click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] 🚀☠ RUSTBITS Game Economy & Trading cards Token Sale: June 26th ☠🚀  (Read 1590 times)

n00b3rt

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Информация за продажбата на токените

RUSTBITS: От 26 юни до 31 юли
Общо 100,000,000 токена (70,000,000 от които в продажбата)
Rustbits са Counterparty токени, които ще предоставят игрално гориво и ще способстват поръчки в игри, като игрална валута.
Съществува и ограничено количество RustBits които ще бъдат изгорени, когато картите Rustchain са създадени за играта SpacePirate.
Продажбата на токени ще се осъществи на нашия уебсайт, токените, които не са продадени ще бъдат
изгорени в края на продажбата.
Дистрибуцията на токени ще започне след 31 Юли 2017

RUSTCHAIN Карти: Начало на 1 август и продължителност до 30 септември чрез Tokenly for Rustbits
Rustchain картите са Counterparty активи, които играчите могат да събират и търгуват, или да използват за да подобрят изживяването си в играта. За създаването на картите, Rustbit-ове ще бъдат горени паралелно с процеса на създаване и дистрибуция.

КАРТА 001 - "Механичен мошеник" (1200 издадени, но резервирани за нашата Kickstarter кампания)
КАРТА 002 - "Забравена пустош" - 2000 издадени
КАРТА 003 - "Дарът" - 5000 издадени
КАРТА 004 - "Призрачен пилот" - 6000 издадени
Всяка непродадена Rustchain карта (001 - 004) до 30ти септември ще бъде изгорена.





Кажете ми набързо, какво е SpacePirate: Age of Rust?
☠ „Ноар“ текстова/графична адвенчър игра в сай-фай дистопична вселена
Базирана на ходове ролева игра (представете си Dungeons & Dragons™ в космоса)
☠ Можете да играете самостоятелно или с други играчи
☠ Вградена в играта употреба на Биткойн и други криптовалути (като награди)
Не е игра, която е невъзможно да спечелиш, без да си платиш
Лов на съкровища  със загадки, улики и мистерии, за играта на който не е необходима покупка на токени или плащане с карта
☠ Притежава задвижени от блокчейна карти за събиране, търгуване и използване.

Видео линк: (ще ви препрати към youtube)


Звучи страхотно, споделете още...

Към момента, играта е 60% готова и ако погледнете нашият план за действие (по-долу) ще видите кои елементи вече са завършени. Ще работим по още съдържание (мисии, графики, гласове) до приключване на първата част от играта.
По-рано тази година публикувахме информация относно играта и получихме внимание в социалната мрежа Steemit.
Ентусиазмът към играта привлече интересът на множество хора. Те се свързаха с нас и ни споделиха че им се играе „олд-скуул“ адвенчър игра.




Прологът е малка игрална демонстрация, която наподобява предварителен (преди алфа) рилийз на SpacePirate. Моля, вземете под внимание, че функционалността все още не е пълна, идеята по-скоро е да се разкаже малка история, която предхожда случващото се в пълната версия на играта. Тук има няколко места за изследване и няколко загадки за разрешаване, както и малко битка – защото не би било завършено без нея.
Исках да дам на хората нещо за изследване, а и малка загадка за разрешаване, докато останалата част от играта е в процес на разработка.
Няколко играчи вече завършиха пролога за около 100 часа геймплей.

Можете да се регистрирате и да играете демото, посещавайки нашия сайт: https://spacepirate.io.



„Вярвам че адвенчър жанра няма да умре, докато не умре и всеки друг тип разказана история“ – Роберта Уилямс (Sierra Games)

Защо правим точно такава игра? Както много други хора, ние израснахме играейки адвенчър и роуг игри на Commodore и по-късно и на настолни компютри. Тези игри покориха въображението ми и събудиха интереса ми към играенето на игри онлайн с други хора. Игри като The Pawn™,  Zork™ и The Hobbit™, както и четейки книги (Помните ли “Choose Your Own Adventure™”?) възбудиха интереса ми към научната фантастика и игрите. Ние също така определено се кефехме с приятели, играейки мултиплейър игри като MajorMUD™, Kyrandia™ и Tradewars 2002™. Тези игри промениха всичко, защото можехме да играем с други хора, да създаваме приятелства с други играчи в малките ни общества, съществували години наред.
Наскоро открих че хората все още играят онези игри, но искат и нещо повече. Те искат да продължат към нови приключеиня, и да се сприятелят с нови хора.



SpacePirate: Age of Rust е мрачна научнофантастична ролева адвенчър игра в междугалактическа дистопична вселена. Тя включва походова битка срещу чудовища от играта, както и срещу други играчи. Включва също и базирана на зарчета игра в стил Dungeons and Dragons™, която можете да играете с други хора. Не си правете илюзии, в сърцето си тази игра е приключение, и мистерия, която награждава играчите със скрити съкровища. Вселената на SpacePirate е отворена игра, място където може да сте точно толкова добри, или точно толкова зли, колкото желаете. Можете да търсите загубени съкровища и да разрешавате загадки, да построите база, която да пазите с други играчи, или да ги предадете за да завземете империята им, можете да предложите награда за залавянето на техните кораби, или да вземете такава награда за лично облагодетелстване, можете просто да се разхождате из вселената и да помагате на околните.
Играта се развива в далечното бъдеще (около 2500 години напред в бъдещето) когато космическото пътешествие е ежедневие. Има екзопланетарно търсене на ресурси, колонии, капери, механични мошеници и наемници. Голяма част от технологиите са се провалили, и вече дори не са добре разбирани, заради мащабна епидемия, която едва не е избила цялото човечество. В резултат на това, напредъкът в технологиите, науката и културата просто са спрели, така наречената Епоха на Ръждата е времето, в което се развива играта. Има множество колониални кораби в космоса, всеки от тях с десетки хиляди души на тях. Хора, които са в процес на хибернация от над хилядолетие. Някои от тях се събуждат, и осъзнават че времената са по-лоши отколкото преди да преминат в режим на хибернация. Не всеки се събужда, някои са мъртви заради аварии в машините. Човечеството се опитва да създаде основа, на която да стъпи, за да построи наново обществото, но за целта трябва да се справи с огромно беззаконие.



Битка или експедиции...

Насочете своето автоматично оръжие MD100 към робот, твърдо решен да ви разчлени, изстрелвайте смъртоносни ракети към кораба на заклетите си врагове за да ги разпарчетосате и изхвърлите от галактиката си, или изпращайте дронове в битка за да отслабите защитите на противникова база.
Битките и сражеинята в SpacePirate са походови, хвърляне на зар определя кой е пръв, колко щети нанасяте на противниците, или те на вас, и дали живеете или умирате. Можете да прочетете как правим битката честна, за да сме сигурни че няма нечестна игра, тъй като използваме доказуемо справедлива система за хвърляне на зарове в битката и другите части от геймплея.


Възможно е също понякога да предпочетете просто да изследвате света, вместо да се спречкате с друг играч, или просто да не ви се занимава с разпарчетосване на механични андроиди с изкуствен интелект. Няма проблем, в играта има мрачен сюжет със главоблъсканици за разрешаване и загадка за разкриване. Има изоставени кораби, загубени мини, скрити космически станции и скрити бази, които да изследвате. Уликите и загадките са вплетени директно в играта, докато вие можете да споделяте и да работите заедно с други – както и да си мълчите и да разследвате сами ако предпочетете.

Изгубени съкровища...

Друг аспект на играта, който исках да вмъкна е ловът на съкровища. Мисълта за впускане в лов за съкровища и разгадаването на мистерии често пъти е била стръвта, която ме е грабвала при други интересни творби и проекти. Примерно, четейки книгата „Играч първи, приготви се“ или четейки за съкровището на Форест Фен се почувствах вдъхновен да създам игра, в която някои от тези неща са възможни. Исках да включа и загадка и скрити съкровища в играта, които играчите да откриват и разрешават.

Биткойн и останалите криптовалути се оказаха перфектният начин да създам нещо такова; няма нужда от стягане на багажи и обикаляне на света. Идеята за скриване на нещичко в контекста и историята на играта беше важна. Не исках да създам игра в която единствено „трошиш и намушкваш“; въпреки че битката все още е интегрирана в геймплея, способността да разузнаваш и да търсиш съкровище без да се биеш е интересна концепция, която съм внедрил в играта.


ДОБРЕ ДОШЛИ В 4429 ГОДИНА Пригответе се да се събудите в бъдеще, където интергалактическата война, пиратството, ловът на глави, подивелият изкуствен интелект и упадъкът на човешката цивилизация са вашата реалност.

RPG атрибути на героя - Съществуват 13 атрибута на героя ви, като IQ, физическа сила, и издържливост – всеки от които играе съответна роля в играта. Тези атрибути определят дали героят ви ще успее в дадена ситуация, или в битка. Например, нека предположим че вашият герой има физическа сила 8 и някой съсипе въздушната пробка, така че да трябва да се държите силно, защото животът ви зависи от това да не пропаднете – играта „завърта заровете“ за число, което да се съредновава тъкмо с вашето 8. Също така имате и hit point-ове и броня, чиито точки намаляват ако бъдете ударен в играта, или се увеличават ако вдигнете левел или я подобрите.


ТОВА НЕ Е ИГРА, В КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЛАТИТЕ ЗА ДА ПОБЕДИТЕ – късмет, хитрост и опит е единствената комбинация, която да спаси живота ви в 43ти век. Докато някои подобрения могат да облекчат страданието, те не могат да спечелят играта вместо вас. Играта не е създадена, така че да ви кара да купувате неща, с цел да продължите. Можете да купувате готини и забавни предмети в играта, но те просто не са необходими за да спечелите. Далеч по-важно е да използвате правилната стратегия за да надиграете съперниците, и уменията си да разрешавате загадки. Не можете да купите решенията на загадките – до тях трябва да достигнете сами.


МУЛТИПЛЕЙЪР – Да се бориш със зъл изкуствен интелект, да разрешавай загадки и да събираш награди си е тежка работа. Можете да играете сами, но може и да си сътрудничите, или пък да се биете срещу друг човек. Можете също да сформирате съюзи и да се борите срещу други играчи. Както всичко останало в играта, това е по избор, можете да играете самостоятелно и да се борите със системата в стил „самотен вълк“.

ИНТЕГРАЦИЯ НА КРИПТОВАЛУТИ – Не се налага да си купувате нито биткойн, нито RUSTBITS, нито RUSTCHAIN карти за да играете SpacePirate. По-скоро е вярно обратното – може да ви се случи да си ги спечелите като награди благодарение на разрешени загадки и за свършена работа в играта
Искате да подобрите оръжието си в играта и имате криптовалута? Да, тогава може да се възползвате от това в SpacePirate. Играта също приема над 20 други криптовалути (Ethereum, Litecoin, и т.н.) през ShapeShift.io.[/td][td][/td][/tr][/table][/center]
« Last Edit: June 10, 2017, 11:27:04 AM by n00b3rt »

n00b3rt

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
ДВУФАКТОРНА АВТЕНТИКАЦИЯ – Защитете своя онлайн акаунт и тегленето на пари от неоторизирани хора чрез двуфакторна автентикация, използваща Authy. Двуфакторната автентикация е много сигурен начин да защитите вашите онлайн акаунти. Тя ви налага да идентифицирате себе си по два различни начина, когато искате да се логнете в даден сайт. Вторият фактор е свързан с нещо „което притежавате“ (като телефонно устройство). Така че можете да си представите двуфакторната автентикация като нещо което знаете (паролата) и нещо което притежавате (телефона). Authy улеснява двуфакторната автентикация на вашите онлайн профили чрез смартфона ви. Те предоставят приложение, което улеснява защитата на вашите токени и „просто“ работи.

МОБИЛНА ПОДДРЪЖКА – SpacePirate може да бъде играна на мобилни устройства, които поддържат WiFi или 4G/LTE връзка през браузъра на устройството. Играта може да се държи различно добре на различни телефони или таблети, но е била щателно изтествана на Apple устройства.


НАПЪЛНО ФУНКЦИОНАЛЕН ЧАТ– Обширни чат опции, включващи лични съобщения, способността да игнорирате други играчи или да ги добавите към списък с приятели. Искате да наградите играч, който ви е помогнал? Можете да им заплатите в биткойн в чатруума или да наградите целия чатруум. Чатруума и гейм-изживяването са интегрирани за да позволят на играчите да играят за удоволствие и да чатят.


БЛОКЧЕЙН ТОКЕН КАРТИ - RustChain картите предлагат на играчите способността да събират, търгуват, и използват карти в играта.
Тези карти ще бъдат също и на блокчейна, като лимитирана серия дигитални токени за търговия извън играта. Картите ще могат да бъдат използвани в играта за да награждават играчите със специални предмети и способности в самата игра. Например +1 атака и +10 броня или предмет от играта – като например елитен клас кораб. Някои карти ще са налични безплатно в играта като награди за разрешаване на загадки и други постижения.


„Добрият гейммастър никога не убива нарочно играчи. Той предоставя възможността на безразсъдните и необмислящи играчи да постигнат това сами ...“ – Гари Гайгакс
 
Някои от причините да искате да играете SpacePirate: Age of Rust

Стратегия, ролева игра и приключения.
Вие спазарявате допускането си до VK-99F междузвезден боен кораб, обличате своя космически екип и започвате да строите своето собствено кътче на ръба на познатата вселена. Вие подобрявате оръжията, щитовете и започвате операции по търсене на ценни ресурси по астероидния пояс.
Всичко върви по план докато някой без да иска влиза право във вашия капан, активира дузина мини и се оказва заседнал на входа ви. Те искат да се предадат, така че вие ...?
Може би вие претърсвате изоставен колониален кораб, който се е лутал безцелно из космоса. Изведнъж се озовавате пред механичен андроид с изкуствен интелект, който е готов да защити кораба от вашето враждебно нахълтване. Вашите зарове показват 20, роботът – 4, вашето оръжие разтапя дупка през главата на робота, който се строполява на земята. Още един излиза от сенките, вие стреляте отново, но този път изтегляте 1.



Или пък сте на изолирана планета, далеч в дълбините на древен товарен кораб, катастрофирал преди цяла вечност. Свързвате йонен пулсов генератор към компютърната банка и виждате как терминалният прозорец потръгва, в него намирате дневникът на първият ръководител, в който той говори за кодирането на кеша на биткойните преди въоръжена група на абордаж да завладее кораба. Той споменава първата част от отключващият код. Вие я надрасквате на тефтерчето си и поглеждате към часовника, часът е 3 след полунощ. Дневникът продължава, споменавайки за инженер, който е избягал от нападателите с друг код. Виждате и запис, според който спасителен кораб се е бил запътил към системата Егрин. Усмихвате се и се замисляте колко време ще отнеме да откриете къде се е озовал спасителният кораб.


Голяма част от разработката на играта е приключена, по-долу можете да проверите кои части са завършени. Разработката започна миналата година, но едва в последните няколко месеца започна да се оформя като едно цяло от множеството нишки, които бяха разработени.


Екипажът на кораба


Надяваме се че ще видите историята, която се опитваме да разкажем, това, което се опитваме да правим, и че то ще резонира с нещо, което ви навява спомени. Игрите, които запомняме са тези, които ни карат да инвестираме емоционално в тях, игрите, които помним как играем по цяла нощ, тези, които ни карат да мислим как да достигнем следващото ниво през целият следващ ден. Тези игри притежават нещо специално, и тъкмо затова създадох тази игра, нещо което да ви въвлече в една нова вселена, една нова история ... просто нещо специално.
« Last Edit: May 28, 2017, 11:01:15 PM by n00b3rt »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services