click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][MoodCrawler][MoodCoin][ICO]-Αλλάζοντας τον κόσμο  (Read 755 times)

killerjoegreece

  • Guest

Αλλάζοντας τον κόσμο.



Θα αλλάξουμε την διάθεση σας: Ανακοινώνουμε την Προπώληση του MoodCrawler


Το MoodCoin είναι το επίσημο κρυπτονόμισμα που σύντομα θα αναπτυχθεί στην πλατφόρμα MoodCrawler, την πρώτη πλατφόρμα που αμοίβει χρήστες για να βοηθάνε άλλους.

Η προπώληση του MoodCrawler ICO θα ανοίξει την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 έως τις 24 Νοεμβρίου 2016. Η αρχική τιμή θα είναι $0.07 USD. Συνολικά 68 εκ. MDC θα υπάρχουν στην προπώληση.


Η πλατφόρμα MoodCrawler


Μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: γιατί χρειαζόμαστε μια τέτοια πλατφόρμα; Τον χρειαζόμαστε επειδή ζούμε σε έναν δυστυχισμένο κόσμο και μπορούμε όλοι να εργαστούμε μαζί για να το διορθώσετε .
Η ιδέα πίσω από MoodCrawler ξεκίνησε από μια απλή ερώτηση που μας έχει ακολουθήσει πάντα: «Τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» Μετά από χρόνια μελετών, η πιο συχνή απάντηση ήταν, χωρίς έκπληξη: τα λεφτά. Όμως, δεδομένου ότι τα χρήματα είναι απλά το εργαλείο και όχι ο σκοπός του ταξιδιού, αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένο είναι η ικανοποίηση στο να βοηθάς τους άλλους. Έτσι, λαμβάνοντας αυτά τα δύο συστατικά ευτυχία, χρήμα και εμπάθεια και καθιστώντας τα διασυνδεδεμένα, παίρνουμε το MoodCrawler.
Το MoodCrawler είναι μια πλατφόρμα που διευκολύνει και επιβραβεύει θετικά την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ομοϊδεάτες τους ανθρώπους και να δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο οι χρήστες παρουσιάζουν προβλήματα και να προτείνουν λύσεις. Αυτή η διαδικασία επίλυσης προβλημάτων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων χρηστών δημιουργεί αξία που μεταφράζεται σε ένα σύστημα ανταμοιβής.





Το MoodCoin


Το MoodCoin είναι ένα κρυπτονόμισμα σχεδιασμένο για να λειτουργεί χέρι με χέρι στην πλατφόρμα του MoodCrawler.
Η πλατφόρμα πληρώνει τους χρήστες για να βοηθάνε άλλους στο να λύνουν προβλήματα στην πλατφόρμα. Για αυτό το επιτόκιο του Proof Of Stake δημιούργησε το “MoodCoin”, ένα κρυπτονόμισμα που θα μετατρέπεται σε Bitcoin, άρα συζητάμε για πραγματικά χρήματα.
Διαβάστε για την τεχνολογία πίσω απο το MoodCoin και τα μελλοντικά σχέδια



 

Το οικοσύστημα του MoodCrawler
 

Το MoodCrawler δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα που διευκολύνει τις ανταμοιβές θετικής ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Η ιδέα πίσω από το MoodCrawler είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον στο οποίο ο χρήστης μπορεί να εισαχθεί σε ένα ευρύ φάσμα εννοιών. Η ομορφιά πίσω από το MoodCralwer είναι ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να γίνει ενεργό και καθοριστικό μέρος του οικοσυστήματος του Moodcrawler.


Διαβάστε για το Οικοσύστημα του MoodCrawler


Και αυτό είναι το ξύσιμο μόνο της επιφάνειας. Φανταστείτε όλες τις δυνατότητες. Οπότε μείνετε συντονισμένοι, υπάρχουν πολλά για να είστε ενθουσιασμένοι.....





 
Meet the team behind the MoodCrawler concept
Πιστεύουμε στη δύναμη των παραδειγμάτων, και με MoodCrawler θα είστε σε θέση να δείτε τους τόνους των καλών παραδειγμάτων, αυτή είναι η πραγματική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Θα βοηθήσει κάποιον και η πλατφόρμα θα σας ανταμείψει για αυτό, ναι μπορούμε να κάνουμε αυτό είναι δυνατόν από κοινού.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
[email protected]

Στο Facebook
Στο Twitter


Στο MoodCrawler.org



 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services