click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] LUNYR - Decentralizirana svetovna baza podatkov na Ethereum-skup.47.926eth  (Read 2553 times)

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Lunyr je uspešno dosegel minimalni znesek za uspešnost kapanje. Pridruži se, dokler ni prepozno!

20 April 2017: Oglej si predogled uporabniškega vmesnika preko povabila na Alfa stran na  naši blog objavi.

11 April 2017: Lunyr sodeluje z Airbitz z namenom povečanja uproabe Lunyr platforme. Preberisi našo blog objavo for further detail.

6 April 2017: Našo blog objavo smo prevedi v več jezikov: Nemščina, rusčina, kitajščina, 한국어, 日本語.

2 april 2017: Dodali smo belo knjigo in navodila v korejskem jeziku. Japonska navodila so prav tako na voljo.

29 marec 2017: Zaradi daljšega blokovnega časa, se bo crowdsale začel ob 16:30 UTC.

28 marec 2017: Crowdsale navodila, skupaj z naslovom, so bila objavljena. Detajle si lahko pogledate na:  našem blogu. Navodila so možna tudi v ruščini, nemščini in kitajščini.

27 marec 2017: Želimo vam predstaviti Alexa Leveringtona, od začetka udeleženega v Ethereum kot jedrnega razvijalca, ki se je pridružil našemu odboru svetovalcev. Spodaj si lahko pogledate njegov življenjepis.

24 marec 2017: Lunyr soustanovitelji so bili prisotni na Ethereum Developers Community Meetup-u v Silicijevi dolini. poglejte si naš.

23 marec 2017: Posodobili smo naše številke glede na rast ETH. Detajle si poglejte spodaj.

23 marec 2017: Veseli smo, da lahko objavimo ,da je Lunyr crowdsale pogodba s strani Mikko Ohtamaa (CTO of TokenMarket.net) uspešno prestala revizijo.

20 marec 2017: Radi bi predstavili našega novega svetovalca Dr. Grega Colvina, ki dela na Ethereum Virtualnem stroju (Ethereum Virtual Machine (EVM) zaEthereum DEV. Poglejte si njegov življenjepis spodaj.





LUNYR CROWDSALE
Začetek 29 marca 2017 ob 16:00 UTC
Zaključek 26 aprila 2017 ob16:00 UTC

Bela knjiga (中文 | Deutsch | Русский) |
Slovensko


Crowdsale navodila (angleščina, ruščina, nemščina, kitajščina)



Kaj je Lunyr?
Lunyr (se izgovori “lunar”) je na Ethereumu temelječa decentralizirana enciklopedija, ki se financira s pomočjo zbiranja denarja in nagrajuje uporabnike z žetoni glede na pregled in prispevek informacij. Želimo postati izhodiščna točka na internetu, za iskanje zanesljivih in pravih informacij. Naša vizija je ustvariti API baze znanja, ki ga lahko razvijalci uporabijo pri novih generacijah decentraliziranih aplikacij umetne inteligence, virtualne in obogatene resničnosti  in še več.

Kaj so Lunyr žetoni (LUN)?
LUN se uporabljajo za postavljanje reklam na platformo. Njihova funkcija kot del naše sheme spodbud je, da poganjajo donacije, peer preglede, zmagovalne in kvalitetne resolucije. LUN sledi ERC20 standardu žetonov.

Lunyr v novicah

          

          

     

     

DevTalk Video



Ekipa

Lunyr ekipa sestoji od serijskih podjetnikov, tehničnih vodij in uspešnih svetovalcev. Vsak član glavne ekipe je sofinanciral vsaj eno zagonsko podjetje. Skupaj ima ekipa sposobnost zgraditi projet in zagotoviti rast uspešnega posla. Vodstvo tudi aktivno pomaga Ethereum skupnosti in organizira drugi največji Ethereum meetup v Silicijevi dolini.

     Arnold Pham | Projektni vodja, soustanovitelj

Arnold je soustanovitelj in direktor Leandigest Inc., tehnični startup iz Silicijeve doline. Programirati je začel C++ z osmimi leti, kasneje pa je sodeloval tudi pri BitTorrentu in Bitcoinu. Kot Ethereum aktivist organizira Ethereum skupnost razvijalcov, drugi največji Ethereum meetup v Silicijevi dolini, kjer poučuje tudi o razvoju decentraliziranih aplikacij. Doštudiral je na Univerzi v Kaliforniji, Los Angeles in na Univerzi v Pensilvaniji.

     Andrew Tran | Business Development, soustanovitelj

Andrew je soustanovitelj in vodja operative pri Leandigest Inc. Pred tem je zgradil zavarovalniški posel s prodajo okoli 10 milijonov $. Pred podjetništvom je Andrew delal kot projektni manager, kasneje pa kot vodja računovodstva pri Oraclu, kjer je uspešno opravil njihov največji strojniški posel za divizijo majhnih in srednje velikih podjetj. Narejeno ima diplomo iz računalništva Univerze v Kaliforniji, Los Angeles in MBA Univerze v Kaliforniji, Davis.

     Benjamin Bamberger | Blockchain arhitekt

Ben je veteranski razvijalec Bitcoin blockchaina. Soustanovil je tehnološko naravnan trg, imenovan EVO kot tehnološki vodja. Njegovo prejšnje delo vključuje delo na razvoju podatkovnih modelov in razvijanju strojnega učenja, procesiranje naravnega jezika in umetno inteligenco za poslovne aplikacije. Opravljen ima znanstveni magisterij v elektrotehniškem in računalniškem inženiringu Carnegie Mellon univerze.

     Christopher Smith | Blockchain inženir

Christopher je bil soustanovitelj in tehnični vodja BitMesh-a, decentralizirane platforme, ki omogoča deljenje internetne povezave. Razvij je algoritme interneta stvari in aplikacij globokega učenja. Christopher ima več kot 7 let izkušenj kot programski inženir. Bil je doktorski kandidat računalniških ved na Univerzi v Kaliforniji, Santa Cruz in ima znanstveni magisterij in diplomo iz matematike ter računalniških ved.

     Steve Yu | Front End razvoj

Steve je specializiran na grafičnem dizajnu in front end razvoju. Razvij je UI in UX Ethboardsa, decentraliziran koncept na Ethereumu za rekrutiranje in povezovanje razvijalcev. Diplomiral je na Univerzi v Kaliforniji, Berkeley z diplomo iz ekonomskih politik, s poudarkom na mednarodni trgovini.

     Holly Hernandez | Marketing

Holly zagotavlja marketinške izkupnje. Marketinške strategije je razivjala na Stanford Univerzi od leta 2013 dalje. Njeno prejšnje delo je bilo kreativno pisanje, videografika in umetnost, za katero je dobila Kongresno priznanje. Letos bo diplomirala na Stanford univerzi z diplomo iz psihologije in manjši del iz kreativnega pisanja.

Svetovalci

     Duc Pham | Varnostni svetovalec

Duc je serijski podjetnik s preko 30 let izkušenj v inovativnih tehnologija. Zgradil je in upravljal z multidisciplinarnimi inženirskimi ekipami, tako za start upe kot tudi za javna podjetja. Je ustanovitelj in tehnični vodja Vormetrica, ki je bil prevzet s strani Thales Group za 400 milijonov dolarjev. Duc je razvil Vormetric varnost in enkripcijsko tehnologijo in ima v lasti 9 patentov, 10 jih pa čaka na varnostno in paralelno procesiranje.

     Dr. Greg Colvin | Tehnični svetovalec

Dr. Colvin dela za Ethereum Virtual Machine (EVM) za Ethereum DEV. Njegovo delo vključuje potiskanje mej EVM izvedbe, razvoj EVM arhitekture in Ethereum specifikacije. Greg ima desetletja tehničnih izkušenj pri razvoju algoritmov, dizajniranju sistemov ter programiranju aplikacij in serverjev. Njegove izkušnje prav tako vključujejo grajenje in vodenje svetovno uspešnih ekip.

     Alex Leverington | Tehnični svetovalec

Alex je bil udeležen v Ethereum jedrni razvoj že od začetka. Delal je pri ETHDEV, kjer je postavil in programiral devp2p, Ethereum P2P protokolni sloj. Alex je prav tako dodal svoje delo pri Ethereum enkripciji in varnosti, primarno različnih komunikacijskih protokolov. Ostal je aktiven v protokolni ekipi.

     Grant Fondo | Pravni svetovalec

Kot partner pri Goodwin Procter LLP, se Grant posveča digitalnim valutam, blockchain tehnologiji in varnostnim sporom. Je izkušen federalni tožilec in bivši Ameriški asistentski odvetnik pri Northern District of California. Grant je Co-Chair Goodwin’s Digital Currency + Blockchain Technology pisarne in sedi v odboru za Digital Currency and Ledger Defense Coalition kot ustanovni član.

Trg

Strateška komponenta Lunyr platforme je njegov sistem oglaševanja, ki omogoča nakup oglaševanja na platformi preko Lunyr žetonov (“LUN”). Čeprav je Lunyr platforma unikatna v njenem dizajnu, decentralizaciji in viziji, jo lahko primerjamo z Wikipedijo.

Wikipedia je trenutno 6 najbolj obiskana spletna stran glede na Alexa razvrstitev. Privablja 470 milijonov različnih obiskovalcev, ki si ogleda 19 milijard strani na mesec. Če predpostavimo možno količino oglaševalskega denarja, ki bi ga lahko zgenerirala, če bi to dovoljevala na svojih straneh, nam daje pravo povpraševanje po LUN:


  • In 2006, Jason Calcanis, soustanovitelj Weblogs, Inc,ki je bil prevzet s strani AOL, je objavil članek, ki pravi, da je je možen prihodek s strani oglaševanja v višini 100 milijonov dolarjev.
  • In 2008, BusinessInsider.com je opravil analizo Wikipedije in prišel do možnega prihodka s strani oglaševanja v višini 350 milijonov dolarjev.
  • In 2011, Vincent Juhel je bojavil dispozicijo o Wikipediji za HEC Pariz in prišel do zneska 1,6 milijarde možnega prihodka s strani oglaševanja.



Vizija

Na začetku se bomo osredotočili na fino nastavljanje sistema za izboljšavo natančnosti, izboljšanja vsebine in povečanja branosti. Ko bo baza znanja dozorela, bomo povabili širšo množico k prispevanju skoraj trenutnih podatkov o svetovnih dogodkih in prevajanju v različne jezike. Končno želi Lunyr vzpostaviti svoje ime kot zanesljiva in točna decentralizirana baza znanja.

Kot naslednji korak bomo zgradili ekosistem z razvojem API-ja, ki bo privabil razvijalce. Ta Lunyr API bo omogočal, da ga lahko razvijalci uporabijo pri novih generacijah decentraliziranih aplikacij umetne inteligence, virtualne in obogatene resničnosti  in še več.



Lunyr API
Lunyr API obljublja veliko spremembo pri obstoječih poslovnih modelih in kreiranju novih. Ethereum blockchain trenutno nima nobenega znanja realnega sveta, vendar pa veliko uporabnih aplikacij potrebuje ravno to. Preko Lunyr API-ja bodo decentralizirane aplikacije lahko posegle v bazo znanja in potegnile natačne podatke dogodkov in informacij iz realnega sveta. To vodi v takojšnje prednosti umetni inteligenci, virtualni resničnosti in aplikacijam obogatene resničnosti.

Umetna inteligenca
Projekti umetne inteligence, kot so Siri ali Amazonov Echo, so obogateni z Lunyrjevim API-jem. Ko uporabniki vprašajo po določenih konkretnih vprašanjuh, lahko decentralizirana aplikacija preišče Lunyrjevo bazo podatkov in zagotovi uporabniku pravilne in točne odgovore.

Virtualna resničnost
Lunyrjev API obogati intimno in visceralno doživetje interaktivnih virtualnih svetov. Zamislite si virtualno resničnostni set slušalk, ki vam omogoči izkušnje hoje po Marsu. Ko hodiš po mrzlih, rdečih tleh, se pojavijo informacije o podlagi in velikih prašnih nevihtah. Vse te informacije so potegnjene iz baze znanja.

Obogatena resničnost
Lunyr API je lahko izhodišče za aplikacije za učenje v obogateni resničnosti. Omisli si, da si na plaži na sončen dan in vidiš lepo svetlico ob obali. Želiš si izvedeti, katera cvetlica je to, zato si nadaneš očala obogatene resničnosti, ki bo indentificirala rožo, preiskala bazo znanja in ti dala vse informacije, da zadovolji tvojo radovednost

Mejniki




Crowdsale povzetek




Začetna LUN distribucija




Uporaba zbranega kapitala




Prevodi

Nemški prevod in Bela knjiga - Hvala dadingsda
Kitajski prevod - Hvala StratisKing
Bela knjiga - Hvala Wei H
Ruski prevod in Bela knjiga- Hvala Skyrik
Turški prevod in Bela knjiga - Hvala beyinsi
Portugalski prevod in Bela knjiga - Hvala ShooterXD
Francoski prevod - Hvala koko UK
Romunski prevod - Hvala ltcrstrbrt
Hindujski prevo - Hvala erikalui
Indonezijski prevod in Bela knjiga - Hvala lucky80
Hrvaški prevod - Hvala sunce33
Italijanski prevo - Hvala Flomess
Grški prevod in Bela knjiga - Hvala killerjoegreece
Skandinavski prevod - Hvala ajiz138
Korejski prevod - Hvala bitcoinsay


Bounty kapanija (klikni spodaj za bounty kapanijo)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1819566

13 marec 2017: Naš vodja kapanije je irfan_pak10.
14 marec 2017: Predstavljamo novi set podpisov dizajniran s strani roslinpl. Prosim posodobite svoje podpise. Prav tako smo zmanjšali potrebno število podpisov in tvitov in s tem olajšali pri participaciji in služenju LUN.
« Last Edit: April 29, 2017, 08:58:05 PM by rgornik »

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


LUNYR CROWDSALE
Začetek 29 marca 2017 ob 16:00 UTC
Zaključek 26 aprila 2017 ob16:00 UTC




_____________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________________

LUNYR BOUNTY PROGRAM

Lunyr je bil zgrajen na principu kolaboracije in pomoči skupnosti. Zato želimo nadaljevati v tem duhu s predstavitvijo našega bounty programa za vse podpornike, ki bodo lahko zaslužili LUN žetone.

2% celotnega LUN bo namenjenih za nagrajevanje udeležencev v naslednjih programih:

  • Prijava na novice: 5%
  • Prevod: 15%
  • Bloganje: 30%
  • Twitter: 20%
  • Bitcointalk podpis in avatar: 30%

Za zaslužek LUN-a je potrebno dosegati točke do konca LUN zbiranja sredstev. Na koncu kapanije bodo tičke seštete in se bodo uporabile za razdelitev LUN. Na koncu bodo žetoni razdeljeni med udeležence posameznih katergorij nagrajevanja glede na njihovo število točk.

Na primer:

  • Imaš eno točko za sodelovanje pri novicah
  • Sodelovalo je 200 udeležencev in vsak je dosegel eno točko
  • Na koncu crowdsale-a je alociranih 3000 LUN za nagrado

Tako boš zaslužil 3,000 * 1 / 200 = 15 LUN.

Zabeležek: Spodnji procenti so narejeni na podlagi 2% razdelitve LUN žetonov iz crowdsale-a

Manager programa Irfan_pak10


14 marec 2017: Predstavljamo novi set podpisov dizajniran s strani roslinpl. Prosim posodobite svoje podpise. Prav tako smo zmanjšali potrebno število podpisov in tvitov in s tem olajšali pri participaciji in služenju LUN.

_____________________________________________________________________________________________________________

Prijava na novice

Prijavi se na naše novice in ostani v stiku z razvojem Lunyr. Preprosto pojdi na spletno stran https://newsletter.lunyr.com/ in vpiši svoj email. Brez spama. Email naslov bo uporabljen le za Lunyr novice. Vsak veljaven email naslov dobi 1 točko na teden.

_____________________________________________________________________________________________________________

Prevodi

Pomagaj širiti novice on Lunyr v svoji skupnosti. Zasluži LUN s prevajanjem naše bele knjige in Bitcointalk teme v drugi jezik ter to temo moderiraj.

Nagrade in navodila

- Registriraj se na here za rezervacijo tvojega prevoda
- Bitcointalk tema: 100 točk
- Moderiranje: 5 točk na vsak post v vaši temi
- Bela knjiga: 2000 točk
- Samo pravi prevodi
- Za moderiranje štejemo le prispevke v prevedenii Lunyr temi

Rezervirani prevodi in objavljene teme so vidne na glavni temi objave projekta.

_____________________________________________________________________________________________________________

Blog prispevki

Napiši bolg o Lunyr in zasluži žetone. Prispevki lahko vsebujejo podatke o zbiranju denarja in prihodnji aplikaciji Lunyr-a, lahko pa tudi druge podatke.

Nagrade in navodila

- Registriraj se na here za sodelovanje
- Blogi morajo biti na internetu in javno dostopni
- Vsak prispevek mora imeti vsaj tristo besed
- Vsak prispevek mora imeti vsaj dve povezavi to https://lunyr.com
- Blog mora imeti unikatne prispevke (prevodi ne štejejo)
- Jezik na blogu je lahko v katerikoli
- Točke bodo dodeljene glede na kvaliteto prispevka:
     - Nizka: 0 točk
     - Povprečna: 10 točk
     - Dobra: 20 točk
     - Odlična: 50 točk


_____________________________________________________________________________________________________________

Twitter

Redno bomo objavljali tvite o novostih in objavah iz @LunyrInc. Sledi nam na našem Twitterju in si za retvite zagotovi LUN.

Nagrade in navodila

- Registriraj se tukaj za sodelovanje
- Sledi@LunyrInc: 5 točk na teden
- Vsak teden je potrebno narediti vsaj en tvit z omembo @LunyrInc in in retvitati vsaj 9 tvitov iz našega tviter računa @LunyrInc da si upravičen za tedenske točke:
     - Manj kot 300 sledilcevs: 10 točk na teden
     - 301-1000 sledilcev: 20 točk na teden
     - 1,001 in več sledilcev: 50 točk na teden
- Twitter računi se bodo sprejemali glede na revizijo na twitteraudit.com


_____________________________________________________________________________________________________________

Bitcointalk podpisi in avatar

Ne spreglej največjega bazena nagrad za LUN žetone. Prisluži si LUN preko uradnih podpisov in avatarja na tvojem Bitcointalk profilu.

Nagrade in navodila
- Registriraj se tukaj za sodelovanje
- Na svoj profil dodaj avatar in podpis glede na tvoj rank
- Udeleženci morajo narediti vsaj 10 kvalitetnih objav na teden, ki vsebujejo vsaj eno objavo v crowdsale uradni ANN temi, da so upravičeni do tedenskih točk. Spam ali objave slabših kakovosti, ki bodo odstranjeni s strani administratorja, niso upravičeno do točk.
     - Jr. Member: 10 točk na teden
     - Member: 20 točk na teden
     - Full Member: 25 točk na teden
     - Sr. Member: 35 točk na teden
     - Hero/Legendary Member: 50 točk na teden
     - Avatar: 10 točk na teden
- Spamerji bodo odstranjeni iz celotnega bounty programa in ne bodo dobili LUN žetono/size]


Avatar



Vsi podpisi so bili posodobljeni 14 marca 2017. Prosimo vas, da posodobite podpise, če ste jih imeli pred tem datumom. Hvala!

Hero/Legendary:

Screenshot preview:
Code: [Select]
[center][table]
[tr]
[td]
[center][url=https://lunyr.com/][size=2pt][color=transparent].[/color][/size]
[font=Arial Narrow][size=14pt][glow=#333333,1][b][color=#303030]...[/color][color=#fff]DECENTRALIZED WORLD KNOWLEDGE BASE[color=#303030]...[/color][/size][/url]
[font=Arial Narrow][b][size=10pt][color=#000][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1818468.0][color=#ff8f00]FORUM THREAD[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://medium.com/lunyr][color=#26774a]BLOG[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://github.com/Lunyr][color=#6b6b6b]GITHUB[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://twitter.com/LunyrInc][color=#0fb5ee]TWITTER[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://www.reddit.com/r/Lunyr][color=#ff4500]REDDIT[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://slack.lunyr.com/][color=#1fa58d]SLACK[/color][/url]
[/td]
[td][url=https://lunyr.com/][size=2pt][color=#333333]
▄██████[color=#5e5e5a]█▀▀▀▀▀▀██[/color]█████▄
████[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▀[/color][/color][color=transparent]░░[/color]▄▄▄▄▄▄[color=transparent]░░[/color][color=#5e5e5a]▀[color=#3b3b3a]█[/color][/color]████
██[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░░[/color]██████████[color=transparent]░░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]██
█[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐████████████▌[color=transparent]░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]█
[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐██████████████▌[color=transparent]░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌[color=transparent]░[/color]█▐▌█▐▌▄▐▄[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌█[color=transparent]░[/color]▐▌█▐▌▀▐█[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌██▐█[color=transparent]░[/color]█▌▌██[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█[color=transparent]░[/color]▐▌[color=transparent]░[/color]▐▌██▐█[color=transparent]░[/color]█▌█▐█[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐██████████████[color=#4a4a48]█▌[/color][color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
█[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐███████████[color=#4a4a48]████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]
██[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▀███████[color=#4a4a48]██████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]█
████[color=#5e5e5a]█[color=#5e5e5a]▄[/color][/color][color=transparent]░[/color]▀▀[color=#4a4a48]█████████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]██
▀█████[color=#3b3b3a]██[/color][color=#5e5e5a]█████████[/color][color=#3b3b3a]██[/color]██▀
[/td]
[td]
[url=https://lunyr.com/][font=Arial Narrow][size=27pt][glow=#333333,1][b][color=#fff][color=#303030]...[/color]LUNYR[color=#303030]...[/color]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


Sr. Member:

Screenshot preview:
Code: [Select]
[center][table]
[tr]
[td]
[center][url=https://lunyr.com/][size=2pt][color=transparent].[/color][/size]
[font=Arial Narrow][size=14pt][b][color=#000000]D[color=#030303]E[color=#060605]C[color=#090908]E[color=#0b0b0b]N[color=#0e0e0e]T[color=#111110]R[color=#141413]A[color=#171716]L[color=#1a1a19]I[color=#1c1c1b]Z[color=#1f1f1e]E[color=#222221]D [color=#282826]W[color=#2b2b29]O[color=#2e2e2c]R[color=#30302e]L[color=#333331]D [color=#393937]K[color=#3c3c39]N[color=#3f3f3c]O[color=#42423f]W[color=#444441]L[color=#474744]E[color=#4a4a47]D[color=#4d4d4a]G[color=#50504c]E [color=#555552]B[color=#585855]A[color=#5b5b57]S[color=#5e5e5a]E[/size][/url]
[font=Arial Narrow][b][size=10pt][color=#000][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1818468.0][color=#ff8f00]FORUM THREAD[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://medium.com/lunyr][color=#26774a]BLOG[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://github.com/Lunyr][color=#6b6b6b]GITHUB[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://twitter.com/LunyrInc][color=#0fb5ee]TWITTER[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://www.reddit.com/r/Lunyr][color=#ff4500]REDDIT[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://slack.lunyr.com/][color=#1fa58d]SLACK[/color][/url]
[/td]
[td][url=https://lunyr.com/][size=2pt][color=#333333]
▄██████[color=#5e5e5a]█▀▀▀▀▀▀██[/color]█████▄
████[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▀[/color][/color][color=transparent]░░[/color]▄▄▄▄▄▄[color=transparent]░░[/color][color=#5e5e5a]▀[color=#3b3b3a]█[/color][/color]████
██[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░░[/color]██████████[color=transparent]░░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]██
█[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐████████████▌[color=transparent]░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]█
[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐██████████████▌[color=transparent]░[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌[color=transparent]░[/color]█▐▌█▐▌▄▐▄[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌█[color=transparent]░[/color]▐▌█▐▌▀▐█[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█▐█▌█▐▌██▐█[color=transparent]░[/color]█▌▌██[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#3b3b3a]█[color=#5e5e5a]▌[/color][/color][color=transparent]░[/color]█[color=transparent]░[/color]▐▌[color=transparent]░[/color]▐▌██▐█[color=transparent]░[/color]█▌█▐█[color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐██████████████[color=#4a4a48]█▌[/color][color=#3b3b3a]▐[color=#5e5e5a]█[/color][/color]
█[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▐███████████[color=#4a4a48]████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]
██[color=#5e5e5a][color=#3b3b3a]█[/color]█[/color][color=transparent]░[/color]▀███████[color=#4a4a48]██████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]█
████[color=#5e5e5a]█[color=#5e5e5a]▄[/color][/color][color=transparent]░[/color]▀▀[color=#4a4a48]█████████[/color][color=#3b3b3a][color=#5e5e5a]█[/color]█[/color]██
▀█████[color=#3b3b3a]██[/color][color=#5e5e5a]█████████[/color][color=#3b3b3a]██[/color]██▀
[/td]
[td]
[url=https://lunyr.com/][font=Arial Narrow][color=#000][size=27pt][b][color=#5e5e5a][color=#000000]L[/color][color=#181817]U[/color][color=#2f2f2d]N[/color][color=#474744]Y[/color][color=#5e5e5a]R[/color]
[/td]
[/tr]
[/table][/center]


Full Member:

Screenshot preview:
Raw preview:
Quote
Code: [Select]
[center][url=https://lunyr.com/][font=Arial Narrow][color=#000][u][color=transparent].................................................[/color][color=#5e5e5a]☾[/color][color=transparent]..[/color][b][color=#5e5e5a][color=#000000]L[/color][color=#181817]U[/color][color=#2f2f2d]N[/color][color=#474744]Y[/color][color=#5e5e5a]R[/color][color=transparent]..[/color]☽[color=transparent].................................................[/color][/u]
[color=#000000]D[color=#030303]E[color=#060605]C[color=#090908]E[color=#0b0b0b]N[color=#0e0e0e]T[color=#111110]R[color=#141413]A[color=#171716]L[color=#1a1a19]I[color=#1c1c1b]Z[color=#1f1f1e]E[color=#222221]D [color=#282826]W[color=#2b2b29]O[color=#2e2e2c]R[color=#30302e]L[color=#333331]D [color=#393937]K[color=#3c3c39]N[color=#3f3f3c]O[color=#42423f]W[color=#444441]L[color=#474744]E[color=#4a4a47]D[color=#4d4d4a]G[color=#50504c]E [color=#555552]B[color=#585855]A[color=#5b5b57]S[color=#5e5e5a]E[/url]
[font=Arial Narrow][color=#5e5e5a]☾[/color][color=transparent]..[/color][b][color=#000][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1818468.0][color=#ff8f00]FORUM THREAD[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://medium.com/lunyr][color=#26774a]BLOG[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://github.com/Lunyr][color=#6b6b6b]GITHUB[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://twitter.com/LunyrInc][color=#0fb5ee]TWITTER[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://www.reddit.com/r/Lunyr][color=#ff4500]REDDIT[/color][/url] [font=Arial Narrow][b]● [url=https://slack.lunyr.com/][color=#1fa58d]SLACK[/color][color=transparent]..[/color][color=black]☽[/color][/url][/center]


Member:

Screenshot preview:
Raw preview:
Quote
Code: [Select]
[center][url=https://lunyr.com/][u]                                           ☾   LUNYR   ☽                                           [/u]
DECENTRALIZED WORLD KNOWLEDGE BASE[/url]
☾   [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1818468.0]FORUM THREAD[/url] ● [url=https://medium.com/lunyr]BLOG[/url] ● [url=https://github.com/Lunyr]GITHUB[/url] ● [url=https://twitter.com/LunyrInc]TWITTER[/url] ● [url=https://www.reddit.com/r/Lunyr]REDDIT[/url] ● [url=https://slack.lunyr.com/]SLACK[/url]   ☽[/center]


Jr. Member:

Screenshot preview:
Raw preview:
Quote
Code: [Select]
[center][url=https://lunyr.com/][u]              ☾   LUNYR - Decentralized World Knowledge Base  ☽              [/u][/url][/center]
« Last Edit: April 01, 2017, 10:54:16 AM by rgornik »

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Do sedaj je projekt zbral 10.000ETH

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


karolina243

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Pozdravljen,
zanima me koliko sredstev je že bilo zbranih na LUNYR CROWDSALE?
Lahko pričakujemo, da bo projekt uspel?

Lp, K.

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
v zadnjih dveh dneh se je v projekt steklo 4000ETH, tako da se pričakuje, da se bo do 26.4. vsak dan vse več investitorjev odločilo za investicijo. ponavadi je tako, da čakajo veliki investitorji na zadnji dan, da vidijo, če bo projekt uspešno sfinanciran

karolina243

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Živjo,

kaj se zgodi, če minimalno denarja ni zbranega? Se vložena sredsta povrnejo?

lp,K.

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
pametna pogodba povrne vsa sredstva vlagateljem. se pa ni za bati tega, ker so že zbrali minimalno število eth., tak da je bila kampanja uspešna

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Konec zbiranja sredstev je premaknjenih na 27.4. Spodaj razlaga:

zaradi daljšega blokovnega časa zamaknjen konec kampanje

Anubis

  • Guest
Do katere ure po našem času traja ICO.

rgornik

  • Novice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Je že zaključeno, trajalo je do 28. aprila zjuraj(odvisno od časovnega pasa)

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services