click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: Witlink.ai- Blockchain-alapú AI-ökoszisztéma a globális AI-piac számára  (Read 514 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Mi az a WitLink?

A WitLink egy blokklánc-alapú piac, ahol a szakemberek, az AI-oktatók, a diákok és az AI-rajongók felajánlhatják szolgáltatásaikat a vállalkozások számára. A WitLink küldetése egy decentralizált piac kialakítása, ahol a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás szakértői szabadon kínálhatják szolgáltatásaikat, és cserébe pénzt kereshetnek. A WitLink a nyílt forráskódú és decentralizált hálózatokat használja fel ennek a magasztos ötletnek a megvalósításához.

A WitLink protokollja segíti a technológiai vállalatokat és általában a vállalkozásokat abban, hogy bekapcsolódjanak az AI és az ML szakértők globális tehetséggondozásába. Így szabadon hozzáférhetnek az AI -megoldásokhoz, amelyeket üzleti kihívásaik megoldására szabtak. A WitLink ökoszisztéma a következőkből áll: WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing és WitLink Learn.

A WitLink rendelkezik egy "WAI" szimbólumú tokennel. Ez a token az a natív pénznem, amelyet a felhasználók használhatnak áruk és szolgáltatások vásárlására a WitLink protokollon keresztül. A POS token tulajdonosok a WAI tokennel jutalmazzák a WitLink platformon végzett tevékenységüket. Ezenkívül a token platformdíjak, valamint egyéb áruk és szolgáltatások kifizetésére használható. Befektetési célokra vagy értékmegőrzésre is használható.

A WitLink küldetés

A WitLink célja, hogy orvosolja a tehetségbeli szakadékot a legkorszerűbb technológiai területen, a drága és bizonytalan számítási erőforrásokat, a korlátozott képzési programokat az AI, az ML-aspiránsok számára, és könnyen hozzáférhetővé tegye a mesterséges intelligencia szakértőit/megoldásait/számítási teljesítményét minden méretű vállalkozás számára. a nagy technológiai cégek irányítják ezt a területet.

A WitLink forradalmasítja a felhőalapú számítástechnikai iparágat a blokklánc révén. Biztonságos ökoszisztémát biztosítanak, ahol nagy tiszteletben tartják az adatok bizalmasságát, miközben csökkentik a felhőalapú számítás költségeit az ökoszisztéma decentralizált hálózata miatt. A tudományos közösség nagy érdeklődést mutat a projekt iránt! Sok bizalmas stratégiai partnerség zajlik (kutatóintézetek, egyetemek és nagyvállalatok)
Alapvető pilléreik: decentralizáció, bizalmasság, magas rendelkezésre állás

A WitLink fényt derít arra, hogy a kezdeti bevezetés végén saját NFTS -t indítson el, így a token tulajdonosai megvásárolhatják az NFT -ket a tokenekkel, ami az első ilyen lesz.

Légy részese a jövőnek a WitLink segítségével

Bárki hozzájárulhat a WitLink projekthez, akár know-how-val és szakértelemmel, akár az ökoszisztémában keringő erőforrásokkal, bányászatgal vagy zsetonokkal, amelyek finanszírozzák a műveleteket az összes szereplőn belül.

Légy részese a jövőnek a WitLink segítségével. Regisztráljon itt a tokenek vásárlásához 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Weboldal: https://witlink.ai/
Fehér könyv: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf

A WitLink a 👇 oldalon található

https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-04-06/witlink-crashes-the-soft-cap-target-during-the-on-going-pre-sale

https://finance.yahoo.com/news/witlink-continues-set-records-during-144400643.html

https://www.marketwatch.com/press-release/witlink-continues-to-set-records-during-the-on-going-public-sale-2021-06-21?tesla=y

https://www.asiaone.com/business/witlink-crashes-soft-cap-target-during-going-pre-sale

https://www.coinjinja.com/ico/witlink

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services