click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Ekosistem AI z blokovsko verigo za svetovni trg AI  (Read 462 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Witlink.ai- Ekosistem AI z blokovsko verigo za svetovni trg AI
« on: October 25, 2021, 02:14:46 PM »
Kaj je WitLink?

WitLink je trg, ki temelji na verigi blokov, kjer lahko strokovnjaki, trenerji AI, študentje in vsi navdušenci nad umetno inteligenco ponujajo svoje storitve podjetjem. Poslanstvo WitLinka je razviti decentraliziran trg, kjer lahko strokovnjaki za umetno inteligenco in strojno učenje svobodno ponujajo svoje storitve in v zameno zaslužijo. WitLink izkorišča odprtokodna in decentralizirana omrežja, da bi dosegel to visoko idejo.

WitLinkov protokol bo tehnološkim podjetjem in podjetjem na splošno pomagal izkoristiti svetovno zbirko talentov strokovnjakov za umetno in umetno inteligenco. Tako bodo prosto dostopali do rešitev AI, ki so prilagojene za reševanje njihovih poslovnih izzivov. Ekološki sistem WitLink sestavljajo tržnica WitLink, pripravljeno na WitLink, računalništvo WitLink in učenje WitLink.

WitLink ima žeton s simbolom "WAI." Ta žeton je domača valuta, s katero lahko uporabniki kupijo blago in storitve po protokolu WitLink. Imetniki žetonov POS bodo za svoje dejavnosti na platformi WitLink nagrajeni z žetonom WAI. Poleg tega lahko žeton uporabite za plačilo pristojbin za platformo in drugega blaga in storitev. Lahko se uporablja tudi za naložbene namene ali za shranjevanje vrednosti.

Misija WitLink

Cilj WitLink je odpraviti vrzel v nadarjenosti v najsodobnejšem tehnološkem prostoru, drage in negotove računalniške vire, omejene programe usposabljanja za kandidate za AI, ML in omogočiti, da so strokovnjaki/rešitve/računalniška moč AI na voljo podjetjem vseh velikosti in popravljajo kulturo, kjer velika tehnološka podjetja nadzorujejo to področje.

WitLink z blockchainom revolucionira industrijo računalništva v oblaku. Zagotovili bodo varen ekosistem, kjer se zaupnost podatkov zelo spoštuje, hkrati pa znižali stroške računalništva v oblaku zaradi decentraliziranega omrežja ekosistema. Znanstvena skupnost kaže veliko zanimanje za ta projekt! Obstaja veliko zaupnih strateških partnerstev (raziskovalni inštituti, univerze in velika podjetja)
Njihovi temeljni stebri so: decentralizacija, zaupnost, visoka razpoložljivost

WitLink osvetljuje začetek lastnega NFTS na koncu začetne uvedbe, ki lastnikom žetonov omogoča nakup njegovih NFT s svojimi žetoni, ki bodo prvi te vrste.

Bodite del prihodnosti z WitLinkom

K projektu WitLink lahko prispeva vsak, bodisi s svojim znanjem in znanjem bodisi z viri, rudarskimi žetoni ali žetoni za vložke, ki krožijo v ekosistemu za financiranje operacij pri vseh akterjih.

Bodite del prihodnosti z WitLinkom. Registrirajte se tukaj za nakup žetonov 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Spletno mesto: https://witlink.ai/
Bela knjiga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink je predstavljen na 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services