click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - KingAzir

Pages: [1]
1
csatlakoznak a csoporthoz telegram:

kampány jutalmat Pillar futás
Jutalom kampány kezeli Sylon.
Ha bármilyen kérdése van a projekt kérjük, forduljon Témák jutalmat
.



Megjegyzés: Ezt az eredeti hozzászólást készítjük a Pillar projekthez. Nem vagyunk az érintkezési pontok. Kérem, hívjon 2030AG for any project related questions.



Részletek olvasható Pillar szürke papír. Itt van egy rövid változat:

Az Európai Bizottság tűzgyakorlata a következő generációs internetről A közelmúltban arra a következtetésre jutott ...


    1. Az internetnek biztosítania kell a polgárok szuverenitását saját adataival szemben, és védenie kell a magánéletet;

    2. Az internetnek biztosítania kell a sokszínűséget, a pluralizmust és a választáshoz való jogot;

    3. Internet kell kerülnie koncentrációja az adatok néhány szabadalmaztatott alapítvány.

    4. Szokoz személyes adatokat tartják a technológiai szektor számára nagyon fontos az összes értéket a legmagasabb értékelés.

Ezek a problémák a projekt foglalkozik pillér. Azt akarjuk, hogy az embereknek jobb, biztonságosabb világ digitális műszerfal chung, kezdve egy nyílt forráskódú pénztárca. Jelenleg két fő célja:

Cserélje számlák atomi Tulajdonjog.Mindannyian több tucat számlák. A számlák, akkor jelentkezzen be, és az összes adatot bezárva értékes Ngon az alkalmazást vagy a szolgáltatást. Ez mutatja a hatalmas kockázati koncentráció. Átváltás útján számlák pénztárca, minden egyes személy birtokolja Ő / ő saját vagyonát és válthat gyártók szabadon.

Alkalmazások cseréje szolgáltatásokkal. Alkalmazások asztalunkon telefonok miniatűr alkalmazások. Ez harkens vissza a napokat a papír alapú folyamatok, bemutatva ismét CO emberek mindig fogadja el a régi módon dolgozik, hogy az új technológia. Most, hogy mindannyian a számítógépek a zsebünkben superconnected, Hisszük, hogy a személyes adatok váltja iOS és az Android öltözőszekrény Ahhoz, hogy az operációs rendszer az összes eszköz cua.

A decentralizációs mozgalom és az olyan technológiák, mint a blokkhullám, alapvető erőfeszítésekhez vezetnek, és az emberek irányítják digitális életüket.





A Pillar Pénztárca

Miután türelmesen várt 15 éves, Hisszük, hogy a pillanat itt van. Kezdjük az épület a világ legjobb cryptocurrency és token pénztárca. Mi fog összpontosítani a felhasználói élmény - annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbben A nagy beállítható és használható a pénztárca. Vannak kiváló Vai pénztárcák - van munkánk kivágott Chung számunkra. De mivel a célunk az, hogy létrejöjjön a műszerfal a digitális élet, Khắc được pénztárca. Az első mobil pénztárca SE. Ez magában foglalja egy böngésző, és reméljük, hogy egy vagy több csere. Azt akarjuk, hogy a tapasztalat, hogy a lehető legegyszerűbben a. Leszünk célzó konkrét használati esetek és személyiségek és azon dolgozunk, hogy a felhasználók minél ismerős és erős, mint lehetséges az. Majdnem mindenki kezdő. Szinte mindenki megtalálja kihívást kezelése privát kulcsokat. Szinte mindenki nem értékelik bonyolultsága mögött pénztárcák és okos szerződések és a cseréket. Ez a mi küldetésünk - egyszerűsíteni, egy erős alapot, és folyamatosan növeli mi ügyfelek akar következő.


A Pillar ökoszisztéma

Pillar sokkal több, mint egy pénztárca, egy böngésző, és csere. Életre kelti a fogalmak pillér David Siegel könyvében, Húzza . Ahogy David magyarázza, alkalmazások hatalmas erőforrások pazarlását és Prevent innováció. Alkalmazások fenn kell tartani a fél tucat állványok - több mint 50% -a minden app csak kapcsolódó infrastruktúra bemutató tartalom és ajánlatok. Ami igazán számít, mint a tartalmat, kapcsolatok, és a kereskedelem, és mivel a mix hozzá, ahogy tetszik. A Pillar pénztárca segítségével rendezni, szűrő, hasonlítsa össze, keverjük össze, és a mérkőzés, hogy megfeleljen cua Ezek a dolgok szüksége van. Ez képviseli a konvergencia a szemantikus web és a webes érték.

Példaként gondoljunk egy konferenciára a városban messze. Ehhez Tren szüksége lesz egy tucat telefon Alkalmazások nem beszélnek egymással, és akkor írja alá a szerződést a légi, a vasúti, autó, hotel, túrák, előadások, kirándulások, pénzváltás, gyermekfelügyelet, étterem, konferencia regisztrációs, ütemezés, rendezvények, találkozók, és így tovább. A legjobb, mindegyik Nhung saját app, és a patkány Rieng jutalom pontrendszer. Most próbálja meg kezelni az összes költségek és nyilvántartás - további alkalmazásokat. Ne az alkalmazások egymással beszélgetni? Általában Chung nem.

A pillér ökoszisztéma létrehoz egy új ökoszisztéma adat, tartalom, és a kereskedelem. Már majdnem ott vagyunk - mi van a szabványok, formátumok és API-k annyira, hogy mit akarunk. A mi feladatunk, hogy együtt hozzon létre egy ügyfél Nhung élmény sokszor vonzóbb Nam szenet használ alkalmazásokat. Általában akkor kérdezni, vagy mondani, hogy mit keres, és a tartalom, adatok és tranzakciók hozzád. Hisszük, hogy a pénztárca lesz a központja a digitális élet, és akkor húzza mindent, amit akar khi müon meg, oly módon, hogy több természetes faszén alkalmazások.



A személyes adatszekrény

A fogalom A személyes adatszekrény jön David könyvét, Húzza . Láttuk sok projekt jönnek és mennek vd. Sok jön le, hogy a bizalom - Az emberek nem bíznak az intézményekben, hirdetők, vagy egy harmadik fél kezelheti Co adatokat. Ez az, amiért a Microsoft és a Google projektek nem sikerült.

Mi Hiếu CO fogyasztók nem akarnak az adatok kezelését saját. Van egy részletes részben a szürke papír bemegy CO fogyasztó nem szívesen, és hogyan találjuk meg a korai alkalmazók. Most, hogy van egy esélyt -, hogy megteremtse a világ legjobb pénztárca, sok rendszer integrálódni, és hagyjuk, hogy vezet a személyi asszisztens Co „varázsütésre” segít kezelni az életed. Lásd ezt a videót a 2010 elején alkalmazását mutatja esetben együtt a projekt:



Pillar jelképes

Míg a pénztárca és a platform nyílt forráskódú és ingyenes, a felhasználók a különböző PDL szolgáltatásokat fizetik oszlopjelzőkkel, mivel használják őket. A token felhalmozza az egész ökoszisztémát, és azonnali üzleti modellt nyújt számos olyan projekthez, amely be tud kötni. Ez a jelek szépsége: lehet, hogy pontosan egy szolgáltatásra van szüksége, és nem kell regisztrálnia Ehhez csak egy Pillar jelzést fizet, és készen vagy.

Íme egy példa: meglátogatja orvosát, elvégzi a teszteket és recepteket ad néhány tablettáért. Az adott látogatásból származó adatok és a vényköteles adatok másolódnak a tárcájába. Ezután a receptet tetszés szerint kezelheti, beleértve a gyógyszertárakra vonatkozó ajánlatokat a legalacsonyabb ár vagy a leggyorsabb szállítás érdekében. Ebben az esetben a gyógyszertárak versengenek a megrendelésükért, és szoftverük tudhatja, hogy mi az ajánlat / kérelem , És különleges ajánlatokat adhatnak Önnek, hogy kiválaszthassák szolgáltatásukat, vagy akár megfizethetnek egy hirdetést egy adott gyógyszerhez. Mindez az Ön irányítása alatt áll - eldönti, hogy mennyire akarja, és akkor fizetsz kis számú oszlopot minden egyes alkalommal, amikor a rendszert a nyilvántartások tárolására használja, és kezeli az egészségügyi rendszerrel való kapcsolatát. Adatait még akkor is megteheti, ha egy tanulmányt végez - az Ön engedélyével - és még ha anonim is a tanulmányban, ha üzenetet akarnak küldeni neked, választásod lesz arról, hogy megkaptad-e vagy sem.

A pillér meta-jelképes. A Brave például natív toként rendelkezik a testreszabott hirdetések megtekintéséhez és a böngészési élmény bevételszerzéséhez. Augurnak van egy fogadási pontja. Akashának van egy üzenete. Több tucat vagy több száz zsetont fogsz találkozni a napoddal. Mindezek a jelzők a rendszerünkben egy szinttel rendelkeznek, a Pillar jel alatt. A felhasználók csak pillanatok alatt láthatnak pilléreket, vagy látni fogják a különféle segédprogramokat az általuk használt szolgáltatásokhoz.




A Pillar tokken eladás július 15-én 08:00 Greenwich Mean Time-on kezdődik és 60 óra később, július 17-én, 20:00 GMT-kor ér véget. A kiadott 800 millió zsetonból 560 millió lesz a nyilvánosság számára. Az éter ára ugyanaz lesz az értékesítés során, és július 14-én kerül közzétételre.

Token értékesítési intelligens szerződésünk mind a Ropsten, mind a Kovan tesztnetein elérhető. A szerződés címe:
 Ropsten - 0xc1a6c4f19ad01e96111acf66ca8f1b6b47fecd6e
 Kovan - 0x571a6216e9ddb3f4979851d4e9f58454750ad721

A GitHub kapcsolatunk:

https://github.com/twentythirty/PillarToken/blob/master/contracts/PillarToken.sol


Belépés Pillar
Örülök, hogy csatlakozhatsz, és hozzájárulhatsz ahhoz, amit a legjobban csinálsz!





David Siegel,Alapító (Svájc). David 1990-ben épített egy web design és stratégiai ügynökséget San Francisco-ban, és eladta a KPMG-nek. Már 30 éve élen jár a technológiai és a kockázati befektetések terén. Öt könyvet írt a technológiáról és az üzleti életről. Az első könyve az Amazon.com leghosszabb futású # 1 bestsellerje marad. Sok kezdőként mentorozik és számos fórumon ült. 2016-ban volt Egy jelölt, aki Stanford üzleti iskolájának dékánja lehet. Ő egy szakértő a blokk lánc, a jövő technológiák, Angyal befektetés, és indítások.Ez az ő 22. vállalata. Láthatja a munkáját dsiegel.com

Tomer Sofinzon, alapítója (Izrael). Tomer egy soros vállalkozó, aki Tel-Avivban él. Vállalkozó és üzletfejlesztési vezető. Megalapította a ClearCi-t, amely a Enterprise Intelligence megoldások nyújtására összpontosított. Részt vállalt a kockázati tőkében a stratégiai partnerségre összpontosítva. Ez a nyolcadik cég.

Vitor Py, alapítója (Brazília). Vitor egy vezető szoftverfejlesztő, vezető funkcionális csapatokat vezetett olyan különböző területeken, mint a repülőgépipar, az energia és a bűnüldözés. A SIM alapítója egy brazil számítástechnikai anyagtudományi indítás. Vitor főépítészünk és a Pillér pénztárca fejlesztését fogja irányítani. Ez az ötödik vállalata.

Yogesh Gaikwad, alapítója (India). A Yogesh egy fiatal indiai vállalkozó, aki technológiai marketing háttérrel indította el India első növekedési hacking cégét, és hozzájárul a tech startups világszerte.



Végrehajtási terv

Piaci irányításúak vagyunk. Kísérleteket és lehetőségeket keresünk. Cégünket a Google-on mintázzuk (a megkérdezett rész kivételével) - sok apró hibát tervezünk, és kísérleteket teszünk új piacokra. A pénztárca piaca felmelegszik. Szükségünk van az erőforrásokra, amelyek több különböző piaci szegmens után indulnak:
 * Crypto-rajongók
 * Korai adaptáns tech szerelmeseinek
 * Partnerek
 * OEM-k

Már erősek vagyunk az üzleti fejlődésben és erősebbé válunk. Végül azt szeretnénk, hogy pénztárcánk ne legyen más alkalmazás a telefonon, hanem legyen a szoftver, amely futtatja a telefont. Szükségünk lesz partnerekre, iparági veteránokra, erős marketingesekre, kiváló kommunikációs csapatra és még sok másra.

És szükségünk lesz egy remek termékre. Kezdjük a semmiből. Augusztusban és szeptemberben szeretnénk bérelni, és szeretnénk, ha részesei lennének. Azok az emberek, akik megértik küldetésünket és támogatnak minket a zsetonjaink megvásárlásával, még akkor is, ha csak kevesen vannak az emberek, akiket fel akarunk bérelni. Már van egy erős technikai csapatunk, de még sok másra lesz szükségünk. Azt várjuk, hogy Londonban indulni és hat hónapon belül megnyitni egy második irodát.

Nagyon nyitottak vagyunk. Tudjuk, hogy a weboldalunkra érkező emberek kiváló potenciális bérlők, tanácsadók és partnerek. Mindenképpen iratkozzon fel hírlevelünkre - hamarosan létrehozzuk online közösségünket, és meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk. És kérem, fontolja meg, hogy jöjjönA felvételi rendezvényünk Szlovákiában.

Megállapítottuk pénzügyi terveinket és előrejelzéseinket a szürke könyvben. Minden, amit csinálunk, agilis és reagál a piacokra, ahogy változik. Mi is bevételt fogunk nyújtani olyan projektek támogatására, amelyek később rendszerünk részévé válnak.



A Token-értékesítést követően a Popradban, Szlovákia-ban http://www.aquacity.sk/?Gclid=CI3x4-zYstQCFXIW0wodKgICIg] AquaCity lesz társalgás, tanulni, tanítani , Terv, bérlet. Bárki, aki augusztus elején Poprádba jön, valószínűleg olyan személy, akit bérelni akarunk. Minden reggel blokkolt tanulási és pilléres tervezési foglalkozásokkal fogunk rendelkezni. Leszünk számokat a központi szolgáltatások, a kommunikáció, a termék és a marketing területén. Ha ezt olvasod, szívesen csatlakozol hozzánk (mi nem fizetünk a költségeket, sajnálom, de fizetünk a tárgyalótermekért és egy nagy vacsorára péntek este).

Mi lesz a következő számokat a vita és a bérleti:

    1.Termék
        1.Keretek
        2.Módszertan
        3.Nyelvek
        4.Eszközök
        5.Nyílt forráskód

    2.Értékesítés
        1.Távközlés
        2.Partnerségek
        3.OEMs
        4.Fogyasztói kutatás

    3.Központi szolgáltatások
        1.Kulcskezelés
        2.Vagyonkezelés
        3.Könyvelés
        4.Payroll
        5.Számvitel
        6.Adó
        7.Felszerelés
        8.Események
        9.Támogatás
        10.Jogi

Olyan generalistákat keresünk, akiknek vannak bizonyos erős készségeik és rugalmas csapatjátékosok. Soha nem lesz HR-osztályunk - ha központi szolgálatban dolgozik, akkor mindent megtesz. Ne feledje, hogy irodánk Londonban lesz. Ha csatlakozni szeretne hozzánk, jöjjön Popradba, és mutasd meg a projekt iránti elkötelezettségét!

Az esemény július 29-től augusztus 6-ig tart. Közvetlen járatok Londonból. 19 szobát foglaltak le, de gyorsan megyünk és az emberek keressenek szobatársakat. Vannak még nem messze található szállodai szobák. A reggelen dolgozunk, és próbáljuk nem dolgozni délutánonként. Ez egy családi esemény - hozd gyermekeidet. Ha szobádat szeretne foglalni, vegye fel a kapcsolatot [email protected] . Ne várjunk Token értékesítésre - a szobák gyorsan haladnak. Most vegye fel a kapcsolatot Tomerrel.




                 


2


INSUREX · FACEBOOK · LINKEDIN · TWITTER · SLACK · TELEGRAM


INSUREX Biztosítási piac alapján lánc blokk


Megnyit: július 11 2017 14:00 UTC

Zárja: július 31 2017 14:00 UTC.



InsureX: Az első blockchain alapú piactér a kereskedelem és a menedzsment számára
A biztosítási termékek bejelentik a július 11-én megnyitott tömeggyűjteményt

Látogasson el hozzánk Crowdsale honlapján
InsureX fehér papír

Crowdsale struktúra

Kezdés: Július 11
Véget ér: Július 31
 
Crowdsale medence: 100,000,000 IXT
lefoglal: 30,000,000 IXT
 
Minimális cél: 2,222 ETH
Maximális cél: 88,888 ETH
 
1 ETH = 1,125 IXT

InsureX Jelképes (IXT)

IXT Az InsureX ökoszisztémát használják, és fel lehet használni:



• Tranzakciós díj fizetése
• Adatok fizetése
• Éves előfizetések
• API engedély
 
IXT Jutalmazási medence

Az IXT jutalmazási csoport (IRP) egy cryptourvaly medence, amelynek célja az, hogy nagyobb stabilitást és piaci értéket növeljen az IXT számára. Minden egyes InsureX token birtokosa részesedhet az IRP mögöttes értékének egy részéből a tokenek száma alapján. A medence értékének egy részét visszaválthatják a tokenekért cserébe.
 
Az IRP-t a platform tevékenysége táplálja. Minden végrehajtott tranzakcióhoz társult díj, és ennek a díjnak egy részét a nagy ERC20 tokenek egyikére cserélik, és a Reward pool felé osztják. Túlóra az IRP teljes összege növekedni fog és erős alapot nyújt az IXT támogatásához.

pénzadomány: pénzadomány programunk részletei megtalálhatókHERE

 
Csapat

A céget Ingemar Svensson, a Risk and Valuation CTO volt alapította a SunGard Asset Management-nél. Az MIT ösztöndíjasok és a korai blokkkapcsoló úttörője, Cristina Dolan és Mikael Olofsson, egy insurtech szakértő és vállalkozó csatlakozik hozzájuk. Erős tanácsadói csoportja többek között Ross Campbell, a General Re főkötelezettje és Nick Pester, a biztosítási vezető és a Capital Law LLP Insurtech.

Ingemar Svensson, Alapító és vezérigazgató / CTO
https://www.linkedin.com/in/ingemarsvensson2/
 
Cristina Dolan, Társalapító és COO
https://www.linkedin.com/in/cdolan/
 
Mikael Olofsson, Társalapító és vállalkozó a rezidenciában
https://www.linkedin.com/in/mikael-olofsson-9a865135/

Valdi Kamenarov, Építészmérnök
www.linkedin.com/in/vkamenarov
 
Nicolas Cherence, Vezető Ethereum fejlesztő
https://www.linkedin.com/in/nicolas-cherence-46883964/
 
Charlotte Holmen, Vezető UX fejlesztő
https://www.linkedin.com/in/charlotteholmen/

 
ütemterv


 
GYIK.


- Mi az InsureX??
Az InsureX egy olyan piactér, amelyet a biztosítási szektor számára hoztak létre, és amely blokkhálózattal működik, ahol a biztosítók és viszontbiztosítók kapcsolódhatnak és kereskedhetnek a biztosítási termékekkel.
 

- Miért értékes a technológia??
Jelenleg a biztosítási szektorban zajló folyamatok nagyon hatékonyak, költségesek és hibásak. Ez azért van így, mert sok munkát manuálisan végeznek több közvetítővel, a nagy mennyiségű dokumentáció mellett, amelyet a felek között átadnak.
 
Az InsureX megoldja ezeket a problémákat azáltal, hogy gyors, megbízható és közvetlen módon biztosítja a piaci szereplők számára az üzleti tevékenységet. Platformunk támogatja a folyamatokat biztonságosan végponttól végpontig, valamint csökkenti a teljes költségeket.
 

- Ki fogja használni az InsureX-et?
Az InsureX elsősorban biztosítási és viszontbiztosítási szolgáltatókat céloz meg. Lehetőség lesz a brókerek számára az InsureX-szel való interakcióra és speciális szolgáltatások nyújtására.
 

- Mi az IXT?
Az InsureX Token (IXT) az InsureX piactérét fogja betölteni. Az IXT-t a következő nagyközönségünknél fogjuk kínálni.

 
- Mi fog használni az IXT-t??
A IXT-t a platform által kínált tranzakciós díjak és szolgáltatások fizetésére fordítják.

 
- Megfelel az IXT ERC20?
Igen, az IXT megfelel az ERC20 szabványnak, ami azt jelenti, hogy az kompatibilis az összes eteraumalapú pénztárcával.

 
- Hány tokent ad ki?
A teljes token száma 130.000.000 lesz.
 
- Milyen valutákat fogadnak el a crowdsale-ban?
Csak az ETH-t fogadjuk el a crowdsale alatt. Ha részt akarsz venni, de van egy másik pénzneme, mint például a BTC, akkor először cserélned kell az ETH-re.
 

- Hogyan léphetek kapcsolatba az InsureX-szel??
YAkkor kapcsolatba léphet velünk közösségi csatornáinkon keresztül Twitter, Facebook, LinkedIn vagy Slack.

3
ESports alapítvány mindenkinek!

elővételes 06/13/2017 12:00 CET
honlapok adománygyűjtés: https://ico.gilgam.es/ico

ESports alapítvány mindenkinek!
Keress pénzt minden játék!
Gilgam.es tervezi és készül indítani egy olyan platform, amely lehetővé teszi mind az egyéni játékosok és a csapatok versenyeznek a népszerű játék eSports - DotA2, League of Legends, Counter Strike: Global Támadás, Call of Duty, stb ... - által felügyelt saját mesterséges intelligencia.

Ügyfél alkalmazások letölthetők a cél, futni fog keretében elektronika alapuló alapjait JavaScript, HTML, CSS nem függ a felhasználó az operációs rendszer. Az első sor anti trükk ágyazva a kliens alkalmazás. Figyeli a programok által használt felhasználó és ezek bevonása a program fut a játék. Az interfész lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hozzon létre egy fiókot biztosít pénzt egy új címet Éter Ethereum keresztül fizetési processzor állítottak.

A játékosok védelme
A legnagyobb probléma minden játék online csalás, vagy pénzügyi (hitelkártya-csalás), vagy csalás a játékban. Célunk, hogy elkerüljék a korábbi a tranzakció engedélyezésére alapján Ethereum lánc blokk; Míg a második esetben, azt tervezi, hogy megszünteti a csalás a játékban a következő szigorú KYC szoftver segítségével mesterséges intelligenciája
pénzügyi decentralizáció
A pénzügyi tranzakciók a játékosok fogják elvégezni az intelligens működési szerződés Ethereum lánc blokk, a teljesítmény nem lehet ellenőrizni a külső, úgy, hogy azok megfeleljenek a kód korábbi eredményei.
  • Gyors fizetéshez
  • Tranzakciók biztonságát
  • smart szerződés
automatikus szűrő
Mesterséges intelligencia általunk kifejlesztett elemzik az eredményeket minden játék, és meghatározza az eredmény a mérkőzés. A felek elfogadják ezt az eredményt, vagy azon állítások.
  • Szűrés alkalmazások alapul vevő
  • Szűrés alapuló AI
  • Szűrés felhasználók alapján KYC
Fogyasztói elektronika
A alapítvány kerül kialakításra számos területén tartani egy alacsony ping és a hálózati terhelés elosztása. A terület a tervek szerint a következő:
  • Ázsia
  • Úc
  • Európa
  • Észak Amerika
  • Dél-Amerika

ÜZEMELTETÉS HOGYAN
élőben játszani, játszani élni
Gilgam.es Ltd. fejleszt egy platform független eSports platformokon. A platform lehetővé teszi minden rajongó elektronikus sportok haszonra tegyenek szert a saját képességeit. Ezzel a platform nagyon egyszerű.

Piacaink
miért Esports mindenki problémáját és
"ESport egy jelentős zavar az iparban a számunkra, mivel az iPhone 2007-ben, „Fókuszban a hagyományos kiadók a játék volt a játékosok, akik töltik közvetlenül vagy a listán őket. az utóbbi időben publikált volna egy másik csoport középpontjában erőfeszítések a marketing: az alkotók a tartalom létrehozott és megosztott tartalmak videojátékok csatornák, mint a YouTube, a hitbox, DingIt és rángatózik. Ebben a csoportban bizonyult egy marketing eszköz értékes és hatékony költség a kiadó, fokozott figyelmet és a játékosok a játék Esports egy tipikus példája ennek Esports verseny és a tartalom körülöttük segít a kiadók, hogy dolgozzon ki a közösség bevonása és pozitív körül cím, húzza d i hosszú élettartam a játékot, és alakítjuk a címben igazi, szórakoztató márka. Rendkívüli mint a játékosok száma, és sok lehetőséget kínálnak, hogy pénzt játékosok.

ESports globális piacokon teremtett bevétel 748 millió dollárt 2015-ben, és várhatóan növekedni fog a 1,9 milliárd dollárt 2018-ig Észak-Amerikában és Európában 52% -os piaci mivel ők továbbra is befektetni gyorsan űrbe.
Egy amerikai elemző azt jósolja, hogy még az amerikai eSports piac növeli a 85 millió dollárt 2.014-1200000000 dollárt 2018-ban, a növekedés üteme 93,8% évente."


CSOPORTJAI
Elkészítjük nagy dolgokat
Mi egy kreatív csapat székhelye Magyarországon, Máltán és Kínában. Van egy csomó tapasztalattal rendelkezik a játék üzlet, programozás és online játékok lánc blokkok, főleg a CS: GO és DotA2. Szeretnénk látni, hogy a játék indítása és a játékot. Azt hiszem, mindenki megérdemli, hogy kap egy esélyt, hogy játsszon a pénzt. Használd a hobbi, hogy a pénz!

Profi játékosok
Csapatunk tapasztalt sok CS: GO és DotA2. Ők mindent tudni ezt a játékot, és segíteni tudnak fejleszteni Gilgam.es.

A szakértők lánc blokk
A csoport egy lánc blokk fejlesztők képzett, akik segítenek végre okos szerződést. Ezek a szerződések biztosítják, hogy minden győztes venni a pénzüket.

A kibővített szintű programozás
Csapatunk a programozók rendkívül tapasztalt és szakmai fejlődés Gilgam.es állványok, szerverek és kliensek. A szerver fog működni Node.js. Az ügyfelek fog működni az elektronikában

Lásd a részleteket fehér könyv hay tại thonlapok.

smart szerződés
https://github.com/g1lg4m3s/smart-contract

Fehér könyv fordítása
Kína Fehér könyv:https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf

Hozzászólások Gilgam.es
http://usethebitcoin.com/gilgam-es-earn-money-while-playing-your-favorite-games/

HELYESBÍTÉS:
Gilgam.es bónusz
A bónusz program fog futni Gilgam.es egy-két hónap, összesen 150.000 érmék GGS. A program fut győztes Gilgam.es egy-két hónapig.

További információ Project Gilgam.es:
honlapok: https://ico.gilgam.es/
ázsia honlapja : https://ico.asia.gilgam.es/
fehér könyv: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf
Kína Fehér könyv: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/gilgames.platform
Twitter: https://twitter.com/gilgam_es

A teljes nyeremény 150.000 és lesz osztva a következőképpen:
 
20.000 érméket bónusz programban GGS Twitter
GGS 60.000 cent Információ / Kommunikáció
GGS 10.000 cent fordítás és moderálási
GGS 60.000 cent finanszírozására a résztvevő csapatok

bónusz Twitter:
számlázás:
 
Xu GGS 20.000 kerül kiosztásra a Twitterre bónusz program.
5 részvények hetente minden egyes érvényes Twitter felhasználók.

Hogyan vehet részt:
Iratkozz fel a hivatalos Twitter oldalán: https://twitter.com/gilgam_es
Tölt:   minta
Spreadsheet:    Spreadsheet
 
Feltételek és szabályok:
1: A Twitter fiókot rendelkeznie kell legalább 200 követője van.
2: Twitter-fiók eredetinek kell lennie. Hamis számlák, halott, inaktív, és a bot nem fogadható el.
3: Meg kell lennie egy aktív Twitter felhasználók és rendszeresen frissített, és a hivatalos frissítési híreket Gilgam.es.
4: nem vehet részt egynél több fiókot. A felhasználók több számlát használ, fel kell tüntetni, fekete.
5: Feltételek lehet felülvizsgált és módosított.

Blog / Média

Gilgam.es megjutalmazza az író tapasztalattal írási minőség értékelése a cikket Project Gilgam.es, ICO adománygyűjtés, Útmutató a Befektetés a blogok, weboldalak, fórumok és azok forrásait.
Gilgam.es jutalmazza a tapasztalt szerkesztők Alkotók Video kiszerelésre, bemutató beruházási projekt Adománygyűjtés Gilgam.es és ICO.

számlázás:
Összesen díj 60.000 érmék GGS különítenek el az információs és kommunikációs odaítélési résztvevőket.
 
Osztjuk az összes videót és blog / cikk 3 kategóriába, és megjutalmazza azokat az alábbiak szerint
 
Kiváló minőség: 5000 GGS
Jó minőségű: 3000 GGS
Közepes minőség: 1500 GGS
 
Hogyan lehet részt venni?
Kiküldetés, megjegyzések vagy videói és küldeni bejegyzés Az alábbi űrlap kitöltésével : Töltsük:minta
 
Az alábbi lista az összes blogok és videók.
Spreadsheet:  Spreadsheet
 
Feltételek, szabályok és feltételek:
1: A cikk és videó rossz minőségű nem elfogadható,
2: Cikkek és videók kell valódi, nem megengedett, hogy másolja a tartalmat, cikkeket és más emberek tartalmat. (Használhatja hivatalos képet, szimbólumokat, grafikákat honlapján közzétett, a téma ANN, a Facebook és Twitter)
3: Cikkek hosszabbnak kell lennie, mint 400 szó, kevesebb, mint 400 szó, nem fogadható el.
4: Videók legalább 1:00 perc. Rövidebb nem fogadható el.
5: A cikkek 2 hivatalos kapcsolat : http://ico.gilgam.es és összekapcsolja a fehér papír: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf És egy link a profil végén Bitcointalk a cikk bizonyítani a szerzői jogokat.
6: A leírás a videó kell egy linket a hivatalos honlapján, egy affiliate link fehérkönyveket egy linket a profilod bitcointalk bizonyítani a szerző.
7: Közepes, Steemit, Newbium, blogplatformok és általános / más szabad engedélyezett, de csak egy bejegyzést fogadják el ezeken a platformokon.
8: 3 Cikkek fogadják el com .net .org és blog oldalak és más.

Jutalmak szponzorált eSports csapat :
Elindítottuk bónusz program az elektronikus sportolók. Minden regisztrált csapatok lehet keresni néhány cent GGS miután a csoport ellenőrizte a statisztika.

számlázás:
GGS elnöki 60.000 érmék között kerül felosztásra az összes elektronikus sportcsapat igazoltak.

Regisztráljon a Grants program töltsük ki a Google:minta
A regisztrált és ellenőrzött (kékkel jelölve):Spreadsheet

Feltételek, szabályok és feltételek:
1: többszörös regisztráció nem megengedett,
2: Need Twitch csatorna 100 követője,
3: A logó jelenik meg az egyik szponzor,
4: Szóvivője negatív, a csalárd tevékenységek eredményeként a tiltó a mi bónusz.

Miután a Adománygyűjtés tervezi további értesítés bónusz program tesztelésére, promóció.

Kérelmek általában küld [email protected]
Általános követelmények küldött [email protected]


4


Főoldal ICO: http://primalbase.com
fehér könyv: http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
oldal jutalom: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982






********

Úgy véljük, hogy a használata titkosított kód előnyös lesz, és javítja ezt a modellt. Használata révén kriptográfiai titkosítást tagjainak fizetett egyszer vetíti Primalbase hozzáférést biztosít a megosztott munkaterületre, beleértve az összes vezető technológiai központ a világon. Meg lehet bővíteni, gyorsan felállítható, és rugalmas időzítés és a csapat méretétől.

********




********

A rendszer egysége infrastruktúra egy helyet összefogással a közösség tagjai Primalbase és irodahelyiség kiadó nyitva áll a közönség hatékonyságának biztosítása és jövedelmezőségét Primalbase üzleti modell.

********







Vegye fel a kapcsolatot csapat Slack: http://project-primal.herokuapp.com/

ICO-tól június 26, 2017

Csatlakozz a kommunikációs csatornák: telegram.me/primalbase & projectprimal.slack.com

Kövess minket a közösségi médiában:
https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq

MÉDIA

Vitalik Buterin, Társalapítója Ethereum:

“Én biztosan nagyon érdekel minden ilyen alkalmazások, különösen az értékesítés pénzügyi számlák néhány összetevője a pénzügyi és monetáris érték, hanem annak néhány külső alkatrészeket. Az általános elképzelés, hogy mi is létrehozhatunk a gazdaságban, ahol a feldolgozók az áruk és az emberek, hogy tulajdonosi méretük, azt hiszem, ez biztosan egy ötlet nagyon érdekes és nagyon ígéretes kinevezés.”

Bővebben itt: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, Vezérigazgatója és alapítója az alapítvány Waves:

“Primalbase egy ingatlan projekt, míg van még egy közösségi projekt blokk lánc. Ez egy meglehetősen egyedi termék - egyrészt, hogy ez a megközelítés a kollégákkal, másrészt ez egy pénzügyi eszköz, amely lehet kereskedni a piacon. Soha ilyet. Ez lehet egyesíteni számos új cég alakult a közösségben. Sok vállalat indításához technika érdekli megosztása űrkutatási együttműködés Primalbase, hamar kiderül, a fejlesztés egy új környezetet teremt a vállalkozások műszaki bizottság, amely akkor lép ki a világ virtuális valósággá, különösen a földrajzi elhelyezkedés, nem lenne vonzó.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, A kutatók, alapító lánc blokk:

“A technológia nem elszigetelt, integrálódik az élet, a napi tevékenységek a miénk, nem kell figyelembe venni, mint jelenség önálló és független, magában hordozza a szociális feladat adott neki okot jelentős társadalmi változások. Az intézet lesz szakértői központként mindenki számára elérhető - üzleti, menedzsment, projekt együttműködés, és a közösség általában.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain

Dmitry Tokarev, Technológiai igazgatója Dolfin:

“Abban Dolfin mi is egy szolgáltatás minden típusú ügyfelek a világ minden tájáról, és úgy tűnik, egy jó ötlet, hogy van egy hely, ahol garantált, hogy a produktív időt, míg el dolgozni, és azonos szintű szolgáltatást, ahol csak akar.”


Billy Draper, Partnere Draper Associates:

"Nagyon jó volt, hogy találtak gyakorlati alkalmazását, és ez az, amit mi szeretnénk látni - nem akarjuk, hogy több pénz a világon. Ez egy gondolkodásmód változás játék, hasonló ingatlan. Lízing ezeket a kártyákat? Így elkezd egy igazi forradalom, vagyis a dolgok megy a műszaki közösség is lesz nagyobb a Bitcoin.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive



6

Hirdetmény fordítás


Információ eladás cent

RUSTBITS: május 22-június 22., 2017-ben
100,000,000 tendencia
Ami a trend Rustbits partner lesz az üzemanyag játék is működhet, mint a bónusz a készpénzes játékokban.
Van egy korlátozott a kínálat fogják égetni RustBits, amikor az új kártya jön létre SpacePirate Rustchain.
A tokenek keresztül értékesítik Tokenly, a tendencia nem értékesített lesz égett végén az eladás.

RUSTCHAIN Kártya: Kezdve július 1 - szeptember 30 keresztül Tokenly a Rustbits
Rustchain kártya az ingatlan a kapcsolatot, hogy a játékosok gyűjtenek és kereskedelmi, vagy használja, hogy fokozza a tapasztalat
001 kártyák - "Gazember mech" (1200 kiadás, de a mi Kickstarter kampány)
002 kártyák - "Elfelejtett Wasteland" - 2000 Release
003 kártyák - "Nagylelkűség" - 5000 2000 megjelent
004 kártyák - "Szellem pilóta" - 6000 2000 megjelent
Bármilyen kártya, amely nem értékesített Rustchain (001-004) még szeptember 30. előtt égeti .





SpacePirate: Era villám, az mi?
☠ Kaland / kalandjáték graphics / sötét árnyék egy univerzum disztópikus sci-fi.
☠ egy körökre szerepjáték játék (a Dungeon és a sárkány az űrben)
☠ Játszhatsz egyedül, vagy a többi játékossal.
☠ A játékok segítségével Bitcoin és egyéb műszaki szerződések (mint a jutalom)
Ne legyen pay-to-game nyerő .
☠ A játék Kincskereső a rejtvényeket, nyomokat és rejtélyek a nem kell megvenni egy lapot, vagy vásárlási kártya játszani.
☠ Vannak kártyák képesek blokkolni az út gyűjteni, a kereskedelem és használja.

Pálya videó: (közvetlenül a youtube)


Hangok vonzó, többet mond róla ...

Mint már említettük, a játék befejezte 60%, és nézi a timeline (lásd alább), akkor láthatjuk, hogy mi volt
Kész. Dolgozunk több tartalommal (küldetések, grafika, hang), hogy összpontosítson az első fejezet a játék.
A múlt év elején tettünk közzé információkat a játékot, és megkapta a figyelmet a szociális média körülbelül Steemit.
Az izgalom a játék felkeltette az emberek, és kövesse végig. Mindenki hozzáfér, és tudassa velünk akarnak lenni
Egy „régi iskola” kampány kalandok játszani.



Prológus, bevezetés játszhat kicsi, valóban egy kiadás előtt alfa A SpacePirate. Tartsuk szem előtt, nem
Van teljesen működőképes, de ez azt jelenti, hogy elmondja egy kis történet a vezető eseményeket, ahol a dolgok kezdenek teljes
Megjelent játékokat. Preambulum áprilisában nyílt 2017-ben és több mint 100 játékos. van
Néhány terület felfedezéséhez és néhány rejtvényeket megoldani is, plusz egy kis harci dobni a jó intézkedés.
Azt akarom, hogy mindenki valami, hogy vizsgálja meg, és a rejtély megoldására, míg a többi a játék van a fejlesztési folyamatban.
Néhány játékos befejezte a preambulum mintegy 100 órányi játék.

Akkor iratkozzon fel, és játszani próbát :https://spacepirate.io.



„Hiszem, hogy a kalandjáték műfaj soha nem fog meghalni többet, mint bármilyen történetmesélés fog meghalni?”
- Roberta Williams (Sierra Games)

Miért épít egy játék, mint ez? Mint mások, mi nőtt fel játék és kaland játékok, mint a csaló a Commodore és
Később asztalon. A játék felkeltette a képzelet és tesz engem érdekel a játék online játékok
másokkal. Játszani, mint a A Pawn ™, Zork ™ és a The Hobbit ™ , majd kiolvassuk (Ne felejtsük
Adventures ™ saját?) Mi érdekli a sci-fi és a játékok. Mi élvezte sok
Játékok, mint a MajorMUD ™, Kyrandia ™ és 2002 ™ Tradewars . A játék megváltozott minden, mert már játszott
Másokkal már kialakult barátságok a többi játékos intim közösség, amely gyakran folytatódik évek óta.
Nemrégiben azt tapasztaltam, hogy az emberek még mindig játszani ezt a játékot, de többet akarnak. Azt akarják, hogy továbbra is az új kaland,
És új barátokat.

SpacePirate: Era Lightning Egy kaland játék a sci-fi sötét disztópikus világegyetem természetes együttes. Jellemzője
körökre osztott harc az ellenség ellen a játékot, és a többi játékos. Ez egyben stílus játék alapján a D & D kocka
Játszunk másokkal. Nincs hiba, a szívében ez a kaland és rejtély, hogy jutalom játékosok
Kincs. SpacePirate kozmosz egy játék nyitott, ahol lehet kapni jó vagy rossz, amit akar
Ahhoz, hogy
. Kereshet kincsek elveszett, és rejtvényeket megoldani, hogy egy létesítmény védelme más játékosok ellen, vagy elárulták őket, és
Leküzdése birodalmuk helyezett jutalmat a fedélzeten, vagy kérheti egy másik bónusz a személyes érdekek, vagy sétálgatnak
Universe és segítik a többi játékos.

A játék zajlik a távoli jövőben (~ 2500 év múlva), ahol a turizmus népszerű univerzumban. Van exobolygók kizsákmányolás időszak
A kolónia, az egyének, a gazember mechs, és a vadászok jutalmakat. Sok technológia nem működik, és nem lehet érteni
Ahhoz, hogy egy nagy járvány majdnem kiirtotta az emberiséget. Az eredmény az, hogy a technológiai fejlődés, a tudomány és a kultúra
Állj, „Age of Clay”, ahol minden elromlott, ami ma a „Today” a játékban. van
Tíz tér űrhajó több tízezer ember állapotban hibernáció számára
Több mint ezer éve. Néhány felébred, és rájön, hogy a dolgok még rosszabb most, mielőtt bemegy a hibernálást. nem
Ember felébred, néhány ember hal meg a rendszer meghibásodik. Az emberiség megpróbál egy új lábát és társadalmi rekonstrukció, de
Sok az illegális dolgokat harcolni.


Harcolj vagy fedezze ... 

MD100 mutat a jelentés egy mech szervek próbálják letépni te, indítson rakéta ellenséget halálos az esküt
Űrhajó robbantani őket a galaxis, vagy küldjön repülőgép pilóta nélküli a harcot , hogy gyengítse a védelmi képességek alapja a többi játékos.
Küzdelem és harc SpacePirate alapul fordulat, a tekercs a kocka meghatározni, hogy ki megy először, hogy mennyi kárt
Tedd, vagy kapsz, és ha él vagy meghal. Elolvashatja többet arról, hogyan teszünk egy tisztességes harc, hogy biztosítsa az
Csalás mi használ a rendszer igazságot, hogy a válság a harci és egyéb játék.


Ott is lehet, amikor csak szeretné felfedezni, és részt vesznek más játékos, vagy csak elkerülni kiadások
Dátum fújt mesterséges intelligencia androidok (mechs). Nem probléma, a játék van egy sötét mese
Rejtvényeket megoldani, és rejtély, hogy felfedezzék. Már elhagyta a hajót, a bánya elveszett, űrállomások és a titkos bujkál
Base felfedezni. Nyomokat és rejtvényeket szőtt közvetlenül a játék, akkor megoszthatja és másokkal
Vagy tartani magad, és fedezze fel magad.

Treasure ...

Egy másik szempont a játék, hogy szeretnék építeni egy kicsit a kincskeresés. A gondolat, kincskeresés
És megoldani a rejtélyt általában attrakció elvezetett a művek és más érdekes projektek. Például, olvasás
A játékosok készen vagy olvasott kincs Forrest Fenn inspirált, hogy hozzon létre egy játék, hogy néhány közülük
Minden lehetséges volt. Azt kívánja, hogy titokzatos és kincsek elrejtve a játékban a játékosok megtalálni és megoldani.
Bitcoin és más műszaki együttműködés is a tökéletes módja annak, hogy ilyet; Nem kell csomagolni a zsákot, és megy a fele
Szerte a világon. Tehát a koncepció rejteget valamit hátterét, valamint a narratív a játék nagyon fontos. Én nem
Csak azt akartam, hogy a „csalárd és fuss” egy játék; Míg harcok még mindig azt a képességet, hogy felfedezzék és keres egy kincs, hogy nem
Küzdelem
egy érdekes fogalom számomra, hogy épült a játék.


Üdvözöljük az év 4429 előkészítése a jövő ébredés ahol intergalaktikus háború, a kalózkodás, nagylelkűség, hamis hamis
Bölcsesség és a csökkenés az emberi civilizáció a valóság.

RPG képességeidet - Jelenleg 13 karakter tud, mint IQ, fizika, teljesítmény, megbízhatóság és
Szerepet játszanak a játékban. Ezek a tulajdonságok meghatározásához, hogy a karakter sikerül egy esemény vagy harc. Például,
Tegyük fel, hogy a karakter a teljesítmény 8 és valaki levegőt fúj, és meg kell tartani az életét, játék
Roll a figura a 8. hogy ha nem. Azt is kiemelik, és vértet pontlevonással ha
Elütötte a játék, vagy növekedés ahogy szinttel feljebb, vagy frissíteni.

A játék nem "fizet nyerni” - Szerencsére, az agy, és a tapasztalatok az egyetlen módja, hogy túlélje a század 43. Míg néhány
Frissítések enyhíti a szenvedést, hogy nem nyeri meg a játék az Ön számára. A játék nem célja, hogy kényszeríteni, hogy vásárolni elemeket
Ha folytatni. Lehet vásárolni valamit hűvös és szórakoztató játék, de ez nem szükséges, hogy nyerjen. Ki kell használni
stratégia legyőzni mások készségek , hogy megoldja a rejtvényeket. Nem lehet megvenni a megoldást a puzzle, és aki van, hogy a szám
Ki magad.

Multiplayer játék - Harcolj hamis AI, rejtvényeket megoldani, és gyűjtsük össze bónuszokat kemény munka. Játszhatsz egyedül, vagy
Mások a együttműködés vagy player vs játékos elleni küzdelem. Azt is szövetkeznek egymással, hogy átvegye a többi játékos. Mint minden
További játékokat, opció , akkor játszani solo, és megy ki a divatból farkas farkas grid alkalmazás.

Beilleszkedési feltételek -  Nem kell vásárolni bármilyen Bitcoin vagy RUSTCHAIN RUSTBITS játszható
SpacePirate. Ehelyett, akkor a végén kapok, mint a jutalom kirakás vagy befejezett tevékenységek a játékban.
Szeretné frissíteni a fegyvert a játékban és a társ-engineering? Igen, meg tudod csinálni a SpacePirate. A játék is elfogadható
Több mint 20 műszaki szerződések (Ethereum, litecoin stb) keresztül ShapeShift.io.

Ellenőrző két réteg - Védje online fiókok és a pénzt azoktól nem engedélyezett két tényező
Hitelesítést Authy. Factor hitelesítés egy két nagyon biztonságos módja annak, hogy megvédje az online számlák. Úgy működik, hogy
Megköveteli, hogy azonosítsa magát, ha két különböző dolog, amikor bejelentkezik a honlapon. A második elem kapcsolódik valami
'You' (mint a mobil telefonok). Így lehet gondolni, két elemet amit tud (a jelszava) + mi van
(A mobiltelefon). Authy teszi igazán könnyű használni a két tényező hitelesítést az online számla smartphone.
Adnak neked egy alkalmazást, amely segít megtartani az összes kártyát könnyen és „csak” működik az erős azonosításhoz.

Mobileszközök támogatása - SpacePirate lehet játszani a mobil eszközök, amelyek támogatják a Wi-Fi kapcsolatot, vagy 4G / LTE
A böngésző a készüléken. Mobiltelefon és táblagép támogatja változhat, de már tesztelték az Apple eszközökön.


Teljes funkció csevegés - Sok beszélgetés lehetőségek közé tartozik üzenet képességét figyelmen kívül hagyni
Más játékosok vagy vegye fel őket a barátaid listáját. Azt szeretnénk jutalmazni a játékos egy kolléga segített ki? Akkor adomány
Őket Bitcoin chat szobák vagy jutalom az egész szobában. Chat és a játékélményt integrált
Lehetővé teszi, hogy a játékosok játszani és beszélgetni mellékesen.

Coin kártya lánc blokk  - RustChain kártyák adnak a játékosoknak, hogy összegyűjtse, kereskedelme és felhasználása játékkártya.
A kártyákat is kerül blockchain sorozataként digitális kártya korlátozódik tranzakciók kívül a játék. Kártya is használható
A játékban, hogy a játékosok speciális tételek és képességek a játékban. Egy példa lenne +1 támadni és +10
Armor vagy egy in-game tételek, mint a felső réteg a hajó. Néhány kártya szabad a játék, mint a jutalom, hogy megoldja
Rejtvények vagy más eredményeket.


GM megérdemli soha megölni a személyi számítógép a játékos, aki lehetőséget nyújt azok számára, akik a bőrkiütés és meggondolatlan játékos
Hogy minden saját -Gary Gygax

 
Néhány ok, amiért a lejátszani kívánt SpacePirate: Era villám 

Stratégia, szerepe és kaland
A csere az utat egy harcos VK-99F, ugrik a repülés, és indulnak, hogy a saját előőrs
Él az ismert világegyetem. frissíti fegyvereket, pajzsokat, és elkezd bányászati műveletek az aszteroida.
Minden fog tervezni, amíg valaki véletlenül repül egyenesen a csapdába, hogy egy tucat aknát és találják magukat
Beragadt láttára a ház. Azt akarják, hogy megadja magát, így ....?

Talán te befogó Egy hajón elhagyott kolónia sodródik céltalanul az űrben. Találkozik egy
AI támogatás mech próbálta védeni hajók ellen ellenséges invázió rád. A tekercs 20 , és gurul, 4, elolvad a doboz
Az első lyukon, és a földre zuhant. Újabb lépés az árnyékból, akkor punch Blaster and roll 1.


Vagy Ön egy elhagyott bolygó, mélyen a gyomrában egy ősi teherszállító repülőgép, amely leszállt ezer éve . csatlakoztatja
Ion impulzus generátort bank számítógépes terminálok és a lámpa kigyullad, talál egy felvételt az első rendőrség, ahol arról beszél
kódolt Bitcoin cache előtt egy fegyveres beszállás fél kénytelen volt fel hajóikat. Ő utal, hogy az első
Része a feloldó kódot. Akkor írd le a jegyzettömböt, és felnézett az órára, ez volt 03:00. Diary folytatódik,
Ez körülbelül egy mérnök eltűnjön beszállás fél egy másik kódot. Látod egy rekordot, hogy az egyik lifepod
Indított felé Egrin rendszer. Mosolyogsz, és vajon meddig fog tartani, ahol a lifpod véget ért.


Egy jó része a játék befejeződött, akkor lásd alább, mi ment végbe. Kezdett kialakulni
Tavaly, de csak az elmúlt néhány hónapban a játék kezdett igazán kialakítható a különböző fejlesztési témák.


Kísérleti járat

Reméljük, hogy meg fogja találni a történetet próbálunk mondani, amit próbálunk csinálni, és ez tükrözi valami
Emlékszel. A játék, amit játszunk, hogy ne feledje, hogy azok a már befektetett érzelem, a játék emlékszünk
Játssz minden este, és arra gondolok, hogyan lehet eljutni a következő fázis a következő napon. A játék, amely valami különleges és
Ezért hoztam létre ezt a játékot, valami csalogatni akkor egy új univerzumot, egy új történet, valami ... különleges.

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services