click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ICO] VOISE - Дeцeнтpaлізoвaннa плaтфopмa для виконавців.  (Read 1042 times)

Vladnemo

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

VOISE (Розділ 1)
 
Voise - це децентралізована платформа, яка дозволяє слухати музики в онлайні та завантажувати її, яка спрямована на монетизацію незалежних художників. Наша етична бізнес-модель розподіляє 100% доходу від художників.
Ми хочемо створити анонімну і децентралізовану платформу з використанням технології blockchain  від  Ethereum і персоніфікований токен, щоб відповідати потребам платформи, але ми визнаємо, що висока споживча база в музичній індустрії не знає про криптовалюти та blockchain. Тому ми плануємо прийняти деякі фіатні валюти в майбутньому, щоб залучити більше користувачів і змусити їх піклуватися про криптовалюту, надаючи привілей тих користувачів і художникам, які приймають криптовалюту як спосіб оплати. Ми будемо сприяти його використання.
Англоязычная ветка - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1846376.0
https://www.voise.it/



PRE АЛЬФА (Розділ 2)

[ВІДКРИЙ]
У цьому розділі ми знаходимо:
· Кращі пісні місяці (ті, в яких найбільша кількість завантажень).
· Нові релізи (останні альбоми / реліз сінглов ).
· Рекомендоване (конетент від художників, які раніше були прослухані або подібні жанри).
· Жанри. Контент класифікований по жанрам.
Щоб придбати контент натисніть на кнопку «придбати»- з'явиться спливаюче вікно з інформацією про ціну та  запит на підтвердження.
 
[RADIO]
Радіо з безкоштовним або придбаним контентом, класифікований за жанром, датою випуску, художником і  багатьом іншим.
 
[STAREDі]
Ваш вибраний контент, одинокі пісні або цілі альбоми.
 
[PROFILE]
Ваш профіль з відповідною інформацією про себе і можливостю завантажування свого власного контенту.
 
 
ЗНАК (Розділ 4)
Voisiums -  це валютою voise платформи, вона використовується для покупки контента. Побудований навколо технології смарт-контракту Ethereum, користувач може вільно зберігати токени на свойом персональном гаманці або платформи Voise, щоб прискорити процес покупки контенту. Ви можете також торгувати на Voisiums, як і будь-якою іншої криптовалютою, або відправити її свої друзям.
 
Вартість утримання визначається оригінальним художником, проте ми рекомендуємо початкову ціну 1VSM щоб підтримувати стабілізовану економіку, так як є загальна пропозиція 100M voisiums.
 
Художники може запропонувати безкоштовний зразок їхніх пісень, щоб покупці могли частково прослухати трек, перш ніж приймати рішення про покупку. Зразка в 30 секунд повино бути досить. Художники можуть також запропонувати свій контент безкоштовно і просити пожертвування.
 
Ми будемо раді представити нові способи монетизації контенту для художників в найближчому майбутньому.



ROADMAP (Розділ 4)

α фаза
 
Альфа-фаза – це сам початок платформи VOISE, націлене на користувачів криптовалют, які допоможуть нам побудувати кращу децентралізовану платформу для стріма музикита її завантаження.
 

 ICO
Перший крок в наших дорожніх картах є звичайно ICO. Для отримання додаткової інформації щодо розподілу токенів ви можете перевірити таблицю нижче.
В двух словах є 100M токенов, які продаються в 160 VSM/1  ETH.
 
Додавання на біржу
 
Другий крок  - вийти на торги на деяких біржах, щоб наші користувачі змогли вільно торгувати своїми токенами .
 
РОЗВИТОК КЛІЄНТА
 
Наступні кроки є розробка різних клієнтів для різних платформ, ми хотіли б підтримати з самого початку , а саме:
-Website (централізована).
-Windows клієнт. (Децентралізована, p2p).
-Linux клієнти / Mac OS X. (Децентралізована, p2p).
-Android / IOS клієнтів. (Децентралізована, p2p).
Всі наші клієнти будуть відкриті після розробок. Ми заохочуєм клієнтів для створення своїх улюблених платформ, і ми будемо нагороджувати тих користувачів, які вносять вклад в проект VOISE.

 
β фази
 
Бета-фаза включає в себе різні заходи, спрямовані на відкриття платформи VOISE для користувачів, які не дуже добре знайомі з криптовалютой і залучити їх до використання цієї валюти.
 
Переклади
 
Ми почнемо заохоченнувати і винагороджувати користувачів за їх внесок, за перевод нашой платформи на всі можливі мови. Це відкриє  VOISE всім у всьому світ,і як художникам так і користувачам і допоможе їм дізнатися що таке VOISE.
 
ПРИЙОМ ФІАТНИХ ВАЛЮТ
 
З метою сприяння платформи VOISE між художниками і користувачами, які не дуже добре знайомі з криптовалютой ми хотіли б зробити його простіше. Вони можуть платити і їм будуть виплачувати у валюті своєї країни, якщо вони цього хочуть.
Ми плануємо дати переваги для музикантів і користувачів, які використовують VOISE токен для просування використовуя криптовалюту.Но  музиканти, і користувачі будуть мати можливість вільно використовувати і свою валютою.

РЕКЛАМНА КАМПАНІЯ
 
Після того, як платформа перекладена багатьма мовами, і ми можемо принімати різні валюти ми почнемо просувати платформу для користувкачів, які не є користуються криптовалютой. Ми досягнемо цього, звернувшись до багатьох новиних каналів та людей з музичної індустрії. Всі наші угоди будуть пояснені і публічно доступні в блозі розвитку VOISE.
Ми хочемо підтримувати відкриті  відносини з нашим співтовариством, користувачі будуть проінформовані і їм буде запропоновано проголосувати за деякі рішення щодо майбутнього платформи і її бізнесу.
 
МУЗИЧНІ ЗАХОДИ VOISE  STAR
 
Ми організуємо концерт для всіх користувачів VOISE з  складом самих популярних музикантів, в найбільш зручному,але ще не відомо місце .
 
НАЛАШТУВАННЯ КАСТОМІЗАЦІЇ
 
Опція налаштування профілів виконавця буде додана, кожен зможе створити свою власну тему для свого профілю безкоштовно або пожертвувати на розвиток VOISE, щоб отримати доступ до існуючого списку тем.
 
γ ФАЗА
 
Гамма-фаза буде відкрита з громадським зустрічами. Ми запрошуємо розробників, журналістів, музикантів, користувачів і інвесторів, щоб гарантувати світле майбутнє для Voise і його користувачів.
 
ЗУСТРІЧ   
 
Після того, як у нас буде велика кількість користувачів. Миз радістю зустрінем їх наших користувачів, художників і можливих інвесторів на конференції VOISE для обговорення майбутнього платформи.
Ми вважаємо, що було б цікаво запросити наших найпопулярніших виконавців на вечірку і почути їхню думку з приводу розвитку і бізнесу VOISE, а також їх музику.
 






ПІДТРИМКА
 
На даний момент платформа має досить велику базу користувачів, тому ми будемо  наймати людей, в спеціальну підтримку платформи для відповіді на будь-яке питання і для вирішення любих проблем, які можуть виникнути в наших користувачів.
 
АНТІПІРАТСЬКА МОДЕРАЦІЯ
 
Ми будемо використовувати модераторів, щоб доповнити нашу систему автоматичного виявлення піратства.

 
CROWDSALE ІНФОРМАЦІЯ (Розділ 5)
 
ПРАВИЛА CROWDSALE:
 
-Будь ласка, не надсилайте  Ethereum безпосередньо від бірж.
-ВАЖЛИВО. При виконанню перевода Ethereum  необхідно встановити газ-ліміт на 150 000.
-Угоди будуть прийматися тільки з 2:00 ранку за Гринвічем 6 травня 2017. Раніше угоди будуть відхилені.
-VSM токени будуть негайно відправлені на Ваш ETH гаманець за допомогою смарт-контракту.

scarell

  • Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
гарна ідея...насправді, дуже мало музичних платформ гідних

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services