click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - christyh

Pages: [1]
1

вебсајт · Бели папир · TWITTER · FACEBOOK · TELEGRAM · SLACKBitquence - Универзална платформа за управљање новчаником и вредношћу следеће генерације
 

  BQX Покреће жетон:         
 
  јун 14:00 УТЦ - 13. јула 14:00 УТЦ


Мисија Биткенције је да направи тржиште крипто валутности приступачан Свима, aУбрзавајући усвајање tехнологије блокирања и Демократизовање власништва Криптоквучности. Ми верујемо у филозофску мисију коју је успоставио Сатосхи Накамото. Креирањем Заштитни слој то је Доступна просечној особи, cтављамо моћ крипто-валенције у руке људи - тамо где припада.
 
Bitquence jе прва компанија за крипто валутност која синтетизује многе потребе нове економије. Bitquence Поседује свеж, универзални мобилни новчаник Који може задржати и пренети вредност између корисника и валута користећи а Дигитална мрежа ликвидности. Новчаник омогућава Динамичка додела средставаРазноврсност са једним кликом И консензусне профиле ризика са свим вашим средствима сигурним и сигурним у а Складиште хладњача.
 
Док је тржиште крипто валутности уз узбудљиву вриједност од 100 $, скоро 1000к та количина новца на свијету, Преко 80,9 трилиона долара. Криптокомпјутери немају велику инфраструктуру, али су спремни да револуционишу саму природу новца. Биткенција може узети најбоље од старих привредних компанија и примијенити је у нову економију у име нових учесника, чинећи криптокванце лакшим за куповину, преношење и слање.   


Bitquence Токенс (BQX) Ће се користити као "гас" за трансакције и складиштење на Битвенце мрежи. Аутоматска конверзија гаса ће помоћи Биткенсовим жетоном да буду окосница мреже дигиталне ликвидности, визија која је слична компанијама као што је Риппле - осим што је начин размишљања "Земљорак" течно универзална валута.
 
Bitquence Успоставити ликвидна тржишта у више валута користећи БККС како би креирали "валутну агностику" платформу гдје вриједност било којег облика може бити брзо и јефтино пренијета у било ком тренутку за било кога. У основи "Риппле фор Цонсумерс". Једноставна интеграција трговаца и једнократно плаћање за мобилне уређаје ће Биткенсу учинити решењем за довођење криптокутности у фазу усвајања масе.Bitquence Цровдсале почиње 28. јуна у 14:00 УТЦ

Bitquence Понудити бонус токене раним корисницима по следећим ценама:

Срце Биткенса је нов мобилни новчаник супер сигурне мобилне телефоније, [/ б] који ће бити најнапреднији на свету крипто-валутни новчаник. Битковски новчаник ће имати широку подршку за низ алцоинс, од којих многе немају мобилни новчаник. Ови алтцоин новчаници често имају веома техничке интерфејсе што их отежава просечном кориснику за приступ. Биткенција ће омогућити лак приступ многим кованицама за нове кориснике који повећавају ликвидност за тржиште. Овај хипер-паметни новчаник изграђен је на врху четири кључне технолошке компоненте:
 
        · Динамичка расподела средстава:
       
        · Профили консензусног ризика:
       
        · Дигитална мрежа ликвидности:
       
        · Хладњача:
Дигитална мрежа ликвидности: Сва средства су подржана 1: 1 са крипто и фиат валутама, у сваком тренутку обезбеђују ликвидност у мрежи. У Битвенце мрежи неће бити левераге-а, елиминишући експозицију за Биткуенце кориснике и учеснике.

Распоређивање динамичких средстава: cа једним кликом корисници могу одмах да диверсификују имовину у виртуелне "корпе за новчиће", диверзификују ризик и омогућавају прилагођену изложеност тржишту крипто валутности. Корпе ће укључивати категорије као што су велика капа, приватност, израчунавање магла, дистрибуирани магацини, меме и ИЦО новчићи.

Профили консензусног ризика: Bitquence Ће омогућити појединачну имовину да се процени на потенцијал профитирања и збирне профиле ризика за консензус за сваку разноврсну корпу за новчиће. Финансијска несрећа из 2008. била је делимично због рејтинга компанија које су платиле компаније чије су хартије од вредности оценили. Постављањем ове снаге у руке Битвенце заједнице, ово ће избјећи сличне ситуације и осигурати стварно независну анализу ризика.

Хладњача: Валуте су ускладиштене у Битвенце Цолд Ваулт - несигуран, супер-сигуран механизам за складиштење који се случајно синхронизује са врућим средствима. Ово осигурава да су ваша средства изузетно сигурна и сигурна и немогућа пенетрација.

Брингинг тхесе елементс тогетхер, Биткуенце је најлакши начин за куповину, продају и слање широког спектра крипто валута у “Паипал упознаје Насдак” Пакет. Све ово долази са сигурношћу и једноставности старе економије и невероватним корисничким искуством, што омогућава Битвенту да буде поуздана веза између старог и новог


Која је структура гомиле??
 
Продају 30% свих токена са додатних 5% резервисаних за награде, реферале и награде.
 
Минимални праг: 5000 ETH
Праг мехке капице 40000 ETH
 
Минимални износ за подизање ће бити 5000 ЕТH, који ће представљати развојне могућности од 2 године.
 
Минимална количина за подизање ће бити 40000 ЕТH, што би нам омогућило да проширимо наш тим и убрзамо развој мреже ликвидности.

Који је путоказ за развој?
 
Bitquence hије систем трговања даном или размена. Биткенција је једноставан, сигуран и сигуран новчаник који свакоме омогућава излагање десетинама новчића једним кликом. Поред тога, Битвенција ће понудити награде за стручњаке који пружају тачне оцене ризика за ризик за кованице и прилагођене корпе за новчиће. Стручњаци су такође добродошли да учествују у ИЦО-у и креирају свест о визији Биткенса. Биткенција ће такође омогућити новим фиат валутама лакше ући на тржиште крипто валутности.
Наш крајњи циљ је да БККС постане стандард плаћања за услуге широм света. Ово ће трајати године, али ми верујемо да је горе поменута карта ваљана и чврста стратегија која ће се стићи тамо док буде корисна за заједницу на том путу. Рани усвојитељи токена ће добити предности Битвенце платформе по веома ниској цени. Када је мрежа дигиталне ликвидности Битвенце успостављена, БККС токен ће бити преносив и тежи у било коју подржану валуту крипто или фиат. То ће учинити Шаљући широк спектар крипто валута што је лакше као слање Паипал-а или Венма-а путем е-поште или текстуалне поруке. Ово ће отворити врата масовном усвајању за Универсал Мобиле Паиментс користећи БККС за било којег трговца са изузетно ниским интеграцијама, инфраструктурним и трансакцијским трошковима. На крају, путоказ укључује брзу расподелу средстава која се одвија кроз мрежу дигиталне ликвидности Битвенце и / или партнерске мреже, чинећи Брза расподјела средстава као што је исплатива, брза и поуздана.БОУНТИ ЦАМПАИГН - Детаљи о нашој кампањи о популарности су живиHERE
 Фаза 1: Додјељивање динамичких средстава

У првој фази развоја, креирамо једноставан за кориштење интерфејс за брзо диверсификацију средстава на тржишту крипто. Надамо се да ћемо продати производ неколико месеци након продаје токен-а. Корисници ће моћи да користе Битвентни Токен на платформи као "гас", а ми ћемо започети успостављање ликвидности користећи окосницу ових расподела средстава. Надамо се да ћемо створити ОТЦ и даркпоол интеграцију за велике трансакције.

 
Фаза 2: Мрежа дигиталне ликвидности

Друга фаза развоја је успостављање мреже ликвидности. За то ће бити потребан правни оквир, као и довољна употреба платформе за рад. Мрежа ликвидности ће омогућити брзу трансмутацију вредности из једне валуте у другу помоћу тока Битвенце као моста. Аутоматска конверзија гаса и расподела динамичких средстава ће бити основа ове ликвидности. Штавише, Битвентни токени резервисани за мрежу ликвидности ће омогућити Битвенту да делује као уговорна страна за многе почетне паровске трансакције и БККС конверзије на мрежи. Како више људи користи платформу, генерише се већа ликвидност. Ово ће бити дужи процес, али ће касније дати врло корисне функције.

 
Фаза 3: Глобалне услуге

Након успостављања Мреже дигиталне ликвидности, можемо погледати дугорочне циљеве глобалних услуга. Децентрализација мреже ликвидности и партнерство са пружаоцима ликвидности додатно ће смањити ризик за кориснике и омогућити пренос вриједности било гдје у свијету кориштењем БККС токена. Ово отвара врата масовном усвајању криптокупција и стварању универзалног глобалног платног система.
Ф.А.К


За учесника, зашто бих требао размотрити Bitquence?
 
Биткенција је да омогући свакоме да дистрибуира било коју дигиталну валуту било када и било где - сигурно и сигурно. Истовремено, јединствена дигитална мобилна технологија компаније Биткуенце ће омогућити поремећај старе економије и нову профитабилност за све.
 
Биткенција отвара пут ка будућности с технологијом и услугама следеће генерације које имају потенцијал да проширују постојећу финансијску инфраструктуру. Комбинацијом следеће генерације, хипер-паметног новчаника, напредних услуга крипто валутности и подршке за нове крипто валуте, нова економска категорија биће отворена широм света. Биткенција ће омогућити и појединачним и институционалним корисницима да брзо и сигурно стекну изложеност новој економији, доводећи свеж капитал у индустрију.
 

Ја сам експерт блокатора и криптокутности. Зашто ми је потребно Bitquence?

Сваки токени који се не продају у гомили ће бити спаљени, а остали базени ће се сразмерно смањивати, што значи да заједница одлучи колико вриједи овај пројекат. У паметним уговорима, стварање токена ће бити сразмерно улагању.
 

Који ће имовина бити укључена на почетку Bitquence?
 
Bitquence oчигледно ће подржати Битцоин и Етхереум. Многе друге валуте ће бити подржане и категоризоване на основу њихове улоге у новој економији. Корисници ће моћи почети са расподјелом почетка, а затим се прилагодити на основу њихових посебних циљева или потреба. Ево сцреенсхотова из корисничког интерфејса за корпе новчића Биткенс Универсал Валлет:

Биг Цапитал Цоинс: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, NEM

Приваци Цоинс: Monero, Dash, ZCash, ZClassic, PIVX

Нови токенсале / ICO новчићи: MelonPort, Mysterium, Ethbits, Bitquence, Civic

Ове корпе за новчиће могу се сматрати као предлошке за стварање властитих корпи за новчиће. Корисници ће бити слободни да динамички прилагођавају сопствене алате за корпе новчића - слично стварању прилагођеног скупа песама из почетне листе за репродукцију заједнице.

2


INSUREX · FACEBOOK · LINKEDIN · TWITTER · SLACK · TELEGRAM


Тржиште осигурања на основу блоку ланца


Отвара: 11. јул 2017 14:00 у УТЦ

Затвара: Јули, 31, 2017 14:00 УТЦ.InsureX: Први тржиште блоцкцхаин заснован на трговини и менаџмент
производа осигурања цровдсале отвара свој 11. Најављује јул

посетите наше цровдсале сајт
InsureX Вхитепапер

Цровдсале Структура

почиње: 11. јул
завршава: 31. јул
 
Цровдсале базен: 100,000,000 IXT
резерва: 30,000,000 IXT
 
минимални циљ: 2,222 ETH
Максимални циљ: 88,888 ETH
 
1 ETH = 1,125 IXT

InsureX знак (IXT)

IXT силе екосистем и може да се користи ИнсуреКс за:• Трошкови трансакције плаћање
• плаћање за пренос података
• Годишњи претплате
• АПИ за лиценце

 
Ревард Поол

аграда Базен (ИРП) је базен цриптоцурренци цо Цунг циљ је да веће стабилности да и Танг тржишна вредност за ИКСТ. Сваки знак носилац ИнсуреКс је право на удео у основи вредности ИРП је на основу броја жетона ЦО. Они могу да откупи део вредности базена у замену за токене Цхунг.
 
ИРП ће бити подстакнут активности на платформи. Сваки ће имати повезан трансакција извршена накнаду, и део накнаде ће бити ко размењени за једног од великих ЕРЦ20 токена и издвојила ка награда на базену. Прековремени укупан износ ИРП ће расти и пружити јак темељ да подржи ИКСТ.

Боунтиес: Детаљи нашег програма могу се наћи боунти ОВДЕ

 
тим

Компанија је основана од стране Ingemar Svensson,бивши директор Сектора ризика и процену вредности на СУНГАРД Ассет Манагемент. Он се придружили МИТ Алумни и рано пионир блоцкцхаин Цристина Долан и Микаел Олофссон, стручног и предузетника инсуртецх. Снажан тим саветника укључује Росс Цампбелл, главни покровитељ у Генералној Ре и Ницк Пештера, шеф осигурања у капитал Закон ЛЛП и Инсуртецх.

Ingemar Svensson, Оснивач и ЦЕО / технички директор
https://www.linkedin.com/in/ingemarsvensson2/
 
Cristina Dolan, Оснивач и ЦОО
https://www.linkedin.com/in/cdolan/
 
Mikael Olofsson, Оснивач и предузетника у резиденцији
https://www.linkedin.com/in/mikael-olofsson-9a865135/

Valdi Kamenarov, архитекта
www.linkedin.com/in/vkamenarov
 
Nicolas Cherence, Олово програмер Етхереум
https://www.linkedin.com/in/nicolas-cherence-46883964/
 
Charlotte Holmen, УКС Олово програмер
https://www.linkedin.com/in/charlotteholmen/

 
путоказ


 
Ф.А.К.


- Шта је InsureX?
InsureX Је тржиште створено за сектор осигурања и покреће блок чине, где осигуравачи и реосигуравачи могу повезати и трговати производе осигурања.
 

- Зашто је ваша технологија вредна?
Тренутно су процеси у сектору осигурања веома неефикасни, скупи и склони грешкама. То је зато што се велики део посла обавља ручно са више посредника уз велику количину документације која се преноси између ових странака.
 
InsureX решава ове проблеме пружајући брз, поуздан и директан начин да учесници на тржишту заједно обављају пословање. Наша платформа ће сигурно подржавати своје процесе, као и смањити њихове укупне трошкове.
 

- Ко ће користити InsureX?
InsureX Углавном се бави пружањем осигурања и реосигурања. Постоји могућност да брокери интеракцију са ИнсуреКс-ом и пружају специјалистичке услуге.
 

- Шта је IXT?
InsureX Токен(IXT) Ће потрошити тржиште ИнсуреКс. Нудимо IXT У нашој предстојећој гомили.

 
- За шта ће се користити IXT?
IXT Ће се користити за плаћање трансакција и услуга које нуди платформа.

 
- Да ли је IXT ERC20 компатибилан?
Да, IXT је компатибилан са ERC20 што значи да је компатибилан са свим новчаницама на бази етхереума.

 
- Колико се токена издаје?
Укупан износ токена који ћемо издати је 130.000.000.

 
- Које валуте су прихваћене у гомили?
Прихватамо само ЕТХ током гужве. Ако желите да учествујете, али имате другу врсту валуте као што је БТЦ, морате прво да је замените за ЕТХ.
 

- Како да ступим у контакт са InsureX-ом?
Можете нас контактирати путем наших канала заједнице Twitter, Facebook, LinkedIn Или Slack.

3
ЕСпортс платформа за свакога!

Период пре продаје 06/13/2017 12:00 ГМТ
Фундраисинг страна је: https://ico.gilgam.es/ico

ЕСпортс платформа за свакога!
зарадите новац на свим играма!
Gilgam.es планирају и припремају да покрене платформу која омогућава и за поједине играче и тимове који се такмиче у популарној игри Еспортс - дота2, Леагуе оф Легендс, Цоунтер-Стрике: Глобал дјела, Цалл оф Дути, итд ... - су под надзором наше вештачке интелигенције.

корисничке апликације се могу преузети са наше одредиште, ће радити у оквиру електронике на основу основама ЈаваСцрипт, ХТМЛ, ЦСС неће зависити од оперативног система корисника. Прва линија за борбу против превара уграђен у апликацији клијента. Она прати програми користе корисници и њихово укључивање са програм који се извршава игре. Интерфејс ће омогућити корисницима да креирају налог обезбеђујући новац за нову адресу у етру Етхереум кроз процесора плаћања су постављени.

ПРОТЕЦТ ИГРАЧА
Највећи проблем у свакој утакмици онлајн преваре, или финансијска (кредитна картица превара) или варање у игри. Наш циљ је да се елиминише ризик од бившег по овлашћењу трансакције у блоку основа Етхереум ланца; Док у другом случају, ми се планира да укине превара у игри пратећи строге КИЦ софтвер уз вештачку интелигенцију наших.

финансијска децентрализација
У финансијске трансакције играча ће бити изведена од стране интелигентног трчање уговора Етхереум ланца блок, перформансе не може контролисати споља, тако да су у складу са ранијим резултатима кода.
 • brzo Плаћање
 • трансакција безбедност
 • смарт уговора

Ауто Филтер
Вештачка интелигенција развила код нас ће анализирати резултате сваке игре и одредити резултат утакмице. Странке могу прихватити овај резултат или сет захтева.
 • Филтер апликације засноване на купца
 • Филтер на основу АУ
 • Филтер корисници на основу КИЦ

Цонсумер Елецтроницс
Платформа ће бити развијен у многим областима да би ниске расподеле оптерећења на пинг и мреже. Подручје је планиран на следећи начин:
 • Азија
 • Аустралија
 • Европа
 • Северна Америка
 • Јужна Америка

ОПЕРАЦИЈА КАКО
SЦев ПЛАИ, ПЛАИ ФОР ЛИФЕ
Gilgam.es доо развија платформу независних Спорт платформе. Платформа ће омогућити сваки љубитељ електронских спортова да зараде профит од њихових вештина. Коришћењем ове платформе је врло једноставна.

НАШИ ТРЖИШТА
зашто Спорт је свачији проблем и ви
"Спорт је велики поремећај у индустрији нас од иПхонеа у 2007. години, "Фоцус традиционална издавачи игра је о играчима који проводе директно или у листи . их недавно, издавачи су ставили другу групу у центру напора до њиховог маркетинга: креатора садржаја који су направили садржаја видео игара на каналима као што су ИоуТубе, ХитБок, ДингИт и трзају. ова група је показала да је маркетиншки алат вредан и делотворан трошак за издавача, повећана пажња и играчи то гаме esports је типичан пример овог Спорт такмичења и садржај око њих помаже издаваче да развијају учешће у животу заједнице и позитивно око њиховог наслова, драг д И дуговечност њихове игре и претвара њихове наслове у правог бренда забаве. Изузетно од броја играча и може да понуди много прилика да зарадите новац од играча.

ЕСпортс Глобал Маркетс је створио приход од 748 милиона долара у 2015. и очекује се да ће повећати на 1,9 милијарди долара од 2018. Северној Америци и Европи са 52% тржишту, као што наставити да улаже брзо у свемир.
Амерички аналитичар предвиђа да чак иу америчким еСпортс тржишту ће се повећати са 85 милиона долара у 2014. години на 1,2 милијарде долара у 2018., раст је био 93,8% годишње."


ГРУПЕ
Ми стварамо велике ствари
Ми смо креативни тим са седиштем у Мађарској, Малти и Кини. Имамо доста искуства у играма бизнис, програмирање и онлине игре ланце блокова, углавном о ЦС: ГО и Дота2. Ми желимо да видимо утакмицу из почетка и играју игру. Мислимо да свако заслужује да добије прилику да игра за новац. Употребите свој хоби да зарадите новац!

profesionalni играчи
Наш тим је доживео доста ЦС: ГО и Дота2. Они знају све о овој игри, а они могу помоћи у развоју Gilgam.es платформу.

БЛОК ЦХАИН ЕКСПЕРТИ
Наша група се састоји од ланца блок програмера обучених који помажу спроводе паметан уговор. Ови уговори ће осигурати да сваки победник може да свој новац

СТРУЧНИ ПРОГРАМ
Наш тим програмера су веома искусни и професионални развој Гилгам.ес платформе, сервера и клијената. Сервер ће радити са Ноде.јс. Купци ће радити у електроници

Погледајте детаље бели папир или почетне странице.

смарт уговора
https://github.com/g1lg4m3s/smart-contract

Бела књига превод
Кина Бела књига:https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf

Поруке Гилгам.ес
http://usethebitcoin.com/gilgam-es-earn-money-while-playing-your-favorite-games/

ИСПРАВКА:
Гилгам.ес Бонус програм
Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес за месец или два, са укупно 150.000 новчића ГГС. Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес у једном или два месеца.

Прочитајте више о пројекту Гилгам.ес:
почетне странице: https://ico.gilgam.es/
Азија страница: https://ico.asia.gilgam.es/
бели папир: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf
Кина Бела књига: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/gilgames.platform
Twitter: https://twitter.com/gilgam_es

Укупни наградни је 150.000, а биће подељен на следећи начин:
 
20.000 кованица за Бонус програм GGS Твиттер
GGS-60.000 центи за информисање / комуникације
GGS 10.000 центи за превођење и модерација
GGS-60.000 центи за финансирање екипе које учествују

Бонус Твиттер
plaćanje:
 
Ксу GGS-20.000 ће бити додељена на Твиттер програму бонус.
5 акција недељно за сваки валидни корисници Твиттер.

Како учествовати:
Субсцрибе званичном Твиттер страници: https://twitter.com/gilgam_es
Филл:   узорак
табела:    табела
 
Услови и правила:
1: Твитер налог мора да има најмање 200 пратилаца.
2: Твиттер налог мора да буде оригиналан. Лажни рачуни, мртве, неактивне и бот неће бити прихваћени.
3: Морате бити активни корисници Твиттера и редовно и да ажурира званични ажурирања вести о Gilgam.es.
4: Није дозвољено да учествује са више од једног рачуна. Корисници откривен да користи више рачуна, ће бити наведени као црна.
5: Услови се могу изменити и допунити.

Блог / Медији

Gilgam.es ће наградити писца са искуством писања процену квалитета, у чланку о пројекту Gilgam.es, ИЦО прикупљање средстава, Водич за инвестирање у блогове, веб странице, форуме и њихове изворе.
Gilgam.es ће наградити искусне уреднике стваралаца видео квалитета, презентација, Руководство инвестиционог пројекта Прикупљање средстава Gilgam.es и ИЦО.
 
plaćanje:
Укупан наградни од 60.000 новчића ГГС ће бити додељена учесницима информационих и комуникационих награда.
 
Ми ћемо делити све видео и блог / чланак у 3 категорије и да ће их наградити и то
 
Хигх Куалити: 5.000 GGS-
Добар квалитет: 3.000 GGS-
Медиум Куалити: 1.500 GGS-
 
Како учествовати?
Ваши, Коментари или видео снимке и Пошаљите унос Користећи образац испод: Филл: узорак
 
Испод је листа свих блогова и видеа.
табела:  табела
 
Појмови, правила и услови:
1: Чланак и видео лошег квалитета није прихватљиво,
2: Чланци и Видео морају бити прави, није дозвољено да копирате садржај, чланке и садржаје туђе. (Можете користити званичне слике, симболе, графике објављене на сајту, тема Анн, Фацебоок и Твиттер)
3: Чланци мора бити дужи од 400 речи, мање од 400 речи неће бити прихваћени.
4: Видео мора да буде најмање 1:00 минута. Краће неће бити прихваћени.
5: Чланци морају да имају два службена страница линк: http://ico.gilgam.es и повезана на белом папиру: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf И линк профила Bitcointalk На крају свог чланка доказати своју ауторска права.
6: У опис вашег видео мора да има линк на званичном сајту, аффилиате линк белих папира и веза с профиле bitcointalk cВаш доказати своју аутора.
7: Medium, Steemit, Newbium, Блоггинг платформе и општи / остало слободно је дозвољено, али само један пост ће бити прихваћена у тим платформама.
8: И 3 Чланци Чланци ће бити прихваћена у нет .нет .орг сајтовима и блоговима и другим високим

Награде спонсоред еСпортс теам :
Покренули смо и бонус програм за електронски спортских екипа. Све пријављене екипе могу зарадити неколико центи ГГС након наша група проверава своју статистику.

наплате:
ГГС 60.000 тотал бонус новац ће бити дистрибуиран међу свим електронским спортовима тим је проверио.

Региструјте се на грантова од нас попуните свој Гоогле:узорак
Регистрован и верификован (означен плавом бојом):табела

Услови, правила и услови:
1: Вишеструки регистрација није дозвољено,
2: Потреба Твитцх канал са 100 следбеника,
3: Наш лого је приказан у једном од својих спонзора,
4: Портпарол негативан, преварне активности довеле до забране из наше бонус програма.

Након наш Прикупљање средстава планира даљњег бонус програм за тестирање, промоцију.

Захтеви обично послати [email protected]
Општи захтеви шаљу [email protected]


4


Добро дошли у РЕКС, револуционарни нови глобални листинг платформи где је слободно на листу и тражити својства. Платформа где неће бити бомбардовани рекламама. Где си контролу над својим сопственим подацима. Где трансакције се дана, а не месеци. Платформа која плаћа да учествујете.


Демо


карактеристике укључују


4 Пхасе Приђите


Токен алат: Рек бонове постићи следеће:

Листинг Награде (Подстицајни / скалирање)
: Да би се скала базу података, ми тражимо независну токен за исплату листинг награде и прерасподели накнада је.

Размјена података, реклама: Корисници могу да размењују податке (односно продаје инспекцијске извештаје), пуњење независним оглашавачима да пласирају на њиховом страни (они поседују страницу и податке).

Transakcije:Рек знак игра значајну улогу у есцров и поравнања услуга.

Спам / упоредивих непокретности Корма
: Корисници имају могућност да креирају своју спам / упоредиве имовине храни и накупе следбенике. Уколико корисник добија довољно велики број следбеника, они могу да уновче феед путем промоције и рекламирања. Ми смо цровдсоурцинг добре локалне податке и сарадници бити плаћени. 

Брокер Профили / Маркет Спонзорство:Корисници плаћају РЕКС за стварање професионалних профила и спонзор локалних тржишта (тј Нев Иорк Цити). Рек прикупљају Брокер Профили / Маркет спонзорства ће се прерасподели у уговору о листинг награде.

Визуелна ускоро

Придружите се Глобал Реал Естате Револутион

Рек омета индустрију имовину, на исти начин Нетфлик Амазон и убер су неповратно превести своја тржишта. РЕКС је следећа велика ствар у глобалној непокретности.

У јулу 2017. године, Рек ће се продавати РЕКС токене да се прикупи новац за наставак развоја
.

ТИМ


преводи

Шпански - Хвала вам bartolo
хинди - Хвала вам erikalui
Шпански - Хвала вам olcaytu2005
Италијан - Хвала вам Luigi21
хрватски - Хвала вам bobo012
Индонезијски - Хвала вам P E K K A
холандски - Хвала вам Reaper3
бугарски - Хвала вам n00b3rt
Руски - Хвала вам Awallon
вијетнамски - Хвала вам soul-impact
филипино - Хвала вам Coin_trader
јапански - Хвала вам kawasaki5050


Боунти Кампање : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1937405

5


хоме МЦК: http://primalbase.com
бели папир: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
страница награда: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982


********

Верујемо да ће употреба шифрованог код било корисно и побољшати овај модел. Кроз примену чланова криптографских енкрипције плаћа када се пројекти Прималбасе обезбедити приступ заједничком радном простору, укључујући свих водећих технологија чвориште у свету. То може проширити, брзо подешавање, и флексибилан време и величина тима.

********
********

Систем поделом инфраструктуре у простор за сарадњу за чланове заједнице Прималбасе, и пословни простор за изнајмљивање је отворен за јавност ће обезбедити ефикасност и профитабилност Прималбасе пословни модел.

********Контактирајте наш тим на Слацк: http://project-primal.herokuapp.com/

МЦК почев од 26. јуна 2017!

Члан наше комуникационе канале: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Пратите нас на друштвеним медијима:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

КОМУНИКАЦИЈА

Vitalik Buterin, суоснивач Етхереум:

“Дефинитивно сам веома заинтересован за свим овим апликацијама, посебно продаје финансијских рачуна са неким од компоненти финансијске и монетарне вредности, али и неке од његових спољашњих компоненти. Општа идеја да можемо створити ту економију, где смо микро токенизе и тако људи преузму одговорност за своју величину, мислим да је дефинитивно идеја веома занимљив и перспективан.”

Đọc thκm tại: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Директор и оснивач Ваве платформе:

“Прималбасе је пројекат некретнина, а ту је и пројекат заједнице блок ланац. Она нуди прилично јединствен производ - с једне стране, то је приступ са колегама, са друге стране то је финансијски инструмент који може да се тргује на тржишту. Никада овако нешто раније. То може ујединити велики број нових предузећа утврђене у заједници. Многе компаније почињу технику су заинтересовани за дијељење простора сарадњу Прималбасе, ускоро видимо развој новог окружења за предузећа Технички комитет, који ће изаћи из света виртуелног у стварности, посебно географске локације, било би привлачна.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, Истраживачи, Оснивач ланац блок:

“Технологија није изолован, је интегрисан у животу, дневне активности наше, не треба сматрати као феномен посебан и независан, носи друштвену мисију дао га узрок значајне промене у друштву. Институт ће постати центар експертизе доступне свима - бизнис, менаџмент, пројектима сарадње, и заједница у целини.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Главни технолошки директор Долфин:
“На ДОЛФИН ми такође пружају услуге за све врсте купаца из целог света и чини одличну идеју да има место где се гарантује да продуктивно време док далеко рад и исти ниво услуге где год желите.”


Billy Draper, Партнер у Драпер Ассоциатес:

"Било је супер, они су нашли примену у пракси, и то је оно што желимо да видимо - не желимо да видимо више новца у свету. То је начин размишљања промена игра, слична непокретности. Лизинг ове картице? Тако се започети праву револуцију, која је како ће се ствари из техничке заједнице и даље се већи од Битцоин.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive

ЧЕСТО ПОСТАВЉЕНА ПИТАЊА

ДЕО1 : https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=15374.msg160151#msg160151


7
веб сајт: https://spacepirate.io

Обавештење превод


Информације о продаји центи

РУСТБИТС: Маи 22 до 22. јуна 2017
100,000,000 кретање
Што је тренд Рустбитс подмири ће обезбедити игру горива и може се понашати као бонус у кеш играма.
Постоји ограничена понуда ће бити спаљени РустБитс када се креира нова картица за СпацеПирате Рустцхаин.
Токени ће се продавати путем Токенли, тренд није продао бити, спалили , на крају продаје.

РУСТЦХАИН картица: Почев од 1. јула до 30. септембра кроз Токенли од Рустбитс
Рустцхаин картица је власништво линк да играчи могу да сакупе и трговине или користе да побољшају своје искуство у
001 картице - "Рогуе Мецх" (1200 релеасе, али за нашу Кицкстартер кампање)
002 картице - "Форготтен Вастеланд" - 2000 Год
003 картице - "Плата" - 5000 2000 пуштен
004 картице - "Дух Пилот" - 6000 2000 пуштен
Свака картица која није продао Рустцхаин (001-004) до 30. септембра ће спалити ,.

СпацеПирате: Ера муња је шта?
☠ Авантура / адвентуре гаме графика / тамна сенка у свемиру дистопијски научне фантастике.
☠ Један, турн-басед роле-плаиинг гаме , (као тамници и Драгон у простору)
☠ Можете играти сами или са другим играчима.
☠ У играма које користе Битцоин и друге техничке уговоре (као награду)
Не буди плаћање на-игра победнички ,.
☠ игра, Треасуре Хунт са загонетке, трагове и мистерије са, не тражи да купи карту картице или купујете , да играју.
☠ Има картони способни да блокирају пут за прикупљање, промет и коришћење.

Патх Видео: (директно на иоутубе)


Звучи привлачно, нешто више о томе ...

Као што је већ речено, игра је завршена 60%, и гледајући наше временске линије (доле), можете да видите шта је било
Завршен. Радимо са више садржаја (мисија, графика, глас) да се фокусирају на првом поглављу игре.
Почетком прошле године, ми смо послали неке информације о игри и добили пажњу од друштвених медија о Стеемит.
Узбуђење игре је привукла људе и пратите. Свако има приступ и да нас обавестите желе да буду
Ан "олд сцхоол" авантуре кампање да игра.Прологуе, увод могу играти мало, заиста релеасе пре алфа у СпацеПирате. Имајте на уму, не
Постоји потпуно функционалан, али то значи да испричам причицу о догађајима који су довели до места где се ствари почну пуним
Релеасед игре. Преамбула је отворен у априлу 2017 и има више од 100 играче. имати
Неколико области за истраживање и неке загонетке да реше, као, плус мало борбе бачен у за сваки случај.
Желим да свима нешто да истраже, и мистерију за решавање, док је остатак игре је у процесу развоја.
Неки играчи су завршили преамбулу око 100 сати играња.

Можете се пријавити и играти покушати на:https://spacepirate.io."Верујем да је жанр авантура никада неће умрети више од било које врсте приповедања ће умрети?"
- Роберта Вилијамс (Сиерра игре)

Зашто градити игру овако? Као и остали, одрасли смо за играње и авантура игре као што су рогуе на Цоммодоре и
Касније на десктоп. Игра је привукла машту и чини ми заинтересовани за играње онлине игре
са другима. Играјте игре као што су Залог ™, Зорк ™ и Хобит ™ , а затим читање (Ремембер
Авантуре ™ свој?) Ми смо заинтересовани за научне фантастике и игара. Уживали смо игра много
Игре као што су МајорМУД ™, Кирандиа ™ и 2002 ™ Традеварс . Игра се променила све, јер сте играли
Са другима, ви сте развили пријатељства са другим играчима у интимној заједници која често траје годинама.
Недавно, открио сам да људи и даље играју ову игру, али желе више. Они желе да наставе ову нову авантуру,
И стекнете нове пријатеље.


СпацеПирате: Ера оф Лигхтнинг Као авантура у сци-фи мрак Дистопиан свемира природни јоинт. poseduje
турн-басед цомбат против непријатељске игру и других играча. Он такође делује као стил игре заснива на Д & Д дице
Играте са другима. Нема грешке, у срцу тога је авантура и мистерија да је награда играчи са
Благо. СпацеПирате космос је игра отворена, где можете добити, добар или лош колико желите
Бити
. Можете тражити благо изгубљене и решите загонетке, изградити објекат за заштиту против других играча или да их је издао и
Превазилажење своју империју, постављен је награду од њихових на броду или затражите други бонус за своје личне интересе, или лутају
Универзум и помоћи друге играче.

Игра се одвија у далекој будућности (~ 2500 година од сада), где је туризам је популаран универзум. Ту Екопланетс радни век,
Колонија, појединци, рогуе Мецхс, и ловци награде. Много технологије није и не може више да се разумеју
У великој епидемији која готово збрисали човечанство. Резултат тога је да напредак у технологији, науци и култури
Стоп, "Доба Цлаи" је место где је све сломљено, у шта је сада "Данас" у игри. имати
Десетине простора летелице је десетине хиљада људи су у стању хибернације за
Више од хиљаду година. Неки пробудити и схватити да су ствари горе сада пре него што оду у стање хибернације. не
Људи пробудите се, неки људи умиру од систем не. Човечанство покушава да добије нову упориште и социјалну реконструкцију, али
Постоје многе илегалне ствари које се боре са.


Фигхт или истражите...

МД100 указујући свој извештај у мецх агенција покушавају да откинем те, ракетирају непријатеље смртоносних под заклетвом
Летелица да их разнесе из галаксије, или пошаљите авиона без посаде , у боре , да ослаби одбрамбене способности основе других играча.
Боре и борба у СпацеПирате се заснива на кривине, ролна на коцкице утврдити ко иде први, колико си штете
Направите их или су ти дали, а ако живети или умрети. Можете прочитати више о томе како направити фер борба да се осигура не
Преваре као што користите систем правде да превирањима у борби и другим игривости.


Такође може бити време када желите само да истражују и учествује у њему са другим играчима или само избегавајте потрошње
Датум бловн вештачке интелигенције андроиди (Мецхс). Није проблем, у игри је тамна прича
Са слагалица за решавање и мистерија да открије. Су напустили брод, рудник изгубио, свемирске станице и скривене
База за истраживање. Трагови и слагалице су уткани директно у игри, можете да делите и радити са другима
Или задржати за себе и откријте сами. 

Благо ...

Други аспект игре који желим да се изгради мало благом. Помисао на лов на благо
И решити мистерију је обично ме је довело до радовима и другим интересантним пројектима атракција. На пример, читање
Играчи спремни , или читали о, благо Форест Фен , ме је инспирисало да креира игру да су неки од њих
Све је било могуће. Желим да обухвати, мистериозног и блага скривене у игри за играчима да пронађу и реше.
Битцоин и остала техничка цо је такође савршен начин за тако нешто; Нема потребе да се спакуј и иди пола
Широм света. Дакле, концепт крије нешто у контексту и наратив игре је веома важно. Ја не
Само сам хтео да се изгради "преваре и покрените" ниједну утакмицу; Док је борба је и даље у њој, способност да открије и у потрази за благом ту нема
Фигхт
, је занимљив концепт за мене који је изграђен у игри.


ГОДИНА 4429 ДОБРОДОШЛИ припрему будућих буђење у месту међугалактичког рата, пиратерије, Боунти, факе факе
Мудрост и пад људске цивилизације је твоја реалност.

РПГ карактера атрибути - Постоји 13 знакова који могу као ИК, физику, снази, и поузданости
Играју улогу у игри. Ови атрибути се утврдило да ли ће ваш лик успети у случају или борби. На пример,
Претпоставимо да ваш лик има моћ 8 и неко дува ваздух и морате да задржи свој живот, игру
Котрља фигуру са својим 8 да видим да ли не. Такође можете нагласити и оклопа смањење тачку ако
Је погођен у игри или повећања као што ниво нагоре или надоградњу.

НЕ ИГРА "плати да побеђујемо" - Срећом, мозак, а искуство је једини начин да преживе у веку 43. Док су неки
Надоградње може ублажити патње, не може победити за вас. Игра је не , је дизајниран да вас натера да купи ставке
Да се настави. Можете купити нешто цоол и забавна игра, али они нису обавезни да победи. Морате користити
стратеги савлада особа скиллс да реши загонетке. Ви не можете купити решење на загонетку, а који треба да слици
Од себе.


Многи играчи - Борите се лажним АИ, реши загонетке и скупљати бонусе је тежак посао. Можете играти сами или са
Други на сарадња или играч против играча борбе. Такође, могу формирати савезе са међусобно да преузме другим играчима. као и све
Додатне игре опција можете играти соло, и изаћи из Волф мреже примене стилу.

ИНТЕГРАЦИЈА УСЛОВИ -  Ви не морате да купите било коју врсту Битцоин, или РУСТЦХАИН РУСТБИТС то Плаи
СпацеПирате. Уместо тога, можете завршити се као награду за решавање слагалице или завршених радњи у игри.
Желим да унапреди своје оружје у игри и ко-инжењеринга? Да, можете то учинити у СпацеПирате. Игра такође прихватљива
Више од 20 техничких уговора (Етхереум, Литецоин, итд) кроз СхапеСхифт.ио.

Другог разреда ПРОВЈЕРА - Заштитите своје онлине рачуне и повући новац од оних није овлашћен два фактора
Аутхентицатион од Аутхи. потврду идентитета фактор је две веома безбедан начин да заштитите своје онлајн рачуне. Ради на принципу
Захтева да се идентификују помоћу две различите ствари када се пријаве на сајту. Други елемент везан за нешто
'ви' (као што су мобилни телефони). Тако да могу да се сетим два елемента као нешто што знате (лозинка) + онога што имате
(Ваш мобилни телефон). Аутхи чини заиста једноставан за коришћење два фактора аутентификације на мрежи рачун са свог смартфона.
Дају ти апликацију ће вам помоћи да лако задржати све своје карте и "једноставно" ради за аутентификацију.

Мобиле Суппорт - СпацеПирате могу репродуковати на мобилним уређајима који подржавају Ви-Фи везу или 4Г / ЛТЕ
У претраживачу на уређају. Мобилни телефон и таблета подршка може да варира, али је тестиран на Аппле уређајима.


Пуну функцију ћаскања - Многе опције цхат укључују, поруку , способност, игноре ,
Остали играчи или да их додате на листу пријатеља. Желите да награди играч за колегу ти помогао? Иоу цан, донација ,
Их са Битцоин у чет собама или награда за целу просторију. Цхат и игра искуство је интегрисан са
Омогућава играчима да играју и цхат необавезно.


КСУ КАРТИЦА Дивисион Зона  - РустЦхаин картице даје играчима могућност да прикупљају, промета и коришћења дивљачи картица.
Картице ће бити у блоцкцхаин као низ дигиталне картице ограничено на трансакције ван игре. Картица може да се користи
У игри да би играчима посебне ставке и способности у игри. Један пример би био + 1 да нападне и +10
Армор или ин-гаме ставке као што горњег слоја пловила. Неке картице ће ослободити игру као награда за решавање
Загонетке или других достигнућа.


ГМ-заслужује никада не убије персонални рачунар плејера, он представља прилику за оне који су осип и непромишљен играча
То све на свом -Гари Гигак

 
Неки разлози због којих желите да играте СпацеПирате: Ера Лигхтнинг 

Стратегија, улога и авантура
Ви замените свој пут у борца В.К.-99Ф, скочи на лету, и отићи да изгради свој испоставу на
Едге оф тхе познатом свемиру. Ви упграде , оружје, штитове, и почети рударских рад

8


види бели папир

Jјоин ИЦОЦоннецт

   
преводКИНЕСКИ (lihuajkl) - Bitcointalk

ИНДОНЕЗИЈЕ (generous) - Bitcointalk| WHITEPAPER

ШПАНСКИ (the3nolo) - Bitcointalk

ФРАНЦУСКИ (arpetuos) - Bitcointalk

РУМУНСКИ (AmunRa) - Bitcointalk

ХИНДИ (erikalui) - Bitcointalk | WHITEPAPER

ИТАЛИЈАН (andrealandia, Luigi21) - Bitcointalk | WHITEPAPER | WEBSITE

ГРЧКА (killerjoegreece) - Bitcointalk | WHITEPAPER

ПОРТУГАЛСКИ (ShooterXD) - Bitcointalk | WHITEPAPER

РУСКИ (GolumDeMort) - Bitcointalk,

ВИЕТНАМЕСЕ (Watanabe1505) - Bitcointalk | | Bitcoingarden |WHITEPAPER

ФИЛИПИНО (jwiz168) - Bitcointalk,

ЈАПАНСКИ (kawasaki5050) - BitcoinGarden | WHITEPAPER

Награда Листа
Блогови:

(iqbal26)
Bitzco.net


Благодатима и Такмичења

12-15 ЛНК по квалитетном објава топиц превод - Извор фајл: https://drive.google.com/open?id=0B9CiGFaSMU9TTWpTZlFsY1k1M0U


Пошаљи емаил то [email protected] да се пријаве за комплетну сајта превод


Тренутни 60 ЛНК такмичење награда за најбољи чланак објављен у Вести Сите / Блог
30 ЛНК за Сецонд Бест члана

Твиттер Кампања - Јоин


Кампања прикупљања потписа - Јоин


Носиве Потпис ознаке:

аватар :
Junior Member

Code: [Select]
[center]✧✧✦ Market Solutions via Ethereum | [url=https://ethereum.link/ICO/stats.php]ICO Now[/url] ✦✧✧
[url=http://ethereum.link]████████████ [b]☞ Link Project ☜[/b] ████████████[/url]
✧✧✦ Linking Ethereum with the World ✦✧✧[/center]

✧✧✦ Market Solutions via Ethereum | ICO Now ✦✧✧
████████████ ☞ Link Project ☜ ████████████
✧✧✦ Linking Ethereum with the World ✦✧✧
Member

Code: [Select]
[center]✧✦✧✦✧✦✧✦  [url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][b]Market Solutions via Ethereum | ICO Now[/b][/url]  ✦✧✦✧✦✧✦✧
████████████████████████████████  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][b]☞ Link Project ☜[/b][/url]  ████████████████████████████████
[url=http://ethereum.link] [b]Linking Ethereum with the World[/b][/url] ✧✦✧ [url=http://ethereum.link][b]Silver Backed Tokens[/b][/url] ✧✦✧ [url=http://ethereum.link][b]Smart - Competitive Companies[/b][/url][/center]

✧✦✧✦✧✦✧✦  Market Solutions via Ethereum | ICO Now  ✦✧✦✧✦✧✦✧
████████████████████████████████  ☞ Link Project ☜  ████████████████████████████████
Linking Ethereum with the World ✧✦✧ Silver Backed Tokens ✧✦✧ Smart - Competitive Companies
Full Member

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color]  [b][color=#000000]Market Solutions via[/color] [color=#111a7e]Ethereum[/color] | [color=#ff0000][b]ICO Now[/b][/color] [color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][color=#09000f]█[/color][color=#0e0016]█[/color][color=#12001d]█[/color][color=#170024]█[/color][color=#1c002c]█[/color][color=#200033]█[/color][color=#25003a]█[/color][color=#290041]█[/color][color=#2e0049]█[/color][color=#330050]█[/color][color=#370057]█[/color][color=#3c005e]█[/color][color=#400066]█[/color][color=#45006d]█[/color][color=#4a0074]█[/color][color=#4e007b]█[/color][color=#530083]█[/color][color=#57008a]█[/color][color=#5c0091]█[/color][color=#600098]█[/color][color=#6500a0]█[/color][color=#6a00a7]█[/color][color=#6e00ae]█[/color][color=#7300b5]█[/color][color=#7700bd]█[/color][color=#7c00c4]█[/color][color=#8100cb]█[/color][color=#8500d2]█[/color][color=#8a00da]█[/color][color=#8e00e1]█[/color][color=#9300e8]██[/color][color=#9300e8]  [b]☞ Link Project ☜[/b][/color]   [color=#9300e8]██[/color][color=#8e00e1]█[/color][color=#8a00da]█[/color][color=#8500d2]█[/color][color=#8100cb]█[/color][color=#7c00c4]█[/color][color=#7700bd]█[/color][color=#7300b5]█[/color][color=#6e00ae]█[/color][color=#6a00a7]█[/color][color=#6500a0]█[/color][color=#600098]█[/color][color=#5c0091]█[/color][color=#57008a]█[/color][color=#530083]█[/color][color=#4e007b]█[/color][color=#4a0074]█[/color][color=#45006d]█[/color][color=#400066]█[/color][color=#3c005e]█[/color][color=#370057]█[/color][color=#330050]█[/color][color=#2e0049]█[/color][color=#290041]█[/color][color=#25003a]█[/color][color=#200033]█[/color][color=#1c002c]█[/color][color=#170024]█[/color][color=#12001d]█[/color][color=#0e0016]█[/color][color=#09000f]█[/color]
[b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/url][/center]

Senior Member

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][size=19pt] [color=#9300e8]█ [color=#111a7e]✦[/color][/color][color=#9300e8][b]Ethereum.[/b][/color][color=#111a7e]link[b] █[/b][/color] [color=#000000]Market Solutions via Ethereum [color=#9300e8]✦[/color][color=#111a7e]✦[/color] ICO Now[/color] [color=#111a7e]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][/size][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][size=8pt][b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/size][/url][/center]

Hero & изнад

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][size=19pt][size=19pt][glow=#000000,2,300][color=#000000].[/color][b][color=#9300e8]✦[/color][color=#ffffff]Ethereum[/color][color=#9300e8].[/color][color=#0044f3]link [color=#000000].[/color][/color][/b][/glow][glow=#9300e8,2,300] [/glow][glow=#646361,2,300][color=#646361].[/color][color=white]Market Solutions via Ethereum[/color][color=#0044f3]✦[/color][color=white]ICO Now[/color][color=#646361].[/color][/glow][glow=#000000,2,300][color=#000000].[/color][color=#0044f3]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000].[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][size=8pt][b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/size][/url][/center][/center]

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services