click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: „Witlink.ai“- „Blockchain Powered AI“ ekosistema pasaulinei AI rinkai  (Read 467 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Kas yra „WitLink“?

„WitLink“ yra „blockchain“ varoma rinka, kurioje profesionalai, AI treneriai, studentai ir visi AI entuziastai gali pasiūlyti savo paslaugas įmonėms. „WitLink“ misija yra sukurti decentralizuotą rinką, kurioje dirbtinio intelekto ir mašinų mokymosi ekspertai galėtų laisvai siūlyti savo paslaugas ir už tai užsidirbti pinigų. „WitLink“, siekdama šios kilnios idėjos, naudoja atvirojo kodo ir decentralizuotus tinklus.

„WitLink“ protokolas padės technologijų įmonėms ir apskritai įmonėms patekti į pasaulinį AI ir ML ekspertų talentų fondą. Taigi jie galės laisvai naudotis dirbtinio intelekto sprendimais, pritaikytais spręsti jų verslo iššūkius. „WitLink“ ekosistemą sudaro „WitLink Marketplace“, „WitLink ready“, „WitLink Computing“ ir „WitLink Learn“.

„WitLink“ turi žetoną su simboliu „WAI“. Šis raktas yra gimtoji valiuta, kurią vartotojai gali naudoti pirkdami prekes ir paslaugas pagal „WitLink“ protokolą. POS žetonų turėtojai bus apdovanoti WAI žetonu už savo veiklą „WitLink“ platformoje. Be to, prieigos raktas gali būti naudojamas platformos mokesčiams ir kitoms prekėms bei paslaugoms apmokėti. Taip pat gali būti naudojamas investicijoms arba vertei išsaugoti.

„WitLink“ misija

„WitLink“ tikslas-pašalinti talentų atotrūkį pažangiausių technologijų srityje, brangius ir nesaugius skaičiavimo išteklius, ribotas AI mokymo programas, ML siekiančius asmenis ir padaryti, kad dirbtinio intelekto ekspertai/sprendimai/skaičiavimo galia būtų lengvai prieinami įvairaus dydžio įmonėms, ištaisant kultūrą, kurioje Didžiosios technologijų įmonės kontroliuoja šią sritį.

„WitLink“ per „blockchain“ sukuria revoliuciją debesų kompiuterijos pramonėje. Jie užtikrins saugią ekosistemą, kurioje labai gerbiamas duomenų konfidencialumas, o dėl decentralizuoto ekosistemos tinklo sumažės debesų kompiuterijos išlaidos. Mokslo bendruomenė rodo didelį susidomėjimą šiuo projektu! Vyksta daug konfidencialių strateginių partnerysčių (mokslinių tyrimų institutai, universitetai ir didelės įmonės)
Jų pagrindiniai ramsčiai yra šie: decentralizacija, konfidencialumas, didelis prieinamumas

„WitLink“ suteikia galimybę pradėti savo NFTS pradinio išleidimo pabaigoje ir leisti savo žetonų turėtojams įsigyti savo NFT su savo žetonais, kurie bus pirmieji tokio pobūdžio.

Būkite ateities dalimi su „WitLink“

Kiekvienas gali prisidėti prie „WitLink“ projekto, turėdamas žinių ir patirties, arba turėdamas išteklių, kasybos ar statymo žetonų, cirkuliuojančių ekosistemoje, kad finansuotų visų dalyvių operacijas.

Būkite ateities dalimi su „WitLink“. Norėdami įsigyti žetonų, užsiregistruokite čia 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Svetainė: https://witlink.ai/
Baltoji knyga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

„WitLink“ rodomas 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services