click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Ethbits Local και Ethbits iTrade Προπώληση Νομισμάτων (ICO)  (Read 1554 times)

killerjoegreece

  • Guest

killerjoegreece

  • Guest
Το Ethbits Local είναι μια νέο ανταλλακτήριο που διευκολύνει την ασφαλεια στις ομότιμες συναλλαγές επιτρέποντας στους χρήστες να πληρώσουν άμεσα μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με φυσικό χρήμα. Αυτό δεν θα περιορίζεται στο Bitcoin και στο Ether, το Ethbits Local θα προστεθέσει διάφορα εναλλακτικά νομίσματα τα οποία μπορούν συνήθως να αγοραστούν απευθείας με Bitcoin.


Το Ethbits Local θα αρχίσει τη διαπραγμάτευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία μετά την πώληση πλήθους του νομίσματος, την άνοιξη του 2017.
Αλλά το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα.


Το Ethbits θα πουλήσει κάποια από τα νομίσματα της ιστοσελίδας, προκειμένου να εισέλθει στην 2η φάση της ανάπτυξης για να προσθέσει μια επιπλέον πλατφόρμα, το Ethbits iTrade.


Το Ethbits iTrade θα προσφέρει λειτουργίες αντιγραφής ανταλλαγών έτσι ώστε οι χρήστες να αντιγράψουν τις πιο επιτυχημένες ανταλλαγές στην πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό των συναλλαγών τους. Με λίγα μόνο κλικ οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν τους πιο έμπειρους επιχειρηματίες στην κρυπτογραφική ανταλλαγή. Οι πιο έμπειροι επιχειρηματίες μπορούν να συσσωρεύουν οπαδούς που με τη σειρά τους θα ενισχύει το κέρδος που έχουν και θα  τους ανταμείβεται με νομίσματα Ethbit.


Το Ethbits iTrade θα προσφέρει επίσης ένα ICF το οποίο είναι ένα Ταμείο Αντιγραφής που θα παρακολουθεί τους κορυφαίους 5 εμπόρους ώστε να καταστεί η διαδικασία διαπραγμάτευσης ακόμη πιο απλοποιημένη. Επίσης η κατηγοριοποίηση των κρυπτονομισμάτων σε ομάδες ανάλογα με τον κίνδυνο θα επιτρέπει στους χρήστες να επενδύσουν σε αυτές τις ομάδες με βάση έναν αλγόριθμο που θα προέρχεται από τις δραστηριότητες των κορυφαίων εμπόρων.
Το Ethbits iTrade θα επιτρέψει τη διαπραγμάτευση 15 Κρυπτονομισμάτων, αλλά θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να δοκιμάσουν την πλατφόρμα με εικονικά χρήματα, ώστε να μπορούν να κάνουν την δοκιμή τους χωρίς να διακινδυνεύσουν τίποτα. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ως κανονικό ανταλλακτήριο χωρίς τη δυνατότητα αντιγραφής ανταλλαγών.


Σε αντίθεση με τα περισσότερα χρηματιστήρια το ETHBITS local και το Ethbits iTrade θα διανέμει μέχρι και 80% των κερδών της ιστοσελίδας στους κατόχους των νομισμάτων με τη μορφή του ETHER. Όταν το Ethbits iTrade ξεκινήσει, στο 1ο έτος του το Ethbits θα δώσει το 80% του κέρδους από τις δύο πλατφόρμες στους κατόχους των νομισμάτων.


Στο 2ο έτος 60% και, στη συνέχεια, στο 3ο έτος 40%, το οποίο θα συνεχίζει (40% θα είναι το μερίδιο κέρδους από το ETHBITS local πριν από την έναρξη του Ethbits iTrade).

killerjoegreece

  • Guest
                       

Mycelium

Ethbits ICO
Ethbits ICO | Ένα νέο ανταλλακτήριο που διαθέτει ασφαλείς ανταλλαγές ανάμεσα σε ανθρώπους, από τραπεζικούς λογαριασμούς σε κρύπτο μέσω ίντερνετ και πρόσωπο με πρόσωπο



killerjoegreece

  • Guest
                                        Η Προπώληση του EthBits προστέθηκε στο - ICOTRACKER.NET    https://icotracker.net/project/ethbits
                                               https://twitter.com/Kaznachej123/status/850288549106774016

                              

killerjoegreece

  • Guest
Συνέντευξη στο tokenmarket soundcloud για το EthBits:

https://soundcloud.com/tokenmarket/ethbits

killerjoegreece

  • Guest
Συνέντευξη του Tokenmarket με το EthBits στο Coinfest 2017

https://t.co/mI402xcN0R



killerjoegreece

  • Guest
Τα πράγματα μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά sto Coinfest. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα είναι μια πιθανή συνεργασία μεταξύ του Ethbits Local και μιας εταιρεία Bitcoin ATM.



Γεια σας συγγνώμη για τη σύγχυση. Εμείς αλλάξαμε τη δομή των τιμών με βάση τις ανησυχίες της κοινότητας . Έτσι η νέα τιμή είναι:

Εβδομάδα 1 0,01 ETH ανά ETB 1 εβδομάδα
Εβδομάδα 2 0.011 ΕΤΗ ανά ETB 2η εβδομάδα
Εβδομάδα 3 0.012 ΕΤΗ ανά ETB 3η Εβδομάδα
Εβδομάδα 4 0.013 ΕΤΗ ανά ETB 4nd εβδομάδα

Αν βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία που αντίκειται στην παρούσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Αυτή είναι η τιμή στη λευκή βίβλο μας.

0 σημαίνει ότι ο μεσεγγύητής δεν έχει αξιολογηθεί. Αυτό σημαίνει ότι ο επιμελητής δεν βρει πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως μεσεγγύητές

Η Fran από το bravenewcoin που είναι ο αρχικός φορέας ανακοίνωσε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στις παρακάτω ιστοσελίδες www.bravenewcoin.com και www.tokenmarket.net για να σας το επιβεβαιώσει αν το επιθυμείτε. Εάν υπάρχουν προβλήματα μπορούμε να ζητήσουμε από έναν εκπρόσωπο από τους αγοραστές να το επιβεβαιώσει επίσης.


Είχαμε μια αναφορά απο το yahoo finance.

http://finance.yahoo.com/news/ethbits-launches-token-crowd-sale-113000272.html

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services