click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] 🅸🅲🅾 YuTü.Ço.in 🎥🎥🎥 Το πρώτο νόμισμα για το YouTube  (Read 1944 times)

killerjoegreece

  • Guest
Το αρχικό νήμα (στα αγγλικά) είναι εδώ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1801101.0

[ANN] YuTü.Ço.in 🎥🎥🎥 Το πρώτο κρυπτονόμισμα Για τους Δημιουργούς του YouTube

<Λόγω μιας εικόνας ζωτικής σημασίας για την παρουσίαση αυτή, έχω επιλέξει τη χρήση αυτού του λογαριασμού για τη δημιουργία αυτού του νήματος>

Ήρθε η νύχτα του χρόνου για να φέρει στη ζωή αυτήν την σκύλα!

YuTü.Ço.in
ICO

<Μακροσκελής, αλλά αυτό είναι. αν είστε σε θέση να κατανοήσετε αυτό το νήμα - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1720632.0 (ή κάτι παρόμοιο, σε βάθος, με ιδιαίτερα τεχνικά ICO) - είστε περισσότερο από ικανοί να καταλάβετε την ουσία του νήματος αυτού>

tl;dr έκδοση του ICO: < Σύνδεση του ICO με την γή>

Η αύξηση $ 3000 (1ος γύρος) μέσω πώλησης ΜΟΝΟ 300 εικονικών νομισμάτων (PÅQs) με μια έκπτωση των $ 10 στην κάθε μία, αργότερα προσφέρονται στο μέγιστο σημείο τιμής $ 500 η κάθε μία, κερδίζοντας λιγότερο από $ 2.628 μετοχών του νομίσματος που υποστηρίζονται από μάρκες στο κανάλι του YouTube που ετησίως κάνει ($ 7,20 ανά ημέρα και $ 0.01 δίνεται κάθε 2 λεπτά). Η διεύθυνση μεσεγγύησης είναι 3LWaxB4odCieX19hxwEiS62ddYcjhFk8su (2-of-3 πολλαπλών υπογραφών).



Εισαγωγή:

YuTü.Ço.in (Συγχωρέστε τη σκόνη. Η επικρατούσα επανάληψη υπόκεινται σε αναμόρφωση πριν από την έναρξη GA ), υπό την αιγίδα της YuTübopołis , Inc., είναι το πρώτο μοντέλο κρυπτονομίσματος ρητά σχεδιασμένο για τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων κρυπτο εμπορευμάτων (yAłtçoins) που υποστηρίζεται από επώνυμα κανάλια στο YouTube, οι μετοχές του διαπραγματεύονται σε ένα ειδικό ιδιόκτητο ανταλλακτήριο - το yTC-Sox. Η δυναμική της συναλλαγματικής ισοτιμίας του κάθε yAłtçoin θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και την ποσότητα των βίντεο στο κανάλι στο YouTube και τον σεβασμό του παραγωγό τους στην κοινότητα του YouTube, σε συνδυασμό με την, χωρίς αμφιβολία, ενεργούς εμπόρους bot - εντός των αποδεκτών / ανεκτών ορίων (παρεμπόδιση φαύλών bot) - σχετικά με την ανταλλαγή.

Γρήγορη αρχή: Δεν υπάρχει συγνώμη για την άφθονη χρήση των γραφηματικών νεολογισμούς (μεταξύ άλλων) τη διάκριση των νομισμάτων YuTübopołis » από μελλοντικές οικονομικές οντότητες που μπορεί να προσπαθήσουν μάταια να μιμηθούν την επιτυχία μας. Όσο για το τι προσφέρει, είναι ένα υγιές περιβάλλον για αυτούς που θα αγνοήσουν γενικά την αποκωδικοποιημένη αντιμετώπιση υποκείμενων ιερογλυφικών με την καλύτερη φωνολογική  ικανότητά, εκτός αν ή μέχρι κάποια συναινετική άρθρωση σχήματος γίνεται ο κανόνας, όπωςοι : Blue Oyster Cult, οι Motörhead, οι Mötley Crüe και οι Queensrÿche, χαρακτηρίζονται από μερικά. Επισκεφθείτε μας στο Gloššexicőin στη σελίδα μας για να δείτε όλες τις ορολογίες που θα αναθερθούν εδώ και εξωτερικά. Το YuTübopołis και το YuTü.Ço.in μπορεί μερικές φορές να αναφέρονται εναλλακτικά σε αυτό το νήμα, ζητώντας συγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση. Επαναλαμβάνοντας (το πάνω και το κάτω μέρος), το YuTübopołis είναι η μητρική επιχείρηση του ονόματος YuTü.Ço.in που έχει το νόμισμα YuTüÇoin (YTC) ως μητρική του νόμισμα.

Ο σκοπός αυτού του νήματος είναι όχι μόνο να απαντήσει ερωτήματα και ανησυχίες για το YuTü.Ço.in. Αλλά, πιο συγκεκριμένα, ενώ το κάνει αυτό, να αντλήσει κεφάλαια μέσω του ICO (Αρχική Προσφορά Κρυπτονομίσματος) σε γύρους για να αρχίσει την εξέλιξη του τι εννοιολογικά θα αποδώσει καρπούς. Μεταγενέστερες αιτήσεις χρηματοδότησης θα πρέπει να ξεκινήσουν ΜΟΝΟ μετά από προηγούμενη και τα ορόσημα στον οδικό χάρτη έχουν εκπληρωθεί, και επαληθευτεί από αξιόπιστους παράγοντες μεσεγγύησης γνωστούς στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων (δηλαδή του BitcoinTalk).

Σε αντίθεση με το ICO σε αυτό το forum (και εξ αποστάσεως), όπου οι Επενδυταράδες περιορίζονταν στις επενδύσεις με ανταμοιβές με τη μορφή κουπονιών ενός νομίσματος, συχνά με βάση το τίποτα, αλλά αέρα, στη συνέχεια εγκαταλείπονται αμέσως μετά το λανσάρισμα με επακόλουθη και αναπόφευκτη φάση αιχμής και καταλήγουν στην χωματερή, το ICO μας αποτελείται από την κατανομή σημαντικά μειωμένων PAQ ανά επένδυση, έχοντας τη δυνατότητα σε κάθε διαθέσιμη (ανοιχτή υποδοχή) yAłtçoin - να έχει οριστεί ένα αγαπημένο βίντεο του YouTube - κατά την κρίση του, εξασφαλίζοντας οτι πραγματικά-αποτελέσματα επιτυγχάνονται και μπορεί να διαφέρει η κερδοφορία.

Προηγούμενες περαιτέρω αναφορές στο ICO μας, το πρωτογενές αποτέλεσμα του σε αυτό το νήμα, παρουσιάζεται να είναι μια Προεπισκόπηση του χάρτη πορείας μας, που υπόκειται σε ενημερώσεις, διευκρινίσεις και γραμματικές επεξεργασίες (εκ νέου αλλαγές, ενδεικτικά για το σύνολο του νήματος και των προθέσεων μας).

Χάρτης πορείας: < Ο σκύλος του γείτονα έφαγε τa εκθαμβωτικά γραφικά και τον οδικό χάρτη μας :'( >

22 Φεβρουαρίου: Ξεκίνησε ο πρώτος γύρος χρηματοδότησης του ICO του YuTü.Ço.in με $ 3.000 δολάρια, όπως περιγράφεται παρακάτω .

μέχρι τις 14 Μαρτίου: Η εγγραφή μας με τον Υφυπουργός μέσω του Nashville Tenesee, TN, και το δικηγορικό γραφείο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας. Αποκτήστε ένα εικονικό γραφείο στο Νάσβιλ μέχρι να σας δωθεί επαρκώς στελεχωμένος και εξοπλισμένος χώρος εργασίας. Αποκτήστε τα ονόματα τομέα, μερικά τελικά αναπτύχθηκαν και φιλοξενούνται, ζωτικής σημασίας για το σύνολο του νομίσματος μας. Η πηγή μας είναι μια αξιόπιστη λογιστική εταιρεία σε θέση να χειριστεί τις γενικές οικονομικές ανησυχίες του YuTübopołis. Μόλις ενσωματωθεί και απεικονίζει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο όνομα της εταιρείας, η χάρτα μας θα είναι προσβάσιμη [σε απευθείας σύνδεση] για διάβασμα. Εκτελέστε φαινομενικά εγκόσμια βήματα στην ενορχήστρωση μιας ατυπικής διαδικασίας εκκίνησης.

Μέχρι την 1η Απριλίου: Έχουμε το (CPL), μια απόδειξη του Καψίματος νομισμάτων, και το YuTüÇoin (YTC), το YuTü.Ço.in έχει απόδειξη εργασίας  (Pow) η οποία είναι συμβολική, τόσο στο ανοιχτό πρωτόκολλα πηγής, όσο και στο hashing των μπλοκ πάνω σε αντίστοιχες αλυσίδες. Ο πυρήνας της χρησιμότητας του CPL αποθηκεύετε στην αγορά των YTC, δεόντως επιβραβεύοντας πρώιμους επενδυτές φέρνοντας παγκόσμια ευαισθητοποίηση για το YuTü.Ço.in και θα εμφανίσει την χρησιμότητα του ytc στην έκπτωση προμηθειών των μετοχών των yAłtçoin σε περαιτέρω επιβράβευση χωρίς προσαρμογείς. CPL και YTCπου θα διαπραγματεύονται στα ανταλλακτήρια που θα ανακοινωθούν, τόσο που θα αποτιμούνται όχι λιγότερο από το ένα εκατό του δολαρίου ($ 0,01 Δεκάρα) κατά τη διεξαγωγή εμπορίου στις πλατφόρμες μας. Τα δελτία τύπου και τα οργανικά μέσα της έκθεσης για το μεγάλο φιλοδοξίες YuTübopołis / YuTü.Ço.in θα κάνει τους γύρους για το εμπόριο ένα τρομερό νέο σημείο πώλησης συμπεριλαμβανομένων και των αγαπημένο μου, Coin Telegraph . Μια βρύση yAłtçoin ( yãłtzet ) θα αναπτυχθεί ανά YouTube δημιουργό που αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένος Lÿnspinz, κάνωντας την πιστοποίηση μια αρκετά απλή διαδικασία.

1η Μαΐου: Έχουν το αρχικό φυσικό γραφείο - το YuTübopołis HQ - ανοικτό και έτοιμο για τους πελάτες και τους καλεσμένους από το τοπικό προσωπικό, με κάποια μέλη του προσωπικού εξ αποστάσεως να βρίσκονται σε όλο τον κόσμο (κανένα αδίκημα σε πιστούς της επίπεδης γής). Το πρωτόκολλο για τα καθιζούμενα yAłtçoins θα οριστικοποιηθεί. Το ιδιόκτητο ανταλλακτήριο μας - το YTC-Sox - θα μεταδίδεται ζωντανά, σχεδόν έτοιμο για τους χρήστες στο εμπόριο, με όχι λιγότερο από 10 YouTuber YuTüStốcks που να μην υπερβαίνει τα 100 PÅQs κάθε μετοχής των yAłtçoins και των δημιουργών YouTube. Είναι εφικτός ο στόχος μας και τουλάχιστον 100 yAłtçoin yãłtz δημιουργοί του YouTube "από την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου , πλησιάζει τα 1.000 yAłtçoins μέχρι το τέλος του 2017. Γιατί η οξυδερκής πρόβλεψη: -> των Bitcoin επενδυτών που ψάχνουν για άλλα ψηφιακά νομίσματα για κέρδη. Εμείς πεισματικά πιστεύουμε ότι τα yAłtçoins θα ικανοποιήσουν ένα πλήθος εμπόρων σε αναζήτηση για ευκαιρίες πέρα ​​από αυτές που είναι σήμερα διαθέσιμες στην κρυπτόσφαιρα . Αυξάνοντας είτε τους έμποροι με την εισαγωγή νέων προσλήψεων, ή χάρη στην ευγενή προσπάθεια του  YuTübopołis, εκτός εάν, δηλαδή, έμπειροι έμποροι έρθουν και χωρίς τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης μεταξύ των καθιερωμένων συνομηλίκων τους, διατηρούν τους αρχάριους από την ένταξή συρρίκνωσης της κλίκας τους. Σκέψου το!

Έως την 1η Ιουνίου: το YuTü.Ço.in , μεταξύ των ηλιώλουστων περιοχών του YuTübopołis, θα είναι πλήρως λειτουργικό, δίνωντας στους χρήστες σε όλο τον κόσμο πάνω από και πέρα ​​από αυτά που καταλαβαίνουν τα κρυπτονομίσματα που διανέμουν τεχνολογία καθολική. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό το σημείο να ικανοποιείται από την εβδομάδα που αρχίζει στις 19 του Ιουνίου 2017, έτοιμο για το YuTü.Ço.in να παρουσιάστει στο VidCon ↓↓↓ [/sub].

21 - 24 Ιούν: Θα διατηρήσουμε ένα περίπτερο για το YuTü.Ço.in στο VidCon στο Anaheim - http://vidcon.com/ - Ένα άνοιγμα προς τους δημιουργούς του YouTube και τους οπαδούς τους για την εγγραφή των υποστηρικτών τους, ενώ παρουσιάζουμε το χώρο.

7 - 9 Ιούλ: Θα διατηρήσουμε ένα περίπτερο για το YuTü.Ço.in στο Rooster Teeth Expo (RTX) 2017 στο Ώστιν, TX, και στην τροφοδοσία με πάνω από 60.000 συμμετέχοντες, και πάλι, την εγγραφή των δημιουργών YouTube και τους οπαδούς τους σε τυχερά παιχνίδια, μια βιομηχανία 100 δις $.

9 με 10 Σεπτεμβρίου: Θα διατηρήσουμε ένα περίπτερο για το YuTü.Ço.in στο VidCon Αυστραλίας - http://vidconaustralia.com/ - (όπως και για VidCon του Anaheim ↑↑↑ αλλά θα μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους εκατομμύρια χρήστες του YouTube στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού).

Ισοζύγιο 2017: Θα διατηρήσουμε ένα περίπτερο στα περισσότερα συνέδρια κρυπτονομισμάτων, καθώς και σε επιλεγμένες εκθέσεις σε εναλλακτικούς τομείς που θα κρίνουν μια καλή τακτοποίηση για να αντλήσουν την υποστήριξη από τους δημιουργούς του YouTube και τους οπαδούς τους. Σκαλίζωντας θα επιδιώκουμε μια περιοχή με έκταση  που ταιριάζει καλύτερα στο μέλλον του YuTübopołis HQ, τα αξιοθέατα μας ήδη βρίσκονται σε έναν υποψήφιο , με ένα αντίγραφο ασφαλείας επιλογή σε περίπτωση προβλήματων. Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει ανοιχτές τις πόρτες για τα Lÿnspinz Stuɖios, σαν το YouTube Space , που βρίσκεται κάπου στη Μέση του Tennessee για να εξυπηρετήσει το μεσαίο τμήμα των ΗΠΑ για την υποδοχή του YouTube.

Καθ 'όλο το 2018: Θα διατηρήσουμε ένα περίπτερο σε όλα τα συνέδρια σε όλο τον κόσμο για την προώθηση του νομίσματος μας.

Καλοκαίρι του 2018: Μαζί με τους Hank και John Green στο τιμόνι (σαν πληρωμένοι σύμβουλοι), το YuTübopołis θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ σαν τοVidCon YuTüFest στο Music City Center (νέο συνεδριακό συγκρότημα στο Νάσβιλ).

Καλοκαίρι του 2019: Το YuTübopołis θα φιλοξενήσει το δεύτερο YuTüFest του στο Music City Center, ξεπερνώντας τα επίπεδα παρουσίας των προηγούμενων Εκθέσεων VidCon.

Καλοκαίρι του 2020: Το YuTübopołis θα φιλοξενήσει το τρίτο YuTüFest του από το Μουσικό Κέντρο μέχρι και το πάρκο Riverfront του Νάσβιλ, στην φοίτητούπολη που συναγωνίζεται σε μέγεθος μόνο με ένθερμους υποστηρικτές του CMA Φεστιβάλ Μουσικής (πρώην Fan Fair) που φιλοξενεί παραστάσεις και δραστηριότητες πλήθους σε όλη τη μητροπολιτική περιοχή.

Από το 2022: Η συνολική κεφαλαιοποίηση του YuTübopołis (χωρίς αποτίμηση) υπερβαίνει το $ 1 δις δολάρια. Τα στοιχειώδης μαθηματικά φαίνονται και είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. :-*

Μέχρι το 2025: Θα διασκεδάσει μια εξαγορά από την Google για όχι λιγότερο από $ 2 δισεκατομμύρια δολάρια. :o

ICO:

Πρώτον, ένα έναυσμα για το τι ακριβώς είναι τα PAQ που απασχολούνται στην πλατφόρμα του YuTü.Ço.in, που πραγματικά υπόσχεται να ανταλλάσσονται ανά κάθε επενδυτικών συμβάσεων που οριοθετείται σε αυτή την παρουσίαση του ICO.

Το PAQ , ομοιοκαταληκτεί με το πακέτο, και είναι το αρκτικόλεξο για P ort- A ble Q uæsitor (φορητός αναζητητής προβλημάτων quaesitor ), επινοήθηκε σαν τον χαρακτηρισμό μας για μια (βάση κάποιου) εικονικού ανθρακωρύχου με μετοχές εξόρυξης ( yãłtz ενικού και πληθυντικού) ενός δημιουργού στο YouTube ( Lÿnspinz ενικού και πληθυντικού) κρυπτο-εμπόρευματων και νομισμάτων ( yAłtçoin ) για να εγγραφεί σε δημόσια ορατές αλυσίδες όπου επιτρέπεται το δίκτυο αλυσίδας .

Υπάρχουν κατ 'ανώτατο όριο των 100 PÅQs ανά yAłtçoin, ένα από τα οποία είχε αρχικά διατεθεί για την Lÿnspinz ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κατευθύνει τα PAQ κατακερματισμού ώς ένα εναλλακτικό yAłtçoin συνδεδεμένο είτε με άλλο κανάλι να διατηρήσουν ή ένα από τα Lÿnspinz τεκμαίρεται πιο συμφέρουσα. Εάν η PAQ μετακινηθεί αλλού, Lÿnspinz εξακολουθούν να ανταμείβονται yãłtz της yAłtçoin τους: 2 yãłtz ελάχιστο κατά τη διάρκεια του κατακερματισμού του συνόλου των 1.562.500 τεμάχια [κάθε] yAłtçoin του? 8 yãłtz μέγιστο ανά τα πρώτα 781.250 τεμάχια κατακερματίζεται? 28 yãłtz μέγιστο ανά τα τελευταία 781.250 τεμάχια κατακερματίζεται - που ισοδυναμεί με τελικά την ιδιοκτησία ενός μέγιστου ~ 12,95% των μετοχών yAłtçoin / yãłtz τους κατά τη διάρκεια της ~ 5,945586 χρόνια (οι περισσότερες αν είναι λιγότερο από 100 PÅQs hashing το αντίστοιχο yAłtçoin).

Δεν είναι ενιαία τα PAQ, ούτε ποτέ θα ανήκουν σε οντότητες που τελούν υπό την αιγίδα του YuTübopołis, χωρίς αποκλεισμούς, συμπεριλαμβανομένης τον ιδρυτή της (εγώ), αν και ορισμένες συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου μπορεί προσωπικά δική του και την άμεση PÅQs προς τα yAłtçoins, η προαναφερθείσα μερών, εάν επιβεβαιωθεί, πλήρως αποκαλυφθεί τουλάχιστον στο YuTüFoundātion , οργάνωση εποπτείας YuTübopołis κυρίως ενσωματώνουν τα Lÿnspinz, εγκαινιάστηκε ρητά για την προστασία από τους συνομηλίκους και μάρκες και παρατυπίες συναφείς με τις προσπάθειές μας και τα κρύπτο σε γενικές γραμμές, με δεδομένη την διαβόητη δημοσιότητα άπειρων φαύλων πράξεις στη βιομηχανία λίγο μετά την έλευση του Bitcoin, π.χ. το MyBitcoin .

killerjoegreece

  • Guest
Παρακαλείσθε να ρωτήσετε εάν είστε ακόμα μπερδεμένοι σχετικά με τα PÅQs ή, για κάποιο το θέμα, ή οτιδήποτε άλλο που εκφράζεται σε αυτό το νήμα ή για μας, για την ιστοσελίδα , ή ιδιαίτερα σχετικά με το Yutu. ICO co.in.

Λεπτομέρειες:

<Η συμμετοχή στο ICO θα αρχίσει μόλις οι παράγοντες μεσεγγύησης είναι πλήρεις>

Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και αν δημιουργήθηκε πρόσφατα αυστηρά για αυτή την προσπάθεια, είναι απαραίτητη για την αγορά των PÅQs κατά τη διάρκεια του ICO μας ή στο μέλλον. Αυτό είναι για όλους. Πολλαπλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξεχωριστές αγορές PAQ για τη συλλογιστική ανεξαρτησία τους.

Το Bitcoin είναι το κυρίαρχο μέσο για να αγοράσει κάποιος PÅQs κατά τη διάρκεια αυτής της ICO, αλλά μη διστάσετε να ρωτήσετε αν θέλετε να πληρώσετε μέσω εναλλακτικών μέσων. Μια πιο δραστική έκπτωση ισχύει αν πληρώνετε με πέτρες RAI , ελπίζουμε στα πραγματικά μεγάλα. :o

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου γύρου ICO (τουλάχιστον μία προσθήκη ICO γύρου έχει προγραμματιστεί), 300 PÅQs θα πωλούνται για $ 10 δολάρια το καθένα, που ισοδυναμεί με αύξηση $ 3000 δολάρια. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε προς το κόστος εκκίνησης και στους παράγοντες μεσεγγύησης, η αποκάλυψη θα γίνει δημόσια, αλλά πλήρως διαθέσιμη σε ιδιώτες κατόπιν αιτήματος (s). Τα $ 3000 δολάρια σε τρεις ισόποσες δόσεις, με επακόλουθη κυκλοφορία στηρίζονται στην απόδειξη των μεσεγγυητών ότι η προηγούμενη έκδοση των κεφαλαίων ήταν ικανοποιητική και πέρασε. Η μόνη απόκλιση που μπορώ να σκεφτώ σε εκ νέου προαναφερθέν μέτρα είναι αν μια αρχική πληρωμή σε ένα χειρισμό της ενσωμάτωσης του δικηγορικού γραφείου υπερβαίνει τα χίλια δολάρια. Λόγω της του GAW [/ i] οράματος του YuTübopołis, είναι επιτακτική ανάγκη η ναύλωση στην πολιτεία του Τενεσί να αντιτίθενται σε μια πιο φορολογικά φιλική δικαιοδοσία.

Δεν είμαι σίγουρος αν οι παράγοντες μεσεγγύησης θα διακηρύξουν δημοσίως τη διάρθρωση των προμηθειών τους, αλλά αυτή θα καταβληθεί σε τρία διαστήματα (που περιγράφονται ανωτέρω). Τα κεφάλαια θα είναι σε μια διεύθυνση πολλαπλών υπογραφών 2-από-3, όπου τα κλειδιά που κατέχονται από δύο παράγοντες μεσεγγύησης και τον εαυτό μου, εγώ μόνο θα υπογράψω, αν πάνω από 24 ώρες έχουν παρέλθει, μετά την αρχική κυκλοφορία των ποσών, όπου μόνο ένας παράγοντας έχει υπογράψει λόγω, ίσως μιας άλλης διαδικασίας (π.χ. παράνομη εργασία ως γενική επιθεώρηση πριν από την εισβολή σε μια χώρα.

Mεσεγγύηση:

Ονομασία (-ες) του παράγοντα (ες) μεσεγγύησης θα δημοσιεύονται εδώ μία φορά πλήρως. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

O Dabs και o SebastianJu θα είναι οι παράγοντες που δρουν στη μεσεγγύηση διατήρηση τις 2-από τις 3 πολλαπλές υπογραφές στην bitcoin διεύθυνση πορτοφολιού 3LWaxB4odCieX19hxwEiS62ddYcjhFk8su .

Περαιτέρω πληροφορίες επικείμενες.

Ομάδα:

Ιδρυτής: Bruno - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=349097 AND https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=24792 (γενειάδα πρόσφατα κομμένη). O Bruno είναι ο νούμερο 1 στο BitcoinTalk (ίσως υπερβαίνει εαυτόν) στην καταπάτηση απάτης σε αυτήν την κοινότητα. Αν δεν του (μου) αρέσει, τότε δεν επενδύει στο YuTü.Ço.in, όπως στον , αυτός (εγώ) πραγματικά δεν δίνει δεκάρα (αντηχώντας το ίδιο συναίσθημα για τις αυτο-εξυπηρετούμενες αντωνυμίες: :)).

Ως ιδρυτής, ο Bruno ποτέ δεν θα λάβει μισθό για τους καρπούς της εργασίας του, αν και αυτός θα επωφεληθεί από [αποκαλυφθεί πλήρως] τις τυπικές δαπάνες που συνήθως υπάρχουν στον κόσμο των επιχειρήσεων, π.χ. ταξίδια και δαπάνες διαμονής, τηλεφωνικές εταιρείες, κατοικίδια ζώα, κλπ. Όλα τα άλλα μέλη της ομάδας θα αποζημιωθούν με μισθούς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν γυναικών. Μιλώντας για τις γυναίκες, με κίνδυνο να έρθω αντιμέτωπος με ανωμαλίες (που δεν είμαι, παρά τις μυριάδες των δημοσιεύσεων που φαινομενικά υπαγορεύουν το αντιίθετο), θα ήθεα να (λογοπαίγνιο) πω, πως πολλές γυναίκες μέσα από τις γραμμές του δυνατού, δηκτικά κορίτσια που κωδικοποιούν και φοιτούν ή πρόσφατα αποχώρησαν από το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο (πτυχία δεν απαιτούνται, αλλά προτιμούνται). Τούτου λεχθέντος, αν είστε γυναίκα [κάθε ηλικίας] που διαθέτει τέτοιες επευφημίες που αναζητούν μια πρώτη ή νέα κίνηση καριέρας στην εκκολαπτόμενη βιομηχανία κρυπτο-εμπόρευματων, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Όλες οι θέσεις της ομάδας είναι διαθέσιμες, οπότε αν θέλετε να είναι μέρος της εξέλιξης του κρυπτο-εμπόρευματος YuTü.Ço.in και αυτά που έχει να προσφέρει στην κοινότητα του YouTube, τότε απλά εκφράστε την πρόθεσή σας δημοσίως σε αυτό το νήμα ή ιδιωτικά, μέσω προσωπικού μυνήματος. Ναι, ακόμη και η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι 100% διαθέσιμη για ένα νόμιμο υποψήφιο για να αναλάβει τον έλεγχο των ηνίωμ. Το πιο σημαντικό στην ομάδα, το πιο πιθανό που μελλοντικά θα συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια στην επιδότηση του YuTübopołis » το GAW [/ i] και τις φιλοδοξίες, στηρίζεται στο εάν το εύρος του φατνώματος του εντάλματος μας με μια εισροή των ευοίωνων χρηματοδότησης για την προώθηση των μέτρων που προβλέπονται ολοκληρωμένη ανάπτυξη στην κινείται προς τα εμπρός με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι το μεγαλύτερο κρυπτονομισματικό επιχείρημα μέχρι σήμερα, πατώντας σε μια παγκόσμια αγορά με δημιουργούς και τους χρήστες, πολλά του τελευταίου στο ίδιο επίπεδο με αναλώσιμοι εισόδημα, οι οποίοι έχουν και εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι και ικανοί να στηρίξουν τα αγαπημένα τους κανάλια στο YouTube μέσω πλατφόρμες όπως Patreon και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις όπως το - YuTü.Ço.in. Η παρακάτω εικόνα, γύρω στο Μάρτιο του 2012, θα σας δώσει μια γεύση για το μέγεθος της κοινότητας του YouTube, υποθέτοντας ότι έχετε ζήσει σε μια σπηλιά σε ένα Class M πλανήτη στο Δέλτα του Quadrant πριν σκοντάψει στο ICO μας.


Μεταφράσεις:

Προορίζεται για συνδέσεις με ξένες τμήματα αυτού του φόρουμ mirroring αυτό το ΕΠ. Πριμοδοτήσεων είναι προσοδοφόρα για τις προσπάθειες των χρηστών. Επί του παρόντος, υπάρχει μια λίστα ενδιαφέροντος στη δεύτερη θέση του αυτό το νήμα: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1801101.msg17943195#msg17943195.

Καμπάνια Υπογραφών:

Προσεχώς, με τον σύνδεσμο που παρέχεται εδώ μόλις ξεκινήσει το αντίστοιχο νήμα.

Συνεργάτες:

Πρέπει να έχετε ένα κανάλι στο YouTube σε θέση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα συνεργατών μας. Οι συνεργάτες μπορούν να κερδίσουν από $ 2.628 έως $ 13.140 σε αξία μετοχών yAłtçoin (yãłtz) ετησίως, ανά yAłtçoin (απεριόριστο), περισσότερο από το εμπόριο των yãłtz με ελάχιστο $ 0,01 η κάθε μία, με αμέτρητα yAłtçoins να υποστηρίζονταιεται από τον Αύγουστο στα κανάλια του YouTube και χωρίς πρόβλημα ξεπερνώντας το πολυπόθητο $ 1,00 ανά -μερίδιο σημείο αναφοράς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ποιο από τα πάνω από 100 χρήστες του YouTube εσείς ελπίζω μια μέρα να συσσωρεύσουν μετοχές (μέσω ICO των PAQ σας ή αγοράστε νωρίς σε 0,01 $ ανά μετοχή);

Κλείνοντας:
Αν σας αρέσει αυτό που έχετε διαβάσει και θέλετε να υποστηρίξετε το YuTü.Ço.in. Στη συνέχεια, να εμπλακείοτε με το να γίνετε μέρος της ομάδας (βάζοντας τις δυνατότητες σας σε καλή χρήση), συμμετάσχετε στο ICO μας, ή απλά να εξαπλώστε το μύνημα μας. Εάν αναζητάτε μια όχι και τόσο καλή επένδυση, θα ήθελα να σας προτείνω το Bitland, το StakeMiners ή οτιδήποτε o Marsal Long έχει βάλει μέσα τα δάχτυλα του μέσα. Η επιλογή είναι δική σας. Επιλέξτε με σύνεση.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

Bruno

PS: Απλά συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να περιλαβω την τετριμμένη δήλωση αποποίησης - Αυτή δεν είναι μια απάτη !

ayaanly

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
In my opinion vanced is soo much better than the official application as vanced app provides many features which are not in the official app + you get free access to premium features
Download here - https://www.avoid.uk.net/youtube-vanced-apk-download/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services