са неким од компоненти финансијске и монетарне вредности, али и неке од његових спољашњих компоненти. Општа идеја да можемо створити ту економију, где смо микро токенизе и тако људи преузму одговорност за своју величину, мислим да је дефинитивно идеја веома занимљив и перспективан.”

Đọc thêm tại: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Директор и оснивач Ваве платформе:

“Прималбасе је пројекат некретнина, а ту је и пројекат заједнице блок ланац. Она нуди прилично јединствен производ - с једне стране, то је приступ са колегама, са друге стране то је финансијски инструмент који може да се тргује на тржишту. Никада овако нешто раније. То може ујединити велики број нових предузећа утврђене у заједници. Многе компаније почињу технику су заинтересовани за дијељење простора сарадњу Прималбасе, ускоро видимо развој новог окружења за предузећа Технички комитет, који ће изаћи из света виртуелног у стварности, посебно географске локације, било би привлачна.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, Истраживачи, Оснивач ланац блок:

“Технологија није изолован, је интегрисан у животу, дневне активности наше, не треба сматрати као феномен посебан и независан, носи друштвену мисију дао га узрок значајне промене у друштву. Институт ће постати центар експертизе доступне свима - бизнис, менаџмент, пројектима сарадње, и заједница у целини.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Главни технолошки директор Долфин:
“На ДОЛФИН ми такође пружају услуге за све врсте купаца из целог света и чини одличну идеју да има место где се гарантује да продуктивно време док далеко рад и исти ниво услуге где год желите.”


Billy Draper, Партнер у Драпер Ассоциатес:

"Било је супер, они су нашли примену у пракси, и то је оно што желимо да видимо - не желимо да видимо више новца у свету. То је начин размишљања промена игра, слична непокретности. Лизинг ове картице? Тако се започети праву револуцију, која је како ће се ствари из техничке заједнице и даље се већи од Битцоин.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive

ЧЕСТО ПОСТАВЉЕНА ПИТАЊА

ДЕО1 : https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=15374.msg160151#msg160151


christyh

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
К & А: Прималбасе ИЦО

1. Како зарадити новац од закупа пословног простора за сва времена новчић ће се продавати за 3 до 5 Битцоинс?

То је прилично једноставно. Надамо се да користите није нови модел, али успешан модел - пословни модел дељене радне просторе, је успешно пројектима као што ВеВорк. Неки људи мисле да они нису "новчани ток позитиван", али су и они настављају да се отвори нова места. Овај модел ради, да се утврди, а не припадност са брендом - не само компаније тренутно присутни на тржишту може бити успјешна. Овај модел ради затоима смисла за власнике кућа и људи. То се показало самодовољност и економске атрактивности.


Врста Проблем настаје када грађевинских радова и заједнички радни простор за предузећа у привреди, комерцијалних некретнина класичан? У почетку треба да покрије трошкове капитала и тек након тога можете започетинаправите пословни модел профитабилан. TПоуздан Наравно, и даље имате оригиналну инвестиција и што треба да урадиш нешто. Ви ћете узети времена да надокнади трошкове. Али оно што је људима потребно је комплетна инфраструктура, доступан на сервис. Да би их поставили ти треба новац да не морају. За многе пројекте, то је проблем који им улазак на тржиште. Занимљиви људи који не могу увек да имају новац. Такође, треба да садржи почетне оперативне трошкове, трошкове улагања за поправке и поставити сајт, створити добар ниво услуга, добар производ, добар маркетинг степена. То је увек потребан новац на почетку.
Затим, модел ради на такав начин да добије више новца потрошити. Ако не, имате новца. Веома је важно да активности за дељење модела радног простора на одређеним бројем, тако да у случају
Primalbase, cбасил'ре говори о величини хуб 2000 метара - образац више или мање је оптимална када се смањио ризик од недовољно, али је цена може бити смањена са обим пословног простора се смањује. Ово је важна тачка. Осим тога, ако имате неко место тако, да смањите трошкове скалирања. Преостали износ можете потрошити више приликом отварања нове локације. Новац ће зарадити од станара ће бити поново уложио у отварање нове локације. Укупан приход је таква да прикупи више новца него што је потребно. Ми се односе на текућих трошкова пословања и преостали износ, јер немамо рањивости због инвестиција. Ми не треба да покрију трошкове капитала.
У одређеној мери, капитал подизање кроз ИЦО-а као да смо управо добили новац унапред за услуге које ћемо касније пружити. У ствари, само нам помаже да се формира скуп стабилних станара, који ће помоћи промоцију пројекта наставити да служи као маркетиншки алат Природни / Органиц одређеног. Поред успостављања инфраструктуре, морамо да изградимо заједницу око Прималбасе. Ако ово није забавно ни за кога, ако се не ствара заједницу, заједничка радни простор не ради.

Уз помоћ ИЦО обраћамо два критична питања:
1) Ми представљамо ОПЕКС / ЦАПЕКС у почетку за инфраструктуру и оснивање тима.
2) Ми градимо језгро заједницу. Ако имате два проблеми су решени, нећете моћи да прође.


Све је веома једноставно са 3-5 БТЦ. Ми заснивамо овај износ на цену морамо да се спроведе пословни модел нас. Ми врло добро разумеју трошкове, јер су трошкови истог производа, исте услуге већ на тржишту. Новац који ће људи проводе исту услугу за годину дана ће провести у нашем животу картицу.

Цена токена се формира на основу два елемента:
1) Износ треба да спроведе наш модел пројекта и бизнис да постигнемо наш потребан ниво.
2) А са друге стране, тржиште нуде ову цену за нас.


Не можемо рећи - хајде да прода токена за 15 БТЦ. Свакако да ће бити више новца, али да не треба више новца. ПБТ вредности које смо поставили (5 БТЦ) обухвата доприносе нашем трошку и тржишта постојећих услуга. Морамо пратити логику тржишта, било погодно да Прималбасе могла привући инвеститоре и нашим корисницима.
Сада имамо веома добар баланс оно што имамо, и да могу брзо реализовати овај пројекат. Некретнине показује шта? Ако имате новца, крећу веома брзо. Ако имате проблема са новчаног тока, ви ћете наићи на бројне проблеме на П & Л (биланс успеха) и са свим следећег.
Затим Прималбасе изгледа веома атрактивно на тржишту. Саи 3-5 БТЦ скуп није истина - то је јефтина. Ако погледате шта наше колеге из ВеВорк понуди, ово је добра цена.
Такође, треба имати у виду да ће Прималбасе имати јаку заједницу са сегментима који се фокусирају на блоку ланца пројекта. Ми не се ограничити на њих, али ако мислите блока ланца, требало би да размислите о Прималбасе. Вредност овог контакта, инфраструктуре, ексклузивни блок заједница ланац може бити већа, али морамо да будемо присутни на тржишту, јер овај пројекат се налази на раскрсници са имовином и не треба оцењивати превисока. Треба нам добар баланс, и ми смо га нашли - ПБТ кошта 5 БТЦ.

Идеја 3 Шта је БТЦ-? Ми кажемо, ви, ми трошимо 5 БТЦ - то је вредност ПБТ. Неки људи мисле да је увек више одговара крајњим корисницима да кошта мање - али то није истина. Знамо да је лојалност и брзина је добра у садашњости и за тренутни пројекат. И кажемо да знамо да 5 БТЦ добра цена, али може бити тешко за неке људе које желе да учествују. За оне који знају да ће они имати користи, који немају никакве сумње и одлучили Гаве, желимо да понудимо предлог - 3 БТЦ за 1 ПБТ првог дана ИЦО.
То не значи да су трошкови коришћења мање струје. То је једноставно награда за оне који су са нама од самог почетка. Ми желимо да их истичу. Оданост је о заједници, то је веома важно.


Учесници Прималбасе заједница међу првима који су прожети нашим идејама ланцем блока - они имају неке пројекте ланца масовне, а они већ знају шта ће радити. Они улажу у себе. [/ И]
Креће брзо у пројекту је веома важно. Индустрија ланац Шта је маса? Два месеца на 2 ланца блокова класичне финансијске године данас. И ми кажемо, момци, имамо брзину. Ми разумемо шта је то.

2. "Зашто продајете превише пословни простор заправо имају на располагању Вам?"

Тренутно, само локације у Амстердаму, али ми се продаје капацитета. Наравно, количина карата које се продају изван капацитета Амстердам Верф, који се налази на доказ концепта фази. Ми показујемо како ће изгледати, она ће деловати као. Можете посетити канцеларију у Хелицоптерстраат 25, 1059ЦЕ Амстердам(Молим вас, задржавамо вријеме позивом на +31 6 58723044).

Амстердам Прималбасе Верф

То нам је много мотивише! Ако се успостави Прималбасе на свим местима, што значи да смо урадили све што и не треба никакав јавне инвестиције. Ако одлучимо да покрене ИЦО када су сви пет места на располагању, то ће коштати више.
Почевши од модела радни простор да дели веома је важно да се створи инфраструктуру и заједнице, након што је учињено да ће створити велики новчани ток у дугорочно. Она почиње са инфраструктуром и лојалности - једном кад га имате солидну основу за свој пројекат. У Прималбасе ИЦО кренули да постигне два циља - изградња инфраструктуре и заједница. Наш став, ИЦО је најбољи начин да се то постигне.

3. "Зашто је потребно да задржи 250 (20% или 1 / 5тх) центи Прималбасе ?"

Можемо створити велику инфраструктуру, велики радни простор, са веома удобним намештајем, одличне кухиње и ствари. Али инфраструктура је мртав без њега. То баш и не делује без људи, то је човек. ВеВорк сада познат као ИТ пројекат јер се фокусира на ИТ заједницу, то је значајан фактор у продаји. Ово није само пројекат некретнина.
Да почну да раде са заједницом морамо додати вредност. Циљ нам је да Прималбасе у земљи и лабораторијских истраживања и развојни пројекат за блок ланац. Ми ћемо дати део наших кованица (250 ПБТ) за људе који видимо као амбасадора Прималбасе ради на томе да их опремити са слободом да користе услугу широм света. Ја тренутно се односи на технолог Виталик Бутерин, Сасха Иванов, а остали су препознате као глобалних лидера. Такође сам поменуо Битцоин заједницу, оснивач Етхереум заједницу, Вавес заједнице - који заиста верује да је блок ланац потенцијално пружају решења за широк спектар питања.
Мора се схватити да је технологија блок ланац програмера и истраживача. Ако говоримо о пословању блока ланца, то је тешко, готово немогуће да се креће напред ако немате програмер. Ако имате само маркетиншки алат, то није довољно, морате имати технологију - занимљив, обећавајући, онај који има различите стварним апликација. Сваки пројекат истраживања и развоја који заслужују пажњу.

Желимо да подржи развој талената из Битцоин, Етхереум Цоре, таласи логорима. Желимо да овим групама прилику да се брзи приступ инфраструктури и заједницама. Шта је ланац блок? То је огромна заједница. То омогућава људима да се повежу, разумемо једни друге.

Инфраструктура, децентрализација може да помогне промоцију технологије хијерархију. Тренутни индустрија пројекти углавном онлине. Надамо се да ће Прималбасе га променити тако што програмерима физичких изградњу ланца блокова да раде за своје пројекте. Они не само да ће комуницирати на мрежи, али и ван мреже, то ће сигурно допринети даљем развоју технологије.
Недавно смо увели Институте цхаин блоцк, видимо да је веома важно за програмери блокови ланца инфраструктуру своје. То ће донети корист члановима купца, а они који ће пружати нашу картицу као допринос развоју својих пројеката.
Међутим, то не значи да је наш тим ће носити трансакције кредитне картице како би остварили профит, апсолутно не. Ксу ће се давати у закуп на одређени временски период за чувеног амбасадора технологије ланца блока.

4. "Зашто бих очекивати на ово?"

Ми смо кренули на пословни модел има смисла и дела. Ланац блок и технологије су интегрисане доста добро у овом моделу. То није нека врста допуна интернета, то није нешто што је зачињена са блоком ланца и била је окружена великим претеривања.
У ствари, то се може учинити без блока ланца, није потребно у индустрији некретнина, радни простор ... Међутим, то не добро промешати у дељене радне просторе, то је тамо, значајно поједностављује процес. Зашто? Јер доноси дугорочне предности - омогућава подешавање дугорочне уговоре и чланове дугорочне. Он поједностављује иницијално постављање главне чланове. Ми сматрамо да је веома важно и верујемо да ће радити. Желимо да то уради на такав начин, јер је то важно за нас је развој технологије и технологије у општој блоку ланца.
Технологија заједница, укључујући оне који путују пуно. Они треба да се уверите да у сваком граду су били познати инфраструктура. То ствара повољне услове за процес. Инфраструктура када знате да ће помоћи пуно, то је згодно. Ће имати инфраструктуру коју сте користили да ће бити чланови заједнице отвара да комуницирају и сарађују са радом и постојеће проблеме.

Она може да послужи као платформа за узбудљиве нове партнере да се фокусира не само на технологији блок ланцу. Ми ћемо видети доста високе технологије пословања, маркетинга, дизајна, ИТ Пројецт.

Он ће радити, видимо велику подршку наших колега и то нас мотивише да радимо више. Постоји огроман потенцијал - на тржишту, сама технологија. Многи људи питали зашто ће радити блок ланац. Сви смо видели технологија се брзо шири као у индустрији. Дакле, постоји велика потражња за развој инфраструктуре добре узгој и сазревају заједно са тех

christyh

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
5. "У сваком Прималбасе ће имати простора за чување новчиће и за све друго, зар не? Однос између просторне центи и другог простора ће бити? А ако нема места је када желим да идем у једној од база? "

Биће неколико места, неки ће бити ангажовани за хигх-тецх предузетницима - то је традиција економски однос. Неки ће бити обезбеђен члановима Прималбасе задржи кредитна картица густина картона ПБТ економску и техничку сарадњу у покрету. Ако желите да користите ову услугу, имате два избора - морате да имате пени или изнајмљују од неког другог. Постоје неки одређена имовина, а ограничени ресурси, и зато је ограничена, њена вредност ће се повећати.
Ово је како ће радити. Може се наручити са захтевом за мобилне уређаје, тако да никада неће бити ситуације у којој сте се појавио и не може да нађе место за рад. Тренутни капацитет омогућава да се прилагоди број чланова ове - да обезбеди висок ниво услуга изврсности.
Ово је један од задатака нашег пословања - морамо узети у обзир потребе чланова заједнице и сходно томе прилагодити. На пример, ако се испостави да је радни простор популарнији од других - на пример, у Сингапуру који се одржава у Лондону, или Лондон више познат Амстердам ћемо мислити како да прерасподели ресурсе prirodno - повећати или смањити капацитете.

6. "Овај пословни модел је у ствари само закуп радни простор? Радиш само да финансира ИЦО? неће лако зарадити више новца од негде и нема 1.000 људи изван искористивши заувек? "

Вратили смо се у пословним моделима. Ми смо привлачење улагања у развој инфраструктуре. Наравно, можемо прећи на велики инвеститор, али је важно напоменути да је наш задатак је да створи услове за развој технологије која је ланац блок и децентрализована технологија. Односи заједнице су темељ за то. Инвестициона вредност од једног тела се смањује ако га упоредимо са инвестицијама из заједнице. Покушавамо да нађемо решење не само за изградњу инфраструктуре, али и за целу заједницу.

ИЦО је ефикасно средство за одређени пројекат. С једне стране, то омогућава повезивање дигиталног токен на сервис, а посебну инфраструктуру. С друге стране, то је финансијски инструмент, карактерише висок ниво ликвидности; Може да достигне до посла и омогућава одређени степен слободе да се укључе у економским односима или заустави га ако постоји разлог, а то је веома згодно.

Нема смисла да причамо о ВЦ, јер страни инвеститори да улажу у пројекте овог типа. Ми се трудимо да дају другачије значење. Дакле, сви они који примају услуге ће директно укључити у пословним односима и процесима, што омогућава већу флексибилност. Обично ови пројекти почели полако, почевши са МЦК омогућава стварање много већу ефикасност од самог почетка.

7. "Зашто постоји толико мало паре, људи се неће допасти поседовање 0.0001 центи?"

То је ствар вероисповести. Зашто убризгати вештачко вредност? 1 од 1 поен токен чланова. Зашто стварамо поделу? Разлог лежи у чињеници да је 1 Цент није само члан и приступ инфраструктури, то је и финансијски инструмент.
Значење мобилизацију капитала кампање је шта? Свако има прилику да купе чак и са малим рачун акција, а ипак ће бити директно укључени у израду пројекта. Праг да купи наше пројекте је значајно смањен. Немамо намеру ништа да додам, ако није неопходно.
Претпоставимо да створи 10 000 златника. Ја не разумем шта је 10 000 новчића - то је као да 10 000 тастера. Само ми треба кључ за отварање свих врата, не треба да има 10 000 јединица тамо. Имам само један кључ који ми омогућава приступ свим, то је универзални дигитални код мене.
Али, да се обезбеди већа флексибилност за оне који желе да учествују у нашем пројекту, одлучили смо да створимо одређени подела је 0.0001. Битцоин има 8 цифара након децималног зареза, док Прималбасе само 4, уз објашњење иза тога, не видим поенту у има одељење.

8. "Модел Који су ваши профит са само продаје, и нема више новчићи су створени?"

Прималбасе нема намеру да генерише профит траде картицу. Наш циљ је да се изгради инфраструктуру. Ми ћемо градити односе са традиционалним економски новчани ток позитиван са станарима. Мислим да не морамо да привучемо нове инвестиције неко време у будућности. Ми ћемо бити у стању да отвори нове локације профита од закупа канцеларије.

christyh

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
9. "Треба нам информације о техникама / радни простор.?"

Показали смо како градимо нашу канцеларију у Амстердаму, а ми ћемо пратити сличан приступ. Наш циљ је да обезбеди хостинг за технологије тиму, тако да се осећате пријатно. Локација је изабрана узимајући у обзир следеће аспекте: да буде погодан за лабораторије Тецхнологи Теам, Р & Д, за развој технолошке пројекте наших станара. То је веома повољан положај генерално, имамо одређене критеријуме.
Зашто смо изабрали ову конкретну локацију у Амстердаму? Ово није туристички део града, удаљена од центра града, јер тим треба да има добру радну средину. У исто време није далеко од центра града, то је веома обећава простор за развој градске инфраструктуре. Налази се на једној од главног аутопута и врло лако доћи до и од аеродрома. Огилви има канцеларију у близини, врло кул хотел за студенте и приправника имају своје позиције у технолошким компанијама, као што је Гоогле.
Локације у Амстердаму представља скуп самостални пословни простор због пројектног тима и различите компаније обавезују. Ту су и заједничке просторије, просторије за састанке, кухиња, опуштање, сервер собе, оставе, заједничке радне просторе за пословне и групни рад соба.

10. "Чланови принципима моралности мора пратити?"

Кодекс понашања је једноставна - свако жели да га задржи као удобно место за рад, за себе, и осталих чланова. Међутим, то није веома строга, не значи да ћемо наметнути санкције или ограничења крше неке услове за сигуран.
Ово је само здрав разум. Сви смо део заједнице и наша мисија је да се међусобно подржавају, помажу једни другима када је то потребно, бити заинтересовани и мотивисани да помогну једни другима. Не видим проблем ако не стварају врло строге правила и норми - у овом конкретном случају су правила понашања одређује идеје чланова о томе како функционише.
Иако ми задржавамо право посредника и покушати да реши било какве негативне околности. Дефинитивно ћемо развити механизам за јасан и лако разумети решавању проблема на основу повратних информација од чланова наше

11. "треба објаснити Лизинг. Постоји кратко објашњење у Белој књизи. изнајмљивање таласи је било? Ако сам закуп своју картицу још гласање? "

Овај тренд може се изнајмити врло једноставна. Ви пошаљете своје токене другима. Међутим, постоје ограничења - не може да се користи или пренети трећим лицима. Ово је пеер трансакције; Због тога, странке морају да се договоре о цени и плаћања између себе. Држач знак је заштићен ланцем блокира свој - Протокол рад на начин који се не може пренети симбол али и даље у новчанику станарима: у ствари, знак је "кредит унапријед vreme ».
Минимално време да се новчић може се изнајмити за 3 месеца, и не постоји максимална временски период. Уговор о закупу може бити раскинут пре времена одлуком странака или једнострано. Званично, платформа не дозвољава за увођење ВАВЕС центи закон влада специфичан лизинг (тј цена, трајање, услови, итд), јер постоји много сценарија интеракција између корисника. Међутим, у уговору о лизингу између странака, може да обезбеди реализацију уговорних обавеза свих укључених страна.
Ми не желимо да се правила теже да запосли јер постоји толико интеракције сценарија. Не дозвољавате приступ трећем лицу, али не губи токен. ланац блок вас штити од чињенице да је симбол може злоупотребити или потрошње, и тако даље. То је врло згодно. Ово вам омогућава да у потпуности промени однос. Ова технологија омогућава да се убрза процес, који је јасан и разумљив.

12. "којим путем?"

Врло једноставан пут и доступан на сајту. Ми смо у потрази за почетак пет места Прималбасе укупно. У септембру ћемо отворити радни простор у Берлину, у децембру - у Лондону. До отварања времена у Берлину, ми ћемо покренути мобилну апликацију која ће омогућити да књига лако и једноставно ради.
Када је отворио у Лондону, ми ћемо направити дигиталну платформу, она ће поједноставити интеракцију између станара и стварају повољне услове за решавање различитих практичан. Локација у Њујорку и Сингапуру ће бити покренут у 2018.


Нове позиције може да се отвори у будућности, у зависности од потражње. Чланови наше заједнице ће бити оних који гласају и одлуке о географском положају за нови радни простор. Има неке предлоге за отварање простора за рад у Хонг Конгу, Прагу, Сан Франциску, Торонту, Барселони, Токију и можда негде у Швајцарској, који је био омиљено место за постављање јоинт вентуре са блоком ланца.
Постоје неке позиције у којој радни простор Прималбасе није тачно, али ми ћемо кренути напред, отвори другу локацију.

13. "Бизнис план?"

прочитајте бели папир. То вам даје јасну слику о томе како ћемо наставити и да ће оријентисати директне средства прикупљена у ИЦО. Неки делови ће бити оријентисан да покрије оперативне трошкове, а други део за развој дигиталних производа комбинују некретнине и инфраструктуру, инфраструктуру за наше мреже. Знамо да смо сви ми децентрализована, али такође знамо да смо заједно. То је наш план, очигледно, и мислим да није потребна никаква додатна објашњења.

14. "Зашто не би цене више транспарентан? Зашто не могу да знам канцеларију у Амстердаму колико кошта? "

Треба запамтити да је локација у Амстердаму је основана као доказ концепта. То је био активан, али ће бити значајно побољшана у будућности. Тренутно постоје станари тестирају како ће Прималбасе радити. Настао је да покаже да би то било, да ли је могуће стварне локације, разговара са члановима наше заједнице, наше групе.
Ми планирамо да успостави глобалну мрежу радних простора. Ми не циљ да прода Канцеларији неколико хиљада евра. Систем је транспарентан, наш циљ је јасан. Ми смо фокусирани на изградњу инфраструктуре, а не продати канцеларију.

15. "Можете мислити о само даје Поштански фах и друштво (простор виртуелна предузећа)?"

Ми ћемо обезбедити производ, савршено се уклапа у модел дељење радног простора, укључујући и различитих служби за пројектни тим. Ово није само услуге директно везане за изградњу инфраструктуре, али и услуге које поједноставити пословне процесе у друштву, њихове активности.
Можемо да смањи оперативне трошкове пројектног тима на великој скали. ВеВорк пружају ову врсту услуга, ми, напротив, не развија производе од нуле.

16. "Свиђа ми се фотографије канцеларија - али можда можете убацити виртуелну туру га? Ово је једна од предности на тржишту некретнина. "

Свако је добродошао да посети нашу канцеларију - много боље него имати виртуелну туру. Пратите нас на друштвеним медијима - можете наћи пуно слика и видео записа на радном месту, виртуелне туре, разним променама. Али стварно, посетите нас да имамо бољу идеју како то ради.

17. "Ће бити неколико остали могу зашто сте изабрали Вавес? Виталик Бутерин било јавно признао као савјетник?"

Приликом одабира темељ за наше картице, полазимо од пословних задатака. Таласи подразумева платформу за лако креирање картицу, брзина преноса ниске накнаде за трансакцију. Осим тога, Таласи створила инфраструктуру која омогућава да га стави на размени у вашем новчанику. При томе, имамо и порт на блоку ланаца Етхереум Етхереум имају велику заједницу.


Прималбасе је о развоју заједнице блок ланца, а Етхереум заједница је свакако важан део. Таласи плус вам омогућава да користите функцију за токен најам. То је згодно и у складу са пословним задацима. Плус, наравно, постоје могућности да се Детаљнија токен за пословне задатке.
За Виталик Бутерин, оригиналне идеје смо отворени Прималбасе у Хонг Конгу. Виталик Прималбасе такође предложио да се отвори у Сингапуру, Торонту и Токију. Сингапур је веома обећавајући. Наравно, ми ћемо слушати нашег колеге и заједно изабрати жељену локацију и покушати да се креће брже.
Мислим да је званична најава да ће вас сачувати од Виталик чекања. Ово је занимљива идеја за програмере, за заједницу. Срећни смо што Виталик је у потпуности слажем са овим питањем врло брзо, утврдио да поред сектору некретнина, заједница такође има много ствари у заједници. Његови коментари су врло корисна за нас, а ми увек остати у контакту.
« Last Edit: June 09, 2017, 03:50:17 PM by christyh »

himijef560

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Знам да за многе људе спортско клађење изазива само напетост и доводи до губитка новца. Али могу рећи да то није случај за мене. Захваљујући сајту online kladionice , научио сам да радим са кладионицама и бирам праве исходе за своје опкладе. Чак сам почео да зарађујем од тога и стварно ми се свиђа. Ако се и неко жели окушати у спортском клађењу, препоручујем да се обратите овој веб локацији и добијете детаљне информације.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services