click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Beyond the Void  (Read 681 times)

killerjoegreece

  • Guest
Beyond the Void
« on: October 31, 2016, 09:50:54 AM »
Όλες οι πληροφορίες για την προπώληση του Beyond the Void βρίσκονται ΕΔΩ



Τι είναι το Beyond the Void;

Το Beyond the Void είναι ενα ανερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής. Δυο παίχτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο διαστημικό πεδίο της μάχης για το ποιός θα κατέχει τον γαλαξία. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί να είναι ανταγωνιστικό και να παίζεται σε τουρνουά ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Το μοντέλο του “Δωρεάν Παιχνιδιού”

Πιστεύουμε οτι οι παίχτες πρέπει να πληρώνουν επειδή τους αρέσει το παιχνίδι και έχει πλάκα να παίζουν. Δεν θέλουμε οι ανθρώποι να πληρώνουν το παιχνίδι για να το απολαύσουν.

"Μην κάνετε τους ανθρώπους να πληρώνουν για την διασκέδαση τους. Διασκεδάστε τους ώστε να πληρώσουν." ~Jamie Cheng, Δημιουργός του Klei Entertainment

Το μοντέλο του δωρεάν παιχνιδιού χρησιμοποιείται ευρέως απο βιντεοπαιχνίδια επειδή είναι εύκολα κερδοφόρο.
Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται σε μια παρόμοια στρατηγική με το "League of Legends", το οποίο είναι το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο, το παιχνίδι το οποίο παρουσιάζεται στα περισσότερα βίντεο και ενα απο τα πιο κερδοφόρα.

Γιατί οι παίχτες να ξοδέψουν χρήματα σε ενα δωρεάν παιχνίδι;

- Για να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο του παιχνιδιού ταχύτερα απο άλλους
- Για να λάβουν αποκλειστικό περιεχόμενο
- Για να έχουν περισσότερες στρατηγικές επιλογές

Τι πουλάμε στο κατάστημα του παιχνιδιού;

Φορεσιές Πλοίων: Παίζοντας το παιχνίδι με το ίδιο σκάφος ξανά και ξανά μπορεί να αποδειχθεί πιο ωραίο αν μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές Φορεσιές Πλοίων. Αυτό δεν περιορίζεται σε γραφικά μόνο για το βασικό πλοίο: αλλά περιλαμβάνει και ήχους και εναλλακτικά εφέ επίσης. Αν ο παίκτης νιώθει δυνατότερος με ενα πλοίο, μπορεί να το δείξει στην κοινότητα με την νέα εμφάνιση του.

Λογότυπα: Σου επιτρέπει να τοποθετήσεις το λογότυπο σου στο πεδίο της μάχης

Γραφικά: Ειδικά γραφικά που θα εμφανίζονται στην εικόνα προφίλ σου

Τίτλους: Προσθήκη ενός τίτλου (στα Αγγλικά) όπως “Doctor” στην αρχή του ονόματος σου ή “Nevronom killer” στο τέλος του ονόματος σου (και πολλά άλλα). Ειδικοί τίτλοι θα διατηρηθούν για υποστηρικτές (οι υποστηρικτές θα ανακοινωθούν τις 3 Οκτωβρίου).

Αναβαθμίσεις: Σας επιτρέπουν να κερδίζετε περισσότερους πόντους παιχνιδιού στο τέλος του αγώνα.

Κάρτες γεγονότων: προσθέτουν γεγονότα στο παιχνίδι που οι παίχτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάθε μάχη γίνεται διαφορετική και προστίθενται στρατηγικές δυνατότητες. Αυτές οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν, λίγες κάθε φορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο. Οι παίχτες θα μπορούν να τις δοκιμάσουν, αλλά αν θέλουν να τις χρησιμοποιούν συχνά θα πρέπει να τις αγοράσουν.

Λίγα πράγματα σχετικά με τον τρόπο παιξίματος:

Δώστε εντολή στο μητρικό σας σκάφος μέσα από ενα επικό πόλεμο, κατακτήστε πλανήτες και καταπολεμήστε το στόλο του αντιπάλου σας! Επιλέξτε τις ικανότητές σας και τις κάρτες εκδήλωσης με σκέψη εκ των προτέρων για να ταιριάζει στο δικό σας τρόπο παιχνιδιού και την στρατηγική. Κατασκευάστε μηχανές και διαχειριστείτε τους πόρους σας σε πραγματικό χρόνο για την επίτευξη ενός στόχου: να νικήσετε τον εχθρό.

Ποιός είναι ο σύνδεσμος για την τεχνολογία της αλυσίδας συναλλαγών και των εναλλακτικών νομισμάτων;

Δημιουργήσαμε το νόμισμα Nexium (Nxc) μέσα στην Αλυσίδα Συναλλαγών του Ethereum.

Μερικές πληροφορίες για το Nexium:

- Δημιουργήσαμε 100 000 000 χρησιμοποιώντας μία έξυπνη σύμβαση (το ποσό έχει καθοριστεί)
- Δεν μπορούν να εξορυχθούν
- 15% έχουν τεθεί εκτός και ανήκουν στους ιδρυτές
- 15% θα δαπανηθεί για την προώθηση του έργου
- 70% θα πουληθεί στην αγορά και στους υποστηρικτές
- Όλα τα απούλητα Nexium θα καούν (εννοώντας οτι θα καταστραφούν)
- Μπορούν να δαπανηθούν στο κατάστημα του παιχνιδιού ή να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στα ανταλλακτήρια



Η ιδέα της “αληθινής κτήσης”

Παραδοσιακά, αντικείμενα (χαρακτήρες, αστρόπλοια, τίτλοι...) που ενα παιχνίδι πουλάει είναι κλειδωμένα απο την εταιρία. Είναι δεμένα με το παιχνίδι και αιχμάλωτοι του σέρβερ. Δεν μπορείς να τα πουλήσεις ή να τα δώσεις σε κάποιον φίλο.
Επιπλέον η κάθε εταιρεία έχει τον δικό της τρόπο, το δικό της φορμάτ, τους δικούς της σέρβερ για να αποθηκεύει αυτά τα αντικείμενα.

Είναι το εντελώς αντίθετο της “αληθινής κτήσης” που εμείς προωθούμε. Αυτή η ιδέα πρώτη φορά έγινε διάσημη απο το παιχνίδι Spell of Genesis (EverdreamSoft).

Ο παίχτης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των περιουσιακών του στοιχείων. Αυτός μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με αυτά. Μπορεί να τα πουλήσει, να τα δώσει, στο εμπόριο, ή ακόμα και να τα καταστρέψει.
Αυτά τα στοιχεία δεν είναι αιχμάλωτοι του server μας, αλλά είναι στην αλυσίδα, χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μορφή. Έχουμε επιλέξει το Ethereum το οποίο είναι πολύ ισχυρό, όταν πρόκειται για την ταχύτητα της συναλλαγής, την κοινότητα και τις έξυπνες συμβάσεις. Σεβόμαστε το πρότυπο ERC20, έτσι ώστε αυτά τα στοιχεία να μπορούν εύκολα να διαπραγματεύονται στις εξωτερικές πλατφόρμες ανταλλαγής.

Τέλος μπορούμε να μοιραστούμε κάποιες από αυτές μεταξύ διαφορετικών παιχνιδιών, με τη συμμετοχή διαφόρων εταιρειών.
Το πρώτο παράδειγμα είναι με την Everdreamsoft η οποία είναι συνεργάτης μας. Φτιάξαμε ένα ειδικό περιουσιακό στοιχείο: "Crystalibur", σαν αναφορά στο "Spell of Genesis" ένα νόμισμα Bitcrystal κατά την προπώληση μας.

Με το Beyond the Void's, προτείνουμε ένα τρόπο παιχνιδιού και ένα ολοκαίνουργιο οικονομικό σύστημα για τους παίκτες μας.


Οι τιμές του Nexium μπορούν να βρεθούν εδώ:

http://beyond-the-void.net/index.php/nexium-price/


H προπώληση του Nexium δέχεται και Bitcrystals!



Θα δώσουμε παραπάνω πληροφορίες τις επόμενες ημέρες

Μπορείτε να βρείτε μερικά βίντεο απο το παιχνίδι παρακάτω














Ανακοινώσεις τύπου

https://steemit.com/blockchain/@bloggersclub/openledger-special-news-digest-ico-prelaunch-incent-openledger-listing-gridcoin-ico-campaign-nexium-obits-voting-and-funky-func
http://cryptocurrencymagazine.com/?s=beyond+the+void
https://steemit.com/crypto-news/@renegadegaming/beyond-the-void-gameplay-preview-or-renegade-gaming
http://cryptocurrencymagazine.com/news-beyond-the-void-crowdfunding
http://www.iconews.org/beyond-the-void-ico/

Αναφορά στο http://www.smithandcrown.com/event/icoos-ico-extended-july-31st/

Οι δημιουργοί

Maxence



Βασικός δημιουργός του Beyond the Void. Σχεδιαστής Γραφικών και Βασικός Προγραμματιστής. Έξι χρόνια εμπειρίας ως ελεύθερος επαγγελματίας σαν γραφίστας στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Εργάστηκε για το The Cursed Crusade (Kylotonn) και το Expendable 2 (Ubisoft/Zootfly). Είναι επίσης προγραμματιστής του Unity. Συνιδρυτής, στο Ratel Studio. Ψηφιακός εκπαιδευτής ζωγραφικής στην σχολή καλών τεχνών Bellecour. Κατοικεί στη Λυών της Γαλλίας. Πορτοφόλι: http://www.maxence-burgel.com/

http://www.maxence-burgel.com

Eric



Οικογενειάρχης και πνευματικός ηγέτης στην ομάδα του Beyond the Void. Ξεκίνησε τον προγραμματισμό σε ένα TRS-80. Σχεδιαστής Επεξεργασίας Δεδομένων για ένα Ελβετικό Σύστημα σε νοσοκομεία. Υποστηρικτής των Κρυπτονομισμάτων και οργανωτής της κοινότητας. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε προγράμματα για τον έλεγχο και την πρόληψη της απάτης και τη βελτίωση της ιατρικής απεικόνισης (τομογραφία). Κατοικεί στη Λυών της Γαλλίας.

https://www.linkedin.com/in/eric-burgel-a4313b5

Rémi



Σχεδιαστής παιχνιδιών και προγραμματιστής έξυπνων σύμβασεων του Ethereum για το Beyond the Void. Δύο χρόνια πτυχίο στην Πληροφορική, στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας της Λυών. Έχει εργαστεί στην ανάλυση δεδομένων για το σύστημα LIRIS (Εικόνες και Εργαστήριο Πληροφορικής). Είναι φανατικός παίκτης του παιχνιδιού και μέλος της κοινότητας. Εργάστηκε ως σχεδιαστής παιχνιδιών στην Ratel Studio. Κατοικεί στη Λυών της Γαλλίας.

Βαθμοί Υποστηρικτών

Θα λάβετε ένα βαθμό που θα ταιριάζει με το επίπεδο της στήριξης σας στο Beyond the Void. Κάθε τάξη λαμβάνει πλεονεκτήματα και μια κάρτα Βαθμίδας (όπως το Ship Pilot ή το Constellation King). Μερικά από τα πλεονεκτήματα συνδέονται με την κάρτα Βαθμίδας, και μπορούν να πουληθούν ή να διαπραγματευτούν μαζί με την κάρτα μόνο. Για να γίνει εύκολο να εντοπιστούν, έχουμε σημειώσει αυτά τα στοιχεία με ένα αστέρι.



Ορόσημα του Beyond the Void

Πρώτο Ορόσημο
Φεβρουάριος 2017

Βήτα έκδοση του παιχνιδιού για υποστηρικτές


- Θα κάνουμε συνεδρίες του παιχνιδιού διαθέσιμες για τους υποστηρικτές για να το δοκιμάσουν και να μας δώσουν ανατροφοδότηση. Εμείς μπορεί να λάβουμε το παιχνίδι εκτός σύνδεσης μεταξύ των συνόδων, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθεί σε ζητήματα για τον καθορισμό και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών.

- Θα κάνουμε  το κατάστημα λειτουργικό για όλους ώστε να αγοράσουν τα περιουσιακά στοιχεία του εμπορίου στο παιχνίδι.

- Μετεγκατάσταση του διακομιστή παιχνιδιού σε ένα σύμπλεγμα υψηλής διαθεσιμότητας που μπορεί να κλιμακωθεί σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο αριθμό των παικτών.

- Θα φέρουμε το πρώτο επίπεδο του περιεχομένου, όπως βασικά στοιχεία και τις κάρτες, και τους υποστηρικτές.

- Θα συνδέσουμε το πορτοφόλι περιουσιακών στοιχείων στο λογαριασμό των παιχτών. Οι υποστηρικτές θα μπορούν να δουν τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν στο πορτοφόλι τους, και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι.


Δεύτερo Ορόσημο
Μάρτιος του 2017

Ανοιχτή Βήτα Έκδοση Παιχνιδιού


- Θα κάνουμε τη βήτα έκδοση του παιχνιδιού διαθέσιμη σε όλους.

- Θα έχουμε προσφορές καλωσορίσματος για τους πρόωρους παίκτες.

- Θα μεγαλώσουμε την κοινότητάς μας σε πάνω από 1000 λογαριασμούς παικτών.

- Θα δημιουργήσουμε το δεύτερο επίπεδο του περιεχομένου. Το παιχνίδι θα είναι πλούσιο και συναρπαστικό για τον παίκτη, με πολλές στρατηγικές δυνατότητες.

- Θα ολοκληρωθεί ένα πλήρως λειτουργικό διαχειριστικό περιβάλλον για τη διαχείριση του συμπλέγματος διακομιστή και τους λογαριασμούς των παικτών.


Τρίτo Ορόσημο
Ιούνιος του 2017

Εκκίνηση του παιχνιδιού


- Η επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού για το κοινό. Το Beyond the Void θα είναι σε συνεχή ανάπτυξη και θα προσθέτει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι και στην αγορά.

- Θα δημιουργήσουμε το τρίτο επίπεδο περιεχομένου. Θα βρείτε τα στοιχεία παρακάτω σε μια-δυο μέρες.

- Θα υπάρχει δημόσιο προφίλ και τα στατιστικά των παικτών διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων βαθμολογίας Elo, τα στατιστικά του παιχνιδιού, το τρέχον εικονίδιο τους, τον τίτλο τους, την ομάδα τους, κ.λπ.

Αμοιβές

Δεν υπάρχουν πριμοδοτήσεις μεταφράσεων ακόμα.

Γενναιοδωρία Ανάπτυξης : 100 000 NXC αν βρείτε ένα σφάλμα ή παραβίαση της έξυπνης σύμβασης του Ethereum.

Ορθογραφία και τυπογραφικά λάθη στα σχόλια του κώδικα δεν θεωρούνται σφάλματα. Το πρόβλημα αν βρεθεί πρέπει να είναι μια απειλή για την ασφάλεια ή/και την ορθή εκτέλεση της σύμβασης.
Σημειώστε ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπαράγουμε το σφάλμα για να μπορεί να αναγνωριστεί.

Βρείτε την έξυπνη σύμβαση εδώ: http://beyond-the-void.net/index.php/smart-contract/
« Last Edit: October 31, 2016, 09:53:10 AM by killerjoegreece »

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services