click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Un ecosistem AI alimentat de blockchain pentru piața globală AI  (Read 535 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Ce este WitLink?

WitLink este o piață bazată pe blockchain în care profesioniști, formatori AI, studenți și orice entuziaști AI pot oferi serviciile lor întreprinderilor. Misiunea WitLink este de a dezvolta o piață descentralizată în care experții în inteligență artificială și învățare automată își pot oferi în mod liber serviciile și pot face bani în schimb. WitLink valorifică rețelele open-source și descentralizate pentru a realiza această idee înaltă.

Protocolul WitLink va ajuta companiile tehnologice și întreprinderile, în general, să intre în fondul global de talente al experților în AI și ML. Ca atare, vor accesa în mod liber soluții de AI care sunt adaptate pentru a-și rezolva provocările de afaceri. Ecosistemul WitLink este format din WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing și WitLink Learn.

WitLink are un simbol cu ​​simbolul „WAI”. Acest simbol este moneda nativă pe care utilizatorii o pot folosi pentru a cumpăra bunuri și servicii prin protocolul WitLink. Deținătorii de jetoane POS vor fi recompensați cu jetonul WAI pentru activitățile lor pe platforma WitLink. În plus, simbolul poate fi utilizat pentru a plăti taxe de platformă și alte bunuri și servicii. Poate fi folosit și în scopuri de investiții sau pentru stocarea valorii.

Misiunea WitLink

WitLink își propune să abordeze decalajul de talent în spațiul tehnologic de vârf, resurse de calcul scumpe și nesigure, programe limitate de instruire pentru aspiranții AI, ML și să facă experți AI / soluții / putere de calcul ușor disponibile pentru întreprinderi de toate dimensiunile, corectând o cultură în care marile firme de tehnologie controlează acest domeniu.

WitLink revoluționează industria cloud computing prin blockchain. Acestea vor oferi un ecosistem sigur în care confidențialitatea datelor este foarte respectată, reducând în același timp costurile de cloud computing datorită rețelei descentralizate a ecosistemului. Comunitatea științifică arată un mare interes pentru acest proiect! Multe parteneriate strategice confidențiale au loc (institute de cercetare, universități și companii mari)
Pilonii lor de bază sunt: ​​descentralizare, confidențialitate, disponibilitate ridicată

WitLink nuanțează lumina la lansarea propriului NFTS la sfârșitul lansării sale inițiale, permițând deținătorilor de jetoane să își achiziționeze NFT-urile cu jetoanele sale, care vor fi primele de acest gen.

Fii o parte a viitorului cu WitLink

Oricine poate contribui la proiectul WitLink, fie cu cunoștințe și expertiză, fie cu resurse, minerit sau jetoane de miză care circulă în ecosistem pentru a finanța operațiunile în cadrul tuturor actorilor.

Fii o parte a viitorului cu WitLink. Înregistrați-vă aici pentru a cumpăra jetoane 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Site web: https://witlink.ai/
Carte albă: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink este prezentat pe 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services