click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Екосистема на AI с блокчейн за глобалния п  (Read 458 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Какво е WitLink?

WitLink е пазар, задвижван от блокчейн, където професионалисти, обучители на AI, студенти и всички ентусиасти на AI могат да предложат своите услуги на предприятията. Мисията на WitLink е да развие децентрализиран пазар, където експертите по изкуствен интелект и машинно обучение могат свободно да предлагат своите услуги и да печелят пари в замяна. WitLink използва децентрализирани мрежи с отворен код, за да постигне тази възвишена идея.

Протоколът на WitLink ще помогне на технологичните компании и предприятията като цяло да се включат в глобалния фонд от таланти на експерти по изкуствен интелект и борба с правата на човека. Като такива те ще имат свободен достъп до решения за AI, които са пригодени да решават техните бизнес предизвикателства. Екосистемата WitLink се състои от WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing и WitLink Learn.

WitLink има жетон със символа „WAI“. Този знак е родната валута, която потребителите могат да използват за закупуване на стоки и услуги по протокола WitLink. Притежателите на POS токени ще бъдат възнаградени с WAI токен за дейностите си в платформата WitLink. Освен това жетонът може да се използва за плащане на такси за платформа и други стоки и услуги. Може да се използва и за инвестиционни цели или за съхраняване на стойност.

Мисията на WitLink

WitLink има за цел да преодолее пропастта в таланта в авангардното технологично пространство, скъпите и несигурни изчислителни ресурси, ограничените програми за обучение за кандидати за AI, ML и да направи лесно достъпни експертите/решенията/изчислителната мощ на AI за предприятия от всякакъв мащаб, коригирайки култура, в която големите технологични фирми контролират тази област.

WitLink революционизира индустрията на облачните изчисления чрез блокчейн. Те ще осигурят безопасна екосистема, където поверителността на данните се зачита изключително, като същевременно ще намали разходите за облачни изчисления поради децентрализираната мрежа на екосистемата. Научната общност проявява голям интерес към този проект! Съществуват много поверителни стратегически партньорства (изследователски институти, университети и големи компании)
Основните им стълбове са: Децентрализация, Конфиденциалност, Висока наличност

WitLink засенчва светлината при стартирането на собствен NFTS в края на първоначалното му пускане, което позволява на притежателите на токени да закупят неговите NFT със своите жетони, които ще бъдат първите по рода си.

Бъдете част от бъдещето с WitLink

Всеки може да допринесе за проекта WitLink, или с ноу-хау и опит, или с ресурси, копаене или жетони за залагане, циркулиращи в екосистемата, за да финансира операциите в рамките на всички участници.

Бъдете част от бъдещето с WitLink. Регистрирайте се тук, за да закупите жетони 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Уебсайт: https://witlink.ai/
Бяла книга: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink е представен на 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services