click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: WitLinkAI Token/Coin är inställd på att revolutionera den artificiella intellige  (Read 376 times)

WitlinkAI

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 239
 • Karma: +0/-1
  • View Profile
  • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
I en fartfylld affärsmiljö som vår kan behovet av att företag är tekniskt benägna inte överbetonas. Artificiell intelligens och maskininlärning spelar en viktig roll i hur företagen förhåller sig till sina kunder och hur de levererar kundsupport.

Begreppet AI går tillbaka till 1950 -talet. Under tiden hade bara stora forskningsinstitutioner och stora märken råd med artificiell intelligens för att driva deras affärsverksamhet. Numera kan AI tillämpas i nästan alla nyanser av livet; vare sig det är e-handel, smartphones, smarta hem eller streamingtjänster.

WitLink är en kraft att räkna med när det gäller att tillhandahålla en marknadsplats för AI -entusiaster att trivas. Varumärket erbjuder ett ekosystem där AI-älskare och utövare kan försörja sig på att erbjuda AI- och ML-relaterade tjänster.

Pågående offentlig försäljning!

WitLink fortsätter att presentera möjligheter och det genom den pågående allmänna försäljningen. Med Soft-Cap-målet uppnått, ser det nu på det hårda locket!

Du kan köpa WAI -token via BTC, ETH, BCH och USDT. Priset för 1 WAI -token är 0,25 USD och minimibidrag är $ 50
Listpriset är $ 0,3

Registrera dig här för att köpa tokens 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Vad är WitLink?

WitLink är en blockchain-driven marknadsplats där proffs, AI-tränare, studenter och alla AI-entusiaster kan erbjuda sina tjänster till företag. WitLinks uppdrag är att utveckla en decentraliserad marknadsplats där experter på artificiell intelligens och maskininlärning fritt kan erbjuda sina tjänster och tjäna pengar i gengäld. WitLink utnyttjar öppen källkod och decentraliserade nätverk för att uppnå denna höga idé.

WitLinks protokoll kommer att hjälpa teknikföretag och företag i allmänhet att utnyttja den globala talangpoolen av AI- och ML -experter. Som sådan kommer de att få fri tillgång till AI -lösningar som är skräddarsydda för att lösa deras affärsutmaningar. WitLink -ekosystemet består av WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing och WitLink Learn.

WitLink har en token med symbolen "WAI". Denna token är den inhemska valutan som användare kan använda för att köpa varor och tjänster på WitLink -protokollet. Innehavare av POS -token kommer att belönas med WAI -token för deras aktiviteter på WitLink -plattformen. Dessutom kan token användas för att betala plattformsavgifter och andra varor och tjänster. Kan också användas för investeringsändamål eller för att lagra värde.

Fördelar med att delta i WitLinks decentraliserade marknadsplats;

Så många AI-proffs föredrar WitLink framför andra liknande AI-projekt, och anledningen är inte långsökt. Några av anledningarna inkluderar:

* Företag kommer att ha direkt tillgång till AI -proffs från hela världen; därmed spara kostnader som skulle ha spenderats för att anställa dataanalytiker och AI -forskare.
* Studenterna kommer att ha tillgång till genomarbetade AI-relaterade kurser, workshops och webinarier organiserade av branschexperter.
* Teknikföretag skulle spara kostnaderna för att anställa och hålla interna underhållsteam.
* AI- och ML -experter kommer att ha tillgång till riktiga projekt där de kan tjäna pengar. Dessutom skulle alla projekt på WitLink -ekosystemet utföras med smarta kontrakt.
* Företag skulle inte längre installera dyr AI -infrastruktur.

Mer information på: https://witlink.ai eller läs igenom Whitepaper för mer information om projektet.

Whitepaper: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Webbplats: https://witlink.ai/

LoctarOgar

 • Novice
 • *
 • Posts: 16
 • Karma: +0/-0
  • View Profile
CS GO inspirerar mig inte mycket, jag gillar DOTA 2 mer . Jag har spelat det här spelet länge, och sedan bestämde jag mig för att försöka börja uppgradera det här spelet med alla slags lokala mods, rent för mig själv. Sedan blev det det faktum att jag började rita skinn för det här spelet och posta den här webbplatsen https://skins.cash/sv/dota2 . Nu har jag en liten extra inkomst.

WitlinkAI

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 239
 • Karma: +0/-1
  • View Profile
  • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
ICO RUNDFÖRSÄLJNING🚀🚀🚀 #WITLINKNFTs⚡️
« Reply #2 on: October 11, 2021, 01:12:26 PM »
WitLink har för närvarande påbörjat den tredje och sista omgången av sin offentliga försäljning och vi lanserade officiellt i mars med förförsäljning som var en lyckad start, sedan gick vi vidare till vår offentliga försäljning i maj som vi för närvarande har slutfört den första och andra omgången försäljning framgångsrikt vilket var fullt fokuserat på insamlingar och försäljning av privata investerare. Vi har för närvarande påbörjat den tredje och sista omgången av vår offentliga försäljning som vi planerar att gå in i Crowd Sales och fortsätta även med Fundraising och Private Investor Erbjudanden.

WitLink nyanser lyser på att lansera sin egen NFTS i slutet av sin första utrullning låta sina token innehavare att köpa sina NFTs med sina tokens som kommer att vara den första i sitt slag.

Den nuvarande Round III -försäljningen har det högsta bonuspaketet hittills.
20% bonus vid köp (gäller vid köp på $ 500 och högre) och 10% remissbonus.


För att delta i massförsäljningen av WitlinkAI -token (WAI), registrera dig på webbplatsen https://witlink.ai/ico/public/register och följ stegen.

För mer information, skriv till [email protected]

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services