click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- AI ekosustav s blok-lancem za globalno tržište umjetne inteligencije  (Read 759 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Što je WitLink?

WitLink je tržište pokrenuto blockchainom na kojem profesionalci, treneri umjetne inteligencije, studenti i svi entuzijasti umjetne inteligencije mogu ponuditi svoje usluge poduzećima. Misija WitLinka je razviti decentralizirano tržište na kojem stručnjaci za umjetnu inteligenciju i strojno učenje mogu slobodno ponuditi svoje usluge i zaraditi novac zauzvrat. WitLink koristi otvorene i decentralizirane mreže za postizanje ove uzvišene ideje.

WitLinkov protokol pomoći će tehnološkim tvrtkama i poduzećima općenito u uključivanju u globalnu bazu talenata stručnjaka za umjetnu i umjetnu inteligenciju. Kao takvi, slobodno će pristupiti AI rješenjima prilagođenim za rješavanje njihovih poslovnih izazova. Ekološki sustav WitLink sastoji se od WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing i WitLink Learn.

WitLink ima žeton sa simbolom "WAI." Ovaj je token izvorna valuta koju korisnici mogu koristiti za kupnju robe i usluga putem protokola WitLink. Vlasnici POS tokena bit će nagrađeni tokenom WAI za svoje aktivnosti na platformi WitLink. Osim toga, token se može koristiti za plaćanje pristojbi platforme i druge robe i usluga. Također se može koristiti u investicijske svrhe ili za pohranu vrijednosti.

Misija WitLink

WitLink ima za cilj riješiti jaz u talentima u najsuvremenijem tehnološkom prostoru, skupe i nesigurne računalne resurse, ograničene programe obuke za AI, kandidate za ML i učiniti stručnjake/rješenja/računalnu moć umjetne inteligencije lako dostupnim poduzećima svih veličina, ispravljajući kulturu u kojoj velike tehnološke tvrtke kontroliraju ovo polje.

WitLink revolucionira industriju računalstva u oblaku putem blockchaina. Oni će osigurati siguran ekosustav u kojem se visoko poštuje povjerljivost podataka, dok će smanjiti troškove računalstva u oblaku zbog decentralizirane mreže ekosustava. Znanstvena zajednica pokazuje veliki interes za ovaj projekt! Događaju se mnoga povjerljiva strateška partnerstva (istraživački instituti, sveučilišta i velike tvrtke)
Njihovi temeljni stupovi su: decentralizacija, povjerljivost, visoka dostupnost

WitLink osvjetljava lansiranje vlastitog NFTS -a na kraju svog početnog uvođenja dopuštajući svojim vlasnicima tokena da kupe njegove NFT -ove sa svojim žetonima koji će biti prvi te vrste.

Budite dio budućnosti uz WitLink

Svatko može pridonijeti projektu WitLink, bilo znanjem i stručnošću, bilo resursima, rudarstvom ili žetonima za ulaganje koji cirkuliraju u ekosustavu za financiranje operacija unutar svih aktera.

Budite dio budućnosti s WitLinkom. Registrirajte se ovdje za kupnju žetona 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Web stranica: https://witlink.ai/
Bijela knjiga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink je predstavljen na 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services