click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Een Blockchain-aangedreven AI-ecosysteem voor de wereldwijde AI-mark  (Read 469 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Wat is WitLink?

WitLink is een door blockchain aangedreven marktplaats waar professionals, AI-trainers, studenten en alle AI-enthousiastelingen hun diensten aan ondernemingen kunnen aanbieden. De missie van WitLink is om een ​​gedecentraliseerde marktplaats te ontwikkelen waar experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning vrij hun diensten kunnen aanbieden en in ruil daarvoor geld kunnen verdienen. WitLink maakt gebruik van open-source en gedecentraliseerde netwerken om dit verheven idee te realiseren.

Het protocol van WitLink zal technologiebedrijven en ondernemingen in het algemeen helpen om gebruik te maken van de wereldwijde talentenpool van AI- en ML-experts. Als zodanig hebben ze vrijelijk toegang tot AI-oplossingen die zijn toegesneden op het oplossen van hun zakelijke uitdagingen. Het WitLink-ecosysteem bestaat uit WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing en WitLink Learn.

WitLink heeft een token met het symbool "WAI". Dit token is de eigen valuta die gebruikers kunnen gebruiken om goederen en diensten te kopen op het WitLink-protocol. Houders van POS-tokens worden beloond met de WAI-token voor hun activiteiten op het WitLink-platform. Bovendien kan het token worden gebruikt om platformkosten en andere goederen en diensten te betalen. Kan ook worden gebruikt voor beleggingsdoeleinden of om waarde op te slaan.

De WitLink-missie

WitLink streeft ernaar de talentkloof in de geavanceerde technologieruimte, dure en onveilige computerbronnen, beperkte trainingsprogramma's voor AI, ML-aspiranten aan te pakken en AI-experts/oplossingen/rekenkracht direct beschikbaar te maken voor ondernemingen van elke omvang, waardoor een cultuur wordt gecorrigeerd waarin grote technologiebedrijven beheersen dit veld.

WitLink zorgt voor een revolutie in de cloud computing-industrie door middel van blockchain. Ze zullen een veilig ecosysteem bieden waar de vertrouwelijkheid van gegevens zeer wordt gerespecteerd, terwijl de kosten voor cloudcomputing worden verlaagd dankzij het gedecentraliseerde netwerk van het ecosysteem. De wetenschappelijke gemeenschap toont grote interesse in dit project! Er vinden veel vertrouwelijke strategische partnerschappen plaats (onderzoeksinstituten, universiteiten en grote bedrijven)
Hun kernpijlers zijn: decentralisatie, vertrouwelijkheid, hoge beschikbaarheid

WitLink werpt een licht op de lancering van zijn eigen NFTS aan het einde van de eerste uitrol, waardoor de tokenhouders hun NFT's kunnen kopen met zijn tokens, wat de eerste in zijn soort zal zijn.

Maak deel uit van de toekomst met WitLink

Iedereen kan bijdragen aan het WitLink-project, hetzij met knowhow en expertise, hetzij met middelen, mijnbouw of uitzettokens die in het ecosysteem circuleren om de operaties binnen alle actoren te financieren.

Maak deel uit van de toekomst met WitLink. Registreer je hier om tokens te kopen 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Website: https://witlink.ai/
Whitepaper: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink is te zien op 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services