click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - christyh

Pages: [1]
1

вебсајт · Бели папир · TWITTER · FACEBOOK · TELEGRAM · SLACK



Bitquence - Универзална платформа за управљање новчаником и вредношћу следеће генерације
 

  BQX Покреће жетон:         
 
  јун 14:00 УТЦ - 13. јула 14:00 УТЦ






Мисија Биткенције је да направи тржиште крипто валутности приступачан Свима, aУбрзавајући усвајање tехнологије блокирања и Демократизовање власништва Криптоквучности. Ми верујемо у филозофску мисију коју је успоставио Сатосхи Накамото. Креирањем Заштитни слој то је Доступна просечној особи, cтављамо моћ крипто-валенције у руке људи - тамо где припада.
 
Bitquence jе прва компанија за крипто валутност која синтетизује многе потребе нове економије. Bitquence Поседује свеж, универзални мобилни новчаник Који може задржати и пренети вредност између корисника и валута користећи а Дигитална мрежа ликвидности. Новчаник омогућава Динамичка додела средставаРазноврсност са једним кликом И консензусне профиле ризика са свим вашим средствима сигурним и сигурним у а Складиште хладњача.
 
Док је тржиште крипто валутности уз узбудљиву вриједност од 100 $, скоро 1000к та количина новца на свијету, Преко 80,9 трилиона долара. Криптокомпјутери немају велику инфраструктуру, али су спремни да револуционишу саму природу новца. Биткенција може узети најбоље од старих привредних компанија и примијенити је у нову економију у име нових учесника, чинећи криптокванце лакшим за куповину, преношење и слање.   






Bitquence Токенс (BQX) Ће се користити као "гас" за трансакције и складиштење на Битвенце мрежи. Аутоматска конверзија гаса ће помоћи Биткенсовим жетоном да буду окосница мреже дигиталне ликвидности, визија која је слична компанијама као што је Риппле - осим што је начин размишљања "Земљорак" течно универзална валута.
 
Bitquence Успоставити ликвидна тржишта у више валута користећи БККС како би креирали "валутну агностику" платформу гдје вриједност било којег облика може бити брзо и јефтино пренијета у било ком тренутку за било кога. У основи "Риппле фор Цонсумерс". Једноставна интеграција трговаца и једнократно плаћање за мобилне уређаје ће Биткенсу учинити решењем за довођење криптокутности у фазу усвајања масе.



Bitquence Цровдсале почиње 28. јуна у 14:00 УТЦ

Bitquence Понудити бонус токене раним корисницима по следећим ценама:





Срце Биткенса је нов мобилни новчаник супер сигурне мобилне телефоније, [/ б] који ће бити најнапреднији на свету крипто-валутни новчаник. Битковски новчаник ће имати широку подршку за низ алцоинс, од којих многе немају мобилни новчаник. Ови алтцоин новчаници често имају веома техничке интерфејсе што их отежава просечном кориснику за приступ. Биткенција ће омогућити лак приступ многим кованицама за нове кориснике који повећавају ликвидност за тржиште. Овај хипер-паметни новчаник изграђен је на врху четири кључне технолошке компоненте:
 
        · Динамичка расподела средстава:
       
        · Профили консензусног ризика:
       
        · Дигитална мрежа ликвидности:
       
        · Хладњача:








Дигитална мрежа ликвидности: Сва средства су подржана 1: 1 са крипто и фиат валутама, у сваком тренутку обезбеђују ликвидност у мрежи. У Битвенце мрежи неће бити левераге-а, елиминишући експозицију за Биткуенце кориснике и учеснике.

Распоређивање динамичких средстава: cа једним кликом корисници могу одмах да диверсификују имовину у виртуелне "корпе за новчиће", диверзификују ризик и омогућавају прилагођену изложеност тржишту крипто валутности. Корпе ће укључивати категорије као што су велика капа, приватност, израчунавање магла, дистрибуирани магацини, меме и ИЦО новчићи.

Профили консензусног ризика: Bitquence Ће омогућити појединачну имовину да се процени на потенцијал профитирања и збирне профиле ризика за консензус за сваку разноврсну корпу за новчиће. Финансијска несрећа из 2008. била је делимично због рејтинга компанија које су платиле компаније чије су хартије од вредности оценили. Постављањем ове снаге у руке Битвенце заједнице, ово ће избјећи сличне ситуације и осигурати стварно независну анализу ризика.

Хладњача: Валуте су ускладиштене у Битвенце Цолд Ваулт - несигуран, супер-сигуран механизам за складиштење који се случајно синхронизује са врућим средствима. Ово осигурава да су ваша средства изузетно сигурна и сигурна и немогућа пенетрација.





Брингинг тхесе елементс тогетхер, Биткуенце је најлакши начин за куповину, продају и слање широког спектра крипто валута у “Паипал упознаје Насдак” Пакет. Све ово долази са сигурношћу и једноставности старе економије и невероватним корисничким искуством, што омогућава Битвенту да буде поуздана веза између старог и новог


Која је структура гомиле??
 
Продају 30% свих токена са додатних 5% резервисаних за награде, реферале и награде.
 
Минимални праг: 5000 ETH
Праг мехке капице 40000 ETH
 
Минимални износ за подизање ће бити 5000 ЕТH, који ће представљати развојне могућности од 2 године.
 
Минимална количина за подизање ће бити 40000 ЕТH, што би нам омогућило да проширимо наш тим и убрзамо развој мреже ликвидности.





Који је путоказ за развој?
 
Bitquence hије систем трговања даном или размена. Биткенција је једноставан, сигуран и сигуран новчаник који свакоме омогућава излагање десетинама новчића једним кликом. Поред тога, Битвенција ће понудити награде за стручњаке који пружају тачне оцене ризика за ризик за кованице и прилагођене корпе за новчиће. Стручњаци су такође добродошли да учествују у ИЦО-у и креирају свест о визији Биткенса. Биткенција ће такође омогућити новим фиат валутама лакше ући на тржиште крипто валутности.




Наш крајњи циљ је да БККС постане стандард плаћања за услуге широм света. Ово ће трајати године, али ми верујемо да је горе поменута карта ваљана и чврста стратегија која ће се стићи тамо док буде корисна за заједницу на том путу. Рани усвојитељи токена ће добити предности Битвенце платформе по веома ниској цени. Када је мрежа дигиталне ликвидности Битвенце успостављена, БККС токен ће бити преносив и тежи у било коју подржану валуту крипто или фиат. То ће учинити Шаљући широк спектар крипто валута што је лакше као слање Паипал-а или Венма-а путем е-поште или текстуалне поруке. Ово ће отворити врата масовном усвајању за Универсал Мобиле Паиментс користећи БККС за било којег трговца са изузетно ниским интеграцијама, инфраструктурним и трансакцијским трошковима. На крају, путоказ укључује брзу расподелу средстава која се одвија кроз мрежу дигиталне ликвидности Битвенце и / или партнерске мреже, чинећи Брза расподјела средстава као што је исплатива, брза и поуздана.



БОУНТИ ЦАМПАИГН - Детаљи о нашој кампањи о популарности су живиHERE
 



Фаза 1: Додјељивање динамичких средстава

У првој фази развоја, креирамо једноставан за кориштење интерфејс за брзо диверсификацију средстава на тржишту крипто. Надамо се да ћемо продати производ неколико месеци након продаје токен-а. Корисници ће моћи да користе Битвентни Токен на платформи као "гас", а ми ћемо започети успостављање ликвидности користећи окосницу ових расподела средстава. Надамо се да ћемо створити ОТЦ и даркпоол интеграцију за велике трансакције.

 
Фаза 2: Мрежа дигиталне ликвидности

Друга фаза развоја је успостављање мреже ликвидности. За то ће бити потребан правни оквир, као и довољна употреба платформе за рад. Мрежа ликвидности ће омогућити брзу трансмутацију вредности из једне валуте у другу помоћу тока Битвенце као моста. Аутоматска конверзија гаса и расподела динамичких средстава ће бити основа ове ликвидности. Штавише, Битвентни токени резервисани за мрежу ликвидности ће омогућити Битвенту да делује као уговорна страна за многе почетне паровске трансакције и БККС конверзије на мрежи. Како више људи користи платформу, генерише се већа ликвидност. Ово ће бити дужи процес, али ће касније дати врло корисне функције.

 
Фаза 3: Глобалне услуге

Након успостављања Мреже дигиталне ликвидности, можемо погледати дугорочне циљеве глобалних услуга. Децентрализација мреже ликвидности и партнерство са пружаоцима ликвидности додатно ће смањити ризик за кориснике и омогућити пренос вриједности било гдје у свијету кориштењем БККС токена. Ово отвара врата масовном усвајању криптокупција и стварању универзалног глобалног платног система.




Ф.А.К


За учесника, зашто бих требао размотрити Bitquence?
 
Биткенција је да омогући свакоме да дистрибуира било коју дигиталну валуту било када и било где - сигурно и сигурно. Истовремено, јединствена дигитална мобилна технологија компаније Биткуенце ће омогућити поремећај старе економије и нову профитабилност за све.
 
Биткенција отвара пут ка будућности с технологијом и услугама следеће генерације које имају потенцијал да проширују постојећу финансијску инфраструктуру. Комбинацијом следеће генерације, хипер-паметног новчаника, напредних услуга крипто валутности и подршке за нове крипто валуте, нова економска категорија биће отворена широм света. Биткенција ће омогућити и појединачним и институционалним корисницима да брзо и сигурно стекну изложеност новој економији, доводећи свеж капитал у индустрију.
 

Ја сам експерт блокатора и криптокутности. Зашто ми је потребно Bitquence?

Сваки токени који се не продају у гомили ће бити спаљени, а остали базени ће се сразмерно смањивати, што значи да заједница одлучи колико вриједи овај пројекат. У паметним уговорима, стварање токена ће бити сразмерно улагању.
 

Који ће имовина бити укључена на почетку Bitquence?
 
Bitquence oчигледно ће подржати Битцоин и Етхереум. Многе друге валуте ће бити подржане и категоризоване на основу њихове улоге у новој економији. Корисници ће моћи почети са расподјелом почетка, а затим се прилагодити на основу њихових посебних циљева или потреба. Ево сцреенсхотова из корисничког интерфејса за корпе новчића Биткенс Универсал Валлет:

Биг Цапитал Цоинс: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, NEM

Приваци Цоинс: Monero, Dash, ZCash, ZClassic, PIVX

Нови токенсале / ICO новчићи: MelonPort, Mysterium, Ethbits, Bitquence, Civic

Ове корпе за новчиће могу се сматрати као предлошке за стварање властитих корпи за новчиће. Корисници ће бити слободни да динамички прилагођавају сопствене алате за корпе новчића - слично стварању прилагођеног скупа песама из почетне листе за репродукцију заједнице.

2


INSUREX · FACEBOOK · LINKEDIN · TWITTER · SLACK · TELEGRAM


Тржиште осигурања на основу блоку ланца


Отвара: 11. јул 2017 14:00 у УТЦ

Затвара: Јули, 31, 2017 14:00 УТЦ.



InsureX: Први тржиште блоцкцхаин заснован на трговини и менаџмент
производа осигурања цровдсале отвара свој 11. Најављује јул

посетите наше цровдсале сајт
InsureX Вхитепапер

Цровдсале Структура

почиње: 11. јул
завршава: 31. јул
 
Цровдсале базен: 100,000,000 IXT
резерва: 30,000,000 IXT
 
минимални циљ: 2,222 ETH
Максимални циљ: 88,888 ETH
 
1 ETH = 1,125 IXT

InsureX знак (IXT)

IXT силе екосистем и може да се користи ИнсуреКс за:



• Трошкови трансакције плаћање
• плаћање за пренос података
• Годишњи претплате
• АПИ за лиценце

 
Ревард Поол

аграда Базен (ИРП) је базен цриптоцурренци цо Цунг циљ је да веће стабилности да и Танг тржишна вредност за ИКСТ. Сваки знак носилац ИнсуреКс је право на удео у основи вредности ИРП је на основу броја жетона ЦО. Они могу да откупи део вредности базена у замену за токене Цхунг.
 
ИРП ће бити подстакнут активности на платформи. Сваки ће имати повезан трансакција извршена накнаду, и део накнаде ће бити ко размењени за једног од великих ЕРЦ20 токена и издвојила ка награда на базену. Прековремени укупан износ ИРП ће расти и пружити јак темељ да подржи ИКСТ.

Боунтиес: Детаљи нашег програма могу се наћи боунти ОВДЕ

 
тим

Компанија је основана од стране Ingemar Svensson,бивши директор Сектора ризика и процену вредности на СУНГАРД Ассет Манагемент. Он се придружили МИТ Алумни и рано пионир блоцкцхаин Цристина Долан и Микаел Олофссон, стручног и предузетника инсуртецх. Снажан тим саветника укључује Росс Цампбелл, главни покровитељ у Генералној Ре и Ницк Пештера, шеф осигурања у капитал Закон ЛЛП и Инсуртецх.

Ingemar Svensson, Оснивач и ЦЕО / технички директор
https://www.linkedin.com/in/ingemarsvensson2/
 
Cristina Dolan, Оснивач и ЦОО
https://www.linkedin.com/in/cdolan/
 
Mikael Olofsson, Оснивач и предузетника у резиденцији
https://www.linkedin.com/in/mikael-olofsson-9a865135/

Valdi Kamenarov, архитекта
www.linkedin.com/in/vkamenarov
 
Nicolas Cherence, Олово програмер Етхереум
https://www.linkedin.com/in/nicolas-cherence-46883964/
 
Charlotte Holmen, УКС Олово програмер
https://www.linkedin.com/in/charlotteholmen/

 
путоказ


 
Ф.А.К.


- Шта је InsureX?
InsureX Је тржиште створено за сектор осигурања и покреће блок чине, где осигуравачи и реосигуравачи могу повезати и трговати производе осигурања.
 

- Зашто је ваша технологија вредна?
Тренутно су процеси у сектору осигурања веома неефикасни, скупи и склони грешкама. То је зато што се велики део посла обавља ручно са више посредника уз велику количину документације која се преноси између ових странака.
 
InsureX решава ове проблеме пружајући брз, поуздан и директан начин да учесници на тржишту заједно обављају пословање. Наша платформа ће сигурно подржавати своје процесе, као и смањити њихове укупне трошкове.
 

- Ко ће користити InsureX?
InsureX Углавном се бави пружањем осигурања и реосигурања. Постоји могућност да брокери интеракцију са ИнсуреКс-ом и пружају специјалистичке услуге.
 

- Шта је IXT?
InsureX Токен(IXT) Ће потрошити тржиште ИнсуреКс. Нудимо IXT У нашој предстојећој гомили.

 
- За шта ће се користити IXT?
IXT Ће се користити за плаћање трансакција и услуга које нуди платформа.

 
- Да ли је IXT ERC20 компатибилан?
Да, IXT је компатибилан са ERC20 што значи да је компатибилан са свим новчаницама на бази етхереума.

 
- Колико се токена издаје?
Укупан износ токена који ћемо издати је 130.000.000.

 
- Које валуте су прихваћене у гомили?
Прихватамо само ЕТХ током гужве. Ако желите да учествујете, али имате другу врсту валуте као што је БТЦ, морате прво да је замените за ЕТХ.
 

- Како да ступим у контакт са InsureX-ом?
Можете нас контактирати путем наших канала заједнице Twitter, Facebook, LinkedIn Или Slack.

3
ЕСпортс платформа за свакога!

Период пре продаје 06/13/2017 12:00 ГМТ
Фундраисинг страна је: https://ico.gilgam.es/ico

ЕСпортс платформа за свакога!
зарадите новац на свим играма!
Gilgam.es планирају и припремају да покрене платформу која омогућава и за поједине играче и тимове који се такмиче у популарној игри Еспортс - дота2, Леагуе оф Легендс, Цоунтер-Стрике: Глобал дјела, Цалл оф Дути, итд ... - су под надзором наше вештачке интелигенције.

корисничке апликације се могу преузети са наше одредиште, ће радити у оквиру електронике на основу основама ЈаваСцрипт, ХТМЛ, ЦСС неће зависити од оперативног система корисника. Прва линија за борбу против превара уграђен у апликацији клијента. Она прати програми користе корисници и њихово укључивање са програм који се извршава игре. Интерфејс ће омогућити корисницима да креирају налог обезбеђујући новац за нову адресу у етру Етхереум кроз процесора плаћања су постављени.

ПРОТЕЦТ ИГРАЧА
Највећи проблем у свакој утакмици онлајн преваре, или финансијска (кредитна картица превара) или варање у игри. Наш циљ је да се елиминише ризик од бившег по овлашћењу трансакције у блоку основа Етхереум ланца; Док у другом случају, ми се планира да укине превара у игри пратећи строге КИЦ софтвер уз вештачку интелигенцију наших.

финансијска децентрализација
У финансијске трансакције играча ће бити изведена од стране интелигентног трчање уговора Етхереум ланца блок, перформансе не може контролисати споља, тако да су у складу са ранијим резултатима кода.
  • brzo Плаћање
  • трансакција безбедност
  • смарт уговора

Ауто Филтер
Вештачка интелигенција развила код нас ће анализирати резултате сваке игре и одредити резултат утакмице. Странке могу прихватити овај резултат или сет захтева.
  • Филтер апликације засноване на купца
  • Филтер на основу АУ
  • Филтер корисници на основу КИЦ

Цонсумер Елецтроницс
Платформа ће бити развијен у многим областима да би ниске расподеле оптерећења на пинг и мреже. Подручје је планиран на следећи начин:
  • Азија
  • Аустралија
  • Европа
  • Северна Америка
  • Јужна Америка

ОПЕРАЦИЈА КАКО
SЦев ПЛАИ, ПЛАИ ФОР ЛИФЕ
Gilgam.es доо развија платформу независних Спорт платформе. Платформа ће омогућити сваки љубитељ електронских спортова да зараде профит од њихових вештина. Коришћењем ове платформе је врло једноставна.

НАШИ ТРЖИШТА
зашто Спорт је свачији проблем и ви
"Спорт је велики поремећај у индустрији нас од иПхонеа у 2007. години, "Фоцус традиционална издавачи игра је о играчима који проводе директно или у листи . их недавно, издавачи су ставили другу групу у центру напора до њиховог маркетинга: креатора садржаја који су направили садржаја видео игара на каналима као што су ИоуТубе, ХитБок, ДингИт и трзају. ова група је показала да је маркетиншки алат вредан и делотворан трошак за издавача, повећана пажња и играчи то гаме esports је типичан пример овог Спорт такмичења и садржај око њих помаже издаваче да развијају учешће у животу заједнице и позитивно око њиховог наслова, драг д И дуговечност њихове игре и претвара њихове наслове у правог бренда забаве. Изузетно од броја играча и може да понуди много прилика да зарадите новац од играча.

ЕСпортс Глобал Маркетс је створио приход од 748 милиона долара у 2015. и очекује се да ће повећати на 1,9 милијарди долара од 2018. Северној Америци и Европи са 52% тржишту, као што наставити да улаже брзо у свемир.
Амерички аналитичар предвиђа да чак иу америчким еСпортс тржишту ће се повећати са 85 милиона долара у 2014. години на 1,2 милијарде долара у 2018., раст је био 93,8% годишње."


ГРУПЕ
Ми стварамо велике ствари
Ми смо креативни тим са седиштем у Мађарској, Малти и Кини. Имамо доста искуства у играма бизнис, програмирање и онлине игре ланце блокова, углавном о ЦС: ГО и Дота2. Ми желимо да видимо утакмицу из почетка и играју игру. Мислимо да свако заслужује да добије прилику да игра за новац. Употребите свој хоби да зарадите новац!

profesionalni играчи
Наш тим је доживео доста ЦС: ГО и Дота2. Они знају све о овој игри, а они могу помоћи у развоју Gilgam.es платформу.

БЛОК ЦХАИН ЕКСПЕРТИ
Наша група се састоји од ланца блок програмера обучених који помажу спроводе паметан уговор. Ови уговори ће осигурати да сваки победник може да свој новац

СТРУЧНИ ПРОГРАМ
Наш тим програмера су веома искусни и професионални развој Гилгам.ес платформе, сервера и клијената. Сервер ће радити са Ноде.јс. Купци ће радити у електроници

Погледајте детаље бели папир или почетне странице.

смарт уговора
https://github.com/g1lg4m3s/smart-contract

Бела књига превод
Кина Бела књига:https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf

Поруке Гилгам.ес
http://usethebitcoin.com/gilgam-es-earn-money-while-playing-your-favorite-games/

ИСПРАВКА:
Гилгам.ес Бонус програм
Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес за месец или два, са укупно 150.000 новчића ГГС. Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес у једном или два месеца.

Прочитајте више о пројекту Гилгам.ес:
почетне странице: https://ico.gilgam.es/
Азија страница: https://ico.asia.gilgam.es/
бели папир: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf
Кина Бела књига: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/gilgames.platform
Twitter: https://twitter.com/gilgam_es

Укупни наградни је 150.000, а биће подељен на следећи начин:
 
20.000 кованица за Бонус програм GGS Твиттер
GGS-60.000 центи за информисање / комуникације
GGS 10.000 центи за превођење и модерација
GGS-60.000 центи за финансирање екипе које учествују

Бонус Твиттер
plaćanje:
 
Ксу GGS-20.000 ће бити додељена на Твиттер програму бонус.
5 акција недељно за сваки валидни корисници Твиттер.

Како учествовати:
Субсцрибе званичном Твиттер страници: https://twitter.com/gilgam_es
Филл:   узорак
табела:    табела
 
Услови и правила:
1: Твитер налог мора да има најмање 200 пратилаца.
2: Твиттер налог мора да буде оригиналан. Лажни рачуни, мртве, неактивне и бот неће бити прихваћени.
3: Морате бити активни корисници Твиттера и редовно и да ажурира званични ажурирања вести о Gilgam.es.
4: Није дозвољено да учествује са више од једног рачуна. Корисници откривен да користи више рачуна, ће бити наведени као црна.
5: Услови се могу изменити и допунити.

Блог / Медији

Gilgam.es ће наградити писца са искуством писања процену квалитета, у чланку о пројекту Gilgam.es, ИЦО прикупљање средстава, Водич за инвестирање у блогове, веб странице, форуме и њихове изворе.
Gilgam.es ће наградити искусне уреднике стваралаца видео квалитета, презентација, Руководство инвестиционог пројекта Прикупљање средстава Gilgam.es и ИЦО.
 
plaćanje:
Укупан наградни од 60.000 новчића ГГС ће бити додељена учесницима информационих и комуникационих награда.
 
Ми ћемо делити све видео и блог / чланак у 3 категорије и да ће их наградити и то
 
Хигх Куалити: 5.000 GGS-
Добар квалитет: 3.000 GGS-
Медиум Куалити: 1.500 GGS-
 
Како учествовати?
Ваши, Коментари или видео снимке и Пошаљите унос Користећи образац испод: Филл: узорак
 
Испод је листа свих блогова и видеа.
табела:  табела
 
Појмови, правила и услови:
1: Чланак и видео лошег квалитета није прихватљиво,
2: Чланци и Видео морају бити прави, није дозвољено да копирате садржај, чланке и садржаје туђе. (Можете користити званичне слике, симболе, графике објављене на сајту, тема Анн, Фацебоок и Твиттер)
3: Чланци мора бити дужи од 400 речи, мање од 400 речи неће бити прихваћени.
4: Видео мора да буде најмање 1:00 минута. Краће неће бити прихваћени.
5: Чланци морају да имају два службена страница линк: http://ico.gilgam.es и повезана на белом папиру: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf И линк профила Bitcointalk На крају свог чланка доказати своју ауторска права.
6: У опис вашег видео мора да има линк на званичном сајту, аффилиате линк белих папира и веза с профиле bitcointalk cВаш доказати своју аутора.
7: Medium, Steemit, Newbium, Блоггинг платформе и општи / остало слободно је дозвољено, али само један пост ће бити прихваћена у тим платформама.
8: И 3 Чланци Чланци ће бити прихваћена у нет .нет .орг сајтовима и блоговима и другим високим

Награде спонсоред еСпортс теам :
Покренули смо и бонус програм за електронски спортских екипа. Све пријављене екипе могу зарадити неколико центи ГГС након наша група проверава своју статистику.

наплате:
ГГС 60.000 тотал бонус новац ће бити дистрибуиран међу свим електронским спортовима тим је проверио.

Региструјте се на грантова од нас попуните свој Гоогле:узорак
Регистрован и верификован (означен плавом бојом):табела

Услови, правила и услови:
1: Вишеструки регистрација није дозвољено,
2: Потреба Твитцх канал са 100 следбеника,
3: Наш лого је приказан у једном од својих спонзора,
4: Портпарол негативан, преварне активности довеле до забране из наше бонус програма.

Након наш Прикупљање средстава планира даљњег бонус програм за тестирање, промоцију.

Захтеви обично послати [email protected]
Општи захтеви шаљу [email protected]


4


Добро дошли у РЕКС, револуционарни нови глобални листинг платформи где је слободно на листу и тражити својства. Платформа где неће бити бомбардовани рекламама. Где си контролу над својим сопственим подацима. Где трансакције се дана, а не месеци. Платформа која плаћа да учествујете.


Демо


карактеристике укључују


4 Пхасе Приђите


Токен алат: Рек бонове постићи следеће:

Листинг Награде (Подстицајни / скалирање)
: Да би се скала базу података, ми тражимо независну токен за исплату листинг награде и прерасподели накнада је.

Размјена података, реклама: Корисници могу да размењују податке (односно продаје инспекцијске извештаје), пуњење независним оглашавачима да пласирају на њиховом страни (они поседују страницу и податке).

Transakcije:Рек знак игра значајну улогу у есцров и поравнања услуга.

Спам / упоредивих непокретности Корма
: Корисници имају могућност да креирају своју спам / упоредиве имовине храни и накупе следбенике. Уколико корисник добија довољно велики број следбеника, они могу да уновче феед путем промоције и рекламирања. Ми смо цровдсоурцинг добре локалне податке и сарадници бити плаћени. 

Брокер Профили / Маркет Спонзорство:Корисници плаћају РЕКС за стварање професионалних профила и спонзор локалних тржишта (тј Нев Иорк Цити). Рек прикупљају Брокер Профили / Маркет спонзорства ће се прерасподели у уговору о листинг награде.

Визуелна ускоро

Придружите се Глобал Реал Естате Револутион

Рек омета индустрију имовину, на исти начин Нетфлик Амазон и убер су неповратно превести своја тржишта. РЕКС је следећа велика ствар у глобалној непокретности.

У јулу 2017. године, Рек ће се продавати РЕКС токене да се прикупи новац за наставак развоја
.

ТИМ


преводи

Шпански - Хвала вам bartolo
хинди - Хвала вам erikalui
Шпански - Хвала вам olcaytu2005
Италијан - Хвала вам Luigi21
хрватски - Хвала вам bobo012
Индонезијски - Хвала вам P E K K A
холандски - Хвала вам Reaper3
бугарски - Хвала вам n00b3rt
Руски - Хвала вам Awallon
вијетнамски - Хвала вам soul-impact
филипино - Хвала вам Coin_trader
јапански - Хвала вам kawasaki5050


Боунти Кампање : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1937405

5
9. "Треба нам информације о техникама / радни простор.?"

Показали смо како градимо нашу канцеларију у Амстердаму, а ми ћемо пратити сличан приступ. Наш циљ је да обезбеди хостинг за технологије тиму, тако да се осећате пријатно. Локација је изабрана узимајући у обзир следеће аспекте: да буде погодан за лабораторије Тецхнологи Теам, Р & Д, за развој технолошке пројекте наших станара. То је веома повољан положај генерално, имамо одређене критеријуме.
Зашто смо изабрали ову конкретну локацију у Амстердаму? Ово није туристички део града, удаљена од центра града, јер тим треба да има добру радну средину. У исто време није далеко од центра града, то је веома обећава простор за развој градске инфраструктуре. Налази се на једној од главног аутопута и врло лако доћи до и од аеродрома. Огилви има канцеларију у близини, врло кул хотел за студенте и приправника имају своје позиције у технолошким компанијама, као што је Гоогле.
Локације у Амстердаму представља скуп самостални пословни простор због пројектног тима и различите компаније обавезују. Ту су и заједничке просторије, просторије за састанке, кухиња, опуштање, сервер собе, оставе, заједничке радне просторе за пословне и групни рад соба.

10. "Чланови принципима моралности мора пратити?"

Кодекс понашања је једноставна - свако жели да га задржи као удобно место за рад, за себе, и осталих чланова. Међутим, то није веома строга, не значи да ћемо наметнути санкције или ограничења крше неке услове за сигуран.
Ово је само здрав разум. Сви смо део заједнице и наша мисија је да се међусобно подржавају, помажу једни другима када је то потребно, бити заинтересовани и мотивисани да помогну једни другима. Не видим проблем ако не стварају врло строге правила и норми - у овом конкретном случају су правила понашања одређује идеје чланова о томе како функционише.
Иако ми задржавамо право посредника и покушати да реши било какве негативне околности. Дефинитивно ћемо развити механизам за јасан и лако разумети решавању проблема на основу повратних информација од чланова наше

11. "треба објаснити Лизинг. Постоји кратко објашњење у Белој књизи. изнајмљивање таласи је било? Ако сам закуп своју картицу још гласање? "

Овај тренд може се изнајмити врло једноставна. Ви пошаљете своје токене другима. Међутим, постоје ограничења - не може да се користи или пренети трећим лицима. Ово је пеер трансакције; Због тога, странке морају да се договоре о цени и плаћања између себе. Држач знак је заштићен ланцем блокира свој - Протокол рад на начин који се не може пренети симбол али и даље у новчанику станарима: у ствари, знак је "кредит унапријед vreme ».
Минимално време да се новчић може се изнајмити за 3 месеца, и не постоји максимална временски период. Уговор о закупу може бити раскинут пре времена одлуком странака или једнострано. Званично, платформа не дозвољава за увођење ВАВЕС центи закон влада специфичан лизинг (тј цена, трајање, услови, итд), јер постоји много сценарија интеракција између корисника. Међутим, у уговору о лизингу између странака, може да обезбеди реализацију уговорних обавеза свих укључених страна.
Ми не желимо да се правила теже да запосли јер постоји толико интеракције сценарија. Не дозвољавате приступ трећем лицу, али не губи токен. ланац блок вас штити од чињенице да је симбол може злоупотребити или потрошње, и тако даље. То је врло згодно. Ово вам омогућава да у потпуности промени однос. Ова технологија омогућава да се убрза процес, који је јасан и разумљив.

12. "којим путем?"

Врло једноставан пут и доступан на сајту. Ми смо у потрази за почетак пет места Прималбасе укупно. У септембру ћемо отворити радни простор у Берлину, у децембру - у Лондону. До отварања времена у Берлину, ми ћемо покренути мобилну апликацију која ће омогућити да књига лако и једноставно ради.
Када је отворио у Лондону, ми ћемо направити дигиталну платформу, она ће поједноставити интеракцију између станара и стварају повољне услове за решавање различитих практичан. Локација у Њујорку и Сингапуру ће бити покренут у 2018.


Нове позиције може да се отвори у будућности, у зависности од потражње. Чланови наше заједнице ће бити оних који гласају и одлуке о географском положају за нови радни простор. Има неке предлоге за отварање простора за рад у Хонг Конгу, Прагу, Сан Франциску, Торонту, Барселони, Токију и можда негде у Швајцарској, који је био омиљено место за постављање јоинт вентуре са блоком ланца.
Постоје неке позиције у којој радни простор Прималбасе није тачно, али ми ћемо кренути напред, отвори другу локацију.

13. "Бизнис план?"

прочитајте бели папир. То вам даје јасну слику о томе како ћемо наставити и да ће оријентисати директне средства прикупљена у ИЦО. Неки делови ће бити оријентисан да покрије оперативне трошкове, а други део за развој дигиталних производа комбинују некретнине и инфраструктуру, инфраструктуру за наше мреже. Знамо да смо сви ми децентрализована, али такође знамо да смо заједно. То је наш план, очигледно, и мислим да није потребна никаква додатна објашњења.

14. "Зашто не би цене више транспарентан? Зашто не могу да знам канцеларију у Амстердаму колико кошта? "

Треба запамтити да је локација у Амстердаму је основана као доказ концепта. То је био активан, али ће бити значајно побољшана у будућности. Тренутно постоје станари тестирају како ће Прималбасе радити. Настао је да покаже да би то било, да ли је могуће стварне локације, разговара са члановима наше заједнице, наше групе.
Ми планирамо да успостави глобалну мрежу радних простора. Ми не циљ да прода Канцеларији неколико хиљада евра. Систем је транспарентан, наш циљ је јасан. Ми смо фокусирани на изградњу инфраструктуре, а не продати канцеларију.

15. "Можете мислити о само даје Поштански фах и друштво (простор виртуелна предузећа)?"

Ми ћемо обезбедити производ, савршено се уклапа у модел дељење радног простора, укључујући и различитих служби за пројектни тим. Ово није само услуге директно везане за изградњу инфраструктуре, али и услуге које поједноставити пословне процесе у друштву, њихове активности.
Можемо да смањи оперативне трошкове пројектног тима на великој скали. ВеВорк пружају ову врсту услуга, ми, напротив, не развија производе од нуле.

16. "Свиђа ми се фотографије канцеларија - али можда можете убацити виртуелну туру га? Ово је једна од предности на тржишту некретнина. "

Свако је добродошао да посети нашу канцеларију - много боље него имати виртуелну туру. Пратите нас на друштвеним медијима - можете наћи пуно слика и видео записа на радном месту, виртуелне туре, разним променама. Али стварно, посетите нас да имамо бољу идеју како то ради.

17. "Ће бити неколико остали могу зашто сте изабрали Вавес? Виталик Бутерин било јавно признао као савјетник?"

Приликом одабира темељ за наше картице, полазимо од пословних задатака. Таласи подразумева платформу за лако креирање картицу, брзина преноса ниске накнаде за трансакцију. Осим тога, Таласи створила инфраструктуру која омогућава да га стави на размени у вашем новчанику. При томе, имамо и порт на блоку ланаца Етхереум Етхереум имају велику заједницу.


Прималбасе је о развоју заједнице блок ланца, а Етхереум заједница је свакако важан део. Таласи плус вам омогућава да користите функцију за токен најам. То је згодно и у складу са пословним задацима. Плус, наравно, постоје могућности да се Детаљнија токен за пословне задатке.
За Виталик Бутерин, оригиналне идеје смо отворени Прималбасе у Хонг Конгу. Виталик Прималбасе такође предложио да се отвори у Сингапуру, Торонту и Токију. Сингапур је веома обећавајући. Наравно, ми ћемо слушати нашег колеге и заједно изабрати жељену локацију и покушати да се креће брже.
Мислим да је званична најава да ће вас сачувати од Виталик чекања. Ово је занимљива идеја за програмере, за заједницу. Срећни смо што Виталик је у потпуности слажем са овим питањем врло брзо, утврдио да поред сектору некретнина, заједница такође има много ствари у заједници. Његови коментари су врло корисна за нас, а ми увек остати у контакту.

6
5. "У сваком Прималбасе ће имати простора за чување новчиће и за све друго, зар не? Однос између просторне центи и другог простора ће бити? А ако нема места је када желим да идем у једној од база? "

Биће неколико места, неки ће бити ангажовани за хигх-тецх предузетницима - то је традиција економски однос. Неки ће бити обезбеђен члановима Прималбасе задржи кредитна картица густина картона ПБТ економску и техничку сарадњу у покрету. Ако желите да користите ову услугу, имате два избора - морате да имате пени или изнајмљују од неког другог. Постоје неки одређена имовина, а ограничени ресурси, и зато је ограничена, њена вредност ће се повећати.
Ово је како ће радити. Може се наручити са захтевом за мобилне уређаје, тако да никада неће бити ситуације у којој сте се појавио и не може да нађе место за рад. Тренутни капацитет омогућава да се прилагоди број чланова ове - да обезбеди висок ниво услуга изврсности.
Ово је један од задатака нашег пословања - морамо узети у обзир потребе чланова заједнице и сходно томе прилагодити. На пример, ако се испостави да је радни простор популарнији од других - на пример, у Сингапуру који се одржава у Лондону, или Лондон више познат Амстердам ћемо мислити како да прерасподели ресурсе prirodno - повећати или смањити капацитете.

6. "Овај пословни модел је у ствари само закуп радни простор? Радиш само да финансира ИЦО? неће лако зарадити више новца од негде и нема 1.000 људи изван искористивши заувек? "

Вратили смо се у пословним моделима. Ми смо привлачење улагања у развој инфраструктуре. Наравно, можемо прећи на велики инвеститор, али је важно напоменути да је наш задатак је да створи услове за развој технологије која је ланац блок и децентрализована технологија. Односи заједнице су темељ за то. Инвестициона вредност од једног тела се смањује ако га упоредимо са инвестицијама из заједнице. Покушавамо да нађемо решење не само за изградњу инфраструктуре, али и за целу заједницу.

ИЦО је ефикасно средство за одређени пројекат. С једне стране, то омогућава повезивање дигиталног токен на сервис, а посебну инфраструктуру. С друге стране, то је финансијски инструмент, карактерише висок ниво ликвидности; Може да достигне до посла и омогућава одређени степен слободе да се укључе у економским односима или заустави га ако постоји разлог, а то је веома згодно.

Нема смисла да причамо о ВЦ, јер страни инвеститори да улажу у пројекте овог типа. Ми се трудимо да дају другачије значење. Дакле, сви они који примају услуге ће директно укључити у пословним односима и процесима, што омогућава већу флексибилност. Обично ови пројекти почели полако, почевши са МЦК омогућава стварање много већу ефикасност од самог почетка.

7. "Зашто постоји толико мало паре, људи се неће допасти поседовање 0.0001 центи?"

То је ствар вероисповести. Зашто убризгати вештачко вредност? 1 од 1 поен токен чланова. Зашто стварамо поделу? Разлог лежи у чињеници да је 1 Цент није само члан и приступ инфраструктури, то је и финансијски инструмент.
Значење мобилизацију капитала кампање је шта? Свако има прилику да купе чак и са малим рачун акција, а ипак ће бити директно укључени у израду пројекта. Праг да купи наше пројекте је значајно смањен. Немамо намеру ништа да додам, ако није неопходно.
Претпоставимо да створи 10 000 златника. Ја не разумем шта је 10 000 новчића - то је као да 10 000 тастера. Само ми треба кључ за отварање свих врата, не треба да има 10 000 јединица тамо. Имам само један кључ који ми омогућава приступ свим, то је универзални дигитални код мене.
Али, да се обезбеди већа флексибилност за оне који желе да учествују у нашем пројекту, одлучили смо да створимо одређени подела је 0.0001. Битцоин има 8 цифара након децималног зареза, док Прималбасе само 4, уз објашњење иза тога, не видим поенту у има одељење.

8. "Модел Који су ваши профит са само продаје, и нема више новчићи су створени?"

Прималбасе нема намеру да генерише профит траде картицу. Наш циљ је да се изгради инфраструктуру. Ми ћемо градити односе са традиционалним економски новчани ток позитиван са станарима. Мислим да не морамо да привучемо нове инвестиције неко време у будућности. Ми ћемо бити у стању да отвори нове локације профита од закупа канцеларије.

7
К & А: Прималбасе ИЦО

1. Како зарадити новац од закупа пословног простора за сва времена новчић ће се продавати за 3 до 5 Битцоинс?

То је прилично једноставно. Надамо се да користите није нови модел, али успешан модел - пословни модел дељене радне просторе, је успешно пројектима као што ВеВорк. Неки људи мисле да они нису "новчани ток позитиван", али су и они настављају да се отвори нова места. Овај модел ради, да се утврди, а не припадност са брендом - не само компаније тренутно присутни на тржишту може бити успјешна. Овај модел ради затоима смисла за власнике кућа и људи. То се показало самодовољност и економске атрактивности.


Врста Проблем настаје када грађевинских радова и заједнички радни простор за предузећа у привреди, комерцијалних некретнина класичан? У почетку треба да покрије трошкове капитала и тек након тога можете започетинаправите пословни модел профитабилан. TПоуздан Наравно, и даље имате оригиналну инвестиција и што треба да урадиш нешто. Ви ћете узети времена да надокнади трошкове. Али оно што је људима потребно је комплетна инфраструктура, доступан на сервис. Да би их поставили ти треба новац да не морају. За многе пројекте, то је проблем који им улазак на тржиште. Занимљиви људи који не могу увек да имају новац. Такође, треба да садржи почетне оперативне трошкове, трошкове улагања за поправке и поставити сајт, створити добар ниво услуга, добар производ, добар маркетинг степена. То је увек потребан новац на почетку.
Затим, модел ради на такав начин да добије више новца потрошити. Ако не, имате новца. Веома је важно да активности за дељење модела радног простора на одређеним бројем, тако да у случају
Primalbase, cбасил'ре говори о величини хуб 2000 метара - образац више или мање је оптимална када се смањио ризик од недовољно, али је цена може бити смањена са обим пословног простора се смањује. Ово је важна тачка. Осим тога, ако имате неко место тако, да смањите трошкове скалирања. Преостали износ можете потрошити више приликом отварања нове локације. Новац ће зарадити од станара ће бити поново уложио у отварање нове локације. Укупан приход је таква да прикупи више новца него што је потребно. Ми се односе на текућих трошкова пословања и преостали износ, јер немамо рањивости због инвестиција. Ми не треба да покрију трошкове капитала.
У одређеној мери, капитал подизање кроз ИЦО-а као да смо управо добили новац унапред за услуге које ћемо касније пружити. У ствари, само нам помаже да се формира скуп стабилних станара, који ће помоћи промоцију пројекта наставити да служи као маркетиншки алат Природни / Органиц одређеног. Поред успостављања инфраструктуре, морамо да изградимо заједницу око Прималбасе. Ако ово није забавно ни за кога, ако се не ствара заједницу, заједничка радни простор не ради.

Уз помоћ ИЦО обраћамо два критична питања:
1) Ми представљамо ОПЕКС / ЦАПЕКС у почетку за инфраструктуру и оснивање тима.
2) Ми градимо језгро заједницу. Ако имате два проблеми су решени, нећете моћи да прође.


Све је веома једноставно са 3-5 БТЦ. Ми заснивамо овај износ на цену морамо да се спроведе пословни модел нас. Ми врло добро разумеју трошкове, јер су трошкови истог производа, исте услуге већ на тржишту. Новац који ће људи проводе исту услугу за годину дана ће провести у нашем животу картицу.

Цена токена се формира на основу два елемента:
1) Износ треба да спроведе наш модел пројекта и бизнис да постигнемо наш потребан ниво.
2) А са друге стране, тржиште нуде ову цену за нас.


Не можемо рећи - хајде да прода токена за 15 БТЦ. Свакако да ће бити више новца, али да не треба више новца. ПБТ вредности које смо поставили (5 БТЦ) обухвата доприносе нашем трошку и тржишта постојећих услуга. Морамо пратити логику тржишта, било погодно да Прималбасе могла привући инвеститоре и нашим корисницима.
Сада имамо веома добар баланс оно што имамо, и да могу брзо реализовати овај пројекат. Некретнине показује шта? Ако имате новца, крећу веома брзо. Ако имате проблема са новчаног тока, ви ћете наићи на бројне проблеме на П & Л (биланс успеха) и са свим следећег.
Затим Прималбасе изгледа веома атрактивно на тржишту. Саи 3-5 БТЦ скуп није истина - то је јефтина. Ако погледате шта наше колеге из ВеВорк понуди, ово је добра цена.
Такође, треба имати у виду да ће Прималбасе имати јаку заједницу са сегментима који се фокусирају на блоку ланца пројекта. Ми не се ограничити на њих, али ако мислите блока ланца, требало би да размислите о Прималбасе. Вредност овог контакта, инфраструктуре, ексклузивни блок заједница ланац може бити већа, али морамо да будемо присутни на тржишту, јер овај пројекат се налази на раскрсници са имовином и не треба оцењивати превисока. Треба нам добар баланс, и ми смо га нашли - ПБТ кошта 5 БТЦ.

Идеја 3 Шта је БТЦ-? Ми кажемо, ви, ми трошимо 5 БТЦ - то је вредност ПБТ. Неки људи мисле да је увек више одговара крајњим корисницима да кошта мање - али то није истина. Знамо да је лојалност и брзина је добра у садашњости и за тренутни пројекат. И кажемо да знамо да 5 БТЦ добра цена, али може бити тешко за неке људе које желе да учествују. За оне који знају да ће они имати користи, који немају никакве сумње и одлучили Гаве, желимо да понудимо предлог - 3 БТЦ за 1 ПБТ првог дана ИЦО.
То не значи да су трошкови коришћења мање струје. То је једноставно награда за оне који су са нама од самог почетка. Ми желимо да их истичу. Оданост је о заједници, то је веома важно.


Учесници Прималбасе заједница међу првима који су прожети нашим идејама ланцем блока - они имају неке пројекте ланца масовне, а они већ знају шта ће радити. Они улажу у себе. [/ И]
Креће брзо у пројекту је веома важно. Индустрија ланац Шта је маса? Два месеца на 2 ланца блокова класичне финансијске године данас. И ми кажемо, момци, имамо брзину. Ми разумемо шта је то.

2. "Зашто продајете превише пословни простор заправо имају на располагању Вам?"

Тренутно, само локације у Амстердаму, али ми се продаје капацитета. Наравно, количина карата које се продају изван капацитета Амстердам Верф, који се налази на доказ концепта фази. Ми показујемо како ће изгледати, она ће деловати као. Можете посетити канцеларију у Хелицоптерстраат 25, 1059ЦЕ Амстердам(Молим вас, задржавамо вријеме позивом на +31 6 58723044).

Амстердам Прималбасе Верф

То нам је много мотивише! Ако се успостави Прималбасе на свим местима, што значи да смо урадили све што и не треба никакав јавне инвестиције. Ако одлучимо да покрене ИЦО када су сви пет места на располагању, то ће коштати више.
Почевши од модела радни простор да дели веома је важно да се створи инфраструктуру и заједнице, након што је учињено да ће створити велики новчани ток у дугорочно. Она почиње са инфраструктуром и лојалности - једном кад га имате солидну основу за свој пројекат. У Прималбасе ИЦО кренули да постигне два циља - изградња инфраструктуре и заједница. Наш став, ИЦО је најбољи начин да се то постигне.

3. "Зашто је потребно да задржи 250 (20% или 1 / 5тх) центи Прималбасе ?"

Можемо створити велику инфраструктуру, велики радни простор, са веома удобним намештајем, одличне кухиње и ствари. Али инфраструктура је мртав без њега. То баш и не делује без људи, то је човек. ВеВорк сада познат као ИТ пројекат јер се фокусира на ИТ заједницу, то је значајан фактор у продаји. Ово није само пројекат некретнина.
Да почну да раде са заједницом морамо додати вредност. Циљ нам је да Прималбасе у земљи и лабораторијских истраживања и развојни пројекат за блок ланац. Ми ћемо дати део наших кованица (250 ПБТ) за људе који видимо као амбасадора Прималбасе ради на томе да их опремити са слободом да користе услугу широм света. Ја тренутно се односи на технолог Виталик Бутерин, Сасха Иванов, а остали су препознате као глобалних лидера. Такође сам поменуо Битцоин заједницу, оснивач Етхереум заједницу, Вавес заједнице - који заиста верује да је блок ланац потенцијално пружају решења за широк спектар питања.
Мора се схватити да је технологија блок ланац програмера и истраживача. Ако говоримо о пословању блока ланца, то је тешко, готово немогуће да се креће напред ако немате програмер. Ако имате само маркетиншки алат, то није довољно, морате имати технологију - занимљив, обећавајући, онај који има различите стварним апликација. Сваки пројекат истраживања и развоја који заслужују пажњу.

Желимо да подржи развој талената из Битцоин, Етхереум Цоре, таласи логорима. Желимо да овим групама прилику да се брзи приступ инфраструктури и заједницама. Шта је ланац блок? То је огромна заједница. То омогућава људима да се повежу, разумемо једни друге.

Инфраструктура, децентрализација може да помогне промоцију технологије хијерархију. Тренутни индустрија пројекти углавном онлине. Надамо се да ће Прималбасе га променити тако што програмерима физичких изградњу ланца блокова да раде за своје пројекте. Они не само да ће комуницирати на мрежи, али и ван мреже, то ће сигурно допринети даљем развоју технологије.
Недавно смо увели Институте цхаин блоцк, видимо да је веома важно за програмери блокови ланца инфраструктуру своје. То ће донети корист члановима купца, а они који ће пружати нашу картицу као допринос развоју својих пројеката.
Међутим, то не значи да је наш тим ће носити трансакције кредитне картице како би остварили профит, апсолутно не. Ксу ће се давати у закуп на одређени временски период за чувеног амбасадора технологије ланца блока.

4. "Зашто бих очекивати на ово?"

Ми смо кренули на пословни модел има смисла и дела. Ланац блок и технологије су интегрисане доста добро у овом моделу. То није нека врста допуна интернета, то није нешто што је зачињена са блоком ланца и била је окружена великим претеривања.
У ствари, то се може учинити без блока ланца, није потребно у индустрији некретнина, радни простор ... Међутим, то не добро промешати у дељене радне просторе, то је тамо, значајно поједностављује процес. Зашто? Јер доноси дугорочне предности - омогућава подешавање дугорочне уговоре и чланове дугорочне. Он поједностављује иницијално постављање главне чланове. Ми сматрамо да је веома важно и верујемо да ће радити. Желимо да то уради на такав начин, јер је то важно за нас је развој технологије и технологије у општој блоку ланца.
Технологија заједница, укључујући оне који путују пуно. Они треба да се уверите да у сваком граду су били познати инфраструктура. То ствара повољне услове за процес. Инфраструктура када знате да ће помоћи пуно, то је згодно. Ће имати инфраструктуру коју сте користили да ће бити чланови заједнице отвара да комуницирају и сарађују са радом и постојеће проблеме.

Она може да послужи као платформа за узбудљиве нове партнере да се фокусира не само на технологији блок ланцу. Ми ћемо видети доста високе технологије пословања, маркетинга, дизајна, ИТ Пројецт.

Он ће радити, видимо велику подршку наших колега и то нас мотивише да радимо више. Постоји огроман потенцијал - на тржишту, сама технологија. Многи људи питали зашто ће радити блок ланац. Сви смо видели технологија се брзо шири као у индустрији. Дакле, постоји велика потражња за развој инфраструктуре добре узгој и сазревају заједно са тех

8


хоме МЦК: http://primalbase.com
бели папир: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
страница награда: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982






********

Верујемо да ће употреба шифрованог код било корисно и побољшати овај модел. Кроз примену чланова криптографских енкрипције плаћа када се пројекти Прималбасе обезбедити приступ заједничком радном простору, укључујући свих водећих технологија чвориште у свету. То може проширити, брзо подешавање, и флексибилан време и величина тима.

********




********

Систем поделом инфраструктуре у простор за сарадњу за чланове заједнице Прималбасе, и пословни простор за изнајмљивање је отворен за јавност ће обезбедити ефикасност и профитабилност Прималбасе пословни модел.

********







Контактирајте наш тим на Слацк: http://project-primal.herokuapp.com/

МЦК почев од 26. јуна 2017!

Члан наше комуникационе канале: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Пратите нас на друштвеним медијима:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

КОМУНИКАЦИЈА

Vitalik Buterin, суоснивач Етхереум:

“Дефинитивно сам веома заинтересован за свим овим апликацијама, посебно продаје финансијских рачуна са неким од компоненти финансијске и монетарне вредности, али и неке од његових спољашњих компоненти. Општа идеја да можемо створити ту економију, где смо микро токенизе и тако људи преузму одговорност за своју величину, мислим да је дефинитивно идеја веома занимљив и перспективан.”

Đọc thęm tại: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Директор и оснивач Ваве платформе:

“Прималбасе је пројекат некретнина, а ту је и пројекат заједнице блок ланац. Она нуди прилично јединствен производ - с једне стране, то је приступ са колегама, са друге стране то је финансијски инструмент који може да се тргује на тржишту. Никада овако нешто раније. То може ујединити велики број нових предузећа утврђене у заједници. Многе компаније почињу технику су заинтересовани за дијељење простора сарадњу Прималбасе, ускоро видимо развој новог окружења за предузећа Технички комитет, који ће изаћи из света виртуелног у стварности, посебно географске локације, било би привлачна.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, Истраживачи, Оснивач ланац блок:

“Технологија није изолован, је интегрисан у животу, дневне активности наше, не треба сматрати као феномен посебан и независан, носи друштвену мисију дао га узрок значајне промене у друштву. Институт ће постати центар експертизе доступне свима - бизнис, менаџмент, пројектима сарадње, и заједница у целини.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Главни технолошки директор Долфин:
“На ДОЛФИН ми такође пружају услуге за све врсте купаца из целог света и чини одличну идеју да има место где се гарантује да продуктивно време док далеко рад и исти ниво услуге где год желите.”


Billy Draper, Партнер у Драпер Ассоциатес:

"Било је супер, они су нашли примену у пракси, и то је оно што желимо да видимо - не желимо да видимо више новца у свету. То је начин размишљања промена игра, слична непокретности. Лизинг ове картице? Тако се започети праву револуцију, која је како ће се ствари из техничке заједнице и даље се већи од Битцоин.”

Прочитајте више на: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive

ЧЕСТО ПОСТАВЉЕНА ПИТАЊА

ДЕО1 : https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=15374.msg160151#msg160151


10
веб сајт: https://spacepirate.io

Обавештење превод


Информације о продаји центи

РУСТБИТС: Маи 22 до 22. јуна 2017
100,000,000 кретање
Што је тренд Рустбитс подмири ће обезбедити игру горива и може се понашати као бонус у кеш играма.
Постоји ограничена понуда ће бити спаљени РустБитс када се креира нова картица за СпацеПирате Рустцхаин.
Токени ће се продавати путем Токенли, тренд није продао бити, спалили , на крају продаје.

РУСТЦХАИН картица: Почев од 1. јула до 30. септембра кроз Токенли од Рустбитс
Рустцхаин картица је власништво линк да играчи могу да сакупе и трговине или користе да побољшају своје искуство у
001 картице - "Рогуе Мецх" (1200 релеасе, али за нашу Кицкстартер кампање)
002 картице - "Форготтен Вастеланд" - 2000 Год
003 картице - "Плата" - 5000 2000 пуштен
004 картице - "Дух Пилот" - 6000 2000 пуштен
Свака картица која није продао Рустцхаин (001-004) до 30. септембра ће спалити ,.





СпацеПирате: Ера муња је шта?
☠ Авантура / адвентуре гаме графика / тамна сенка у свемиру дистопијски научне фантастике.
☠ Један, турн-басед роле-плаиинг гаме , (као тамници и Драгон у простору)
☠ Можете играти сами или са другим играчима.
☠ У играма које користе Битцоин и друге техничке уговоре (као награду)
Не буди плаћање на-игра победнички ,.
☠ игра, Треасуре Хунт са загонетке, трагове и мистерије са, не тражи да купи карту картице или купујете , да играју.
☠ Има картони способни да блокирају пут за прикупљање, промет и коришћење.

Патх Видео: (директно на иоутубе)


Звучи привлачно, нешто више о томе ...

Као што је већ речено, игра је завршена 60%, и гледајући наше временске линије (доле), можете да видите шта је било
Завршен. Радимо са више садржаја (мисија, графика, глас) да се фокусирају на првом поглављу игре.
Почетком прошле године, ми смо послали неке информације о игри и добили пажњу од друштвених медија о Стеемит.
Узбуђење игре је привукла људе и пратите. Свако има приступ и да нас обавестите желе да буду
Ан "олд сцхоол" авантуре кампање да игра.



Прологуе, увод могу играти мало, заиста релеасе пре алфа у СпацеПирате. Имајте на уму, не
Постоји потпуно функционалан, али то значи да испричам причицу о догађајима који су довели до места где се ствари почну пуним
Релеасед игре. Преамбула је отворен у априлу 2017 и има више од 100 играче. имати
Неколико области за истраживање и неке загонетке да реше, као, плус мало борбе бачен у за сваки случај.
Желим да свима нешто да истраже, и мистерију за решавање, док је остатак игре је у процесу развоја.
Неки играчи су завршили преамбулу око 100 сати играња.

Можете се пријавити и играти покушати на:https://spacepirate.io.



"Верујем да је жанр авантура никада неће умрети више од било које врсте приповедања ће умрети?"
- Роберта Вилијамс (Сиерра игре)

Зашто градити игру овако? Као и остали, одрасли смо за играње и авантура игре као што су рогуе на Цоммодоре и
Касније на десктоп. Игра је привукла машту и чини ми заинтересовани за играње онлине игре
са другима. Играјте игре као што су Залог ™, Зорк ™ и Хобит ™ , а затим читање (Ремембер
Авантуре ™ свој?) Ми смо заинтересовани за научне фантастике и игара. Уживали смо игра много
Игре као што су МајорМУД ™, Кирандиа ™ и 2002 ™ Традеварс . Игра се променила све, јер сте играли
Са другима, ви сте развили пријатељства са другим играчима у интимној заједници која често траје годинама.
Недавно, открио сам да људи и даље играју ову игру, али желе више. Они желе да наставе ову нову авантуру,
И стекнете нове пријатеље.


СпацеПирате: Ера оф Лигхтнинг Као авантура у сци-фи мрак Дистопиан свемира природни јоинт. poseduje
турн-басед цомбат против непријатељске игру и других играча. Он такође делује као стил игре заснива на Д & Д дице
Играте са другима. Нема грешке, у срцу тога је авантура и мистерија да је награда играчи са
Благо. СпацеПирате космос је игра отворена, где можете добити, добар или лош колико желите
Бити
. Можете тражити благо изгубљене и решите загонетке, изградити објекат за заштиту против других играча или да их је издао и
Превазилажење своју империју, постављен је награду од њихових на броду или затражите други бонус за своје личне интересе, или лутају
Универзум и помоћи друге играче.

Игра се одвија у далекој будућности (~ 2500 година од сада), где је туризам је популаран универзум. Ту Екопланетс радни век,
Колонија, појединци, рогуе Мецхс, и ловци награде. Много технологије није и не може више да се разумеју
У великој епидемији која готово збрисали човечанство. Резултат тога је да напредак у технологији, науци и култури
Стоп, "Доба Цлаи" је место где је све сломљено, у шта је сада "Данас" у игри. имати
Десетине простора летелице је десетине хиљада људи су у стању хибернације за
Више од хиљаду година. Неки пробудити и схватити да су ствари горе сада пре него што оду у стање хибернације. не
Људи пробудите се, неки људи умиру од систем не. Човечанство покушава да добије нову упориште и социјалну реконструкцију, али
Постоје многе илегалне ствари које се боре са.


Фигхт или истражите...

МД100 указујући свој извештај у мецх агенција покушавају да откинем те, ракетирају непријатеље смртоносних под заклетвом
Летелица да их разнесе из галаксије, или пошаљите авиона без посаде , у боре , да ослаби одбрамбене способности основе других играча.
Боре и борба у СпацеПирате се заснива на кривине, ролна на коцкице утврдити ко иде први, колико си штете
Направите их или су ти дали, а ако живети или умрети. Можете прочитати више о томе како направити фер борба да се осигура не
Преваре као што користите систем правде да превирањима у борби и другим игривости.


Такође може бити време када желите само да истражују и учествује у њему са другим играчима или само избегавајте потрошње
Датум бловн вештачке интелигенције андроиди (Мецхс). Није проблем, у игри је тамна прича
Са слагалица за решавање и мистерија да открије. Су напустили брод, рудник изгубио, свемирске станице и скривене
База за истраживање. Трагови и слагалице су уткани директно у игри, можете да делите и радити са другима
Или задржати за себе и откријте сами. 

Благо ...

Други аспект игре који желим да се изгради мало благом. Помисао на лов на благо
И решити мистерију је обично ме је довело до радовима и другим интересантним пројектима атракција. На пример, читање
Играчи спремни , или читали о, благо Форест Фен , ме је инспирисало да креира игру да су неки од њих
Све је било могуће. Желим да обухвати, мистериозног и блага скривене у игри за играчима да пронађу и реше.
Битцоин и остала техничка цо је такође савршен начин за тако нешто; Нема потребе да се спакуј и иди пола
Широм света. Дакле, концепт крије нешто у контексту и наратив игре је веома важно. Ја не
Само сам хтео да се изгради "преваре и покрените" ниједну утакмицу; Док је борба је и даље у њој, способност да открије и у потрази за благом ту нема
Фигхт
, је занимљив концепт за мене који је изграђен у игри.


ГОДИНА 4429 ДОБРОДОШЛИ припрему будућих буђење у месту међугалактичког рата, пиратерије, Боунти, факе факе
Мудрост и пад људске цивилизације је твоја реалност.

РПГ карактера атрибути - Постоји 13 знакова који могу као ИК, физику, снази, и поузданости
Играју улогу у игри. Ови атрибути се утврдило да ли ће ваш лик успети у случају или борби. На пример,
Претпоставимо да ваш лик има моћ 8 и неко дува ваздух и морате да задржи свој живот, игру
Котрља фигуру са својим 8 да видим да ли не. Такође можете нагласити и оклопа смањење тачку ако
Је погођен у игри или повећања као што ниво нагоре или надоградњу.

НЕ ИГРА "плати да побеђујемо" - Срећом, мозак, а искуство је једини начин да преживе у веку 43. Док су неки
Надоградње може ублажити патње, не може победити за вас. Игра је не , је дизајниран да вас натера да купи ставке
Да се настави. Можете купити нешто цоол и забавна игра, али они нису обавезни да победи. Морате користити
стратеги савлада особа скиллс да реши загонетке. Ви не можете купити решење на загонетку, а који треба да слици
Од себе.


Многи играчи - Борите се лажним АИ, реши загонетке и скупљати бонусе је тежак посао. Можете играти сами или са
Други на сарадња или играч против играча борбе. Такође, могу формирати савезе са међусобно да преузме другим играчима. као и све
Додатне игре опција можете играти соло, и изаћи из Волф мреже примене стилу.

ИНТЕГРАЦИЈА УСЛОВИ -  Ви не морате да купите било коју врсту Битцоин, или РУСТЦХАИН РУСТБИТС то Плаи
СпацеПирате. Уместо тога, можете завршити се као награду за решавање слагалице или завршених радњи у игри.
Желим да унапреди своје оружје у игри и ко-инжењеринга? Да, можете то учинити у СпацеПирате. Игра такође прихватљива
Више од 20 техничких уговора (Етхереум, Литецоин, итд) кроз СхапеСхифт.ио.

Другог разреда ПРОВЈЕРА - Заштитите своје онлине рачуне и повући новац од оних није овлашћен два фактора
Аутхентицатион од Аутхи. потврду идентитета фактор је две веома безбедан начин да заштитите своје онлајн рачуне. Ради на принципу
Захтева да се идентификују помоћу две различите ствари када се пријаве на сајту. Други елемент везан за нешто
'ви' (као што су мобилни телефони). Тако да могу да се сетим два елемента као нешто што знате (лозинка) + онога што имате
(Ваш мобилни телефон). Аутхи чини заиста једноставан за коришћење два фактора аутентификације на мрежи рачун са свог смартфона.
Дају ти апликацију ће вам помоћи да лако задржати све своје карте и "једноставно" ради за аутентификацију.

Мобиле Суппорт - СпацеПирате могу репродуковати на мобилним уређајима који подржавају Ви-Фи везу или 4Г / ЛТЕ
У претраживачу на уређају. Мобилни телефон и таблета подршка може да варира, али је тестиран на Аппле уређајима.


Пуну функцију ћаскања - Многе опције цхат укључују, поруку , способност, игноре ,
Остали играчи или да их додате на листу пријатеља. Желите да награди играч за колегу ти помогао? Иоу цан, донација ,
Их са Битцоин у чет собама или награда за целу просторију. Цхат и игра искуство је интегрисан са
Омогућава играчима да играју и цхат необавезно.


КСУ КАРТИЦА Дивисион Зона  - РустЦхаин картице даје играчима могућност да прикупљају, промета и коришћења дивљачи картица.
Картице ће бити у блоцкцхаин као низ дигиталне картице ограничено на трансакције ван игре. Картица може да се користи
У игри да би играчима посебне ставке и способности у игри. Један пример би био + 1 да нападне и +10
Армор или ин-гаме ставке као што горњег слоја пловила. Неке картице ће ослободити игру као награда за решавање
Загонетке или других достигнућа.


ГМ-заслужује никада не убије персонални рачунар плејера, он представља прилику за оне који су осип и непромишљен играча
То све на свом -Гари Гигак

 
Неки разлози због којих желите да играте СпацеПирате: Ера Лигхтнинг 

Стратегија, улога и авантура
Ви замените свој пут у борца В.К.-99Ф, скочи на лету, и отићи да изгради свој испоставу на
Едге оф тхе познатом свемиру. Ви упграде , оружје, штитове, и почети рударских рад

11


види бели папир

Jјоин ИЦО







Цоннецт

   




превод



КИНЕСКИ (lihuajkl) - Bitcointalk

ИНДОНЕЗИЈЕ (generous) - Bitcointalk| WHITEPAPER

ШПАНСКИ (the3nolo) - Bitcointalk

ФРАНЦУСКИ (arpetuos) - Bitcointalk

РУМУНСКИ (AmunRa) - Bitcointalk

ХИНДИ (erikalui) - Bitcointalk | WHITEPAPER

ИТАЛИЈАН (andrealandia, Luigi21) - Bitcointalk | WHITEPAPER | WEBSITE

ГРЧКА (killerjoegreece) - Bitcointalk | WHITEPAPER

ПОРТУГАЛСКИ (ShooterXD) - Bitcointalk | WHITEPAPER

РУСКИ (GolumDeMort) - Bitcointalk,

ВИЕТНАМЕСЕ (Watanabe1505) - Bitcointalk | | Bitcoingarden |WHITEPAPER

ФИЛИПИНО (jwiz168) - Bitcointalk,

ЈАПАНСКИ (kawasaki5050) - BitcoinGarden | WHITEPAPER

Награда Листа




Блогови:

(iqbal26)
Bitzco.net


Благодатима и Такмичења

12-15 ЛНК по квалитетном објава топиц превод - Извор фајл: https://drive.google.com/open?id=0B9CiGFaSMU9TTWpTZlFsY1k1M0U


Пошаљи емаил то [email protected] да се пријаве за комплетну сајта превод


Тренутни 60 ЛНК такмичење награда за најбољи чланак објављен у Вести Сите / Блог
30 ЛНК за Сецонд Бест члана





Твиттер Кампања - Јоин


Кампања прикупљања потписа - Јоин


Носиве Потпис ознаке:

аватар :




Junior Member

Code: [Select]
[center]✧✧✦ Market Solutions via Ethereum | [url=https://ethereum.link/ICO/stats.php]ICO Now[/url] ✦✧✧
[url=http://ethereum.link]████████████ [b]☞ Link Project ☜[/b] ████████████[/url]
✧✧✦ Linking Ethereum with the World ✦✧✧[/center]

✧✧✦ Market Solutions via Ethereum | ICO Now ✦✧✧
████████████ ☞ Link Project ☜ ████████████
✧✧✦ Linking Ethereum with the World ✦✧✧




Member

Code: [Select]
[center]✧✦✧✦✧✦✧✦  [url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][b]Market Solutions via Ethereum | ICO Now[/b][/url]  ✦✧✦✧✦✧✦✧
████████████████████████████████  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][b]☞ Link Project ☜[/b][/url]  ████████████████████████████████
[url=http://ethereum.link] [b]Linking Ethereum with the World[/b][/url] ✧✦✧ [url=http://ethereum.link][b]Silver Backed Tokens[/b][/url] ✧✦✧ [url=http://ethereum.link][b]Smart - Competitive Companies[/b][/url][/center]

✧✦✧✦✧✦✧✦  Market Solutions via Ethereum | ICO Now  ✦✧✦✧✦✧✦✧
████████████████████████████████  ☞ Link Project ☜  ████████████████████████████████
Linking Ethereum with the World ✧✦✧ Silver Backed Tokens ✧✦✧ Smart - Competitive Companies




Full Member

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color]  [b][color=#000000]Market Solutions via[/color] [color=#111a7e]Ethereum[/color] | [color=#ff0000][b]ICO Now[/b][/color] [color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][color=#09000f]█[/color][color=#0e0016]█[/color][color=#12001d]█[/color][color=#170024]█[/color][color=#1c002c]█[/color][color=#200033]█[/color][color=#25003a]█[/color][color=#290041]█[/color][color=#2e0049]█[/color][color=#330050]█[/color][color=#370057]█[/color][color=#3c005e]█[/color][color=#400066]█[/color][color=#45006d]█[/color][color=#4a0074]█[/color][color=#4e007b]█[/color][color=#530083]█[/color][color=#57008a]█[/color][color=#5c0091]█[/color][color=#600098]█[/color][color=#6500a0]█[/color][color=#6a00a7]█[/color][color=#6e00ae]█[/color][color=#7300b5]█[/color][color=#7700bd]█[/color][color=#7c00c4]█[/color][color=#8100cb]█[/color][color=#8500d2]█[/color][color=#8a00da]█[/color][color=#8e00e1]█[/color][color=#9300e8]██[/color][color=#9300e8]  [b]☞ Link Project ☜[/b][/color]   [color=#9300e8]██[/color][color=#8e00e1]█[/color][color=#8a00da]█[/color][color=#8500d2]█[/color][color=#8100cb]█[/color][color=#7c00c4]█[/color][color=#7700bd]█[/color][color=#7300b5]█[/color][color=#6e00ae]█[/color][color=#6a00a7]█[/color][color=#6500a0]█[/color][color=#600098]█[/color][color=#5c0091]█[/color][color=#57008a]█[/color][color=#530083]█[/color][color=#4e007b]█[/color][color=#4a0074]█[/color][color=#45006d]█[/color][color=#400066]█[/color][color=#3c005e]█[/color][color=#370057]█[/color][color=#330050]█[/color][color=#2e0049]█[/color][color=#290041]█[/color][color=#25003a]█[/color][color=#200033]█[/color][color=#1c002c]█[/color][color=#170024]█[/color][color=#12001d]█[/color][color=#0e0016]█[/color][color=#09000f]█[/color]
[b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/url][/center]





Senior Member

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][size=19pt] [color=#9300e8]█ [color=#111a7e]✦[/color][/color][color=#9300e8][b]Ethereum.[/b][/color][color=#111a7e]link[b] █[/b][/color] [color=#000000]Market Solutions via Ethereum [color=#9300e8]✦[/color][color=#111a7e]✦[/color] ICO Now[/color] [color=#111a7e]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][/size][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][size=8pt][b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/size][/url][/center]





Hero & изнад

Code: [Select]
[center][url=https://ethereum.link/ICO/stats.php][size=19pt][size=19pt][glow=#000000,2,300][color=#000000].[/color][b][color=#9300e8]✦[/color][color=#ffffff]Ethereum[/color][color=#9300e8].[/color][color=#0044f3]link [color=#000000].[/color][/color][/b][/glow][glow=#9300e8,2,300] [/glow][glow=#646361,2,300][color=#646361].[/color][color=white]Market Solutions via Ethereum[/color][color=#0044f3]✦[/color][color=white]ICO Now[/color][color=#646361].[/color][/glow][glow=#000000,2,300][color=#000000].[/color][color=#0044f3]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000].[/color][/glow][/size][/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864795.0][size=8pt][b][color=#000000]Linking Ethereum with the World[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#111a7e]Silver Backed Tokens[/color][/b] [color=#000000]✦[/color][color=#9300e8]✦[/color][color=#000000]✦[/color] [b][color=#000000]Smart - Competitive Companies[/color][/b][/size][/url][/center][/center]





Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services