click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Et blockchain-drevet AI-økosystem for det globale AI-markedet  (Read 464 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Dra nytte av det pågående tilbudet på WitlinkAI Token -salg for alle nye og eksisterende brukere. I perioden fra 16. oktober til 31. oktober 2021 vil deltakerne kunne kjøpe WAI -token for en rabattert pris på $ 0,15, i stedet for den normale prisen på $ 0,25.
Kjøp WAI -tokener 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

WitLink har for øyeblikket startet den tredje og siste runden av det offentlige salget, og vi lanserte offisielt i mars som begynte med forhåndssalg som var en vellykket start med å samle inn omtrent 3 millioner dollar, så gikk vi videre til vårt offentlige salg i mai som vi for øyeblikket har fullført første og andre runde salg vellykket som var fullt fokusert på innsamling og salg av private investorer hvor vi samlet inn henholdsvis 7 millioner dollar og 10 millioner dollar. Vi har for øyeblikket startet den tredje og siste runden av vårt offentlige salg som vi planlegger å gå inn i Crowd Sales og fortsette også med Fundraising og Private Investor Tilbud.

WitLink nyanser ved å lansere sin egen NFTS på slutten av den første utrullingen, slik at token -innehaverne kan kjøpe sine NFT -er med sine tokens som vil være den første i sitt slag.

Vi forsikrer deg om økt suksess og utvikling fremover.

Hvordan kan folk bli med i WitLink i dag?

Avslutningsvis bygger WitLink den ultimate plattformen hvor erfarne AI -utviklere og programvareingeniører møter kunder, bedrifter, gruvearbeidere, etc., hvor enkeltpersoner kan utvide sin kunnskap i forskjellige AI -ferdighetssett og også hvor bedrifter og utviklere kan kjøpe databehandlingsressurser og AI -løsninger .
For å delta i mengdesalget av WitlinkAI Tokens (WAI), registrer deg på nettstedet https://witlink.ai og følg trinnene.

For mer informasjon, skriv til [email protected]
« Last Edit: October 25, 2021, 02:25:31 PM by WitlinkAI »

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Hva er WitLink?

WitLink er en blockchain-drevet markedsplass der fagfolk, AI-trenere, studenter og alle AI-entusiaster kan tilby sine tjenester til bedrifter. Oppdraget til WitLink er å utvikle en desentralisert markedsplass der kunstig intelligens og maskinlæringseksperter fritt kan tilby sine tjenester og tjene penger i retur. WitLink benytter åpen kildekode og desentraliserte nettverk for å oppnå denne høye ideen.

WitLinks protokoll vil hjelpe teknologiselskaper og bedrifter generelt med å utnytte den globale talentmassen til AI- og ML -eksperter. Som sådan vil de fritt få tilgang til AI -løsninger som er skreddersydd for å løse forretningsutfordringene. WitLink -økosystemet består av WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing og WitLink Learn.

WitLink har et token med symbolet "WAI." Dette tokenet er den opprinnelige valutaen som brukerne kan bruke til å kjøpe varer og tjenester på WitLink -protokollen. POS -tokenholdere vil bli belønnet med WAI -token for sine aktiviteter på WitLink -plattformen. I tillegg kan token brukes til å betale plattformavgifter og andre varer og tjenester. Kan også brukes til investeringsformål eller til å lagre verdi.

WitLink -misjonen

WitLink tar sikte på å løse talentgapet i det nyskapende teknologirommet, dyre og usikre databehandlingsressurser, begrensede opplæringsprogrammer for AI, ML-aspiranter og gjøre AI-eksperter/løsninger/datakraft lett tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser, og korrigere en kultur der store teknologibedrifter kontrollerer dette feltet.

WitLink revolusjonerer cloud computing -industrien gjennom blockchain. De vil gi et trygt økosystem der datakonfidensialitet er høyt respektert, samtidig som de reduserer skyberegningskostnadene på grunn av det desentraliserte nettverket til økosystemet. Det vitenskapelige samfunn viser stor interesse for dette prosjektet! Mange konfidensielle strategiske partnerskap skjer (forskningsinstitutter, universiteter og store selskaper)
Kjernepilarene deres er: Desentralisering, konfidensialitet, høy tilgjengelighet

WitLink nyanser ved å lansere sin egen NFTS på slutten av den første utrullingen, slik at token -innehaverne kan kjøpe sine NFT -er med sine tokens som vil være den første i sitt slag.

Vær en del av fremtiden med WitLink

Hvem som helst kan bidra til WitLink-prosjektet, enten med kunnskap og ekspertise eller med ressurser, gruvedrift eller innsatsfiler som sirkulerer i økosystemet for å finansiere driften i alle aktørene.

Vær en del av fremtiden med WitLink. Registrer deg her for å kjøpe tokens 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Nettsted: https://witlink.ai/
Whitepaper: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink er omtalt på 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on- going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on- going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during- going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services