click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - fallenangel1789

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 110
31
Locker Room korku filmi esnasında hem Madird'de hem de City'deydim. Ümidimi kesip avukat bakmaya başlamıştım. Neyse ki gerek kalmadı. Real Madrid anlaşması iptal oldu ve chzler geri yattı ve City token da token olarak 4x verildi zarar büyük oranda telafi edildi hatta City tokenın performansa göre kara bile geçmiş olabiliriz. Hoş bu city oken için çok ağır hareket ediyorlar orası da sinir bozucu.

32
Turkish Language / Re: BTC Fiyat Tartışma Alanı
« on: March 29, 2021, 08:16:44 AM »
28 mart özel bir günmüş. Bugün okuduğum bir habere göre Bitcoin’in piyasa değeri ilk kez tam olarak sekiz yıl önce 28 Mart’ta 1 milyar doları aşmış. Post kasarken de bilgilendirme yapmış olalım :)

BTC stabil hareket ediyor birkaç gündür. Bundan istifade altcoinler tek tek güzel yükselişler yapıyor. Resmen sırası gelen zıplıyor. Az sayıda altcoin böyle yükselişler sergilese de güven verici bir durum. Şansıma hedera ve harmony son 24 saatte güzel yükseldi benim portfolioda da varlar. Enjin ve GRT de bir miktar toparladı orada biraz içerideydim onlar kara geçti. Böyle kal yerinde sevgili BTC, biraz altlar toparlasın :)

33
(TR) Haberler / Tüccarların Bitcoin’e Karşı Bakış Açıları
« on: March 29, 2021, 08:12:58 AM »
Bitcoin’in uzun vadeli bir varlık olarak kimliği gerçekten tartışmaya açık değil. 2021, dünyanın en büyük kripto para birimi için birden fazla ATH yılı olduğunu kanıtladı. Bitcoin’in 52 bin dolar seviyesini tekrar ziyaret ettiğini gören son fiyat düzeltmesine rağmen, kripto para bir haftadan kısa bir süre içinde toparlanmayı ve geri dönmeyi başardı. Bu, Nisan ayına girerken coinlerin genel yükseliş görünümüne de katkıda bulundu.

İlginç bir şekilde, Bitcoin’in yatırımcı tabanının çoğu hodl modunda kalmaya devam ediyor. Bu sadece yatırımcıların BTC’nin uzun vadeli beklentilerine olan güveninin bir göstergesi değil, aynı zamanda boğa koşusunun tam olarak bitmediğine de işaret ediyor. Bitcoin’in ekosistemindeki önde gelenleri madencileridir. 2020’de, küçük-orta ölçekli madencilik operasyonlarını yarıya indiren blok ödülünden sonra, BTC ekosisteminin sürdürülebilir olup olmadığı sorgulanıyordu.

...

Kaynak: https://coinotag.com/tuccarlarin-bitcoine-karsi-bakis-acilari/

34
Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, faaliyetin %90’ı ülke dışında yapıldığından ABD’nin ulusal güvenlik nedeniyle daha fazla Bitcoin çıkarması gerektiğini söyledi. Gazeteci Laura Shin’e konuşan belediye başkanı, çevresel bozulma anlatısının daha fazla dış madencilik faaliyetiyle sahneye çıktığını söyledi. Çoğu madencilikten sorumlu ülkelerin kirli enerji kullandığını ve anlatıyı tersine çevirmenin anahtarının ABD’nin elinde olduğunu belirtti.

Kaynak: https://www.coinkolik.com/miami-belediye-baskanina-gore-abd-daha-fazla-bitcoin-btc-madenciligi-yapmali/

35
Açıkçası çok boktan bir liste. Ama haklı çıkabilir mi çıkabilir elbette. Ben bu koinlerin hiçbirini almam. Belki BNB hariç diyelim.

36
Twitter’da ciddi bir kitleye hitap eden ünlü analist Kaleo ise böyle bir durumda rekor beklediği altcoinleri paylaştı. Kaleo’nun listesinin başında ise ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in BNB’si yer alıyor. Kaleo, BNB fiyatının kırılma yaşadığını vurgulayarak, geçenki duruma benzer bir hareket beklediğini belirtti. BNB fiyatı kısa süre önce %200 yükseliş elde ederek 340 dolara kadar yükseldi. Kaleo’nun beklediği yükseliş ise fiyatı 800 dolara kadar çıkartabilir.

Kaleo’nun radarındaki bir diğer kripto para birimi ise Binance bağlantılı PancakeSwap (CAKE) oldu. Analist, CAKE için 21,41 dolar seviyesini hedefleyip bunun devamında önü açık yükseliş bekliyor.

Kaleo’nun üçüncü hedefi ise BitTorrent (BTT) oldu. BTT kısa süre önce Türkiye’de de inanılmaz bir popülerlik elde etti ve yükselişe geçti. Analist BTT fiyatının tüm zamanların rekoruna ulaşabileceğini ve buradan %230 yükselebileceğini vurguladı.

Analistin listesindeki dördüncü altcoin ise altcoin rallisini kaçırdığı düşünülen EOS oldu. EOS’un artık oldukça kötü gözükmediğini belirten analist, biraz EOS alımı yaptığını belirtse de fiyat tahmini paylaşmadı.

Beşinci sırada Siacoin’e (SC) yer veren Kaleo, bundan da bir parça alım yaptığını vurgulayarak özellikle SC/BTC paritesinde yükseliş beklediğinin altını çizdi. Fiyatın şu an 4 yıl önceki seviyesine geldiğini ve o tarihlerde patlama yaşadığını belirten analist, yine benzer bir yükseliş ile karşılaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Analistin son tahmini ise Dentacoin (DENT) üzerine oldu. DENT fiyatının rekor kırmasının an meselesi olduğunu ifade eden analist bunun da aynı SC gibi eşi benzeri görülmeyen bir rekor kırmasının mümkün olduğunu düşünüyor.

Kaynak: https://www.kriptopiyasasi.com/unlu-analist-kaleo-rekor-yukselis-bekledigi-6-altcoini-acikladi/

37
"ABD New York Güney Bölgesi Mahkemesi, Bitcoin (BTC) ticaret sistemi Control-Finance operatörüne yaklaşık 143 milyon dolar iade ve 429 milyon dolar ceza ödemesini emretti.

Düzenleyiciden gelen bir duyuruya göre Benjamin Reynolds’ın ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (CFTC) gelen bir davada birden fazla mahkemeye katılmadığı ve kendisine karşı varsayılan bir kararla sonuçlandığı iddia edildi.

CFTC ilk olarak Haziran 2019’da Reynolds aleyhine dava açmıştı. O sırada 22.190.542 BTC (143 milyon dolar) talep etmek için halka açık bir web sitesi, sosyal medya platformları ve e-postalar kullandığını iddia etti. Müşterilerine, firması Control-Finance’in, garantili bir kâr için yatırdıkları fonları takas edecek kripto traderları çalıştırdığını söyledi."

Kaynak: https://kriptokoin.com/bitcoin-dolandiricisina-571-milyon-dolarlik-para-cezasi-verildi/

38
Bu arada Yatırım analisti Robbie Liu, Bitcoin’in geçen hafta 60.000 dolardan 50.000 dolara büyük düşüşüne rağmen, perakende yatırımcıların piyasada hala aktif olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca, Bitcoin’in bir sonraki fiyat hareketini etkileyebilecek bir Bitcoin vadeli işlemler kontratının Haziran ayında sona erdiğini de belirtiyor.


Kaynak: https://beincrypto.com.tr/dikkat-bitcoin-fiyati-uzun-bir-sure-bu-sinirda-kalabilir/

39
Elektrikli otomobil almak isteyenler artık Tesla’ya Bitcoin ile ödeme yapabilecek. Ancak Tesla CEO’su Elon Musk’ın kripto paralar ile ilgili tüm savunuculuğuna rağmen bu ödemelerin gerçekleşmesi göründüğü kadar basit değil.

Bitcoin ile alınabilecek Model S, X, 3 veya Y’nin ödeme sayfasında ‘Şartlar & Koşullar’ adı altında birtakım maddeler ile işlemlerin ne kadar karmaşık olduğu göz önüne seriliyor.

Bitcoin ile ödeme yapmak isteyen kişi kredi kartı numarasını girmek ve satın al butonuna tıklamak yerine birtakım ekstra işlemler de yapacak. Müşteriler otomobilin fiyatının o anki Bitcoin fiyatlarına göre kaç Bitcoin ettiğini başka bir sitede hesaplayacak. Ayrıca Tesla’nın verdiği Bitcoin adresinin (bu adres uzun bir harf ve sayı dizisinden oluşuyor) doğru girildiğinden emin olunması gerekiyor. Tesla bu adres için bir QR kod sağlasa da bazı dijital cüzdanlar bu özelliğe sahip değiller.

Kaynak: https://limenya.com/tesla-bitcoin-ile-yanlislikla-yapilan-fazla-odemeleri-iade-etmeyecek/

40
Norveç’in önde gelen haber kaynaklarından Dagens Nĉringsliv tarafından aktarılan bilgilere göre, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında eleştirilerde bulunan milyarder iş adamı  Ĝystein Stray Spetalen, sonunda Bitcoin ve kripto para yatırımı yaptı.

Kaynak: https://coin-turk.com/bitcoinin-btc-yasaklanmasini-isteyen-milyarder-bitcoin-yatirimi-yapti

41
Çin’in büyük devlet bankaları, dijital yuan cüzdanlarına erişmek isteyen vatandaşlar için destek sağlayacağını açıkladı.

Bu gelişme, Çin’in farklı bölgelerinde gerçekleşen çok aşamalı dijital yuan testlerinin kapsam olarak genişleme sürecinde olduğunu gösteriyor. Çin devletine ait medya kuruluşu Securities Times tarafından yapılan bir açıklamaya göre, özellikle Şangay’daki devlete ait altı ticari banka, kamu kullanıcılarının cüzdan aktivasyonlarına başvurmalarına izin verecek.

Altı banka arasında Industrial and Commercial Bank of China, China Construction Bank, Agricultural Bank of China, Bank of China, Postal Savings Bank of China and Bank of Communications bulunmaktadır.


Kaynak: https://muhabbit.com/dev-cin-bankalari-dijital-yuan-cuzdani-basvurularina-destek-verecek/

42
(TR) Haberler / Narkasa Kullanıcılarına HOT Hediye Etti!
« on: March 26, 2021, 11:58:31 PM »
Kripto para borsası Narkasa, kullanıcılarına HOT hediye etti.

Bugüne kadar platforma TRY yatırma işlemi gerçekleştirmiş tüm kullanıcılar, HOT dağıtımından yararlanabiliyor.

Geçtiğimiz Ocak ayından itibaren kullancılarına hizmet vermeye başlayan Narkasa, kullanıcı talepleri doğrultusunda listelemelerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde UNI, 1INCH ve HOT listelemelerini arka arkaya gerçekleştiren borsa, HOT listelemesinin ardından kullanıcılarına ücretsiz HOT dağıtımı gerçekleştirdi. TRY yatırma işlemi gerçekleştiren tüm kullanıcılar, 2000 HOT token elde etti.


Kaynak: https://muhabbit.com/narkasa-kullanicilarina-hot-hediye-etti/

43
(TR) Haberler / OKEx, Solana Ekosistemine Yatırım Yapıyor!
« on: March 26, 2021, 11:55:40 PM »

Solana’nın yüksek performanslı blok zincirinin arkasındaki hibe programı olan Solana Vakfı, ekosistemin genişlemesini desteklemek için tasarlanmış iki stratejik yatırım fonu başlatmak üzere kripto para borsaları OKEx ve MXC ile ortaklık imzaladı.

Toplamda 40 milyon dolar değerinde olan iki fon, Solana’nın daha fazla ademi merkeziyetçi uygulama ve protokolünü pazara sunmasına yardımcı olacak. Ethereum‘un gas ücretlerinin çok yüksek olması, daha geniş çapta benimsenmeye engel teşkil ettiği için, gelecek vaat eden birçok ekip, son aylarda Solana ekosistemine katıldı.


https://muhabbit.com/okex-solana-ekosistemine-yatirim-yapiyor/

44
Week: 2
Forum username: fallenangel1789
Forum Profile Link: https://bitcoingarden.org/forum/index.php?action=profile;area=;u=23147
Albetrage username: fallenangel1789
Post link:

1. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=99977.msg544433#msg544433
2. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101202.msg544426#msg544426
3. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=100614.msg544425#msg544425
4. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101200.msg544420#msg544420
5. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101200.msg544419#msg544419
6. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101197.msg544410#msg544410
7. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101171.msg544369#msg544369
8. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101169.msg544367#msg544367
9. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101143.msg544366#msg544366
10. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101157.msg544332#msg544332
11. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101028.msg544329#msg544329
12. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=97676.msg544330#msg544330
13. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101134.msg544328#msg544328
14. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101068.msg544160#msg544160
15 https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101067.msg544159#msg544159
16. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=100881.msg543874#msg543874
17. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=100908.msg543876#msg543876
18. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=100908.msg543978#msg543978
19. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101025.msg544098#msg544098
20. https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=101025.msg544099#msg544099



45
Crypto Discussion / Re: How to Buy Ethereum in India
« on: March 23, 2021, 01:52:39 PM »
Why is the government of India against cryptocurrencies? Does the positive approach of Pakistan on cryptocurrencies affect the government's attitude? 

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 110
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services