click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Blockchain Powered AI -ekosysteemi globaaleille AI-markkinoille  (Read 454 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Mikä on WitLink?

WitLink on lohkoketjuinen markkinapaikka, jossa ammattilaiset, tekoälyvalmentajat, opiskelijat ja kaikki tekoälyn harrastajat voivat tarjota palvelujaan yrityksille. WitLinkin tehtävänä on kehittää hajautettu markkinapaikka, jossa tekoäly- ja koneoppimisasiantuntijat voivat vapaasti tarjota palveluitaan ja ansaita rahaa vastineeksi. WitLink hyödyntää avoimen lähdekoodin ja hajautettuja verkkoja tämän ylellisen ajatuksen saavuttamiseksi.

WitLinkin protokolla auttaa teknologiayrityksiä ja yrityksiä yleensä hyödyntämään AI- ja ML -asiantuntijoiden maailmanlaajuista lahjakkuutta. Siten he voivat vapaasti käyttää tekoälyratkaisuja, jotka on räätälöity ratkaisemaan heidän liiketoimintahaasteensa. WitLink -ekosysteemi koostuu WitLink Marketplacesta, WitLink -valmiudesta, WitLink Computingista ja WitLink Learnista.

WitLinkissä on tunnus, jonka symboli on "WAI". Tämä tunnus on alkuperäinen valuutta, jolla käyttäjät voivat ostaa tavaroita ja palveluita WitLink -protokollalla. POS -tunnusten haltijat palkitaan WAI -tunnuksella toiminnastaan ​​WitLink -alustalla. Lisäksi tunnusta voidaan käyttää alustamaksujen ja muiden tavaroiden ja palvelujen maksamiseen. Voidaan käyttää myös sijoittamiseen tai arvon säilyttämiseen.

WitLink -tehtävä

WitLink pyrkii ratkaisemaan huipputeknologia-alan osaamisvajeen, kalliit ja turvattomat laskentaresurssit, rajoitetut tekoälyn koulutusohjelmat, ML-pyrkijät ja asettamaan tekoälyasiantuntijat/ratkaisut/laskentatehon helposti kaikenkokoisille yrityksille ja korjaamaan kulttuurin, jossa suuret teknologiayritykset hallitsevat tätä alaa.

WitLink mullistaa pilvipalveluteollisuuden lohkoketjun avulla. Ne tarjoavat turvallisen ekosysteemin, jossa tietojen luottamuksellisuutta kunnioitetaan, ja alentavat pilvipalvelukustannuksia ekosysteemin hajautetun verkon vuoksi. Tiedeyhteisö osoittaa suurta kiinnostusta tätä hanketta kohtaan! Useita luottamuksellisia strategisia kumppanuuksia tapahtuu (tutkimuslaitokset, yliopistot ja suuret yritykset)
Niiden ydinpilarit ovat: hajauttaminen, luottamuksellisuus, korkea saatavuus

WitLink varoittaa käynnistämästä oman NFTS: n alkuperäisen käyttöönotonsa lopussa, jolloin sen tunnuksen haltijat voivat ostaa NFT: t sen tunnuksilla, jotka ovat ensimmäinen laatuaan.

Ole osa tulevaisuutta WitLinkin avulla

Kuka tahansa voi osallistua WitLink-projektiin joko taitotiedolla ja asiantuntemuksella tai ekosysteemissä kiertävillä resursseilla, kaivostoiminnalla tai panostusmerkeillä kaikkien toimijoiden toiminnan rahoittamiseksi.

Ole osa tulevaisuutta WitLinkin avulla. Rekisteröidy täältä ostaaksesi tunnuksia 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Verkkosivusto: https://witlink.ai/
Valkoinen paperi: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink on esillä osoitteessa 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink


 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services