click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Blockchain Powered AI ökosüsteem globaalsele AI turule  (Read 466 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Mis on WitLink?

WitLink on plokiahela jõul töötav turg, kus spetsialistid, tehisintellekti koolitajad, õpilased ja kõik tehisintellekti entusiastid saavad ettevõtetele oma teenuseid pakkuda. WitLinki missioon on arendada detsentraliseeritud turg, kus tehisintellekt ja masinõppe eksperdid saavad vabalt oma teenuseid pakkuda ja selle eest raha teenida. Selle kõrge idee saavutamiseks kasutab WitLink avatud lähtekoodiga ja detsentraliseeritud võrke.

WitLinki protokoll aitab tehnoloogiaettevõtetel ja ettevõtetel üldiselt osaleda AI ja ML ekspertide ülemaailmses talentide kogumis. Seetõttu pääsevad nad vabalt juurde AI lahendustele, mis on kohandatud nende äriprobleemide lahendamiseks. WitLinki ökosüsteem koosneb WitLinki turuplatsist, WitLink valmis, WitLink Computing ja WitLink Learn.

WitLinkil on märk sümboliga "WAI". See märk on emakeelne valuuta, mida kasutajad saavad kasutada WitLinki protokolli kaudu kaupade ja teenuste ostmiseks. POS -märgi omanikke premeeritakse WAI -märgiga nende tegevuse eest WitLinki platvormil. Lisaks saab märki kasutada platvormitasude ning muude kaupade ja teenuste tasumiseks. Võib kasutada ka investeerimiseks või väärtuse salvestamiseks.

WitLinki missioon

WitLinki eesmärk on lahendada tipptehnoloogilises ruumis talentide puudus, kallid ja ebaturvalised arvutusressursid, piiratud koolitusprogrammid tehisintellektile, ML-i taotlejatele ning teha tehisintellekti eksperdid/lahendused/arvutusvõimsus igas suuruses ettevõtetele kergesti kättesaadavaks, parandades kultuuri, kus suured tehnoloogiaettevõtted kontrollivad seda valdkonda.

WitLink muudab pilvandmetööstust plokiahela kaudu. Need pakuvad turvalist ökosüsteemi, kus andmete konfidentsiaalsust austatakse kõrgelt, vähendades samal ajal ökosüsteemi detsentraliseeritud võrgustiku tõttu pilvandmetöötluse kulusid. Teadusringkond näitab selle projekti vastu suurt huvi! Toimub palju konfidentsiaalseid strateegilisi partnerlusi (uurimisinstituudid, ülikoolid ja suured ettevõtted)
Nende põhisammad on: detsentraliseerimine, konfidentsiaalsus, kõrge kättesaadavus

WitLink varjab valgust oma NFTS -i käivitamisel oma esialgse turuletoomise lõpus, lubades oma ˛etooniomanikel osta oma NFT -d koos oma märkidega, mis on esimene omataoline.

Ole osa tulevikust koos WitLinkiga

Igaüks saab anda oma panuse WitLinki projekti kas oskusteabe ja asjatundlikkusega või kasutades ökosüsteemis ringlevaid ressursse, kaevandamis- või panustamismärke, et rahastada kõigi osalejate tegevusi.

Olge WitLinki abil osa tulevikust. Märkide ostmiseks registreeruge siin 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Veebisait: https://witlink.ai/
Valge raamat: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink on saadaval saidil 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services