click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ANN [PTOY] Patientory Σύστημα Υγείας στην Αλυσίδα Συναλλαγών  (Read 834 times)

killerjoegreece

  • Guest



Patientory: Το Ηλεκτρονικό Δίκτυο Αποθήκευσης Ιατρικών Αρχείων με Βάση την Αλυσίδα Συναλλαγών


Το Patientory είναι περήφανο να σας παρουσιάσει το PTOY, το νόμισμα που θα ενισχύει το δίκτυο του Patientory!

Το PTOY θα είναι διαθέσιμο μέσω πώλησης πλήθους ανοιχτής στην κοινότητα.

Ανοίγει: 31 Μαΐου, 2017 09:00 ΠΜ ώρα PST

Κλείνει: 28 Ιουνίου, 28 2017 11:59 PM ώρα PST.


Το Patientory είναι ο βασικό πάροχος λύσεων υγείας στην αλυσίδα συναλλαγών. Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο και η ασφαλής μεταφορά των πληροφοριών των ασθενών από τον έναν πάροχο στον άλλο είναι μια μεγάλη απειλή. Η αποστολή του Patientory’s είναι να οδηγήσει την διαχείριση της υγείας του πληθυσμού με το να βοηθάει τους οργανισμούς υγείας στην αποθήκευση και την μετάδοση δεδομένων μέσω της αλυσίδας συναλλαγών την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τα έξυπνα συμβόλαια. Αυτό επιτρέπει την υιοθέτηση συντονισμένης φροντίδας γιατρών και ομότιμης συνεργασίας μεταξύ των ασθενών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας.








Το Patientory είναι μια C-Corporation στο Ντελαγουέαρ με το αρχηγείο της στην Ατλάντα, της Τζόρτζια με γραφεία που της παρέχονται από το TechSquare Labs στην Atlanta, της Georgia και τη Βάσε Δημιουργών στο Σαν Φρανσίσκο, της California. Η γέννεση της εταιρείας είναι δεμένη με την εναρκτήρια τάξη του 2016 στο Boomtown Health-Tech Accelerator στο Μπούλντερ, του Κολοράντο. Αυτό οδήγησε σε μια συνεργατική ανταλλαγή με το σωματείο Permanente Medical στο Ντένβερ του Κολοράντο με μέρος της κοινοπραξίας Kaiser Permanente, με έδρα το Όκλαντ, της Καλιφόρνια.


Με τη χρήση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα της εταιρείας μας, οι χρήστες ασθενείς δημιουργούν ένα μεμονωμένο προφίλ. Οι ιατρικές τους πληροφορίες αποθηκεύονται στη συνέχεια σε μια ασφαλή πλατφόρμα συμβατή με το HIPAA, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν με τους παρόχους περίθαλψης καθώς και με άλλους ασθενείς που έχουν παρόμοια προβλήματα υγείας ή ανησυχίες. Αυτό επιτρέπει στους ασθενείς να ελέγχουν περισσότερο τη συνολική τους υγεία με πολλαπλές ομάδες φροντίδας, τόσο εντός όσο και εκτός του νοσοκομείου.



Από την εμπιστευτικότητα των ηλεκτρονικών πληροφοριών για την υγεία έως την εξακρίβωση των απειλών κατά της ασφάλειας και την προστασία των πληροφοριών, η χρήση της τεχνολογίας της αλυσίδας συναλλαγών από το Patientory βοηθά το οικοσύστημα της υγείας να μετριάσει τις βλαβερές παραβιάσεις δεδομένων. Σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά μητρώα υγείας, τα οποία είναι ευάλωτα σε χάκς, η τεχνολογία της αλυσίδας είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ένα ασφαλέστερο, μόνιμο αρχείο ανταλλαγής πληροφοριών στο ίντερνετ.


Η ομάδα πιστεύει ένα μέλλον αποκεντρωμένης υποδομής υγειονομικής περίθαλψης και δικτύου της αγοράς, όπου εφαρμογές Big Data, HPC, IoT και AI, πολύτιμες συλλογές δεδομένων και υπολογιστικοί πόροι (αποθήκευση, CPU, GPU κλπ.) θα κερδίζουν χρήματα στην αλυσίδα συναλλαγών, Με το υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας, ευελιξίας και ασφάλειας. Ο ασθενής θα είναι η βασική πλατφόρμα που τροφοδοτεί αυτό το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.


Σε συνεργασία με:


   



Η γένεση της εταιρείας είναι συνδεδεμένη με την εναρκτήρια τάξη του Boomtown Health-Tech Accelerator στο Μπούλντερ, του Κολοράντο, σε συνεργασία με την Colorado Permanente Medical Group, με έδρα το Ντένβερ, μέρος των εσόδων των 65 δις δολαρίων που παράγουν στην κοινοπραξία Kaiser Permanente με έδρα το Όκλαντ της Καλιφόρνια. Είναι επίσης μέρος του χαρτοφυλακίου του Startup Health, ενός παγκόσμιου οργανισμού που οδηγεί το κίνημα για τη μετατροπή της υγείας.

Προγραμματιστές και κρυπτό ενθουσιώδεις χρήστες, έρχονται και συζητούν μαζί μας για το έργο:






Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 31 Μαίου, 2017 09:00 ΠΜ ώρα PST. Θα τελειώσει στις 28 Ιουνίου 2017 11:59 ΠΜ ώρα PST.

  • Η τιμή του PTOY χωρίς μπόνους: θα επιβεβαιωθεί στις 31 Μαΐου
  • Μπόνους: Μπόνους 20% των πρώτων 10 ημερών / 10% μπόνους τις επόμενες 10 ημέρες / 0% μετά από αυτό
  • Ελάχιστος στόχος: 5.000ΕΤH
  • Μέγιστη συνολική προσφορά PTOY: 100.000.000 PTY
  • Μέγιστα PTOY που θα πουληθούν στο πλήθος: 70.000.000 PTY
  • Ελάχιστα PTOYπου θα πουληθούν στο πλήθος: 2.295.000 PTY
  • Ιστοσελίδα : Εδώ

    Όλα τα απούλητα νομίσματα θα καούν.
-----------------------------------

Εκστρατεία Αμοιβών στο Bitcoin Talk και Εκστρατεία Υπογραφών

Αν είστε ένα Junior Member (ή παραπάνω) στο Bitcoin Talk, μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία υπογραφών μας.
Δείτε λεπτομέρειες για τις εκστρατείες μας παρακάτω

-----------------------------------


Συχνές Ερωτήσεις:

Τι φτιάχνει το Patientory και πως;


Το Patientory είναι μια πλατφόρμα αποθήκευσης ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων που βασίζεται στην αλυσίδα συναλλαγών. Οι φορείς της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να εξασφαλίσουν προσωπικές πληροφορίες για την υγεία, να νοικιάσουν υπολογιστική ισχύ, διακομιστές και κέντρα δεδομένων και να διαθέσουν τους αχρησιμοποίητους πόρους τους μέσω μιας μοναδικής ιδιωτικής υποδομής στην αλυσίδα των μπλοκ του Ethereum. Με πλατφόρμα, έξυπνες συμβάσεις, μπορούν να εκτελεστούν σε σχέση με τον κύκλο της συνεχούς φροντίδας των ασθενών.

Ποιος χρησιμοποιεί το Patientory και γιατί;

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση λύσεων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο της υγειονομικής περίθαλψης και η απαίτηση υπολογιστικής ισχύς από την υγειονομική και επιστημονική κοινότητα για τη διεξαγωγή μεγάλων εφαρμογών και τη διεκπεραίωση τεράστιων όγκων δεδομένων. Από το σύστημα μας μπορούν να υποστηριχθούν μεγάλοι όγκοι πληροφοριών για την υγεία των ασθενών, οι οποίοι μπορούν περαιτέρω να χρησιμοποιηθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη για ακριβή θεραπεία ασθενών.

  • Αποκεντρωμένες Εφαρμογές Υγείας (εφαρμογές βασισμένες στην αλυσίδα) που χρειάζονται υπολογιστική ισχύ εκτός της αλυσίδας.
  • Υπολογισμός υψηλής απόδοσης, μεγάλα δεδομένα, μηχανική μάθηση για θεραπεία (συντομότερη διάγνωση, μειωμένο διοικητικό κόστος).
  • Μελλοντικές εφαρμογές κατανεμημένες στην υγειονομική περίθαλψη που θα απαιτήσουν νέες μορφές αποκεντρωμένης υποδομής, βλέπε Edge/Fog computing, περιβάλλον A.I., I.o.T.+ μεγάλα Δεδομένα, κατανεμημένη βαθιά εκμάθηση, παράλληλη επεξεργασία ροής κλπ..

Ποια είναι η νομική διάταξη του Patientory;

Το Patientory είναι μια εταιρεία στο Ντελάγουερ, των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το όνομα PATIENTORY, INC. (Αριθμός Εταιρείας, 5921117).

Που βρίσκεται το Patientory at the moment;

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην πόλη Ατλάντα στη Τζόρτζια. Το Patientory συνεργάζεται με συμβούλους που βρίσκονται στο διάσημο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Τζόρτζια.

Τι γίνεται με την εμπειρία της ομάδας;

Η ομάδα διαχείρισης έχει πάνω από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στην οικοδόμηση και στις αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας της υγείας. Έχουν διεθνώς δημοσιευμένη έρευνα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και έχουν αναπτύξει πλατφόρμες για ψηφιακές εταιρείες υγείας που υποστηρίζονται από VC καθώς και από μια εταιρεία blocktech του Fintech. Η ομάδα έλαβε την επικύρωση τόσο της εθνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς και ονομάστηκε πρόσφατα μια από τις κορυφαίες 11 εταιρείες στην υγειονομική περίθαλψη το 2017.

Έχουμε επίσης ένα ευρύ συμβουλευτικό συμβούλιο που καλύπτει τόσο την υγειονομική περίθαλψη όσο και την επιχειρηματική τεχνογνωσία, με επιτυχημένες εταιρείες όπως το Blackberry.
 
Από το Σεπτέμβριο η ομάδα έχει αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει προγραμματιστές αλυσίδας συναλλαγών, δημοσίων σχέσεων και ειδικούς μάρκετινγκ, καθώς και επιχειρηματίες προγραμματιστές.

Γιατί είναι πολύτιμη η τεχνολογία σας;

Τα τελευταία 2 χρόνια ολοκληρώσαμε την εκτεταμένη επικύρωση και την απόδειξη των δοκιμασιών μας. Με συνεντεύξεις επικύρωσης με πάνω από 2.000 πελάτες και με τη βοήθεια του Kaiser Permanente και της Startup Health, μας δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, να κατασκευάσουμε και να κλιμακώσουμε το προϊόν μας σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαστε σε καλό δρόμο στο να προσφέρουμε μια εξαιρετική αξία στους χρήστες μας.

Ποιος είναι ο ρόλος των νομισμάτων PTOY;

Το PTY είναι το εγγενές σήμα της πλατφόρμας του Patientory. Σε αντάλλαγμα για νομίσματα PTOY, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο για να νοικιάσουν χώρο αποθήκευσης πληροφοριών και να εκτελέσουν έξυπνες συμβάσεις πληρωμής.

Γιατί μια πώληση πλήθους και όχι μια παραδοσιακή χρηματοδότηση;

Πρέπει να διανείμουμε τα νομίσματα PTOY για να δημιουργήσουμε ένα «δίκτυο αγοράς». Θέλουμε να είναι ένα έργο για το κοινό, έτσι είναι σημαντικό να διανείμουμε τα νομίσματα μας όσο το δυνατόν ευρύτερα προς το συμφέρον μας, του κοινού και των ευεργετών.

Τι νομίσματα δέχεστε;

Η πλατφόρμα πώλησης πλήθους έχει σχεδιαστεί να δέχεται ETH.

Τι γίνεται αν δεν έχω ETH;

Χρειάζεστε ETH για να λάβετε μέρος στην πώληση πλήθους. Αν έχετε άλλα κρυπτονομίσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shapeshift για να τα κάνετε ETH.

Για να αλλάξετε τα παραδοσιακά νόμισμα σας FIAT σε ETH υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες ανταλλαγής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε ETH όπως το Kraken, το Bitfinex και το Coinable, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει τα ETH σας από ένα ασφαλές πορτοφόλι όπως το MyEtherWallet πριν λάβετε μέρος στην πώληση πλήθους. Μη στέλνετε νομίσματα από ανταλλακτήρια, καθώς ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να χάσετε τα νομίσματα σας.

Μπορώ να συμμετάσχω στην πώληση πλήθους χωρίς μια διεύθυνση Ethereum;

Όχι, επειδή το χρειάζεστε για να λάβετε τα νομίσματα σας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας το MyEtherWallet ή οποιοδήποτε άλλο ασφαλές πορτοφόλι. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι επαρκώς ασφαλισμένος. Επίσης, σημειώστε ότι δεν πρέπει να στέλνετε τα νομίσματα σας από ένα ανταλλακτήριο, καθώς ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να χάσετε τα νομίσματα σας.

Τι θα κάνετε με τα χρήματα;

Θα καλύψει το κόστος ανάπτυξης και έναρξης της πλατφόρμας του Patientory. Δείτε τον χάρτη πορείας μας (έρχεται σύντομα).

Τι είδους υπηρεσία μεσεγγύησης χρησιμοποιείτε;

Χρησιμοποιούμε πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών. Θα δημοσιεύσουμε τον κώδικα του έξυπνου συμβολαίου του Ethereum πριν από την προπώληση.

--------------------------------
Άρθρα και δελτία τύπου:
Αγγλικά:


Κινέζικα

--------------------------
Ακολουθήστε Μας:


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services