click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN]LUNYR —Децентрализована база знаннь на Ethereum. Raised 36,378 ETH  (Read 1800 times)

xland86

  • Novice
  • *
  • Posts: 42
  • Country: ua
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
Original:[ANN] LUNYR — Світова децентрализована база знання, на основі Ethereum

Зібрано 39508 ETH инвестицій.Lunyr Crowdsale успішно зібрав минимум інвестиції. Приєднуйтесь зараз, доки ще є можливість!





Кампанія продажів LUNYR
Починается у середу 29 березня 2017 о 16:00
Завершиться при досягненні Ethereum блоку #3,613,560 (Приблизно 27-28 квітня)

White Paper (Deutsch | Русский | 中文 | 한국어 | 日本語)
Crowdsale Інструкції(English, Deutsch, Русский, 中文, 한국어, 日本語)

То що таке Lunyr?
Назва Lunyr походит від слова ‘місячний’ і являє собою децентрализовану енциклопедію, яка заохочує користувачів до перегляду або поширення інформації нагороджуючі токенами.
На меті цього проекту запустити сервис основою якого буде пошук в Інтернеті неймовірно достовірної і точної інформації. Довгострокова перспектива полягає в розробці бази знань API, близких до штучного інтелекту, віртуальної реальності, доповненої реальності та іншого програмного забезпечення яке можна використовувати для створення наступних поколіннь децентралізованих додатків.


Що таке Lunyr токени (LUN)?
LUN будут вікористовуватися для розміщення оголошень на платформі.
Вони як частина системи мотивації, винагорода за внесок розвитку в систему, рецензування та вирішення спорів, або за оцінку якості. LUN також відповідають усім стандартам ERC20 токенів.


Lunyr в новинах

          

          

     

     

DevTalk Video


Команда

Команда Lunyr складається з серійних підприємців, технічних лідерів і успішних консультантів. В кожному віділі команді є член який вже має досвід запуску або ​​був співзасновником проекту принаймні один раз. У цілому команда має можливості, не тільки побудувати проект, а й створити життєздатний бізнес з нуля. Керівництво команди активно допомагає спільноті і за величиною організовує друге Ethereum зібрання єнтузиастів у Силіконовій Долині.

     Arnold Pham | Лидер та співзасновник проєкту

Арнольд є співзасновником Leandigest Inc., основою стартап технологій Силіконової долини, на посаді генерального директора. Він почав програмувати на C ++ у віці восьми років, а пізніше, був євангелістом торрента і Bitcoin. Як активіст Ефіріума, він організовує спільноту розробників, другий за величиною Ефіріума Meetup в Силіконовій долині, де він викладає децентралізовану розробку додатків. Закінчив Університет Каліфорнії в Лос-Анджелесі і Університету Пенсільванії.

     Andrew Tran | Розвиток бізнесу, Співзасновник

Ендрю також є співзасновником Leandigest Inc. в якості головного операційного директора. До цього він побудував страховий бізнес з більш ніж $10MM в продажах. Перед тим як відкрити власну справу він працював в якості менеджера проекту, а потім, виконавчим менеджером в Oracle, де серед інших здобуткив він заключив най дорожчу в исторії угоду з продажи. Він здобув доктора Наук в області комп’ютерних технологій у Каліфорнійському університету в Лос-Анджелесі і MBA в Університеті Каліфорнії, Девіс.

     Benjamin Bamberger | Blockchain архитектор

Бен ветеран blockchain та Bitcoin розробок . Він заснував технологічно керований ринок під назвою Evlo в якості технічного директора. Його попередня робота включає в себе розробку моделі даних і дослідження машинного навчання, обробки природної мови і штучний інтелект для бізнес-додатків. Він має ступінь магістра наук в області електротехніки та обчислювальної техніки Університету Карнегі-Меллона.

     Christopher Smith | Blockchain инжинер

Крістофер був співзасновник та технічним директором BitMesh, децентралізована платформа, яка дозволяє користувачам спільно використовувати свої інтернет-з’єднання. Він розробив алгоритми для Інтернету речей і глибоких додатків навчання. Крістофер володіє більш ніж сім років досвіду роботи в якості інженера-програміста. Він був аспірантом в області комп’ютерних наук в Університеті Каліфорнії, Санта-Круз і отримав магістерську і Б.С. в області математики та інформатики.

     Steve Yu | Front End Development

Стів спеціалізується на графічному дизайні і front-end розробці. Він розробив призначений для користувача інтерфейс і UX в Ethboards, децентралізована биржа праці на Ефіріум яка звязує розробника та замовника. Закінчив Університет Каліфорнії, Берклі з B.A. в політичній економії і акцент на міжнародну торгівлю.

     Holly Hernandez | Маркетинг

Холлі забезпечує маркетингову експертизу. Вона займається розробкою маркетингових стратегій в Стенфордському університеті з 2013 р ії робота складається з творчого письма, Відеозйомки і мистецтва, для якого вона отримала визнання Конгресу США. Вона закінчує навчання у Стенфордського університету в цьому році зі ступенем бакалавра в області психології і мінор у Креатив.

Радники

     Duc Pham | Консультант з безпеки

Дик це підприємець з 30-річним досвідом роботи в галузі технологічних інновацій. Він побудував і управляє багатопрофільною командою інженерів як для стартапиів так і для державних компаній. Він був засновником і технічним директором Vormetric, яка була придбана компанією Thales Group за $ 400MM. Дик винайшов технології безпеки і шифрування Vormetric і має 9 патентів, а також 10 заявок на патенти в області безпеки і паралельної обробки.

     Grant Fondo | Юрисконсульт

В якості партнера в ТОО Goodwin Procter, Грант спеціалізується на цифровій валюті, blockchain технологiй та судових рiшень з цінними паперами. Він досвідчений федеральний прокурор і колишній помічник прокурора США в Північному окрузі Каліфорнії. Грант є співголова Digital Currency +  Blockchain Technology Practice Гудвіна, так засновник сайтів Digital Currency та Ledger Defense Coalition.


     Dr. Greg Colvin | Технічний консультант

Dr. Colvin працює на Ethereum Virtual Machine (EVM) для Ethereum DEV. Його робота включає в себе підвищення  продуктивності EVM та покращення архітектури EVM та специфікації Ethereum. Грег має десять років досвіду розробки технічних алгоритмів, проектування систем, програмних додатків та серверів. Його досвід включає в себе будівництво та керуваня команд світового класу.

     Alex Leverington | Технічний консультант

Алекс був пов'язаний з Ethereum в якості основного розробника з самого початку. Він працював в ETHDEV, де він і створив архітектуру devp2p, базовий рівень протоколу P2P Ethereum Алекс також зробив важливий внесок в шифрування та безпеку Ethereum, в першу чергу стосуєтся різних комунікаційних протоколів. Він має відношення до керуючої групи яка веде розробку.


Ринки

Стратегічно важливий компонент платформи Lunyr є його рекламна система яка дозволяє придбання реклами на платформі з використанням Lunyr токенів( “LUN”).. Хоча платформа Lunyr є унікальним у своєму дизайні, децентралізації і зору, його можна порівняти з Вікіпедіею.

Вікіпедія сьогодні займає шосте місце серед найбільш відвідуваних сайту в світі по Alexa рейтингу. Він привертає 470 мільйонів унікальних відвідувачів, які переглядають понад 19 мільярдів сторінок в місяць.  Оцінивши доходи від реклами Wikipedia, якщо дозволено перегляд реклами на своїх сторінках, ми отримаємо приблизний дохід який приноситиме проект. Це ключ до розгадки потенційного попиту на LUN::


  • У 2006 році,Джейсон Калаканіс, один із засновників Weblogs, Inc, яка була придбана компанією AOL, була опублікована стаття про Вікіпедію, в якій оцінює щорічний потенціал доходів від реклами у $100MM..
  • У 2008 році, BusinessInsider.com було проведено аналіз Вікіпедії і щорічний потенціал доходів від реклами склав $350MM.
  • У 2011 році,Вінсент Юхель опублікував дисертацію про Вікіпедію для HEC Paris, в якій описав річний потенціал доходів від реклами в розмірі 1,6 млрд доларів доларів.



Бачення цілей

Спочатку ми зосередимося на детальній настройки параметрів системи для підвищення точності, збільшимо наповненя контентом, шо підвишіть интерес читачів. Після того, як база знань буде готова, ми будемо залучатимо більш широку аудиторію шляхом можливостей винагороди за внессення данніх в реальному часі про світові події та переклади різними мовами. В кінцевому рахунку, Lunyr є намір створити свій бренд якості надійного і точного використаня данних та децентралізації знань рівних якому немає у світі.

Забігаючи наперед, ми збудемо самодостатню екосистему шляхом розробки API, це дає можливости залучати розробників. Вони зможуть вікористовувати API Lunyr як базу знань в якості основи для створення наступного покоління децентралізованих додатків в області штучного інтелекту, віртуальна реальність, доповненої реальності, і багато іншого.


Lunyr API
У Lunyr API є перспективи для істотної зміни існуючих бізнес-моделей і створення нових. Ефіріум Blockchain в даний час не має знання про реальний світ, але найбільш корисні додатки вимагають реальної інформації світу. Через API Lunyr, децентралізовані додатки зможуть підключитися до бази знань і отримувати точні дані про реальні події та інформації. Це призводить до негайної вигоди для штучного інтелекту, віртуальної реальності та додатків доповненої реальності.

Штучний інтелект
Проекти штучного інтелекту, подібні Siri або Amazon Echo посилюються з API Lunyr. Коли користувачі запитують засновані на фактах питання, децентралізований додаток може відшукати у базах Lunyr необхідні знання і надати користувачу надійні і точні відповіді.

Віртуальна реальність
Lunyr API дозволить підвищити особистий та вісцеральний досвід перебування в інтерактивних віртуальних світах. Уявіть, як одягнувши гарнитуру віртуальної реальност, ви зможете отримати досвід ходіння по поверхні Марса, як ви ходите по холодній, пісчаній поверхні червоної планети, навколо вас з'являються ключові об'ектиі та гігантськи пилови бурі. Вся ця інформація буде взята з бази знань.

Доповнена реальність
Lunyr API може бути основою для навчання на основі застосування в доповненої реальності. Уявіть, що ви перебуваєте на пляжі в сонячний день, ви бачите красиві квіти на березі моря. Ви хочете знати про них більше, для цього одягніть окуляри доповненої реальності, вони зможут ідентифікувати квіти, підключившись до бази знань, і надати вам всю необхідну інформацію, і ви зможете задовольнити свою цікавість.

Ключові ціли проекта

Деталі продажів

Початковий розподіл LUN

Вікористаня коштів


Деяка інформація що не вмістилась на сторінці ви можете отримати за посиланнями нижче

Переклади

Новини проекту

Баунти-кампанія

« Last Edit: April 26, 2017, 09:50:06 PM by xland86 »

xland86

  • Novice
  • *
  • Posts: 42
  • Country: ua
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
Переклади

German Thread Translation and White Paper - Thanks dadingsda
Chinese Thread Translation - Thanks StratisKing
Chinese White Paper - Thanks Wei H
Russian Thread Translation and White Paper- Thanks Skyrik
Korean Thread Translation - Thanks bitcoinsay
Turkish Thread Translation and White Paper - Thanks beyinsi
Portugese Thread Translation and White Paper - Thanks ShooterXD
French Thread Translation - Thanks koko UK
Romanian Thread Translation - Thanks ltcrstrbrt
Hindi Thread Translation - Thanks erikalui
Indonesian Thread Translation and White Paper - Thanks lucky80
Croatian Thread Translation - Thanks sunce33
Italian Thread Translation - Thanks Flomess
Greek Thread Translation and White Paper - Thanks killerjoegreece
Skandinavisk Thread Translation - Thanks ajiz138
Slovenian Thread Translation - Thanks rgornik

ETH на рахунку: 36,378 ETH
USD еквівалент: $1,856,715


Квітень 24, 2017:Через більш довге створення блоків Ethereum, краудсейл Lunyr буде завершено 27-28 квітня, точній час залежить від вашого часового поясу. Ми не маємо можливості впливати на генерацію блоків. Краудсейл було запрограмовано, таким чином що він має бути завершений по досягненню блока Ethereum 3,613,560. Це означає, що ще є час, щоб приєднатися проекту! Ми будемо оновлювати інформацію про час що залишився, до кінця проекту. Також читайте тут our blog post.

Квітень 20, 2017: Відбувся релиз альфа-версії - https://medium.com/lunyr/user-interface-preview-for-the-lunyr-invitation-only-alpha-release-4e551896fb7a.

Квітень  11, 2017: Lunyr об'єднується з Airbitz щоб збільшити успіх платформи Lunyr. Читайте у нашому болзі більше інформації .

Квітень 6, 2017: Наш блог перекладено на декілька мов: Deutsch, Русский, 中文, 한국어, 日本語.

Квітень 2, 2017: Було додано white paper and crowdsale инструкції на Корейскій та Японьскій мовах. Посилання.

Березень 28, 2017: Crowdsale інструкції, включаючи адресу контракту були опубліковані. Детальніше . Інструкції перекладено на російськії, німецькій, та китайській.

Березень  27, 2017: Ми хотіли б повідомити, що Алекс Леверінгтон, який був пов'язаний з Ethereum  в якості основного розробника з самого початку, приєднався до нашого консультативній раді. Подивіться на його біографію нижче.

Березень  24, 2017: Lunyr співзасновники, представлені на Ethereum Developers Community Meetup в Силіконовій долині. Читайте тут .

Березень  23, 2017: Ми оновили crowdsale данні, що відповідає підвищенню цін на ETH. Див подробиці нижче..

Березень  23, 2017: Ми раді повідомити, що аудит  Lunyr crowdsale contracts audit аудитор Mikko Ohtamaa (CTO of TokenMarket.net)було успішно пройдено.

Березень  20, 2017: Ми хотіли б, представити нового члена консультативної ради, Dr. Greg Colvin, який працює на Ethereum Virtual Machine (EVM) у Ethereum DEV. Біографія нижче.

Березень 14, 2017: Було оновленонабір підписів розробленийroslinpl. Будь ласка оновіть ваши підписі. Ми також зменшили необхідну кількість постів та твитів щоб вам було легше заробити токени LUN.
[/left]

Березень 13, 2017: Менеджер з кампаній irfan_pak10.
« Last Edit: April 26, 2017, 09:48:33 PM by xland86 »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services