click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [QAU] QUANTUM PROJECT - Aansluitende markten  (Read 1388 times)

Userbet

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN] [QAU] QUANTUM PROJECT - Aansluitende markten
« on: May 20, 2017, 01:04:36 AM »
OVER:
Het doel van het Quantum-project is de liquiditeit van institutionele cijfers te brengen op cryptocurrency en digitale activamarkten.

Een van de belangrijkste redenen om te voorkomen dat grote spelers de crypto-revolutie binnenkomen, zijn illiquid orderbooks en brede marktverspreidingen. Dit voorkomt dat grote cashflows de markten op een efficiŽnte en kosteneffectieve manier binnengaan en verlaten en leidt tot scepticisme bij traditionele geldmanagers. Om dit snelgroeiende ecosysteem van verschillende crypto-valuta's en digitale activa te ondersteunen, heeft de crypto-economie een professionele en grote leverancier van liquiditeit nodig in alle crypto-gerelateerde markten. Dit zal leiden tot een snellere en stabiele groei van de gehele crypto-economie.

Hoe is Quantum verschillend van andere crypto-valuta's?

De meeste crypto-valuta's maken voortdurend nieuwe eenheden in een proces genaamd mijnbouw. Aangezien dit proces erg duur is, verkopen de meerderheid van de mensen die deze operatie uitvoeren voortdurend nieuw gecreŽerde munten om hun uitgaven te dekken. Dit creŽert neerwaartse druk op de prijs en het nieuwe geld moet op de markt stromen om de prijs op hetzelfde niveau te houden.

We zetten dit proces in omgekeerde richting. Quantum tokens zullen voortdurend worden vernietigd en de hoeveelheid eenheden die bestaan ​​zal mettertijd dalen. Net als de ontginning van andere valuta's neerwaartse druk creŽert, brengt Quantum vernietiging proces opwaartse druk op de prijs. Dit proces zal ervoor zorgen dat de waarde van Quantum tokens in de loop van de tijd stijgt, zelfs zonder dat er nieuwe geld in de markt loopt.

Is Quantum een ​​deflatoire valuta? [/ Size]

Ja! Omdat Quantum-tokens maandelijks worden vernietigd, zal het aantal bestaande eenheden per maand afnemen. Dit maakt Quantum een ​​van de weinige echte deflatoire munten ter wereld.

Hoe worden quantum tokens vernietigd?

Eventuele overmaat fondsen gegenereerd uit de liquiditeitspool operaties zullen worden gebruikt om Quantum tokens op de markt te kopen en naar het zwarte gatadres te sturen. Dit proces wordt transparant en controleerbaar in real time met behulp van Ethereum blockchain.

Hoe worden fondsen in het liquiditeitspoel gebruikt?

Quantum project zal alle fondsen in het liquiditeitspool inzetten om liquiditeit te verschaffen op alle beschikbare crypto-valuta- en vermogensmarkten. Dit wordt gedaan door fondsen te verstrekken voor margehandel naar uitwisselingen, het verbinden van diverse markten door arbitraging van prijsverschillen en markten met behulp van prijzneutrale algoritmische handel. Nieuwe manieren om onze processen te verbeteren zullen voortdurend worden ontwikkeld en geÔmplementeerd wanneer dat geschikt is.

Hoe worden liquiditeitspool overmaat fondsen gebruikt?

Eventueel inkomen uit het liquiditeitspool zal worden gebruikt om Quantum tokens op de markt te kopen tegen de best mogelijke prijs en ze te vernietigen door ze naar het zwarte gatadres te sturen.

Welk protocol zal Quantum gebruiken om tokens uit te geven?
Quantum tokens worden uitgegeven op Ethereum protocol

MORE INFO:

WEB SITE: http://www.quantumproject.org/
EMAIL: [email protected]

FACEBOOK: https://www.facebook.com/QAUProject/
TWITTER: https://twitter.com/QAUProject


PRESALE START: April 15th, 2017
PRESALE END: May 15th, 2017
PRESALE PRICE: $0.05

ESCROW: @BelTirid (Gaöper Kenda) (CEO of Xaurum project)Quantum presale finished at $4,122,708 . Thank you for investing!


TRANSLATIONS:

FRENCH
GERMAN
ITALIAN
RUSSIAN
SPANISH
PORTUGUESE
INDONESIAN
GREEK
CROATIAN
FILIPINO
INDIAN
ARABIC
JAPANESE
TURKISH
KOREAN

« Last Edit: May 24, 2017, 07:00:32 PM by Userbet »

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved†| Privacy Policy†| DMCA | About Bitcoin Garden†| Support & Services