click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: WitLinkAI Token/Coin ingesteld om de kunstmatige-intelligentie-industrie te revo  (Read 449 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
In een snel veranderende zakelijke omgeving als de onze kan de noodzaak voor bedrijven om technologisch ingesteld te zijn niet genoeg worden benadrukt. Kunstmatige intelligentie en machine learning spelen een belangrijke rol in de manier waarop ondernemingen omgaan met hun klanten en hoe ze klantenondersteuning bieden.

Het concept van AI dateert uit de jaren vijftig. In die tijd konden alleen grote onderzoeksinstellingen en grote merken zich kunstmatige intelligentie veroorloven om hun bedrijfsvoering te stimuleren. Tegenwoordig kan AI in bijna alle tinten van het leven worden toegepast; of het nu gaat om e-commerce, smartphones, slimme huizen of streamingdiensten.

WitLink is een kracht om rekening mee te houden als het gaat om het bieden van een marktplaats voor AI-enthousiastelingen om te gedijen. Het merk biedt een ecosysteem waar AI-liefhebbers en beoefenaars hun brood kunnen verdienen met AI- en ML-gerelateerde diensten.

Lopende openbare verkoop!

WitLink blijft kansen bieden en dat door de lopende Public-Sale. Nu het Soft-Cap-doel is bereikt, kijkt het nu naar de hard-cap!

U kunt WAI-token kopen via BTC, ETH, BCH en USDT. De prijs van 1 WAI-token is 0,25 USD en de minimale bijdrage is $ 50

Registreer je hier om tokens te kopen 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Wat is WitLink?

WitLink is een door blockchain aangedreven marktplaats waar professionals, AI-trainers, studenten en alle AI-enthousiastelingen hun diensten aan ondernemingen kunnen aanbieden. De missie van WitLink is het ontwikkelen van een gedecentraliseerde marktplaats waar experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning vrij hun diensten kunnen aanbieden en in ruil daarvoor geld kunnen verdienen. WitLink maakt gebruik van open-source en gedecentraliseerde netwerken om dit verheven idee te realiseren.

Het protocol van WitLink zal technologiebedrijven en ondernemingen in het algemeen helpen om gebruik te maken van de wereldwijde talentenpool van AI- en ML-experts. Als zodanig hebben ze vrijelijk toegang tot AI-oplossingen die zijn toegesneden op het oplossen van hun zakelijke uitdagingen. Het WitLink-ecosysteem bestaat uit WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing en WitLink Learn.

WitLink heeft een token met het symbool "WAI". Dit token is de eigen valuta die gebruikers kunnen gebruiken om goederen en diensten te kopen op het WitLink-protocol. Houders van POS-tokens worden beloond met de WAI-token voor hun activiteiten op het WitLink-platform. Bovendien kan het token worden gebruikt om platformkosten en andere goederen en diensten te betalen. Kan ook worden gebruikt voor beleggingsdoeleinden of om waarde op te slaan.

Voordelen van deelname aan de gedecentraliseerde marktplaats van WitLink;

Zoveel AI-professionals geven de voorkeur aan WitLink boven andere vergelijkbare AI-projecten, en de reden is niet vergezocht. Enkele van de redenen zijn:

* Ondernemingen hebben directe toegang tot AI-professionals van over de hele wereld; dus kostenbesparingen die zouden zijn besteed aan het inhuren van data-analisten en AI-onderzoekers.
* Studenten hebben toegang tot goed gemaakte AI-gerelateerde cursussen, workshops en webinars, georganiseerd door experts uit de industrie.
* Technologiebedrijven zouden de kosten besparen van het inhuren en behouden van interne onderhoudsteams.
* AI- en ML-experts hebben toegang tot echte projecten waar ze geld kunnen verdienen. Bovendien zouden alle projecten in het WitLink-ecosysteem worden uitgevoerd met behulp van slimme contracten.
* Bedrijven zouden geen dure AI-infrastructuur meer installeren.

Meer informatie op: https://witlink.ai of lees de Whitepaper door voor meer informatie over het project.

Whitepaper: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Website: https://witlink.ai/

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services