click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Κουπόνι/νόμισμα WitLinkAI  (Read 460 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Κουπόνι/νόμισμα WitLinkAI
« on: September 18, 2021, 01:56:41 AM »
Σε ένα γρήγορο επιχειρηματικό περιβάλλον όπως το δικό μας, η ανάγκη των επιχειρήσεων να έχουν τεχνολογική κλίση δεν μπορεί να υπερτονιστεί. Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις σχετίζονται με τους πελάτες τους και πώς παρέχουν υποστήριξη πελατών.

Η έννοια της τεχνητής νοημοσύνης χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, μόνο μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα και μεγάλες μάρκες ήταν σε θέση να αντέξουν οικονομικά την τεχνητή νοημοσύνη για να οδηγήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Σήμερα, η AI μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις της ζωής. είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό εμπόριο, smartphones, έξυπνα σπίτια ή υπηρεσίες ροής.

Το WitLink είναι μια δύναμη που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για την παροχή μιας αγοράς για τους λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης να ευδοκιμήσουν. Η μάρκα προσφέρει ένα οικοσύστημα όπου οι λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης και οι επαγγελματίες μπορούν να ζήσουν προσφέροντας υπηρεσίες που σχετίζονται με τεχνητή νοημοσύνη και ML.

Σε εξέλιξη δημόσια πώληση!

Το WitLink συνεχίζει να παρουσιάζει ευκαιρίες και αυτό μέσω της τρέχουσας δημόσιας πώλησης. Με τον στόχο Soft-Cap που επιτεύχθηκε, τώρα βλέπει το σκληρό καπάκι!

Μπορείτε να αγοράσετε διακριτικό WAI μέσω BTC, ETH, BCH και USDT. Η τιμή ενός διακριτικού WAI είναι 0,25 USD και η ελάχιστη συνεισφορά είναι 50 $

Εγγραφείτε εδώ για να αγοράσετε μάρκες 👉 https://witlink.ai/ico/public/register


Τι είναι το WitLink;

Το WitLink είναι μια αγορά που λειτουργεί με blockchain, όπου επαγγελματίες, εκπαιδευτές AI, φοιτητές και τυχόν λάτρεις της AI μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε επιχειρήσεις. Η αποστολή του WitLink είναι να αναπτύξει μια αποκεντρωμένη αγορά όπου οι ειδικοί της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης θα μπορούν ελεύθερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να κερδίζουν χρήματα σε αντάλλαγμα. Το WitLink αξιοποιεί δίκτυα ανοιχτού κώδικα και αποκεντρωμένα για να επιτύχει αυτήν την υψηλή ιδέα.

Το πρωτόκολλο του WitLink θα βοηθήσει τις εταιρείες τεχνολογίας και τις επιχειρήσεις γενικότερα να αξιοποιήσουν την παγκόσμια δεξαμενή ταλέντων εμπειρογνωμόνων AI και ML. Ως εκ τούτου, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που είναι προσαρμοσμένες για την επίλυση των επιχειρηματικών τους προκλήσεων. Το οικοσύστημα WitLink αποτελείται από το WitLink Marketplace, το WitLink ready, το WitLink Computing και το WitLink Learn.

Το WitLink έχει ένα διακριτικό με το σύμβολο "WAI". Αυτό το διακριτικό είναι το εγγενές νόμισμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να αγοράσουν αγαθά και υπηρεσίες στο πρωτόκολλο WitLink. Οι κάτοχοι διακριτικών POS θα ανταμειφθούν με το διακριτικό WAI για τις δραστηριότητές τους στην πλατφόρμα WitLink. Επιπλέον, το διακριτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή τελών πλατφόρμας και άλλων αγαθών και υπηρεσιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επενδυτικούς σκοπούς ή για αποθήκευση αξίας.

Οφέλη από τη συμμετοχή στην αποκεντρωμένη αγορά της WitLink.

Τόσοι πολλοί επαγγελματίες στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης προτιμούν το WitLink από άλλα παρόμοια έργα AI και ο λόγος δεν είναι εξωφρενικός. Μερικοί από τους λόγους περιλαμβάνουν:

* Οι επιχειρήσεις θα έχουν άμεση πρόσβαση σε επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης από όλο τον κόσμο. έτσι, εξοικονομώντας κόστος που θα είχε δαπανηθεί για την πρόσληψη αναλυτών δεδομένων και ερευνητών AI.
* Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε καλά σχεδιασμένα μαθήματα, εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη και διοργανώνονται από ειδικούς του κλάδου.
* Οι εταιρείες τεχνολογίας θα εξοικονομήσουν το κόστος πρόσληψης και διατήρησης ομάδων συντήρησης στο σπίτι.
* Οι ειδικοί του AI και του ML θα έχουν πρόσβαση σε πραγματικά έργα όπου μπορούν να κερδίσουν χρήματα. Επιπλέον, όλα τα έργα στο οικοσύστημα WitLink θα εκτελούνται χρησιμοποιώντας έξυπνες συμβάσεις.
* Οι επιχειρήσεις δεν θα εγκαθιστούν πλέον ακριβή υποδομή τεχνητής νοημοσύνης.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://witlink.ai ή διαβάστε το Whitepaper για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο.

Λευκή Βίβλος: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Ιστοσελίδα: https://witlink.ai/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services