click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: WitLink [WAI Token] Storm Pass Pehme korgi sihtmärk käimasoleva avaliku müügi aj  (Read 458 times)

WitlinkAI

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Global Marketplace for A.I Services & Pool of Decentralized Computing Resources
Sellises kiiresti arenevas ärikeskkonnas nagu meie, ei saa üle tähtsustada ettevõtete tehnoloogilise kalduvuse vajadust. Tehisintellekt ja masinõpe mängivad olulist rolli ettevõtete suhetes klientidega ja klienditoe pakkumises.

Tehisintellekti mõiste pärineb 1950. aastatest. Selle aja jooksul said ainult suured teadusasutused ja suured kaubamärgid endale lubada tehisintellekti oma äritegevuse juhtimiseks. Tänapäeval saab tehisintellekti rakendada peaaegu kõigis elu toonides; olgu selleks e-kaubandus, nutitelefonid, nutikad kodud või voogedastusteenused.

WitLink on jõud, millega tuleb arvestada, kui tegemist on AI -entusiastide turu pakkumisega. Bränd pakub ökosüsteemi, kus tehisintellekti armastajad ja praktikud saavad elatist pakkuda, pakkudes tehisintellekti ja rahaliste vahenditega seotud teenuseid.

Jätkub avalik müük!

WitLink pakub jätkuvalt võimalusi ja seda käimasoleva avaliku müügi kaudu. Kui Soft-Cap eesmärk 8 miljonit dollarit on saavutatud, näeb see nüüd kõva korki!

WAI -märgi saate osta BTC, ETH, BCH ja USDT kaudu. 1 WAI märgi hind on 0,25 USD.

https://witlink.ai/ico/public/user/contribute

PROMO SALE sulgemiseks on jäänud vaid piiratud päevad. Haara pakkumisest kohe❗️

Saate 100% boonust oma sümboolse ostu eest ja ka 100% soovitusboonust oma suunamisostu eest.

Minimaalne sümboolne ost = 50 dollarit

Soodusmüük kehtib 20. - 31. augustini 2021


Mis on WitLink?

WitLink on plokiahela jõul töötav turg, kus spetsialistid, tehisintellekti koolitajad, õpilased ja kõik tehisintellekti entusiastid saavad ettevõtetele oma teenuseid pakkuda. WitLinki missioon on arendada detsentraliseeritud turg, kus tehisintellekt ja masinõppe eksperdid saavad vabalt oma teenuseid pakkuda ja selle eest raha teenida. Selle kõrge idee saavutamiseks kasutab WitLink avatud lähtekoodiga ja detsentraliseeritud võrke.

WitLinki protokoll aitab tehnoloogiaettevõtetel ja ettevõtetel üldiselt osaleda AI ja ML ekspertide ülemaailmses talentide kogumis. Seetõttu pääsevad nad vabalt ligi tehisintellekti lahendustele, mis on kohandatud nende äriprobleemide lahendamiseks. WitLinki ökosüsteem koosneb WitLinki turuplatsist, WitLink valmis, WitLink Computing ja WitLink Learn.

WitLinkil on sümbol "WAI". See märk on emakeelne valuuta, mida kasutajad saavad kasutada kaupade ja teenuste ostmiseks WitLinki protokolli kaudu. POS -märgi omanikke premeeritakse WAI -märgiga nende tegevuse eest WitLinki platvormil. Lisaks saab märki kasutada platvormitasude ning muude kaupade ja teenuste tasumiseks.

WitLinki detsentraliseeritud turul osalemise eelised

Nii paljud AI-spetsialistid eelistavad WitLinki teiste sarnaste tehisintellekti projektide ees ja põhjus pole kaugeleulatuv. Mõned põhjused on järgmised.

* Ettevõtetel on otsene juurdepääs tehisintellekti spetsialistidele üle kogu maailma; seega säästa kulusid, mida oleks kulunud andmeanalüütikute ja tehisintellekti uurijate palkamiseks.
* Õpilastel on juurdepääs hästi koostatud tehisintellektiga seotud kursustele, töötubadele ja valdkonna ekspertide korraldatud veebiseminaridele.
* Tehnoloogiaettevõtted hoiaksid kokku ettevõttesiseste hooldusmeeskondade palkamise ja pidamise kulud.
* AI ja ML ekspertidel on juurdepääs reaalsetele projektidele, kus nad saavad raha teenida. Lisaks viidi kõik WitLinki ökosüsteemi projektid ellu arukate lepingute abil.
* Ettevõtted ei paigaldaks enam kallist AI infrastruktuuri.

Lisateavet leiate aadressilt https://witlink.ai või lugege projekti kohta lisateabe saamiseks läbi valge raamatu.

Valge raamat: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Telegramm: https://t.me/WitLinkAI

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services