click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: ВитЛинкАИ Токен/Кованица ће револуционир  (Read 131 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
У убрзаном пословном окружењу попут нашег, потреба да предузећа буду технолошки настројена не може се пренаглашавати. Вештачка интелигенција и машинско учење играју важну улогу у начину на који се предузећа односе са својим клијентима и како пружају корисничку подршку.

Концепт вештачке интелигенције датира из 1950 -их. Током времена, само су велике истраживачке институције и велики брендови могли себи приуштити вештачку интелигенцију за вођење свог пословања. У данашње време, АИ се може применити у готово свим нијансама живота; било да се ради о е-трговини, паметним телефонима, паметним кућама или услугама стриминга.

ВитЛинк је сила на коју треба рачунати када је у питању пружање тржишта за напредак ентузијаста. Бренд нуди екосистем у коме љубитељи вештачке интелигенције и практичари могу да зараде за живот нудећи услуге повезане са вештачком интелигенцијом и прањем новца.

Јавна продаја у току!

ВитЛинк наставља да представља могућности и то путем јавне продаје која је у току. Са постигнутим циљем Софт-Цап, сада гледа хард-цап!

ВАИ токен можете купити преко БТЦ, ЕТХ, БЦХ и УСДТ. Цена 1 ВАИ токена је 0,25 УСД, а минимални допринос 50 УСД
Котирана цена је 0,3 УСД

Региструјте се овде за куповину жетона 👉 хттпс://витлинк.аи/ицо/публиц/регистер


Шта је ВитЛинк?

ВитЛинк је тржиште засновано на блоцкцхаин-у на којем професионалци, тренери АИ, студенти и сви ентузијасти АИ могу понудити своје услуге предузећима. Мисија ВитЛинка је развити децентрализирано тржиште на којем стручњаци за вјештачку интелигенцију и машинско учење могу слободно понудити своје услуге и зарадити новац заузврат. ВитЛинк користи отворене и децентрализоване мреже за постизање ове узвишене идеје.

ВитЛинков протокол ће помоћи технолошким компанијама и предузећима уопште да се укључе у глобалну базу талената стручњака за вештачку интелигенцију и прање новца. Као такви, они ће слободно приступити АИ решењима која су прилагођена решавању њихових пословних изазова. ВитЛинк екосистем се састоји од ВитЛинк Маркетплаце, ВитЛинк реади, ВитЛинк Цомпутинг и ВитЛинк Леарн.

ВитЛинк има жетон са симболом "ВАИ." Овај токен је изворна валута коју корисници могу користити за куповину робе и услуга путем протокола ВитЛинк. Власници ПОС токена ће бити награђени ВАИ токеном за своје активности на платформи ВитЛинк. Осим тога, токен се може користити за плаћање накнаде за платформу и друге робе и услуге. Такође се може користити у инвестиционе сврхе или за складиштење вредности.

Предности учешћа на ВитЛинковом децентрализованом тржишту;

Толико стручњака за вештачку интелигенцију преферира ВитЛинк у односу на друге сличне АИ пројекте, а разлог није далеко. Неки од разлога укључују:

* Предузећа ће имати директан приступ стручњацима за вештачку интелигенцију из целог света; чиме се штеде трошкови који би се потрошили на ангажовање аналитичара података и истраживача вештачке интелигенције.
* Студенти ће имати приступ добро осмишљеним курсевима везаним за вештачку интелигенцију, радионицама и вебинарима које организују стручњаци из индустрије.
* Технолошке компаније уштеделе би трошкове запошљавања и држања тимова за одржавање у кући.
* Стручњаци за вештачку интелигенцију и прање новца ће имати приступ правим пројектима на којима могу зарадити новац. Осим тога, сви пројекти на екосистему ВитЛинк би се извршавали коришћењем паметних уговора.
* Предузећа више не би инсталирала скупу АИ инфраструктуру.

Додатне информације на: хттпс://витлинк.аи или прочитајте Белу књигу за више информација о пројекту.

Бела књига: хттпс://витлинк.аи/вп-цонтент/уплоадс/2021/05/ВитЛинк_Вхитепапер.пдф
Веб локација: хттпс://витлинк.аи/

 

Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services