click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Ett blockchain-drivet AI-ekosystem för den globala AI-marknaden  (Read 66 times)

WitlinkAI

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 239
 • Karma: +0/-1
  • View Profile
  • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Dra nytta av det pågående erbjudandet WitlinkAI Token Promo -erbjudande för alla nya och befintliga användare. Under perioden från och med den 16 oktober till och med den 31 oktober 2021 kommer deltagarna att kunna köpa WAI -token för ett rabatterat pris på $ 0,15, istället för det normala priset på $ 0,25.
Köp WAI -token 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

WitLink har för närvarande påbörjat den tredje och sista omgången av sin offentliga försäljning och vi lanserade officiellt i mars som började med Försäljning som var en framgångsrik start med att samla in cirka 3 miljoner dollar, sedan gick vi vidare till vår offentliga försäljning i maj som vi för närvarande har slutfört första och andra omgången framgångsrikt försäljning som var fullt fokuserad på insamling och försäljning av privata investerare där vi tog in cirka 7 miljoner dollar respektive 10 miljoner dollar. Vi har för närvarande påbörjat den tredje och sista omgången av vår offentliga försäljning som vi planerar att gå in i Crowd Sales och fortsätta även med Fundraising och Private Investor Erbjudanden.

WitLink nyanser lyser på att lansera sin egen NFTS i slutet av sin första utrullning låta sina token innehavare att köpa sina NFTs med sina tokens som kommer att vara den första i sitt slag.

Vi försäkrar dig om ökad framgång och utveckling framöver.

Hur kan människor gå med i WitLink idag?

Avslutningsvis bygger WitLink den ultimata plattformen där erfarna AI -utvecklare och mjukvaruutvecklare träffar kunder, företag, gruvarbetare etc., där individer kan bredda sina kunskaper i olika AI -färdighetsuppsättningar och även där företag och utvecklare kan köpa datorresurser och AI -lösningar .
För att delta i massförsäljningen av WitlinkAI Tokens (WAI), registrera dig på webbplatsen https://witlink.ai och följ stegen.

För mer information, skriv till [email protected]
« Last Edit: October 25, 2021, 02:07:17 PM by WitlinkAI »

WitlinkAI

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 239
 • Karma: +0/-1
  • View Profile
  • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Vad är WitLink?

WitLink är en blockchain-driven marknadsplats där proffs, AI-tränare, studenter och alla AI-entusiaster kan erbjuda sina tjänster till företag. WitLinks uppdrag är att utveckla en decentraliserad marknadsplats där experter på artificiell intelligens och maskininlärning fritt kan erbjuda sina tjänster och tjäna pengar i gengäld. WitLink utnyttjar öppen källkod och decentraliserade nätverk för att uppnå denna höga idé.

WitLinks protokoll kommer att hjälpa teknikföretag och företag i allmänhet att utnyttja den globala talangpoolen av AI- och ML -experter. Som sådan kommer de att få fri tillgång till AI -lösningar som är skräddarsydda för att lösa deras affärsutmaningar. WitLink -ekosystemet består av WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing och WitLink Learn.

WitLink har en token med symbolen "WAI". Denna token är den inhemska valutan som användare kan använda för att köpa varor och tjänster på WitLink -protokollet. Innehavare av POS -token kommer att belönas med WAI -token för deras aktiviteter på WitLink -plattformen. Dessutom kan token användas för att betala plattformsavgifter och andra varor och tjänster. Kan också användas för investeringsändamål eller för att lagra värde.

WitLink -uppdraget

WitLink syftar till att ta itu med talanggapet i det senaste teknikutrymmet, dyra och osäkra datorresurser, begränsade utbildningsprogram för AI, ML-aspiranter och göra AI-experter/lösningar/datorkraft lätt tillgängliga för företag av alla storlekar, vilket korrigerar en kultur där stora teknikföretag kontrollerar detta område.

WitLink revolutionerar molndatorbranschen genom blockchain. De kommer att ge ett säkert ekosystem där datasekretess respekteras högt, samtidigt som kostnaderna för molnberäkning sänks på grund av ekosystemets decentraliserade nätverk. Det vetenskapliga samfundet visar stort intresse för detta projekt! Många konfidentiella strategiska partnerskap sker (forskningsinstitut, universitet och stora företag)
Deras kärnpelare är: Decentralisering, konfidentialitet, hög tillgänglighet

WitLink nyanser lyser på att lansera sin egen NFTS i slutet av sin första utrullning låta sina token innehavare att köpa sina NFTs med sina tokens som kommer att vara den första i sitt slag.

Bli en del av framtiden med WitLink

Vem som helst kan bidra till WitLink-projektet, antingen med kunskap och expertis eller med resurser, gruvdrift eller insatsvaror som cirkulerar i ekosystemet för att finansiera verksamheten inom alla aktörer.

Var en del av framtiden med WitLink. Registrera dig här för att köpa tokens 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Webbplats: https://witlink.ai/
Whitepaper: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

WitLink finns på 👇

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on- going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on- going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during- going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services