click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - fallenangel1789

Pages: 1 [2] 3 4 ... 110
16
(TR) Haberler / ABD Eyaletine 300 Tane Bitcoin ATM’si Geliyor!
« on: April 09, 2021, 09:54:49 AM »
Bitcoin, yatırımcılar arasında popülerliği hızla artıyor. Yatırımcılar da Bitcoin’in hızlı nakite çevirmenin yollarını arıyorlar. Bitcoin ATM’leri bu konuda yatırımcılara yardımcı olabilir.

ABD merkezli kripto para-nakit değişimi yapan Coinme, Florida’da yaptığı lansmanda şunları söyledi:

"Floridalılar için Bitcoin’i nakit parayla satın almak, bakkaldan ekmek almak kadar basit bir hale gelecek."

Kaynak: https://muhabbit.com/abd-eyaletine-300-tane-bitcoin-atmsi-geliyor/


17
"Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) şu an için birçok kişinin finansal özgürlüğe açılan kapısı konumuna geldi. Buna rağmen Bitcoin’i hala darkweb gibi platformlarda kötü amaçlarla kullanmak isteyenlerin de olduğu görülmekte. Missouri’de yaşayan bir kişi de bu sebeple 12 yıl hapis cezasına çarptıldı.

Dark web üzerinden Bitcoin ile kimyasal silah almaya çalışan bir kişi, potansiyel bir satıcı bulduktan sonra bunu satın alma niyetini de açıkladı. Bu silah ile 300’den fazla kişiyi öldürmek istediğini belirten şüpheli Jason William Siesser, FBI tarafından tutuklandı.

Federal yetkililer tarafından yapılan açıklamada Siesser 2018 döneminde iki kere Bitcoin ile böyle silahlar almaya çalıştı. Satıcıya bir kargo adresi veren Siesse, o tarihlerde 10 milimetre kimyasal ürün satın aldı ve bunları Bitcoin ile ödedi."



Kaynak: https://www.kriptopiyasasi.com/bitcoin-btc-ile-kimyasal-silah-almaya-calisti-cezasi-cok-agir-oldu/

18
"San Francisco merkezli fintech devi Ripple’ın Avustralya’daki ortağı Güney Asya projesini hayat geçiriyor! Avustralya’nın önde gelen Dijital Bankacılık ve ödeme şirketlerinden biri olan Novatti (NOV), ilk duyuruyu yaptı.

Avustralya’nın önde gelen Dijital Bankacılık ve ödeme şirketlerinden Novatti (NOV), bugün (9 Nisan) Ripple ile Aralık 2020’de temeli atılan ortaklık kapsamında artık faaliyete başladıklarını açıkladı.

Avustralya merkezli ödeme şirketi, blockchain ödeme devi Ripple Novatti ortaklığının hayata geçirildiğini duyurdu.

Novatti’nin müşterileri artık bu ortaklı sayesinde Filipinler’e anlık transferler yapabilecek. Şirket, Ripple’ın altyapısını kullanarak ayda birkaç bin transfer gerçekleştirmeyi planlıyor."

Kaynak: https://koinmedya.com/ripple-novatti-ortakligindan-buyuk-duyuru/

19
Turkish Language / Re: Ripple Gidici Gibi
« on: April 08, 2021, 08:43:07 AM »
Fellanagel hocam. Burada katılabileceğimiz imza var mı? Sizin taşıdığınız hala devam ediyor mu?


Hocam merhaba. Evet devam ediyor. 5 ya da 4 hafta daha kaldı. Açıkçası tek düzgün imza buydu ancak bu da pek bir şeye benzemiyor. 3 haftadır bounty manager mesele spreadsheeti update etmedi :) Boş durmaktan iyidir diye katıldım.

20
Tether (USDT), Polkadot (DOT) ağında çalışan ilk stabilcoin kripto birimi olacağını duyurdu. Tether CTO’su Paolo Ardoino, piyasa değeri ile cryptoverse’deki en büyük stablecoin olan Tether’in, Kanarya ağı Kusama’da (KSM) ve daha sonra Polkadot’ta piyasaya sürülmeye hazır olduğunu açıkladı.

“Dijital token alanının en likit, istikrarlı ve güvenilir stablecoin’i olan USDT’yi, ona  canlı ve büyüyen topluluk erişimini sunacak Polkadot’da başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Polkadot, dijital belirteç ekosistemindeki en heyecan verici projelerden biridir. Tether, Polkadot’un gelişmekte olan DeFi (merkezi olmayan finans) ekosistemine güç verdiği için, ilerleyen yıllarda Tether token’inin de hazır bir şekilde büyümesini bekliyoruz.”


Kaynak: https://www.koinfinans.com/tether-usdt-polkadot-agindaki-ilk-stablecoin-olacak/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tether-usdt-polkadot-agindaki-ilk-stablecoin-olacak

21
Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Ryan Babel, takım arkadaşlarına Bitcoin (BTC) yatırımı yapmaları konusunda tavsiye verdi. Babel’in tavsiyelerini dikkate alan bazı futbolcular, takımdan kazandıkları primden daha fazlasını lider kripto paradan kazandılar
.
Hollandalı yıldızın, ABD’de önemli gayrimenkul yatırımları olduğu da ifade ediliyor. Babel’in kripto paraları da yakından takip ettiği uzun zamandır biliniyordu. Babel daha önce “Bitcoin satın almak için beklemeyin, Bitcoin satın alın ardından da bekleyin” ifadelerini kullanmıştı.




22
SEC’in Ripple aleyhindeki davasını sürdüren yargıç, düzenleyiciye belgeleri paylaşma emri verdi. Bu belgeler, SEC’in kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak kabul edildiğine dair duruşunu ortaya çıkaracak.

Aralık 2020’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple ve yöneticilerinin XRP’yi kayıtsız menkul kıymetler olarak satarak 1,3 milyar doları aştığını iddia eden yasal bir şikayette bulundu. Devam eden davada yapılan bir güncellemede, ABD Sulh Hakimi Sarah Netburn SEC’in, düzenleyicinin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi diğer dijital varlıkların neden menkul kıymet olmadığına ilişkin görüşlerini ifade eden tüm resmi belgeleri paylaşması gerektiğine karar verdi.

Bu belgeler yasal olarak “keşif belgeleri” olarak adlandırılır ve Ripple’ın SEC’in iddialarına karşı savunmasını güçlendirmesine yardımcı olabilir. Jüriye göre bu belgeler, Bitcoin ve Ethereum’un güvenlik durumunu tartışan notlardan, transkriptlerden ve diğer üçüncü taraf iletişimlerinden oluşacak.

Kaynak: https://www.coinkolik.com/sec-belgelerine-erisim-ripplein-xrp-savunmasina-yardimci-olacak/

23
(TR) Haberler / Bitcoin ile kahve satışı dönemi başlıyor!
« on: April 06, 2021, 09:24:02 AM »
Starbucks, kripto para birimi ile ödeme uygulaması Bakkt‘ı test etmeye başladı. Şirket bu haftadan itibaren müşterilerin artık BTC ile ödemelerini mümkün kılacaklarını söyledi. Bu işlemi kullanıcıların Starbucks’ın mobil uygulaması aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini dile getirdi.

ShiftDelete'in haberine göre; Bakkt uygulaması kullanıcıların Bitcoin’i dönüştürmesi, puan kazanması, yolcu mili toplaması ve hediye kartlarını paraya çevirmesine hizmet ediyor. Fakat yakında gelecek Starbucks desteğiyle birlikte Starbucks Kartları da rahatlıkla uygulamada kontrol edilebilecek.

Birkaç ay önce Bitcoin sayesinde Tesla satışlarından daha çok kazandığını açıklayan Elon Musk; araba satışları için Bitcoin'i kabul ettiğini açıklamıştı.


Kaynak: https://www.haberturk.com/bitcoin-ile-kahve-satisi-donemi-basliyor-3029796-teknoloji

24
Sacramento Kings Başkanı ve CEO’su Vivek Ranadivé, Clubhouse’da bir toplantıda, kuruluşta yer alan herkesin ücretini Bitcoin (BTC) ile alabileceğini duyurdu.

Sacramento Kings Başkanı ve CEO’su Vivek Ranadivé, Clubhouse’da bir toplantıda, kuruluşta yer alan herkesin ücretini Bitcoin (BTC) ile alabileceğini duyurdu. Hikaye kısa bir süre sonra bir Clubhouse seyircisinin Tweet’iyle ortaya çıktı.

https://www.coinkolik.com/sacramento-kings-oyuncularina-bitcoin-btc-ile-maas-verecek/


25
Ripple fiyatı son günlerde sert yükseliyor. Yazım sırasında Bitcoin ve Ethereum ufak kazançlarla işlem görürken XRP 1 dolar seviyesine yaklaştı. Popüler altcoin, yıllık açıdan ise yüzde 300 arttı. Ayrıca XRP, hızlanan rallinin ortasında Mayıs 2018’den bu yana en yüksek haftalık kapanışını da elde etti. XRP fiyatı, son yükseliş hareketiyle 2018 Nisan’dan beri görülmemiş seviyeleri test etti. Ancak devasa yükselen XRP için bugün kritik bir gün…

Ripple fiyatı devasa yükseldi ve “XRP’den uzak durun” diyenleri utandırıyor. Popüler kripto para birimi XRP, 35 aydaki en yüksek haftalık kapanışını sağlamayı başardı. 4 Nisan’da kripto para, Bitstamp borsasında geçen haftayı 0,63 dolardan tamamladı. Bu güçlü haftalık kapanışın ardından XRP, yükseliş hızını arttırdı. Son 24 saat içinde XRP, 0,68 dolar seviyelerinden 0,93 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu seviyeler kripto paradaki yüzde 37’lik bir artışa işaret ediyor.


https://kriptokoin.com/ripple-fiyati-ucuyor/

26
(TR) Haberler / Haftalardır Beklenen Altcoin Rallisi Başladı Mı?
« on: April 06, 2021, 09:07:34 AM »
Analistlere göre geçtiğimiz hafta ve içinde bulunduğumuz hafta değerlendirildiğinde artık bir altcoin sezonunun içinde olabiliriz. Önceki altcoin sezonlarında olduğu gibi Bitcoin (BTC) büyük bir artış grafiği çizdikten sonra konsolidasyon dönemine girdi ve BTC’deki fonlar altcoin’lere geçmeye başladı.
 
Analistlere göre Tron (TRX) ekosistemindeki token’lar, altcoin rallisine liderlik ediyor gibi görünüyor. Örneğin; WINk (WIN), 3 Nisan’da 00059 dolardan yükselişini başlattı ve 5 Nisan’da %325 artarak 0,0025 dolara ulaştı.

https://coin-turk.com/bitcoin-konsolide-oluyor-haftalardir-beklenen-altcoin-rallisi-basladi-mi

27

28

Bugün, en son kazanımlar için katalizör görevi görebilecek çok az şey oldu. İlk olarak, dünyanın en büyük ödeme işlemcisi Visa, USDC işlemlerini Ethereum üzerinden gerçekleştireceklerini duyurdu. ETH’de kazanç sağlayacak bir başlık gibi görünse de gerçek şu ki, tüm kripto para birimi endüstrisini ileriye taşıyan bir duyuru oldu.

Her durumda, kripto analiz sağlayıcısı CryptoQuant, borsalardaki toplam stablecoin miktarının yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya koydu.

Kaynak: https://kriptokoin.com/bitcoin-bu-seviyelere-gozunu-dikmisken-borsalarda-stablecoin-miktari-tum-zamanlarin-zirvesinde/

29
Turkish Language / Re: 1inch airdrop
« on: March 30, 2021, 12:06:18 AM »
Şu airdrobu hak ettiği halde alamadım ya 1inch o gün bugün kendine gelemedi hahaha. Hattı yüzde 30 fala düşüktür de.

30
Turkish Language / Re: Ripple Gidici Gibi
« on: March 30, 2021, 12:05:24 AM »
Bu aralar ümitliler ama SEC adamları mahvetti gerçekten :) Koca bir boğa sezonunun içine ettiler. İstedikleri yüksek cezayı vermediği için ahmak ripple yöneticilerine manhattan da güzel bir meydan dayağı atmalılar.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 110
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services