click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [IoP] Tο Νόμισμα του Ίντερνετ των ανθρώπων  (Read 850 times)

killerjoegreece

 • Guest
[IoP] Ο Fermat παρουσιάζει το Νόμισμα του Ίντερνετ των ανθρώπων

Ποιος είναι ο Fermat;
Είμαστε μια ομάδα από εργατικούς ανθρώπους, που οδηγείται από το όραμά μας και συνεργαζόμαστε για να αλλάξουμε τη διαδρομή μας πρός ένα άλλο μέλλον. Είμαστε πρωτοπόροι, προγραμματιστές, εφευρέτες και ονειροπόλοι, ανακαλύπτοντας νέους δρόμους, προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Δεν είμαστε ούτε μια εταιρεία, ούτε καθοδηγούμαστε από οποιονδήποτε τρίτο με οικονομικά συμφέροντα. Εμείς δεν πιστεύουμε στη συγκέντρωση της εξουσίας, γιατί πιστεύουμε ότι σε λάθος χέρια θα μπορούσε να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια καταστροφική αποτυχία. Πιστεύουμε στην ελευθερία και τη δύναμη της τεχνολογίας. Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητές μας για να αναδημιουργήσουμε μέσω του Διαδικτύου το ίδιο επίπεδο ιδιωτικών και ομότιμων αλληλεπιδράσεων που πρέπει να προστατεύσουμε έξω από το διαδίκτυο.

Το Όραμα του Φερμά
Έχουμε ζήσει μέσα σε μια συνεχιζόμενη τάση προς τη συγκέντρωση της εξουσίας και του ελέγχου. Στην παρούσα στιγμή μια χούφτα οντοτήτων (γιγαντιαίες εταιρείες ή ομίλοι συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων κρατών) υπαγορεύουν με τον έλεγχο των πολιτικών και στρατιωτικών το τι ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει. Σε αυτό το τρέχον σενάριο αυτό δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε ότι μάχες μεταξύ αυτών των ομάδων συμφερόντων είναι πιθανό να συμβούν και κάποια μέρα στο μέλλον κάποια οντότητα μπορεί να προσπαθήσει να τα ελέγχει όλα (σε μια καταστροφική μεγάλη αποτυχία).

Προβλέποντας το μέλλον, οραματιζόμαστε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν ελεύθερα να επικοινωνούν ηλεκτρονικά, χωρίς περιττές παρεμβάσεις τρίτων. Τόσο για τις κοινωνικές όσο και τις εμπορικές αλληλεπιδράσεις. Δεν υπάρχει κατασκοπεία και λογοκρισία, δεν υπάρχει περικοπή στις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών, δεν υπάρχουν ορυχεία ιδιωτικών πληροφοριών, χωρίς περιττούς μεσάζοντες. Ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι είναι οι πιο σημαντικοί από φορείς όπως εταιρείες και κράτη, ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι έχουν τις επιλογές και τα μέσα για να αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους. Αυτό είναι το όραμα του έργου του Fermat και για την επίτευξη αυτού του στόχου πρέπει πρώτα να χτιστεί το Διαδίκτυο των =Ατόμων.

Τι είναι το Διαδίκτυο των ατόμων;
Αυτό που χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τώρα είναι η άμεση επικοινωνία συσκευή με συσκευή, με τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε συσκευές τελικού χρήστη και τις εφαρμογές που χτίστηκαν για να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους απευθείας μέσω του Διαδικτύου, αλλά χωρίς να περάσει από το διαδίκτυο ή να απαιτείται καμία υπηρεσία από οποιαδήποτε εταιρεία ή ίδρυμα. Χρειαζόμαστε P2P εφαρμογές που μπορούν να τρέξουν ανεξάρτητα από οποιαδήποτε οντότητα. Το Διαδίκτυο των ατόμων είναι ένα σύνολο από P2P δίκτυα, που έχουν σχεδιαστεί για να είναι δυνατή η άμεση επικοινωνία συσκευής με συσκευή χρησιμοποιώντας εφαρμογές P2P. Ο κύριος σκοπός του δικτύου είναι να επιτρέψει στη συσκευή μου να συνδεθεί απευθείας στη συσκευή σας χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας εταιρείας κατά τη διαδικασία για την ίδρυση της σύνδεσης ή κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.
Ένα απο αυτά τα P2P δίκτυα είναι μια αλυσίδα συναλλαγών που τρέχει το συμβολικό σύστημα που απαιτείται για να δοθούν κίνητρα για τους φορείς εκμετάλλευσης για να τρέξει όλα τα στοιχεία των λοιπών δικτύων P2P που αποτελούν το Διαδίκτυο των ατόμων.
Καλούμε το νόμισμά μας IoP και την ύπαρξή του είναι αυτό που ανακοινώνουμε σήμερα εδώ.

IoP Χαρακτηριστικά Νομίσματος
 • Όνομα: IoP [Νόμισμα του Ίντερνετ των ανθρώπων]
 • Συντομογραφία: IoP
 • Τύπος Αλυσίδας: Από το bitcoin 0.13.x
 • Μέγιστος Αριθμός: 21 M
 • Προεξόρυξη: 10%
 • Κάτοχοι Προεξόρυξης: Άγγελος επενδυτές (2 γύρους πάνω από 2 χρόνια, η συνολική USD 650K επενδύσει). Ιδρυτές, νωρίς συνεισφέροντες έλαβε προ-εξορύσσεται μάρκες όπως πριμοδοτήσεων για τη συμβολή τους.
 • Χρόνος Εκτέλεσης Προγράμματος: 27 Μήνες. (Άρχισε Αυγ 2014).
 • Διαθέσιμα Νομίσματα: 2,109,000 περίπου χωρίς 525,000 χρονικά κλειδωμένα σε επίπεδο αλυσίδας. Τα κλειδωμένα χρονικά αυτά νομίσματα θα παραδωθούν σε 1, 2, 3 και 4 χρόνια απο τον Οκτ. του 2016.
 • Στόχος Αμοιβής Μπλόκ: 1 νόμισμα για εξορύκτες / δημιουργούς κάθε 2 λεπτά. Μηδέν έως 1 νόμισμα για Επιβεβαιωμένα Συμβόλαια κάθε 2 λεπτά (ψηφιζόμενα απο τους κατόχους νομισμάτων στην αλυσίδα. Σκεφτείτε το DASH)
 • Τωρινή Αμοιβή Μπλόκ: 1 νόμισμα για εξορύκτες κάθε 10 λεπτά. Είναι προγραμματισμένο να φτάσει τον Στόχο Αμοιβής Μπλόκ μετά από κάποια στάδια προγραμματισμού. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα εδώ εδώ με τον τίτλο “Token Issuing”.
 • Μηχανισμός Συναίνεσης Στόχου: Τυχαιοποιημένο Υβρίδιο PoS / PoW. Αναμένουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας στο δικό μας PoS / PoW υβριδικό μοντέλο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ με τίτλο “IoP Token System” .
 • Τρέχον Μηχανισμός Συναίνεσης: Προεγκριμένο Pow. Μέχρι να αναπτύξουμε το δικό μας μηχανισμό συναίνεσης που εκτελεί τακτικό Pow με τη συμμετοχή στην εξόρυξη να περιορίζεται σε προγραμματιστές και την κοινότητα τοπικών κεφαλαίων. Μόλις το μοντέλο συναίνεσης είναι έτοιμο, η εξόρυξη χωρίς περιορισμούς θα ξεκινήσει.
 • Κανόνες Μείωσης Ανταμοιβής: Ίδιοι με το bitcoin, κάθε 4 χρόνια.
Οι κάτοχοι νομισμάτων θα μπορούν να:
 • Προτείνουν έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το blockchain αφού εγκριθεί από συμβολική κατόχους.
 • Ψηφοφορία για τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την αλυσίδα.
 • Εκτέλεση IoP κόμβοι και να συμμετάσχουν στην ανταμοιβή των ορυχείων που αποδεικνύει τη συμμετοχή τους σε IOPS.
Κουπόνια σε μικρές ποσότητες (μικροπληρωμές) απαιτούνται επίσης για:
 • τελικούς χρήστες πρέπει να πληρώσουν Προφίλ Servers για να φιλοξενήσει το προφίλ τους στο Δίκτυο IoP.
 • Τελικούς χρήστες τους πρέπει να πληρώσουν για άλλες υπηρεσίες IoP δικτύου, όπως εγγύτητα και η φήμη.
 • Η χρηματοδότηση σε απευθείας σύνδεση ταυτότητά τους.
 • Σύνδεση με άλλους ανθρώπους.

Προπώληση, Χρηματοδότηση Πλήθους και Αγοραία Αξία Χρηματιστηρίου
Εμείς δεν σχεδιάζουμε μια Προπώληση. Δεν έχουμε σχέδια εκστρατείας Χρηματοδότησης Πλήθους. Το έργο δεν κρατάει νομίσματα. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουν ανεξάρτητοι. Οι αναπτυξιακοί πόροι μας εξασφαλίστηκαν από νωρίς σε πωλήσεις νομισμάτων μας στους επενδυτές με προ εξόρυξη νομισμάτων.
Σχεδιάζουμε να φέρουμε το νόμισμα IoP στην αγορά σύντομα - μετά από αυτή την ανακοίνωση. Αναμένουμε μια αγοραία αξία των $ 12 ανά νόμισμα, δεδομένου ότι ήταν η τελευταία τιμή που έλαβε κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του προγράμματος.

Κατάσταση Έργου
Το έργο ανέρχεται σε 27 μήνες. Το πρώτο έτος μια χούφτα άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το όραμα και το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής του συστήματος. Το δεύτερο έτος περισσότερα από εκατό άτομα συνεργάστηκαν για να αποδείξουν οτι η ιδέα ήταν βιώσιμη. Είμαστε τώρα στην αρχή του τρίτου έτους, που ήδη παράγει κώδικα ποιότητας παραγωγής. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών περιμένουμε να απελευθερωθούν σε όλο το Διαδίκτυο τα στοιχείων άνθρωποι (υπάρχουν πολλοί, και αυτό είναι ένα τεχνικά δύσκολο έργο). Από εκεί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε την εκκίνηση της οικονομίας P2P, τη δημιουργία εργαλείων και την πλευρά του πελάτη υποδομής προκειμένου να αναπτύξουν εύκολα εφαρμογές απο συσκευή σε συσκευή.

Χρηματοδότηση
Είμαστε χρηματοδοτούμενοι σήμερα από τους αγοραστές και τους (επενδυτές). Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών θα μεταβούμε σε μια Συμβολή Ψηφοφορία σαν του DASH και θα καταβάλλεται από την αλυσίδα με την έκδοση νέων νομισμάτων (η έκδοση πηγαίνει στους ανθρακωρύχων και ένα σημαντικό μέρος πηγαίνει σε όσους συνεισφέρουν στο εγκεκριμένο από τα νομίσματα τους ψηφίζοντας κατά τη διάρκεια της αλυσίδας). Έχουμε εισέλθει στην αγορά με την Εφαρμογή Νομίσματος απο τον Νοέμβριο του 2016.

Πηγές
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τους ακόλουθους πόρους:
 • Το άρθρο που θα σας εξηγήσει το Διαδίκτυο των ατόμων στο πλαίσιο του Bitcoin και Ethereum.
 • Σύνδεσμοι σε όλες τις διαθέσιμες πορτοφόλια IoP.
 • Σύνδεσμοι σε σημαντικά έγγραφα, όπως:
 • Διαδίκτυο των ατόμων λευκή βίβλος.
 • Απαιτήσεις λογισμικού Προδιαγραφές .
 • Fermat μακροπρόθεσμο όραμα λευκή βίβλος.
 • Διαδίκτυο των ατόμων παρουσίαση σε έγγραφο.
 • IoP Εξερευνητής Νομισμάτων μπορεί να βρεθεί εδώ.
 • Το όραμα του Ίντερνετ των Ανθρώπων σε παρουσίαση.
  Κάλεσμα για Δράση
  Σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παρακάτω έγγραφα σε αυτή τη σειρά, να έχουν μια καλύτερη κατανόηση του τι κάνουμε:
  • Η ιστοσελίδα μας είναι αυτή . Το τρέχον χαρακτήριστικό άρθρο μας θα σας δώσει το απαραίτητο πλαίσιο του έργου μας. Επίσης θα βρείτε εκεί συνδέσεις με την κάλυψη από τον τύπο που μπορεί να σας πει πώς οι δημοσιογράφοι ερμήνευσαν το έργο μας.
  • Η μορφή της παρουσίασης. Αυτό θα σας δείξει βήμα προς βήμα σε απλά αγγλικά τι χτίζουμε και γιατί.
  • Το όραμα του Ίντερνετ των ανθρώπων . Αυτό θα σου δώσει την ιδέα για το πώς ο κόσμος του IoP θα μοιάζει.
  • Το Ίντερνετ των ανθρώπων και η λευκή βίβλος. Αυτό θα σας δώσει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες. Αναμένουμε μια τεχνική επισκόπηση του έργου.
  • Οι Απαιτήσεις λογισμικού και οι Προδιαγραφές σε έγγραφο θα πάρετε με τις τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για να εφαρμόσουν στην πράξη τον κώδικα του κάθε συστατικού. Επίσης, θα σας δώσει κάποια αίσθηση για το πού είμαστε τώρα και τα σημερινά προβλήματα που συζητούνται.
  • Το μακροπρόθεσμο όραμα του Fermat λευκή βίβλος θα σας δώσει μια ιδέα του τι είναι πέρα από το Διαδίκτυο των ατόμων.
  Εκτός και αν έχουμε σε μεγάλο βαθμό ανεπιθύμητα μηνύματα, θα κρατήσουμε την πόρτα ανοιχτή για να μπορείτε να σχολιάσετε οποιοδήποτε από τα Έγγραφα Google.

  Σας ενθαρύνουμε να ρωτήσετε σε αυτό το νήμα ότι θέλετε για το Fermat.

  Αν σας αρέσει το έργο μας και θέλουν να υποστηρίξουν το όραμά μας, μπορείτε είτε να ενταχθείτε ή να χτίσετε μια Τοπική Ομάδα Fermat (με την πιθανότητα εξόρυξης αν επιθυμείτε) ή να αγοράσετε IoP Νομίσματα όταν φτάσουν στην αγορά (σύντομα).


  Το Νήμα στην Γλώσσα σας:
  Γαλλικά (Fermat Κεφάλαιο Μαρόκκο): https://bitcointalk.org/index.php?topic=1679515.0

  Έχουμε ήδη μια εντυπωσιακή λίστα των Fermat κεφάλαια που μπορείτε να συνδεθείτε, εάν θέλετε να ενωθούν μαζί μας και να μάθουν κάτι για την επερχόμενη «πραγματική οικονομία κοινής χρήσης" από Φέρμα και το Interent Ατόμων:

  Ημερομηνία: 23/11/2016

  Fermat Ολλανδία
  Fermat Σουηδία
  Fermat Κροατία
  Fermat Τουρκία
  Fermat Ινδονησία
  Fermat Κιργιστάν
  Fermat Ιαπωνία
  Fermat Γερμανία
  Fermat Ουγγαρία
  Fermat Πολωνία
  Fermat Ρουμανία
  Fermat Μαρόκκο
  Fermat Αυστρία
  Fermat ΗΠΑ, Ιντιάνα
  Fermat Πακιστάν
  Fermat Ρωσία
  Fermat ΗΠΑ, Νέα Υόρκη
  Fermat Λευκορωσία
  Fermat Κίνα
  Fermat Βόρεια Αφρική
  Fermat ΗΠΑ, Καλιφόρνια[/list]

   

  Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services