click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: 🌟⚡⛏️💰[ANN] Giga Watt (WTT): Το Καλύτερο Σπίτι για την Εξόρυξη σας  (Read 3081 times)

killerjoegreece

  • Guest
Δεν θα υπάρχουν απούλητα νομίσματα. Θα εκδώσουμε όσες πουληθούν + 15%.

killerjoegreece

  • Guest
Θα μπορούσατε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου;

Η giga-watt.com δημοσιεύει τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις;

Τι είδους νομική δομή έχει η εταιρεία;

Είναι επίσης δυνατή η αγορά μετοχών της εταιρείας;


Αυτό θα ήταν μια ερώτηση προς τον δικηγόρο μας, θα το μεταβιβάσουμε.
Απόσπασμα από: Palaxidon στις 07 Ιουνίου 2017, 01:31:31 μμ
Γεια σου! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !!! Οποιαδήποτε εκστρατεία Bonty ???

Ναί! Ελάτε εδώ: https://medium.com/cryptonomos/giga-watt-bounty-program-fe0f0bd498a6

killerjoegreece

  • Guest
Οι τιμές για το υλικό στον ιστότοπό μας είναι υψηλότερες επειδή περιλαμβάνουν φόρους, τελωνεία και έξοδα αποστολής. Για να εξαλείψετε τα τέλη ενοικίασης που αφαιρούνται από το εισόδημα εξόρυξης, θα χρειαστεί να αγοράσετε μάρκες WTT. Αυτό σας εξοικονομεί το 60% του συνολικού κόστους της εξόρυξης.

killerjoegreece

  • Guest
Εάν θέλετε να περάσετε στο Giga Watt, θα χρειαστείτε εξοπλισμό εξόρυξης, σωστή. Μπορείτε να το αγοράσετε ή να το στείλετε στο δικό σας.

killerjoegreece

  • Guest
Έχουμε κάποιους συμμετέχοντες που αγόραζαν φυσικά με το δολάριο ΗΠΑ. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα στο γραφείο όταν κάνετε κλικ στο σύμβολο $, συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε το τιμολόγιο που αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Στη συνέχεια το παίρνετε και πηγαίνετε στην τράπεζα με αυτό.

killerjoegreece

  • Guest
Η πρώτη παρτίδα εκδίδεται στις 7 Αυγούστου, στη συνέχεια στις 15, στη συνέχεια στις 1 Σεπτεμβρίου και ούτω καθεξής.

killerjoegreece

  • Guest
Γεια σου GW και cryptonomos!

Γρήγορες ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε πριν πηδήσετε:

+ Εκδίδετε νομική σύμβαση που δηλώνει ότι φιλοξενούνται ορυχεία ιδιοκτησίας [σύνδεσμος μεταξύ ταυτότητας legit και αριθμού σειράς];
+ Υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σε περίπτωση συμβάντος μη ανωτέρας βίας, όπως ... Ξέρετε, αυτού του είδους τα πράγματα ...;
+ Πέστε, με κάποιο τρόπο ένα άλλο δώρο από τον Wu έρχεται, όπως το Antbleed, εσείς εφαρμόζετε τα ίδια τα μπαλώματα;

Ευχαριστώ για την καλή δουλειά και την πολιτική διαφάνειας. Αυτού του είδους η πρωτοβουλία βοηθά κρυπτοφάγους πέρα από την προσφορά εγκαταστάσεων εξόρυξης, το καθιστά αξιόπιστο.

1) Θα μπορούσατε να διευκρινίσετε την ερώτηση παρακαλώ;
2) Η συνολική πολιτική καλύπτει 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε αξίωση και θα την αυξήσουμε καθώς μεγαλώνουμε.
3) Ναι.

killerjoegreece

  • Guest
Χαίρετε,
B3 αμφιβάλουμε, αλλά ένα gpu αντικατάστασης ναι. L3 θα είναι. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το [email protected] για να προστεθεί στη λίστα για τις προσκλήσεις πώλησης. Πρέπει να αναφέρετε για ποιά ορυχεία ενδιαφέρεστε.

Η πρώτη παρτίδα εκδίδεται στις 7 Αυγούστου, στη συνέχεια στις 15, μετά την 1η Σεπτεμβρίου και ούτω καθεξής.

Maldini Μπορείτε να διευκρινίσετε την ερώτησή σας;

Έχουμε κάποιους συμμετέχοντες που αγόραζαν με δολάρια ΗΠΑ. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα όταν κάνετε κλικ στο σύμβολο $, συμπληρώστε τη φόρμα και θα λάβετε το τιμολόγιο που αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Στη συνέχεια το παίρνετε και πηγαίνετε στην τράπεζα με αυτό.

killerjoegreece

  • Guest
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα νέο πακέτο του Panda Miners B3 Plus διατίθεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας του Giga Watt, και ο εξοπλισμός προγραμματίζεται από τον κατασκευαστή να παραδοθεί στη μονάδα του Giga Watt στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι τιμές για τα Νομίσματα WTT Tokens έχουν αυξηθεί! Η νέα τιμή είναι $ 1,15 ανά νόμισμα. Αγοράστε τα νομίσματα σας εδώ: https://cryptonomos.com/wtt/#/

killerjoegreece

  • Guest
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα νέο πακέτο του Panda Miners B3 Plus διατίθεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας του Giga Watt, και ο εξοπλισμός προγραμματίζεται από τον κατασκευαστή να παραδοθεί στη μονάδα του Giga Watt στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι τιμές για τα Νομίσματα WTT Tokens έχουν αυξηθεί! Η νέα τιμή είναι $ 1,15 ανά νόμισμα. Αγοράστε τα νομίσματα σας εδώ: https://cryptonomos.com/wtt/#/

killerjoegreece

  • Guest
Αν δεν αγοράσατε ένα εξορύκτη πριν από την αλλαγή πολιτικής μας - πρέπει τώρα να είστε κάτοχος νομισμάτων και μπορείτε να αγοράσετε έναν ανθρακωρύχο ή να α χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις μας για να φιλοξενήσετε τον εξοπλισμό σας - τότε δεν θα μπορείτε να νοικιάσετε τον χώρο μας.

Η ενότητα για ενοικίαση δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα ανοίξει μετά τις 7 Αυγούστου κάποια στιγμή όταν θα αναπτυχθούν τα πρώτα νομίσματα. Μετά την κατασκευή / υποχρεώσεις προς τους δικαιούχους των νομισμάτων, θα χτυπήσουμε τη δευτερογενή αγορά για διαπραγμάτευση. Όσον αφορά την αποστολή τους στην EthWallet, νομίζω ότι, αλλά θα επιβεβαιώσω ζητώντας [email protected] ή [email protected].

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα χρήματά σας και οι ανθρακωρύχοι θα προστατευθούν. Υπάρχει μια σύμβαση που θα υπογράψετε μετά την πληρωμή. Για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις, ανατρέξτε στη Λευκή Βίβλο μας - https://cryptonomos.com/wtt/whitePaper/1/
Ευχαριστώ

Μπορείτε να στείλετε τους δικούς σας ανθρακωρύχους εφ 'όσον είστε κάτοχος των WTT.

Γεια σας, προσθέσαμε πρόσφατα έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, το - gigawatt.sg, στον οποίο μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους ανθρακωρύχους μόλις είστε εγγεγραμμένοι και έχετε στην κατοχή σας WTT.

Η εικόνα αυτή λήφθηκε από την προηγούμενη εταιρεία εξόρυξης MegaBigPower. Η οποία μετατράπηκε σε Giga-watt το Νοέμβριο.

Ο Dave Carlson είναι Διευθύνων Σύμβουλος της MegaBigPower και της Giga-watt .. Δεν έχει καμία σχέση με το bitminer.io. Αν και, αυτή είναι μια φωτογραφία του Dave Carlson, δεν είναι συνδεδεμένη με αυτούς.

Έχουμε εργοστασιακή εγγύηση για όλους τους ανθρακωρύχους. Η Bitmain προσφέρει 180 ημέρες εγγύηση στους ανθρακωρύχους από την ημερομηνία αγοράς. Προσφέρουμε ένα συμπληρωματικό σχέδιο εξυπηρέτησης που καλύπτει τις εργασίες και τις επισκευές, αλλά δεν καλύπτει τα εξαρτήματα, ωστόσο φροντίζουμε όλα τα εξαρτήματα για επισκευές, επομένως δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για παραγγελίες και αποστολές. Το κόστος ενός προγράμματος διάρκειας 1-2 ετών ανέρχεται στο 5% της αξίας του υλικού και το 3ετές σχέδιο είναι 7% της αξίας του υλικού. Αν δεν αγοράσετε το σχέδιο, είστε υπεύθυνοι για το κόστος του αντικειμένου και της εργασίας για την επισκευή του ανθρακωρύχου.

Παρακαλώ ενημερώστε μας αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις.

Επικοινωνήστε με το [email protected] για αυτό το είδος αιτήματος. Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερώτηση στην οποία χρειάζεστε απάντηση; Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Αυτή τη στιγμή δημιουργούμε την ηλεκτρονική ομάδα υποστήριξης ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φόρουμ και ηλεκτρονική υποστήριξη, καθώς υπάρχουν πολυάριθμα. Μη διστάσετε να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε ή να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Ζητούμε συγγνώμη για την απουσία απάντησης. Ως νέα εταιρεία και μεγάλο όγκο αιτημάτων, επεκτείνουμε καθημερινά για να παρακολουθούμε αυτά τα ερωτήματα και τις ερωτήσεις που δημοσιεύονται στα φόρουμ. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Είμαστε στα μέσα της εβδομάδας στην εβδομάδα 3, τα ποσοστά αυξάνονται την εβδομάδα 5. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://cryptonomos.com/wtt/contacts για περισσότερες πληροφορίες.

Ζητούμε συγγνώμη για το ότι δεν ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα εταιρεία και λόγω του μεγάλου όγκου ερωτημάτων, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε. Με την επέκταση της ομάδας μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με πιο γρήγορο τρόπο. Το [email protected] είναι η καλύτερη επικοινωνία για οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ερωτήσεις, αλλά παρακαλούμε να ρωτήσετε για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις αν είναι απαραίτητο.


« Last Edit: July 30, 2017, 06:13:21 AM by killerjoegreece »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services