click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: WitLinkAI Token/Coin ще революционизира индустрията за изк  (Read 466 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
В забързана бизнес среда като нашата, необходимостта бизнесът да бъде технологично наклонен не може да бъде преувеличен. Изкуственият интелект и машинното обучение играят важна роля в начина, по който предприятията се отнасят към своите клиенти и как предоставят поддръжка на клиенти.

Концепцията за изкуствен интелект датира от 50 -те години на миналия век. През това време само големи изследователски институции и големи марки успяха да си позволят изкуствен интелект да управлява своите бизнес операции. В днешно време AI може да се прилага в почти всички нюанси на живота; било то електронна търговия, смартфони, интелигентни домове или стрийминг услуги.

WitLink е сила, с която трябва да се съобразяваме, когато става въпрос за осигуряване на пазар за процъфтяване на любителите на AI. Марката предлага екосистема, в която любителите и практикуващите AI могат да изкарват прехраната си, предлагайки услуги, свързани с AI и ML.

Продължаваща публична продажба!


WitLink продължава да представя възможности и това чрез текущата публична продажба. С постигнатата цел на Soft-Cap, сега той гледа твърдата капачка!

Можете да закупите WAI жетон чрез BTC, ETH, BCH и USDT. Цената на 1 WAI жетон е 0,25 USD, а минималната вноска е 50 USD
Обявената цена е $ 0,3

Регистрирайте се тук, за да закупите жетони 👉 https://witlink.ai/ico/public/register


Какво е WitLink?

WitLink е пазар, задвижван от блокчейн, където професионалисти, обучители на AI, студенти и всички ентусиасти на AI могат да предложат своите услуги на предприятията. Мисията на WitLink е да развие децентрализиран пазар, където експертите по изкуствен интелект и машинно обучение могат свободно да предлагат своите услуги и да печелят пари в замяна. WitLink използва децентрализирани мрежи с отворен код, за да постигне тази възвишена идея.

Протоколът на WitLink ще помогне на технологичните компании и предприятията като цяло да се включат в глобалния фонд от таланти на експерти по изкуствен интелект и борба с правата на човека. Като такива те ще имат свободен достъп до решения за AI, които са пригодени да решават техните бизнес предизвикателства. Екосистемата WitLink се състои от WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing и WitLink Learn.

WitLink има жетон със символа „WAI“. Този знак е родната валута, която потребителите могат да използват за закупуване на стоки и услуги по протокола WitLink. Притежателите на POS токени ще бъдат възнаградени с WAI токен за дейностите си в платформата WitLink. Освен това жетонът може да се използва за плащане на такси за платформа и други стоки и услуги. Може да се използва и за инвестиционни цели или за съхраняване на стойност.

Предимства от участието в децентрализирания пазар на WitLink;

Толкова много професионалисти в областта на изкуствения интелект предпочитат WitLink пред други подобни проекти за изкуствен интелект и причината не е измислена. Някои от причините включват:

* Предприятията ще имат директен достъп до специалисти по изкуствен интелект от цял ​​свят; по този начин се спестяват разходи, които биха били изразходвани за наемане на анализатори на данни и изследователи на AI.
* Студентите ще имат достъп до добре изработени курсове, семинари и уебинари, свързани с изкуствен интелект, организирани от експерти в бранша.
* Технологичните фирми биха спестили разходите за наемане и поддържане на вътрешни екипи за поддръжка.
* Експертите по AI и ML ще имат достъп до реални проекти, където могат да печелят пари. Освен това всички проекти в екосистемата WitLink ще се изпълняват с помощта на интелигентни договори.
* Бизнесът вече няма да инсталира скъпа AI инфраструктура.

Допълнителна информация на: https://witlink.ai или прочетете Бялата книга за повече информация относно проекта.

Бяла книга: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Уебсайт: https://witlink.ai/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services