click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: KarmaToken - Το Karma στο Counterparty  (Read 807 times)

killerjoegreece

  • Guest
KarmaToken - Το Karma στο Counterparty
« on: November 03, 2016, 11:34:30 AM »
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ.


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ KARMA

Την κρυπτοκοινότητα, που έχει στόχο τις σωστές πράξεις στη σωστή στιγμή.




Η αποστολή του KarmaToken's είναι να παρέχει ένα κρυπτονόμισμα με βάση την κοινωνία των ομοϊδεάτων ανθρώπων που οδηγείται από το πάθος για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και στον χαρακτήρα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια τεχνολογία χωρίς την αρετή του καλού χαρακτήρα πίσω από αυτή, δεν είναι ο σωστός δρόμος για την πρόοδο, αλλά ένα εμπόδιο σε αυτόν. Ως εκ τούτου, το KarmaToken στοχεύει να παρέχει την αναγκαία εναλλακτική λύση για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων που έχουν κουραστεί να βλέπουν την τεχνολογία της αλυσίδας να χρησιμοποιείται για να εξαπατηθεί κόσμος και να απογοητευθούν πολλοί άνθρωποι από κακούς παράγοντες στον κρυπτόκοσμο. Θα επιδιώξουμε επίσης την περαιτέρω διάδοση της γνώσης των κρυπτονομισμάτων στη νεότερη γενιά, η ανάπτυξη τους σε καλύτερους κρυπτο χρήστες και τα μέλη της κοινότητας αυτής για την ανάπτυξη της νέας οικονομίας των πραγμάτων. Όλα αυτά με ένα βιώσιμο τρόπο.

KarmaToken θα είναι η όαση του καλού κάρμα, μέσα από τη σκληρή έρημο της κρυπτο χώρας. Όπου η σημασία του κάθε μέλους της κοινότητας έρχεται για πρώτη φορά πριν την σημασία της τεχνολογίας, τη σημασία του λαού και περισσότερο από τη σημασία του νομίσματος, τη σημασία της στην πραγματικότητα να κάνει καλό και όχι μόνο να φαίνεται καλό.

Στο KarmaToken οι ηγέτες της κοινότητας θα αποτελούνται από ανθρώπους που είναι αφιερωμένοι στο προαναφερθέν όραμα. Οι δραστηριότητες της κοινότητας θα πρέπει να ενθαρρύνονται, και να γίνονται με τον πιο οργανωμένο τρόπο σε μια αποκεντρωμένη κοινωνία, θα πρέπει να γίνονται όλα με ενθουσιασμό για το καλό όλων και όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη διαφάνεια.

Το KarmaToken ως κοινότητα θα είναι στην πρώτη γραμμή των κρυπτονομισμάτων με βάση την ανθρωπιστική κίνηση, παντρεύοντας τα έργα που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών του ανθρώπου. Βαρύνουσα σημασία για τον πραγματικό πλούτο μας, που δεν έγκειται στο πόσα έχουμε δικά μας και το πόσα λεφτά βγάζουμε, αλλά από το πόσα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε και να μοιραστούμε. Γνωρίζοντας ότι, ενώ το κακό γεννά το κακό, είναι επίσης αναμφισβήτητα αληθινό, ότι η καλοσύνη γεννά ευγένεια. Ότι η αδράνεια στο πρόσωπο της ανάγκης είναι κακό.

Με λίγα λόγια τι είναι το KarmaToken?
Το KarmaToken παρέχει την ευκαιρία για τους ενθουσιώδεις χρήστες των κρυπτονομισμάτων να γίνουν κομμάτι μιας ενεργής κοινότητας που μεγαλώνει, που οχι μόνο αυξάνει σε αξία αλλά επίσης βοηθάει και άλλους που έχουν ανάγκς. Όλα αυτά κάνωντας χρήση της αλυσίδας συναλλαγών.

Σαν επενδυτής, γιατί θα πρέπει να αναλογιστώ το KarmaToken?
Το KarmaToken θα στοχεύσει σε πολλά και διαφορετικά έργα που θα του παρέχουν την δυνατότητα στους χρήστες του να λάβουν τετραμηνιαία μπόνους μετοχών που θα διανεμηθούν μέσω του Counterparty. Όλες οι δραστηριότητες της κοινότητας θα σπρώξουν την τιμή να ανέβει. Η ζήτηση θα αυξηθεί όσο περισσότεροι χρήστες καταλάβουν τι νομίσματα έχουν και τα πλεονεκτήματα που θα λάβουν. Αυτά τα νομίσματα θα είναι η βάση πρόσκλησης για τα μελλοντικά σχέδια της κοινότητας και τις ψηφοφορίες.

Σαν ένας χρήστης κρυπτονομισμάτων, γιατί πρέπει να λάβω υπόψιν μου του KarmaToken?
Η τεχνολογία της αλυσίδας συναλλαγών αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην πραγματική ζωή και οι τεχνολογικές προόδοι μέχρι στιγμής όλες έχουν στόχο να κάνουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ευκολότερη μέσα απο την αλυσίδα συναλλαγών και τις τεχνολογίες τις οποίες αυτή παρέχει. Έχοντας το KarmaToken και συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της κοινότητας θα δώσει πραγματική σημασία στο άτομα και θα γίνετε μάρτυρες του πως η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό της ζωής και των ανθρώπων.

Σαν ένας μη χρήστης κρυπτονομισμάτων, γιατί να μου αρέσει το KarmaToken?
Ένας απο τους βασικούς στόχους του KarmaToken σαν κοινότητα είναι να κάνει την εισαγωγή στον χώρο των κρυπτονομισμάτων εύκολο και αστείο και όσο πιο καλό γίνεται. Σε όσο περισσότερους ανθρώπους αρέσει το έργο μας τόσο περισσότεροι θα μπούν στην κοινότητα και θα μάθουν για την αλυσίδα. Όλοι κερδίζουν.

Σαν κάτοχος KARMA, γιατί πρέπει να το ανταλλάξω με KarmaToken?
Το KarmaToken είναι το νέο KARMA, χωρίς τα προβλήματα του παλαιού. Είναι το σωστό βήμα απο άποψη τεχνολογίας και κοινότητας. Το KarmaToken ενσωματώνει όλα τα ιδανικά και τις καλές ιδέες του KARMA και θα τις υλοποιήσει. Χωρίς να είναι υποχρεωμένοι οι κάτοχοι του KARMA να κάνουν μετατροπή, μια απλή σύγκριση της κατάστασης του KARMA και του KarmaToken θα δείξει ξεκάθαρα ότι η κίνηση αυτή είναι προς τον συμφέρον τους. Το KARMA αυτές τις μέρες δεν έχει βασικό προγραμματιστή και κανένας δεν φτιάχνει κάτι με αξία. Έχει προγραμματιστεί να παράξει 10,000 νομίσματα ανα λεπτό χωρίς σταματημό για πάντα δημιουργώντας τεράστιο πληθωρισμό για ένα νόμισμα χωρίς χρήση. Έχει πάρα πολλά νομίσματα. Και του λείπουν βασικά στοιχεία που το κάνουν αδύνατο να συμετάσχει σε σχετικά κρύπτο έργα. Το Karma δεν έχει φορητό πορτοφόλι που είναι πολύ σημαντικό στον αναπτυσόμενο φορητό κόσμο. Στην πραγματικότητα κανένας δεν ενδιαφέρεται για το KARMA τόσο που έφτασε σε τιμή 0.00000003 LTC(Μόνο η αλλαγή έφερε ένα προσωρινό ενδιαφέρον που θα σταματήσει σύντομα). Όλα αυτά λύνονται με το KarmaToken. Την ίδια στιγμή τα σχέδια δίνουν έμφαση στο νόμισμα και την κοινότητα του KarmaToken. Ενθαρύνουμε όλους τους κατόχους KARMA να έρθουν μαζί μας, θα θέλαμε να εργαστούμε για μια "Καλή Κοινωνία του KARMA".



Πώς μπορείτε να πάρετε KarmaToken?

• Πρώτον αν έχετε KARMA που είναι βασισμένο στο scrypt μπορείτε να το ανταλλάξετε με την ισχύουσα τιμή στα ανταλλακτήρια.
• Μπορείτε να τα πάρετε απο αυτόματα μηχανήματα στο Ίντερνετ όπως επίσης και στο swapbot και το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο του Counterparty.
• Λάβετε μερικά δωρεάν KarmaToken με το να συμμετάσχετε σε εκστρατείες μετάφρασης και δωρεές ή άλλες δραστηριότητες που θα γίνουν αργότερα.
• Θα υπάρξει μια λήψη απο αέρος σε μερικά μέλη που κρατούν νομίσματα του Counterparty.



Γεγονότα με Καθορισμένες Ημερομηνίες

• Μεταφορά απο το KARMA στο KarmaToken - Νοε. 02, 2016 μέχρι Ιανουαρίου 25, 2017
• Άνοιγμα της νέας Ιστοσελίδας
http://www.karmatoken.net/ για το KarmaToken και το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Νοε. 02, 2016

• KarmaToken Επίσημος Διαγωνισμός Λογοτύπου- Νοε. 14, 2016 - Νοε. 28, 2016
• Υπογραφή/Tweet/Share/Like/Διαφήμιση εκστρατεία..
• Αεροδιακομιδή του KarmaToken σε συγκεκριμένους κατόχους νομισμάτων Counterparty - Δεκ. 03, 2016 μέχρι Δεκ. 09, 2016
• Επίσημος Διαγωνισμός Εισαγωγικού Βίντεο HD - Δεκ. 10, 2016 μέχρι Ιανουάριο 10, 2017.
• Εκκίνηση μη κερδοσκοπικού ιδρύματος - Ιανουάριος 2017
• Επίσημη χρηματοδότηση για φιλανθρωπικές δράσεις της Κοινότητας-Ιανουάριος 15, 2017
• Ανακοίνωση του Εισοδήματος του KarmaToken μέσω της εφαρμογής για κινητά - Ιανουάριος 26, 2017
• Δημιουργία των νόμων του KarmaToken - Ιανουάριος 2017
• Εκλογή των πρώτων Κοινοτικών Διαχειριστών του KarmaToken - Ιανουάριος 2017
• Ανακοίνωση της πρώτης φιλανθρωπικής δράσης - Φεβρουάριος 07, 2017
• Ανακοίνωση του 2ου Εισοδήματος του KarmaToken μέσω της εφαρμογής για κινητά - Φεβρουάριος 26, 2017
• Διανομή του Κοινοτικού Τετραμηνιαίου Μπόνους του KarmaToken - Μάρτιος 31, 2017 (Θα περιλαμβάνει τα μπόνους των προηγούμενων μηνών)

Ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες της κοινότητας που μπορεί να προγραμματιστούν για την παραπάνω περίοδο.







KARMA ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΞΕΚΙΝΑ 02 Νοεβρίου, 2016 at 09.00 ώρα CET; ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 25 Ιανουαρίου, 2017 09.00 ώραCET


Technical Specifications
• Όνομα: KARMATOKEN
• Συνολικά Νομίσματα: 18,400,000
• Συντομογραφία: KTN
• Πλατφόρμα: Counterparty
• Μέθοδος Διανομής: Μετατροπή Karma, Δωρεές, Χαρίσματα, Λήψη απο αέρος
• Πορτοφόλια: Counterparty Σέρβερ (https://counterwallet.io/), Indiesquare Σέρβερ (https://wallet.indiesquare.me/) για κινητά.
• Αμοιβή Προγραμματιστή: 12.5% του νομίσματος
• Ιστοσελίδα: http://www.karmatoken.net/
• Χώρος Κοινότητας: https://karmasociety.slack.com/messages/general/


KarmaToken Σχέδιο Διανομής
• For Karma holders  (1)                                      : 9,200,000 νομίσματα
• Ποσόν Αεροδιακομιδής  (2)                             : 4,600,000 νομίσματα- 25% των συνολικών νομισμάτων
• Διαφήμιση/Δημόσιες Σχέσεις/Πληρωμές (3)                : 2,300,000 νομίσματα- 12.5% των συνολικών νομισμάτων
• Επιχειρήσεις και ανάπτυξη/Ποσόν Πληρωμών (4) : 2,300,000 νομίσματα- 12.5% των συνολικών νομισμάτων



Η απελευθέρωση του Ταμείου θα περιοριστεί στο 1% την καθημερινή του συνολικού υπολοίπου που κατέχονται από τους ηγέτες της κοινότητας. Για παράδειγμα, εάν το συνολικό υπόλοιπο μετά από όλες τις δραστηριότητες διανομής είναι 4.600.000, καθημερινά χρηματοδότηση από αυτό το ποσοστό δεν μπορεί να υπερβαίνει την πώληση των 46.000 KarmaToken. Αυτό έχει τεθεί σε εφαρμογή για την προστασία του ταμείου και της ρευστότητας της token στην αγορά. Με τα παραπάνω κονδύλια χρηματοδότησης, η βιωσιμότητα των κοινοτικών προγραμμάτων θα διασφαλιστεί για τουλάχιστον 2 χρόνια από τώρα, με δυνατότητα βιωσιμότητας θα πρέπει να επιτευχθεί με τη βοήθεια των πλακόστρωτο διάφορα έργα δημιουργίας εισοδήματος.


Για προσφορές μεταφράσεων επικοινωνήστε με το [email protected], η αμοιβή είναι 500 KarmaTokens.

Δεσμευμένες μεταφράσεις του Νήματος και της Δεύτερης Ανάρτησης:
Ιταλικά(Author: shiorichan)
Φιλλιπινέζικα(Author: east)
Ινδονησίας(Author: moroseneng)
Ελληνικά(Author: kostas)
Ρώσικα(Author: knobson)







ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ.

killerjoegreece

  • Guest
Re: KarmaToken - Το Karma στο Counterparty
« Reply #1 on: November 03, 2016, 11:34:45 AM »
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ KARMA ΣTO KARMATOKEN


ΒΗΜΑ 01 - Φτιάξτε ένα πορτοφόλι Counterparty, αντιγράψτε τις 12 λέξεις κλειδιά, και επικολήστε τις σε ένα έγγραφο του σημειωματάριου και στείλτε το με μέιλ το ασφαλές 2FA μέιλ όπως το gmail σας. Διατηρήστε το σημειωματάριο για τα επόμενα βήματα. Αγνοήστε το "QUICK ACCESS URL FOR MORE SECURITY".

https://counterwallet.io/ (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το CHROME)



ΒΗΜΑ 02 - Μπείτε στο πορτοφόλι σας στο Counterparty για να δείτε διεύθυνση, η οποία θα τα λάβει KarmaToken σας αργότερα. Αντιγράψτε τη διεύθυνση αυτή και επικολλήστε τη σε ένα έγγραφο σημειωματάριου για εύκολη πρόσβαση όταν τη χρειάζεστε. Παρακάτω είναι η διαδικασίας  βήμα-προς-βήμα για το πώς να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι αντισυμβαλλομένου και πού να βρείτε τη διεύθυνση σας.

      Διαλέξτε το σέρβερ του πορτοφολιού σας Counterparty απο το https://counterwallet.io/ με το Chrome
     

      Πατήστε "CREATE NEW WALLET"
     

      Αποθηκεύστε τις 12 λέξεις και στείλτε τις με μέιλ
     

      Αγνοήστε το "QUICK ACCESS URL fo better security"
     

      Επικολλήστε τις 12 λέξει κλειδί στο νέο Counterparty πορτοφόλι σας
     

      Μέσα στο νέο πορτοφόλι Counterparty
     

      Στην τοποθεσία του πορτοφολιού του Counterparty (την πρώτη διεύθυνση απο τις πολλές)
     


ΒΗΜΑ 03 - Επισκευτείται την σελίδα αλλαγής του KARMA και αντιγράψτε την διεύθυνση σας KARMA που θα στείλετε τα  KARMA για την μετάβαση.

http://www.karmatoken.net/karma-to-karmatoken



ΒΗΜΑ 04 - Στείλτε όλα τα KARMA στην διεύθυνση που αντιγράψατε πρίν και να θυμάστε οτι μπορείτε να στείλετε μέχρι 99,999,999 και πρείπει να μετρήσετε πόσες αποστολές κάνατε. Τα πορτοφόλια του KARMA μπορούν να βρεθούν παρακάτων: http://easteagle13.wixsite.com/karma/wallets
ΣΗΜΕΙΩΣΗ* Αν το πορτοφόλι σας δεν συγχρονίζει πατήστε HELP >> DEBUG WINDOW και εκέι πατήστε την καρτέλα CONSOLE. αντιγράψτε και επικολλήστε τους παρακάτω κόμβους, έναν σε κάθε γραμμή.

πατήστε HELP >> DEBUG WINDOW και εκέι πατήστε την καρτέλα CONSOLE και γράψτε:
addnode 54.234.181.73:9432 add
addnode 204.246.67.106:9432 add
addnode 188.165.2.147:9432 add
addnode 23.254.97.16:9432 add

      Πατήστε HELP στο μενού του KARMA πορτοφολιού
     

      Πατήστε DEBUG >> CONSOLE
     

      Επικολλήστε του κόμβους όπως παραπάνω έναν τη φορά και πατήστε ENTER
     

Περιμένετε λίγο για να συγχρονιστεί το πορτοφόλι.

     


ΒΗΜΑ 05 - Όταν έχετε κάνει την τελευταία αποστολή, αντιγράψτε το αναγνωριστικό συναλλαγής (ΑΦΜ) της τελευταίας αποστολής και να τον επικολλήσετε ξανά σε ένα έγγραφο σημειωματάριο για εύκολη πρόσβαση αργότερα.



ΒΗΜΑ 06 - Τώρα θα υπογράψει ένα μήνυμα, χρησιμοποιώντας ΚΑΡΜΑ πορτοφόλι σας. Κάντε κλικ στο Αρχείο επιλέξετε την υπογραφή του μηνύματος, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επικολλήστε τη διεύθυνση αντισυμβαλλόμενου σας, φροντίζοντας να υπάρχει κανένα λευκό κενό πριν ή μετά από τη διεύθυνσή σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου με το "MESSAGE SIGN". Θα υπάρξει κάποια τυχαία χαρακτήρες που θα εμφανιστεί στο κουτί με τίτλο "υπογραφή", αντιγράψτε ότι η υπογραφή σε ένα έγγραφο σημειωματάριο, για εύκολη πρόσβαση αργότερα.

      Κάντε κλίκ στο FILE στο μενού του KARMA και μετά κλίκ στο SIGN MESSAGE
     

      Βάλτε την διεύθυνση σας KARMA στο πεδίο που φαίνεται παρακάτω:
     

     

     

      Βάλτε την διεύθυνση του Counterparty εκεί που θέλετε να σταλούν τα KarmaToken σας
     

      Πατήστε "SIGN MESSAGE" για να λάβετε το SIGNATURE
     
      Αντιγράψτε την υπογραφή σας και να το επικολλήσετε στο σημειωματάριο σας για εύκολη πρόσβαση αργότερα.
     



ΒΗΜΑ 07 - Ελέγξτε την ημερομηνία που στέλνετε το κάρμα σας, παραπομπή που χρονολογούνται με τα χρονοδιαγράμματα ΠΟΣΟΣΤΟ παρακάτω. Υπολογίστε τον αριθμό των KarmaToken θα λάβετε με διαίρεση των συνολικών ΣΤΑΛΕΙ το κάρμα σας με 10.000, στη συνέχεια, πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα με την τιμή. Αντιγράψτε και επικολλήστε το αποτέλεσμα σε ένα έγγραφο σημειωματάριο για εύκολη πρόσβαση αργότερα.




ΒΗΜΑ 08 - Τώρα είστε έτοιμοι να συμπληρώσετε την αίτηση μορφή μετανάστευσης που βρίσκεται στη σελίδα της μετανάστευσης. Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία, κάντε διπλό ελέγχουν την ακρίβεια των στοιχείων σας για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα αργότερα.
http://www.karmatoken.net/karma-to-karmatoken


Συγχαρητήρια! Αφού έχετε κάνει τα παραπάνω βήματα, απλά πρέπει να περιμένετε για 3-5 ημέρες και KarmaToken σας θα σταλεί στη διεύθυνση αντισυμβαλλομένου που δώσατε, αμέσως μετά τη διαδικασία επαλήθευσης θα γίνει αυτό. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη συμμετοχή στη νέα ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑRMA.





 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services