click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma  (Read 1821 times)

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma
« on: April 07, 2017, 08:09:33 PM »
PLATFORMA ZA DIGITALNO IDENTITETO IN MIKROEKONOMSKI UDELEŽBO PODJETIJ IN POTROŠNIKOV

Prodaja AIR XID žetonov se bo začela 1 JUNIJA 2017@16:00 UTC in zaključila 30 JUNIJA 2017@16:00 UTC

splet| http://www.sphre.co/cs
PRIDRUŽI SE NAM NA SLACKU  | https://sphreco.herokuapp.com/
Bounties Tema | https://bitcointalk.org/index.php?topic=1834018
Bela knjiga

AIR IZZIV
Danes je dirka med različnimi javnimi in privatnimi organizacijami za sistem manegiranja digitalnih identitet, ki aktivno iščejo najboljšo rešitev za probleme internetne javnosti posameznika. Obstaja zelo veliko izzivov v tej dirki: pri večini se raziskuje različne dividendne metode pri večjem številu organizacij. A posledica tega je slaba uporabniška izkušnja, ker želijo obdržati večje število registracij v sistem, prijave, uporabniška imena in gesla, zaradi zelo različnih in zmedenih varnostnih politik. Centralizirana narava ponudnikov identitet, kot je Facebook, dajo veliko vrednost slabim igralcem, ki več čas posodabljajo razne grožnje, s tem pa centralizirane rešitve postajajo vse bolj neuporabne, saj nadaljujemo z razvojem in vse bolj živimo na internetu.
Tehnologija kriptografije in decentralizacija, ki jo ponuja blockchain, lahko reši te izzive. Te tehnologije prenesejo lastništvo na digitalno identiteto od centraliziranih internetnih ponudnikov, kot je Facebook, nazaj k posameznikom. Tako ima posameznik spet kontrolo. Ta pristop decentralizira podatke in računalniško moč, s tem pa precej zmanjša potencialne težave z varnostjo in nadaljnje izničuje bodoče možne grožnje (zaradi povečane tehnične kompleksnosti, potrebne za vdor).

AIR PRILOŽNOST
Air je platforma za digitalno identiteto, tako za podjetja (platforma/API) kot tudi za posameznike (mobilna aplikacija na telefonu). Sistem Air digitalne identitete uporablja blockchain tehnologijo preko implementacije pametnih pogodb, s tem pa popolnoma kriptografsko zavaruje digitalno identiteto, ki oviri, avtorizira in prenese opravljeno verifikacijo. Air je narejen na odprtokodni tehnologiji in je od začetka označen kot 'odprti standard' sistem, s čimer zagotavlja največjo možno interoperabilnost v prihodnosti.
Air prav tako implementira nov pristop sprejema tehnologije, kjer bo posameznik prejel XID digitalne žetone za mikroplačila v Air digitalno denarnico, ko se uspešno opravi transakcija identitete. Ko se to zaključi, se pojavi ciljna vsebina na njegovi mobilni napravi glede na uporabnikove preference.


POTENCIALNI TRG ZA AIR PLATFORMO

Trg digitalnih identitet naj bi zrasel iz 8,09 milijard USD (8,43 milijard EUR) v letu 2016 na 14,13 milijard USD (14,82 milijard EUR) v letu 2021, pri povprečni letni rasti (CAGR) 12,9% letno med leti 2016 in 2021. Največji dejavniki rasti trga so naraščajoče zavedanje upravljanja s skladnostjo med različnimi industrijami, povečano zavedanje varnostnih tveganj med organizacijami in posamezniki in potreba po mobilnih rešitvah (poglejte si našo Belo knjigo za citat).


PRIMERI UPORABE PLATFORME AIR
Obstaja veliko primerov uporabe Air, saj se pričakuje, da bodo Air digitalne identitete zavzele različne oblike, za posameznike, podjetja, organizacije ali za naprave. Vseeno pa si lahko pogledamo naslednje primere:

PRIMER 1
Sem končni uporabnik, ki uporablja mobilni telefon, tablico ali osebni računalnik in želim kupiti neko stvar pri popularnem spletnem trgovcu. Izberem si nekaj iz njegove spletne strani; potrdim, da želim kupiti to stvar; v ozadju deluje Air platforma; moja identiteta je pregledana in potrjena in transfer plačila je opravljen direktno preko moje banke. Nato je moje naročilo uspešno zaključeno po klasičnem načinu (logistika) brez potrebe po plačilu (ali drugačnega načina avtoriziranja).


PRIMER 2
Sem uporabnik medicinskih storitev in želim deliti zapiske mojega pacienta z zavarovalnico. To lahko uredim preko direktne identitetne avtorizacije v le enem koraku, na enostaven in hiter način.


PRIMER 3
Za vsako aplikacijo za končnega uporabnika za vsako transakcijo, ki jo bom uspešno opravil preko Air produktov upravljanja z identiteto, bom dobil mikroplačilo in ciljno vsebino, ki temelji na predhodno objavljenih lastnih interesih.


THE AIR PLATFORM ARCHITECTURE
Air platforma je visoko varovana platforma za digitalno identiteto, zgrajena na tehnologiji Hiper glavne knjige. Osnovna tehnologija Air platforme je sestavljena iz treh večjih komponent: koda verige (znana kot pametna pogodba v tem dokumentu), Application Programming Interface (API) in mobilna aplikacija (na začetku za Apple iOS/Google Android, druge platforme pa postopoma sledijo) za posamezno uporabo.

API bo omogočal tretjim stranem, kot so organizacije in podjetja, integracijo Air platforme v njihov obstoječ ali nov sistem. Aplikacija bo zagotavljala in vzdrževala posameznikovo digitalno identiteto. Posameznik lahko shrani svojo identiteto tudi znotraj digitalnega sefa po njegovi izbiri, npr. na njegovi banki.
Verižna koda Hiper glavne knjige daje osnovo določeni identiteti in vsebuje programsko logiko, ki omogoča posamezniku ponovno pridobitev njegove identitete, če je mobilna naprava izgubljena.

AIR PLATFORMINE KLJUČNE SESTAVINE IN PREDNOSTI
Vse Air značilnosti vsebujejo funkcije za varovanje posameznikove digitalne identitete in zelo poenostavljajo uporabo Infrastrukture javnega ključa (PKI) za uporabnika. Air odstranjuje podatke o posameznikovi identiteti iz same transakcije identitete, kar daje dodatno posameznikovo varnost pred prevarami nad zaščito in zasebnostjo.
Air vsebuje tudi mobilno digitalno denarnico, ki bo omogočila posameznikom prejetje mikroplačil v XID žetonih za vsako dejanje, ki se zgodi ob uporabi sistema, kar omogoča uporabniku pridobitev potrošnje moči preko XID žetona z vsemi relevatnimi ponudniki storitev.
Prednosti Air sistema so jasne, vendar so na višjem nivoju pomembni atributi sistema naslednji:


UPORABNIKOV NADZOR
Air omogoča, da ima posameznik 100% kontrolo nad njegovo digitalno identiteto skozi celotno uporabnikovo kontrolo njegove registrirane identitete in povezanih atributov za potrebe deljenja podatkov.

VARNOST
Air zagotavlja zelo varno Blockchain okolje za digitalno identiteto in mikroplačilne transakcije.

INTEROPERABILNOST
Air zagotavlja interoperabilnost med blockchain ne neblockchain sistemi preko dostopa na bazi pametne pogodbe.

PRENOSNOST
Air zagotavlja integracijo sistemov na in izven blockchaina in zares svetovno rešitev za digitalno identiteto.


NAČRT RAZVOJA PROJEKTA AIR PLATFORME

Glede na načrt razvoja Air projekta, bo razvoj potekal, tako kot je navedeno. Kakorkoli ob dosegu večjih mejnikov ob polni razvojni ekipi in potrebni infrastrukturi, bo to določeno glede na zbrana sredstva.

AIR XID ŽETON
Air XID žeton je ključni člen Air platforme. Žeton je nagrada uporabnikov platforme ob končanju transakcije uspešne identitete. Po končanju pa bo poslana ciljna vsebina na mobilno napravo, ki temelji na posameznikovih preferencah.


XID žeton se lahko uporablja preko Air XID digitalne denarnice za zamenjavo fiat valute in potencialnega direktnega nakupa dobrin in storitev preko podprtih prodajalcev.


CENITEV XID ŽETONA IN RAZPOREDITEV SREDSTEV
V celoti bo razporejenih 50 milijonov XID žetonov udeležencem v zbiranju denarja. 

Dodatno:

2,5% od vseh žetonov, maksimalno 1,25 milijonov XID bo narejenih za ustanovitelje (ki bodo preko ESCROW dogovora 12 mesecev na čakanju).
6,5% od vseh žetonov, maksimalno 3,25 milijonov XID bo narejenih za nagrajevanje reševanja večjih hroščev in veliki pomoč pri razvoju, kar bo objavljeno tekom projektnega cikla.
Fiksno bo 1% vseh žetonov (400.000 XID) narejenih za nagrade za skupnost.
Kombinirana celotna količina XID žetonov bo 55 milijonov.
Vsi XID žetoni bodo distribuirani udeležencem po koncu kampanje in bodo odvisni od celotnega števila prodanih žetonov. Na voljo za prodajo nebo nobenih dodatnih žetonov po koncu zbiranja denarja.
XID ponudba prodaje žetonov je namenjena zbiranju denarja za zagotovitev sredstev za razvoj Air platforme, preden se doseže dovolj veliko količino prihodkov s strani reklamiranja.


PREGLED DECENTRALIZACIJE AIR PLATFORME
Kot je bilo že omenjeno, se pričakuje, da bo Air platforma imela različne oblike, za posameznike, podjetja, organizacije in naprave. Te identitete bodo bile v polni lasti njihovih kreatorjev in se ne bodo opirale na centralizirane sisteme potrjevanja. Naslednja velika prednost Air digitalne identitete je v temu, da je narejena na blockchainu, ki je prenašalec sredstev – kot so kriptovalute in drugi žetoni – in ima dejansko to podporo.
Air je narejen na principu kriptografije, konsenzne teorije, transparentnosti, odgovornosti (in v primeru končnega potrošnika, učinkovite ekonomije), ki bo služil kot nova osnova za prihodnje identitetne sisteme ter bolj pravični internet.

EKIPA
Daren Seymour - izvršni direktor - LinkedIn
Alison Fawcett - predsednik uprave  - LinkedIn
Kuldip Pardesi - programski in tehnični - LinkedIn
Mat Birch - poslovni razvoj - LinkedIn
Jake Vartanian - svetovalec za skupnost in strategijo - Twitter
Fran Strajnar - glavni svetovalec - LinkedIn
Patrick Dugan - svetovalec OMNI fundacije - LinkedIn
Michael Terpin - svetovalec in marketing - LinkedIn
Marc Godard - tehnični svetovalec - LinkedIn

KONTAKT
Splet| http://www.sphre.co/cs
Twitter | http://www.twitter.com/sphreco
Facebook | http://www.facebook.com/sphreco

Program nagrad
Če želiš sodelovati pri programu nagrajevanja, obišči spodnjo povezavo:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1834018


« Last Edit: May 08, 2017, 03:39:24 PM by rgornik »

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma
« Reply #1 on: April 08, 2017, 12:13:01 PM »
NAGRADNE KAMPANJE ZA AIR PLATFORMO

Prodaja AIR XID žetonov se bo začela 1 JUNIJA 2017@16:00 UTC in zaključila 29 Junija 2017@16:00 UTC



Aie platforma je družbeni projekt, zato zelo cenimo prispevek vsakogar. V ta namen bomo namenili 400.000 XID, ki bodo deljeni med vsemi udeleženci nagradnih kampanj.

Podpisi (30% OZIROMA 120.000 XID)

Pridruži se nam v širjenju besede o Air platformi in za to boš prejel tedenske deleže. Vse kar moraš narediti je, da dodaš naš uradni podpis in avatar na svoj Bitcointalk profil. Za pravično razdelitev, se registriraj preko obrazca: https://goo.gl/gnvYr2


Pravila

• Naredi vsaj 15 objav vsak teden.
• Šteli se bodo le konstruktivne objave
• Uporabniki, ki imajo negativni sloves, se ne morejo pridružiti

Tedenska izplačila

   •   Podpis za Junior Member and Member: 20 deležev na teden.
   •   Podpis za Full Member: 50 deležev na teden.
   •   Podpis za Senior Member, Hero or Legendary: 80 deležev na teden.
  .

Dodatne opombe

Naključno bomo pregledovali naše udeležence v nagradah in s tem zagotavljali, da bodo dolgoročni podporniki dobili večji delež
We will randomly check all our signature bounty participants several times a week, to ensure long-time supporters receive an increased stake.

Lista udeležencev


Avatar


Kode podpisov




Hero/Legendary Member


             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█║█
║░║║
║░║║
█║█
█║█
║║░║
║║░║
█║█

             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Code: [Select]
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#00293b]
             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=21px][b][font=Arial][color=#00293b]SPHRE
[size=7pt]AIR PLATFORM[/size][/color][/font][/b][/size][/url][/center][/td]
[td][b][font=Franklin Gothic Book][size=8px][color=#00293b]█║█
║░║║
║░║║
█║█[/color][/size][/font][/b][/td]
[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=15pt][glow=#4472c4,2,300][color=transparent]..[/color][b][font=Arial][color=white]SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY[/color][/font][/b][color=transparent]..[/color][/glow][/size][/url]
[size=9pt][b][font=Arial][url=https://www.facebook.com/sphreco][color=#00293b]FACEBOOK[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://twitter.com/sphreco][color=#00293b]TWITTER[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.linkedin.com/company/sphre][color=#00293b]LINKEDIN[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.reddit.com/r/SphreCo/][color=#00293b]REDDIT[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1830900][color=#00293b]ANN THREAD[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://sphreco.herokuapp.com/][color=#00293b]SLACK[/color][/url][/font][/b][/size][/center][/td]

[td][b][font=Franklin Gothic Book][size=8px][color=#00293b][color=transparent]║[/color]█║█
║║░║
║║░║
[color=transparent]║[/color]█║█[/color][/size][/font][/b][/td]

[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=21px][b][font=Arial][color=#00293b]ICO
[size=7pt]APRIL 19th[/size][/color][/font][/b][/size][/url][/center][/td]

[td][font=Courier][size=2px][color=#00293b]
             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]
[/tr][/table][/center]

Sr Member

             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█║█
║░║║
║░║║
█║█
█║█
║║░║
║║░║
█║█

             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Code: [Select]
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#00293b]
             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=21px][b][font=Arial][color=#00293b]SPHRE
[size=7pt]AIR PLATFORM[/size][/color][/font][/b][/size][/url][/center][/td]
[td][b][font=Franklin Gothic Book][size=8px][color=#00293b]█║█
║░║║
║░║║
█║█[/color][/size][/font][/b][/td]
[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=15pt][color=transparent]..[/color][b][font=Arial][color=#4472c4]SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY[/color][/font][/b][color=transparent]..[/color][/size][/url]
[size=9pt][b][font=Arial][url=https://www.facebook.com/sphreco][color=#00293b]FACEBOOK[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://twitter.com/sphreco][color=#00293b]TWITTER[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.linkedin.com/company/sphre][color=#00293b]LINKEDIN[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.reddit.com/r/SphreCo/][color=#00293b]REDDIT[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1830900][color=#00293b]ANN THREAD[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://sphreco.herokuapp.com/][color=#00293b]SLACK[/color][/url][/font][/b][/size][/center][/td]

[td][b][font=Franklin Gothic Book][size=8px][color=#00293b][color=transparent]║[/color]█║█
║║░║
║║░║
[color=transparent]║[/color]█║█[/color][/size][/font][/b][/td]

[td][center][url=http://www.sphre.co/cs/][size=21px][b][font=Arial][color=#00293b]ICO
[size=7pt]APRIL 19th[/size][/color][/font][/b][/size][/url][/center][/td]

[td][font=Courier][size=2px][color=#00293b]
             ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        ▄▄████████████████▄▄
      ▄████▀▀          ▀▀█████▄
    ████▀                  ▀████▄
  ▄███▀                      ▀████
 ▄███                          ████
▄███                            ███▌
████                            ▐███
███▌                             ███
███▌                            ▐███
████         ▄▀▄  █  █▀▄        ███▌
 ████        █▀█  █  █▀▄      ▄████
  ████▄      █ █  █  █ █     ▄████
   ▀████▄                  ▄████▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀██████████████████▀▀
            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
[/color][/size][/font][/td]
[/tr][/table][/center]

Full Member
Code: [Select]
[center][url=http://www.sphre.co/cs/][b][font=Arial][color=#00293b]SPHRE[/color][color=#4472c4]════SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY════[/color][color=#00293b]SPHRE[/color][/font][/b][/url]
[b][font=Arial][url=https://www.facebook.com/sphreco][color=#00293b]FACEBOOK[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://twitter.com/sphreco][color=#00293b]TWITTER[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.linkedin.com/company/sphre][color=#00293b]LINKEDIN[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://www.reddit.com/r/SphreCo/][color=#00293b]REDDIT[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1830900][color=#00293b]ANN THREAD[/color][/url] [color=#4472c4]Ξ[/color] [url=https://sphreco.herokuapp.com/][color=#00293b]SLACK[/color][/url][/font][/b]
[url=http://www.sphre.co/cs/][b][font=Arial][color=#00293b]AIR PLATFORM[color=#4472c4]══════════ICO APRIL 19th══════════[/color]AIR PLATFORM[/color][/font][/b][/url][/center]

Member
SPHRE════SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY════SPHRE
FACEBOOK Ξ TWITTER Ξ LINKEDIN Ξ REDDIT Ξ ANN THREAD Ξ SLACK
AIR PLATFORM══════════ICO APRIL 19th══════════AIR PLATFORM
Code: [Select]
[center][url=http://www.sphre.co/cs/]SPHRE[/url]════SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY════[url=http://www.sphre.co/cs/]SPHRE[/url]
[url=https://www.facebook.com/sphreco]FACEBOOK[/url] Ξ [url=https://twitter.com/sphreco]TWITTER[/url] Ξ [url=https://www.linkedin.com/company/sphre]LINKEDIN[/url] Ξ [url=https://www.reddit.com/r/SphreCo/]REDDIT[/url] Ξ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1830900]ANN THREAD[/url] Ξ [url=https://sphreco.herokuapp.com/]SLACK[/url]
[url=http://www.sphre.co/cs/]AIR PLATFORM[/url]══════════ICO APRIL 19th══════════[url=http://www.sphre.co/cs/]AIR PLATFORM[/url][/center]

jr Member
SPHRE══SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY══SPHRE
════════════════ICO APRIL 19th════════════════
Code: [Select]
[center][url=http://www.sphre.co/cs/]SPHRE══SECURE AND MONETIZE YOUR IDENTITY══SPHRE[/url]
════════════════ICO APRIL 19th════════════════[/center]




Twitter nagrade (20% OZIROMA 80,000 XID)

Sledi nam na Twitterju za naša najnovejša poročila in retwitni naše novice v tvoji skupini, med prijatelji in sledilci.
Za pravično razdelitev, se registriraj preko obrazca: https://goo.gl/TyFs8I

Pravila

• Sledi @sphreco
• Naredi vsaj 10 retwitov na teden.
• Ponarejeni računi niso dovoljeni.

Tedenska izplačila
   
•   10 deležev za do 300 sledilcev.
   •   20 deležev za od 301 do 999 sledilcev.
   •   50 deležev za 1000 ali več sledilcev.

Lista Twitter udeležencev


Facebook (10% OZIROMA 40,000 XID)

Objavljali bomo novice o novostih v Air crowdsale in delili vsako objavo na blogih na naši Facebook strani. Bodi pozoren, da se tvoje Facebook ime ujema s tistim, ki si ga podal v registracijskem obrazcu. Za pravično razdelitev, se registriraj preko obrazca: https://goo.gl/tKguXQ

Pravila

• Sledi nam na Facebook strani
• Imeti moraš vsaj 100 prijateljev.
• Naredi vsaj 10 javnih deljen vsak teden.
• Všečkaj vsaj 10 objav vsak teden.


Izplačila
   
   •   Število prijateljev od 100 do 1000: 10 deležev.
   •   Število prijateljev od 1001 do 3000: 25 deležev.
   •   Število prijateljev več kot 3000: 40 deležev.

Lista Facebook udeležencev


PREVODI IN MODERIRANJE (20% OZIROMA 80,000 XID)

Če Bitcointalk tema še ni bila prevedena v tvoj lokalni jezik, te povabljamo k prevodu (Google Translate direktni prevod ni dovoljen) in si s tem zagotovi deleže. Za pravično razdelitev, se registriraj preko obrazca:  https://goo.gl/KI9VDj
Dobil boš dodatne deleže za vsak post, ki ga boš dobil v prevedeni temi.

   •   Bitcointalk tema: 100 deležev.
   •   Bela knjiga: 1000 deležev.
   •   Moderiranje: 5 deležev na objavo v tvoji temi.

Lista udeležencev pri prevodih


KAKO BO POTEKALA NAGRADNA KAMPANJA

Da boš lahko dobil svojo nagrado, se boš moral registrirati na spletni strani www.sphre.co/cs website. Vsi XID bodo poslani na koncu Crowdsale-a, zato se registriraj pred koncem zbiranja denarja, da bomo vedeli, kam poslati XID. V kratkem se boš lahko registriral na naši spletni strani in kmalu bomo tudi objavili, kdaj se bo začel registracijski postopek.


« Last Edit: April 15, 2017, 10:57:25 AM by rgornik »

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma
« Reply #2 on: April 15, 2017, 10:57:48 AM »
Datum začetka zbiranja denarja je premaknjen na 1. junij.

karolina243

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma
« Reply #3 on: April 18, 2017, 11:25:56 PM »
Zdravo,

ali so mejniki financiranja že znani?

Lp,K.

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] AIR - Modularna digitalna identitetna platforma
« Reply #4 on: April 19, 2017, 01:29:56 PM »
Zdravo,

ali so mejniki financiranja že znani?

Lp,K.

projekt je prestavljen do junija, tako da ekipa trenutno še ni dodala novih informacij

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services