click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Žeton/kovanec WitLinkAI bo revolucioniral industrijo umetne inteligence  (Read 474 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
V hitrem poslovnem okolju, kot je naše, potrebe po tehnološko nagnjenosti podjetij ni mogoče preveč poudariti. Umetna inteligenca in strojno učenje igrata pomembno vlogo pri odnosu družb do strank in pri zagotavljanju podpore strankam.

Koncept AI sega v petdeseta leta prejšnjega stoletja. V tem času so si le velike raziskovalne ustanove in velike blagovne znamke lahko privoščile umetno inteligenco za vodenje svojega poslovanja. Dandanes se AI lahko uporablja v skoraj vseh odtenkih življenja; pa naj gre za e-trgovino, pametne telefone, pametne domove ali storitve pretakanja.

WitLink je sila, s katero je treba računati, ko gre za zagotavljanje trga za ljubitelje umetne inteligence. Blagovna znamka ponuja ekosistem, kjer se lahko ljubitelji AI in praktiki preživljajo s ponudbo storitev, povezanih z AI in ML.

V javni prodaji!

WitLink še naprej predstavlja priložnosti in to skozi stalno javno prodajo. Ko je cilj Soft-Cap dosežen, zdaj gleda trdo kapico!

Žeton WAI lahko kupite prek BTC, ETH, BCH in USDT. Cena 1 žetona WAI je 0,25 USD, minimalni prispevek pa 50 USD
Cena na borzi je 0,3 USD

Registrirajte se tukaj za nakup žetonov 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Kaj je WitLink?

WitLink je tržnica, ki temelji na verigi verig, kjer lahko strokovnjaki, trenerji AI, študenti in vsi navdušenci nad AI ponujajo svoje storitve podjetjem. Poslanstvo WitLinka je razviti decentraliziran trg, kjer lahko strokovnjaki za umetno inteligenco in strojno učenje svobodno ponujajo svoje storitve in v zameno zaslužijo. WitLink izkorišča odprtokodna in decentralizirana omrežja, da bi dosegel to visoko idejo.

Protokol WitLink bo tehnološkim podjetjem in podjetjem na splošno pomagal izkoristiti svetovno zbirko talentov strokovnjakov za umetno in umetno inteligenco. Tako bodo prosto dostopali do rešitev AI, ki so prilagojene za reševanje njihovih poslovnih izzivov. Ekosistem WitLink sestavljajo WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing in WitLink Learn.

WitLink ima žeton s simbolom "WAI." Ta žeton je domača valuta, s katero lahko uporabniki kupijo blago in storitve po protokolu WitLink. Imetniki žetonov POS bodo za svoje dejavnosti na platformi WitLink nagrajeni z žetonom WAI. Poleg tega lahko žeton uporabite za plačilo pristojbin za platformo in drugega blaga in storitev. Lahko se uporablja tudi za naložbene namene ali za shranjevanje vrednosti.

Prednosti sodelovanja na WitLinkovem decentraliziranem trgu;

Toliko strokovnjakov za umetno inteligenco raje uporablja WitLink pred drugimi podobnimi projekti umetne inteligence, razlog pa ni tako resen. Nekateri razlogi vključujejo:

* Podjetja bodo imela neposreden dostop do strokovnjakov za AI z vsega sveta; tako prihranite stroške, ki bi bili porabljeni za najem analitikov podatkov in raziskovalcev AI.
* Študenti bodo imeli dostop do dobro oblikovanih tečajev, delavnic in spletnih seminarjev, povezanih z umetno inteligenco.
* Tehnološka podjetja bi prihranila stroške najema in vzdrževanja lastnih vzdrževalnih skupin.
* Strokovnjaki za AI in ML bodo imeli dostop do resničnih projektov, kjer bodo lahko zaslužili. Poleg tega bi bili vsi projekti v ekosistemu WitLink izvedeni s pametnimi pogodbami.
* Podjetja ne bi več nameščala drage infrastrukture AI.

Dodatne informacije na: https://witlink.ai ali preberite Belo knjigo za več informacij o projektu.

Bela knjiga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Spletno mesto: https://witlink.ai/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services